Kahramanmaras///46

gülcüm inşallah kazanırsın yarışmayı cnm annenlere de sağ salim git gel inşallah..

burçincim kaanın okuluda hayırlı olsun alıştırma haftası neden yapmadılar ki gerçekten.. balkon da iyi olmuş benim de var kapattırdım balkonu ama küçücük olduğu için çok bişey almıyo.. 3.yü düşünmen ne güzel ben de cesaret yok pek :18::18:

ayşegülcüm her yerde öyle işi yapana verirler bilmem anlamam desen yarım yamalak yapsan yırtarsın ama oda herkezin harcı diil Allah kolaylık versin.. evet cnm yiğit çabuk alıştı gibi çok sevdi inşallah öyle de gider...

semacım geçmiş olsun cnm dikkat et kendine..

yarın misafir var arkadaşlarım geliyo hemen bişiler hazırlamam lazım görüşürüz inşallah...

kolay gelsin melihacım. canım bizim kurumda ben bilmem edemem dedin miydi o da hoş değil, sonuçta hepimiz öğretmeniz, 1 yıllık da olsa 20 yıllık da olsa her öğretmen her görevi yapmalıdır, rapor yazmasını,toplantı tutanağı yazmasını,plan ahzırlamasını,kulüp ve ınıf yönetmesini,sınav hazırlamasını... yeni geleni eski geleni olmuyor, ilk defa yapacaksan da tecrübe olsun diye yaptırırlar zaten,ki bazen tecrübe edinmekd e lazım...neyse ben görevimi iyi yapayım,vicdanım rahat olsun da varsın başkaları görev almasın, o da kendi vicdanalrı.

günaydınnn

bugün her zamanki gibi toplantım var.İşin kötüsü kerem'in ateşi var,niye böyle oluyor bu çocuk ya

ben geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.kerem yine hasta olmuş.neden dayanıksız bu çocuk acaba.bende doruğu hasta ettim.allahım küçücük burnunu sildirmiyor bile :)grip oldu .aşıyla beraber.3 günür antibiyotik verdim mecburen.boğazı kuruyor şimdide.sabahı kadar bekledim başını koca adam gibi inledi resmen.bildiğin zor bebek bakmak.Allah yardımcın olsun burçin.bende dedikodu çok buaralar ama oook uykumda geld.aklımda sizde hep neler yapıyorlar acaba diye.yarın vakitli gelip dedikodumu yapıyım ize..

sağol ayşegülcüm

size de geçmiş olsun göknurcum.Biz gece boyu ateşliydik,sürekli suya soktuk miniği.Başında ıslak bezle yattı,en iyi çözüm o oluyor.Haliyle çok uykum var.Ama göz doktoruna gideceğim bugün,gözüm çok ağrıyor,yanıyor.Hayat yordu beni

göknurcum geçmiş olsun doruğa da canım,inşallah iyileşirler kısa zamanda. kesinlikle hasta oldukları zaman en zor zamandır. nil maşallah o kadar hasta olmadı ama bi kaç kez hırıltısı olduydu,bi de öksürük işte, ama hiç ilaç vermek zorunda kalamdım, sanırım bağışıklık sistemi güçlü,yoksa ben çok geziyorum, dışarda elliyolar, ama çevremdeki insanlar köylülerimiz de dahil çocuğun elini yüzünü öpmezler,öpene de kızarlar. naparsan yap hasta olacağı varsa oluyor,tek hastalıkları bu olsun... burçin sana da geçmiş olsuncanım. yeni mi bu göz ağrısı, umarım sadece uykusuz kalmaktan ve yorgunluktandır...

Kerem'in penisiline alerjisi varmış,antibiyotiği penisilin türevi olunca tüm vucudu kırmızı kırmızı oldu.Acile gittik,alerji iğnesi yaptılar.Antibiyotiği değiştirdiler.Yarın okul başlıyor,stres başlıyor,iyileşse bari.

gözümde kuruluk varmış sadece,onun dışında sorun yokmuş şükür.

öğlene kayınvalidemler,kaynımlar yemeğe geliyor.Ne yapacağımı bilmiyorum,Sadece uyumak istiyorum.

ayşegül ve burçin yeni eğitim ve öğretim yılınız hayırlı olsun..
burçincim geçmiş olsun sana ve kereme sen çok yoruldun hastalıkla uğraşırken inşallah bundan sonra sıkıntısız geçer zaman artık işede başladın Allah kolaylık versin..

göknurcum geçmiş olsun doruk da hastaymış..

bugüm yiğit okula tam anlamıyla başladı şimdi okulda ev çok sessiz çok garip geliyo inşallah sıkıntı yaşamaz da iyi olur onun için..

merhabalar...

31 saat dersim var,hadi hayırlısı...

melihacım sağol canım,yiğit'e de hayırlı olsun .

kerem çok ağladı bugün ben giderken,uyanınca da çok ağlamış.Baktı biz yok tabi (

slm kızlar ben geldim 2 gün kaldık marasta cok guzeldi. kısa oldu ama güzeldi nasıl geçti bilemedim.
kendinize ii bakın demiştim hasta olmussunuz çocuklar da hasta olmus gecmiş olsuun..
ANNEM BENİ UNUTTU İDİLE AĞLIO ÖZLEMİŞ. BAKISLARI AKLIMDAN ÇIKMIYO DİYOR.
Özledim sizleri.
akpak tarhana yapmayı bliyorum.

merhabalar...

31 saat dersim var,hadi hayırlısı...

melihacım sağol canım,yiğit'e de hayırlı olsun .

kerem çok ağladı bugün ben giderken,uyanınca da çok ağlamış.Baktı biz yok tabi (

ayy çok üzüldüm kereme kıyamam ya kuzum, neler düşündü kim bilir yavrucak... nil de geçen hafta 3 gün ağlamaklı oldu ben giderken,herhalde yen ayıktı durumu, ilk başlarda eğlenceli geliyordu, ama neyse ki ağlamadı şükür, yoksa dayanamazdım... bugün de çok neşeliymiş,bakıcı teyzeyle okula gitmişler, orda çocukları görünce sevinmiştir o, bayılıyor çocuklara.

melihacım çok teşekkür ederim,yiğite d ehayırlı uğurlu olur inşallah,sever öğretmeninin ve sınıfını da başarılı olur sen de alıştın ya,yokluğu zor gelmiştir ((

burçin benim d e penisiline alerjim var, ortaokuldayken bana da iğne vurulunca anladık,aslında bu tarz ilaçların önce test edilip verilmesi gerekiyormuş hastalara,bize ta o zaman bile söylemişlerdi ama demek ki hala öylesine veriliyor. iğne vuruldu bana,hastaneden adım attım ama gözüm karardı göremedim hiç bişey, soğuk soğuk terlemeye başladım,babam önden gidiyordu seslenemedim de :) sonra arkasına döndü baktı ki ben sallanıyorum, yığıldım kaldım ,sırtladığı gibi hastaneye geri götürdü, hiç unutmam o günü.

gülcüm değişiklik olmuştur canım sana da,ay annen ne özler şimdi onu gözünün önünden gitmez hiç...

kızlar nilin doğum gününe az kaldı,25 eylülde. kutlamak istiyorum, heyecanlıyım da :) nil yürüyemeyecek d.gününe kadar ,keşke yürüseydi tütü alıcaktım. elbise alsam emeklediği için komik oluyor,napsam bilemedim. lcw da tütü etekler var,olmazsa giydiririm resim çekilidikten sonra taytını giydiririm, dizleri acımasın diye hep tayt giyiyoruz.menü olarak da fikirlerinizi alabilirim aslında şimdiden. tuzluları pastaneden alıcam,şu yuvarlak susamlılardan. akşam yemeği yiyip gelecekler çünkü. talı olarak ne yapabilirim kendim sizce ? hazır alıcam ama 1-2 çeşit kendim yapmak istiyorum.

merhaba kızlar .oku haftası hayırlı olsun herkese.ben ççok yorgunum dünde temizlik yaptım.havada kapalı artık.nilin doğum günü geldi demek.zaman nede çabuk geçiyor.menüde aklıma gelen yok şimdilik.gelince yazıyım hemen.
geçen hafta kısa süreliğne işe başlmaştım 1 haftalık :)bitti.yani doruk cidden küçükmüş daha onu anladım.bir iinternetinborçluları evden aranacaktı.kotalı birde araştırmakta lazımdı yapamadım.aslında çok iyi bir işti.birde gökçenin düğünü derken ters zamanda geldi iş.bitti.nasip artık.özlemişim iş hayatını :)

tamam göknurcum, fikrin gelirse yazarsın :) demek geçen hafta ondan girmiyodun pek,seni gidi seniiii :))) doruk u annene mi bırakmıştın ? hayırlısı olsun canım, be de özlemişim valla, süslenip püslenip okula gitmeyi,ilgi odağı olmayı DD kadın olduğumu ve toplumda bi yerim olduğunu hissettim sanki daha önce yerim yok muydu, anne olunca her gün dışarda olmadığımdan mı bilmiyom artık :)

yok canım ne annesi.annem gökçenin çeyiz işleri ile uğraştı hep.gelemedi hiç.ben hem kendm baktım hem kotayla flan uğraştım.temizlk apmaya bile kalkmadım hiç :)onun için iş ters zamana denk geldi.birde garanti değildi 3 ay deneme aşaması sonra olursa evden takip edileekti o yüzdende güvenip doruk için birşeyler düşünemedim evde bakıcı olayına falan :)ters zamanda gelen bir teklifdi.neye kısmet.
bence toplumda var olmak evde oturup kocaya yemek yap ütü yap temizlk yap birde çocuk bakla olmuyor.kıymt bilinmiyor.yani benm eşim bile der hep akşama kadar ne yapıyorsun anca yatıyorsun diye :)yatacak zaman var sanki.ölede hakir görülüyormuşsun.doruk yaşına girene kadar beklicem sonra tekrar iş hayatı kiii kocam beni saysın :)çalışan insan için ev hanımlığı zor.

merhabalar

göknurcum başlamadan bitti demek,hayırlısı olsun.Çalışsan bir dert,çalışmasan bir dert.

ayşegülcüm kadayıf,muhallebili kadayıf,oklava tatlısı,yaş pasta olabilir.Şimdiden nice yıllara

Okullar açılalı 3 gün oldu,1.5 kilo zayıflamışım,1 ay sonraki halim ne olur acaba?Yorgunum

sağol canım, yaş pastamız olucak, 1 şeklinde istiyorum ama yine de seçenkeler,i değerlendiricem, prensesli falan bişeyler görüp beğenirsem neden olmasın... 10 kişi olucaz kalabalık değil, 5 tan e d eçocuk, 15 işte:) hala çok kararsızım ya ne yapsam ki...:44::44::44:
neden zayıfladın ki, allah allah,dikkat et kendine, yavruların sana ihtiyacı var. kahvaltı yapıyosun de mi sabah, ben bişey yemeden hayatta çıkmam, geçkalırım gene de çıkmam :))) öğlenleri de evden götürüyo herkes bişeyler,ben de şimdilik ekmek arası yapıp götürüyorum evde, sefer tası almam alzım ki yemek götüreyim :))) 24 saat dersim haftada, 1 günüm de boş istiyorum inş olur.

göknurcum evet ters zamanda denk gelmiş iş, olsun artık,denemiş oldun. dediğin gibi en az yaşına girsin ki rahat edersin... hatta 1.5 falan olsun kreşe verirsiniz direkt bakıcı istemem diyosan,sosyalleşir hem doruk, paylaşmayı öğrenir...

1 şeklinde pasta güzel fikirmiş,ben hiç girmedim doğumgünü işine.Aslında güzel olur ama uğraşmak istemedim sanırım

kahvaltı yapmadan ben de çıkmam canım,evdekileri de çıkarmam,koşuşturmadan sanırım

tünaydın diyim kızlar.kimseler kalmadı artık.suyumu ısındı topiğin acaba :)bugün arkadaşın kardeşinin kınası var oraya gideceğiz.uzun bir süreden sonra insan içine karışıcağım :)doruğuda alıp markete falan gitmeyi çok istiyorum ama eziyetli bir bebek kıpır kıpır bebek arabası da baston tam yatmıyor onunlaa çıkamıyoruz .üfff sıkıı evde olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…