merhabalar...
31 saat dersim var,hadi hayırlısı...
melihacım sağol canım,yiğit'e de hayırlı olsun .
kerem çok ağladı bugün ben giderken,uyanınca da çok ağlamış.Baktı biz yok tabi
(
ayy çok üzüldüm kereme
kıyamam ya kuzum, neler düşündü kim bilir yavrucak... nil de geçen hafta 3 gün ağlamaklı oldu ben giderken,herhalde yen ayıktı durumu, ilk başlarda eğlenceli geliyordu, ama neyse ki ağlamadı şükür, yoksa dayanamazdım... bugün de çok neşeliymiş,bakıcı teyzeyle okula gitmişler, orda çocukları görünce sevinmiştir o, bayılıyor çocuklara.
melihacım çok teşekkür ederim,yiğite d ehayırlı uğurlu olur inşallah,sever öğretmeninin ve sınıfını da başarılı olur
sen de alıştın ya,yokluğu zor gelmiştir
((
burçin benim d e penisiline alerjim var, ortaokuldayken bana da iğne vurulunca anladık,aslında bu tarz ilaçların önce test edilip verilmesi gerekiyormuş hastalara,bize ta o zaman bile söylemişlerdi ama demek ki hala öylesine veriliyor. iğne vuruldu bana,hastaneden adım attım ama gözüm karardı göremedim hiç bişey, soğuk soğuk terlemeye başladım,babam önden gidiyordu seslenemedim de :) sonra arkasına döndü baktı ki ben sallanıyorum, yığıldım kaldım ,sırtladığı gibi hastaneye geri götürdü, hiç unutmam o günü.
gülcüm değişiklik olmuştur canım sana da,ay annen ne özler şimdi onu
gözünün önünden gitmez hiç...
kızlar nilin doğum gününe az kaldı,25 eylülde. kutlamak istiyorum, heyecanlıyım da :) nil yürüyemeyecek d.gününe kadar ,keşke yürüseydi tütü alıcaktım. elbise alsam emeklediği için komik oluyor,napsam bilemedim. lcw da tütü etekler var,olmazsa giydiririm resim çekilidikten sonra taytını giydiririm, dizleri acımasın diye hep tayt giyiyoruz.menü olarak da fikirlerinizi alabilirim aslında şimdiden. tuzluları pastaneden alıcam,şu yuvarlak susamlılardan. akşam yemeği yiyip gelecekler çünkü. talı olarak ne yapabilirim kendim sizce ? hazır alıcam ama 1-2 çeşit kendim yapmak istiyorum.