- 3 Şubat 2009
- 5.919
- 4
yazarım tabi burçincim, bilirsin aslında sen bu tarifi, sebzeli kek, patatesli kek de deniyor. benimkinde beyaz peynir, patates, soğan maydanoz dereotu falan var, tarifi yarın yazayım, lenslerimi çıkarttım da tarif ezberimde değil, iyi göremiyorum şu an.
kızlar nerede acaba, gül meşgul onu biliyoruz dasemacım naptı acaba,yolundadır inşallah her şey
biliyorum gülcüm, beğenip çıkıyorsun, ondan meşgulsün dedim, özlüyon de mi bizikız ben hep geliyorum gelmediğim gün aklımda kalıyo ruyalarıma girio özlüyom sizi elleham:) maraş ağzına döndüm haftaya anneme gitmeye düşünüyom da hazırlık olsun. eşim işten ayrıldı başka bi işe geçiyor boşluk varken gidelim diyoruz.idili çok özlüyor annem.
kızlar börek yarışmasında oylama başladı oylarınızı bekliyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html
biliyorum gülcüm, beğenip çıkıyorsun, ondan meşgulsün dedim, özlüyon de mi biziiyi olur valla, sen de özlem giderirsin birz maraşla. annen de miniği görmüş olur...
burçincim deneyince yaz sonucu,inşallah beğenirsiniz... senin poğaçayı hala yapamadım ben,korkuyorum gene beceremiycem diye :) o kadar malzeme boşa gidiyor, emeği hiç saymıyorum :18: süt var ya içinde poğaçanın ılık koyucaz de mi onu ? okul nasıl gidiyo canım,bakıcı durumu noldu? ya benim ders saatim arttıkça artıyo ben dersten kaçıyorum müdür bana ders veriyor yok seçmelisi bilmem nesi... sınıf da almak istemedim onu da verdiler. beden ve teknoloji tasarım ve din öğretmenleri hiç bişey almıyo, mdr de vermiyo, dersleri azmış da öğrenciyi tanımıyolarmış, o yüzden sınıf vermeyecekmiş, zaten benim dersim yoğun, sınava hazırlıyorum öğrencileri, bütün ders ayakta ders anlatıyorum, bana fazla görev veriyor, hiç adil değil, onlar da bu okulun öğretmeniyse herkes elini taşın altına koyacak.ne dedimse dinlemiyo adam,gıcık...
iyi geceler kızlar...
giremedim ne zamandır tatilden döndüğümüzden beri fırsat olmadı gökçe çok huysuzlaştı diş çıkarıyo ve durmadan ağlıyo inşallah çabuk geçer bu dönem.. yiğit bugün okula başladı çok korkuyodum ama korktuğum gibi olmadı çok iyi geçti okulunu ve öğretmenini çok sevdi inşallah hep böyle devam eder
burçincim bakıcı işini halletmişsin çok sevidim hayırlı olur inşallah sen ve çocuklar için..
ayşegülcüm ev sahibin deli mi ne bi de 6 aylık kontrat mı yapıcakmış akıllıya bak bende eşin gibi düşünüyorum cnm şimdiden uygun bi ev bulup taşının nasılsa yakında çıkın dicek bu adam belli.. senin müdür de gıcıkmış yani bebekli kadın bu kadar çalıştırılır mı ya
gülcüm böreğine oy verdim inşallah kazanırsın cnm..
semacım hadi bakalım Allah çıktığınız bu yolun sonuna hayırlısıyla çıkmanızı nasip etsin..
göknurcum doruk beyler nasıllar gazmanlık devam mı??
slm kızlar ders çalıyorum ugruyom arada ösledim sizi. meliha ve aysegül oy kullandı tskrler kızlar aynı potansıyeli sizden de bekliyorum öptüm hepinizi. millet özelden oy topladı bende vakit yok:)
canım geçmiş olsun tedavi öncesi kendine dikkat et semacım.
http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html
günaydınnn
bugün arkadaşlarım geliyor oturmaya,özlemiştim hepsini
arka balkonu kapattık,sıvasıydı,sateniydi,boyasıydı derken bitti şükür.Sabah yıkadım,üstüne sildim.Epey döküntümü alır artık.3.çocuğum olursa oda da yapabilirim
semacım doğru söylüyorsun ama dediğini yapmak da zor,en azından benim için.İşimi tam yapmazsam utanırım,mahçup olurum ben.Aslında insanı yoran bir özellik ama...