Kahramanmaras///46

günaydın kızlar, iyi pazarlar hepinize de
nöbetçiyim bu hafta, cumadan-cumaya. yoğun geçiyor nöbet, canı sıkılan geliyor şikayetim var diye
regl olmayı bekliyorum, regl ile birlikte tüp bebek için hormon iğnelerine başlayacağız. 6 eylülde olmam gerekiyordu, hala olamadım :44:
gecikmede olmazdı hiç, stresten sanırım. başka türlü bişeyin olacağını sanmıyorum, olmamış olmamış bunca zaman tam tüp bebeğe gidecek zaman mı olacak diyorum kendi kendime

2 büyük patates
1 kuru sogan
2 yumurta
1 su bardagi sivi yag
1 su bardagi yogurt
2 su bardagi un
1 su bardagi ufalanmis beyaz peynir
1 pk kabartma tozu
yarim bag maydanoz
yarim bag dereotu
tuz karabiber
üzerine serpmek icin susam
yapilisi
patetes sogan maydonoz haric, tüm malzemeyi bir kapta elinizle karistirin daha sonra icine patatesi sogani soyup kücük küpler halinde dograyip hazirladiginiz karisima katip maydonozu dograyip ilave edip elinizle karistirip
yaglanmis tepsiye döküp düzeltin. üzerine susam serpin .isitilmis 200 derce firinda yaklasi 30 dakika pisirin

tarif bu canım, allah-ne-verdiyse blog sitesinden almıştım tarifi çok önce :) tuz 1 tatlı kaşığı olacak,göz kararım yoktur benim de başka tariften biliyorum.

semacım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlarınız olur :) ya hep böyle durumlarda stresten gecikir, ümitlenmeyelim bence dişçiye gidecekken diş ağrısı kesilir ya öyle herhalde

semacım benim bir arkadaşım tüp bebek yaptıracakken hamile kalmıştı,kısmet yani.Hayra yoralım.

ayşegülcüm tarifi kaydettim,en kısa zamanda deneyeceğim.

kız ben hep geliyorum gelmediğim gün aklımda kalıyo ruyalarıma girio özlüyom sizi elleham:) maraş ağzına döndüm haftaya anneme gitmeye düşünüyom da hazırlık olsun. eşim işten ayrıldı başka bi işe geçiyor boşluk varken gidelim diyoruz.idili çok özlüyor annem.

günaydınnnn

gülcüm gel tabii,büyükler torunları çok seviyor ve onları çok özlüyor cidden.Annem de benimkileri öyle.

biliyorum gülcüm, beğenip çıkıyorsun, ondan meşgulsün dedim, özlüyon de mi bizi iyi olur valla, sen de özlem giderirsin birz maraşla. annen de miniği görmüş olur...

burçincim deneyince yaz sonucu,inşallah beğenirsiniz... senin poğaçayı hala yapamadım ben,korkuyorum gene beceremiycem diye :) o kadar malzeme boşa gidiyor, emeği hiç saymıyorum :18: süt var ya içinde poğaçanın ılık koyucaz de mi onu ? okul nasıl gidiyo canım,bakıcı durumu noldu? ya benim ders saatim arttıkça artıyo ben dersten kaçıyorum müdür bana ders veriyor yok seçmelisi bilmem nesi... sınıf da almak istemedim onu da verdiler. beden ve teknoloji tasarım ve din öğretmenleri hiç bişey almıyo, mdr de vermiyo, dersleri azmış da öğrenciyi tanımıyolarmış, o yüzden sınıf vermeyecekmiş, zaten benim dersim yoğun, sınava hazırlıyorum öğrencileri, bütün ders ayakta ders anlatıyorum, bana fazla görev veriyor, hiç adil değil, onlar da bu okulun öğretmeniyse herkes elini taşın altına koyacak. ne dedimse dinlemiyo adam,gıcık...

iyi geceler kızlar...

giremedim ne zamandır tatilden döndüğümüzden beri fırsat olmadı gökçe çok huysuzlaştı diş çıkarıyo ve durmadan ağlıyo inşallah çabuk geçer bu dönem.. yiğit bugün okula başladı çok korkuyodum ama korktuğum gibi olmadı çok iyi geçti okulunu ve öğretmenini çok sevdi inşallah hep böyle devam eder

burçincim bakıcı işini halletmişsin çok sevidim hayırlı olur inşallah sen ve çocuklar için..

ayşegülcüm ev sahibin deli mi ne bi de 6 aylık kontrat mı yapıcakmış akıllıya bak bende eşin gibi düşünüyorum cnm şimdiden uygun bi ev bulup taşının nasılsa yakında çıkın dicek bu adam belli.. senin müdür de gıcıkmış yani bebekli kadın bu kadar çalıştırılır mı ya

gülcüm böreğine oy verdim inşallah kazanırsın cnm..

semacım hadi bakalım Allah çıktığınız bu yolun sonuna hayırlısıyla çıkmanızı nasip etsin..

göknurcum doruk beyler nasıllar gazmanlık devam mı??

idare iş yapacağını bildiği öğretmene yükleniyor.Nasılsa diğerleri yapmaz,en azından işimiz yürüsün diye düşünüyorlar.Çoğu böyle.Senin yapacağını anlayınca sana vermiştir,yoksa öyle şey mi olur? Sınıf almayan kol çalışması alır bizim okulda.Yani mutlaka bir faaliyette görev alır.Beni de müd.yrdcısı cebren ve hile ile zümre başkanı yaptı.Dün yine toplantım vardı,bugün seminerim var.Cuma yine toplantı.Bizim yazdığımız ismi kabul etmedi,ben olmak zorunda kaldım ( Okul açılmadan bıktım diyebilirim.Liselerde sınıf geçme ve disiplin yönetmeliği değişti,şimdi 2 ayrı zümre hazırlanacak,işin yoksa uğraş dur.
Ben de 30 saate yakın derse gireceğim bu yıl.Çok fazla ,uzun aradan sonra...Bakıcı tamam,inş sonuç iyi olur

yiğit'in okulu hayırlı olsun,bizimki bu hafta başlamadı,16'sında.Niye alıştırma haftası yapmadılarsa...

selam kızlar, yoğun bi nöbet haftası geçiriyorum, bunun yanı sıra da hasta olacağım sanırım, iki gündür kırıklık var üstümde, ateşim çıkıyo ara ara. ilaçta kullanamıyorum kafama göre, nöbet-iş koşturmacası derken doktora da gidemedim, inş atlatırım tez zamanda.
geçmişi pek okuyamadım. inş iyisinizdir.
Ayşegül sana küçük bi tavsiye, işini aksatarak yap, o zaman sana yükün çok bindiğini farkederler. ama sen hepsini düzenli ve gününde yaparsan daha fazla yük verirler. her kurumda durum aynı. birileri yatıyor, birileri de yatmaya devam ediyor

aynen yaaa... ben de yarım yamalak yapamam ki işi, hey allahım, şu dersi kim alacak diye soruyo müdür, binbir bahane sunuyolar, ya da hiç oralı olmuyolar,mdr bana dönüp soruyo hocam alır mısınız diye,bend e bahane buluyorum ama yemiyo mu acaba...

yiğitin okulu hayırlı olsun,svmiş ne güzel maşallah

amaaan burçin zümre başkanlığı da oyalıyor insanı,sanki sonunda bişey çıkıyo da toplayıp duruyolar insanalrı...

günaydınnn

bugün arkadaşlarım geliyor oturmaya,özlemiştim hepsini

arka balkonu kapattık,sıvasıydı,sateniydi,boyasıydı derken bitti şükür.Sabah yıkadım,üstüne sildim.Epey döküntümü alır artık.3.çocuğum olursa oda da yapabilirim

semacım doğru söylüyorsun ama dediğini yapmak da zor,en azından benim için.İşimi tam yapmazsam utanırım,mahçup olurum ben.Aslında insanı yoran bir özellik ama...

3. geliyoooo güle güle kullan canım yeni ıvır zıvır odanı :) her eve lazım öyle görünmeyen yerde kiler gibi bi yer... benim bi odam maalesef öyle şeylerle dolu (( vantilatör, koşu bandı, ufo, ütü masası, elektrik süpürgesi, çamaşır askılığı, kullanılmayan eşyalar eski kitaplığımız ooofff görseniz ne kadar toplasam da düzgün durmuyo o oda ya sinirime dokunuyor, evim olsa da bi dolap falan yaptırsam kaldırsam herşeyi dolaba. ah daha yıllar var ona...

kolay gelsin gülcüm,tekrar başarılar,evet millet özelden msj atıp oy istiyor,at sen de vaktin olduğunda, eşitlik olsun :)

ay ugrasamadım ders daha önemli neyse eğlendim tek üeyelikle yapıldıgına inanmıyorum oy toplama işinin.
kızlaar ben anneme gidiyoom hade bi kaç gün sonra gelcem. ösleyin benii:))

merhabalar

gülcüm iyi yolculuklar,sağsalim gidin dönün inşallah

gönlüne göre olur inşallah ayşegülcüm

evde tarhana yapacağım da detaylı bilen var mı netten araştırdım bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…