Kahramanmaras///46

ben her lıntı yptığımda yazamadan çıkıyorumçşimdide almadım ve doruk efendi ağlamadı :)
semacım rabbim yardımcın olsun.hayatın zor ve sevdiğim yanı bu aslında.böle darbelerle insan insan oluyor :)aile ve en sevdiğin aradaşalrın insan edioyr bizi.her ne kadar üzsede canımızı acıtsada.ben pek bir alışkın olduğum için böle olaylara güldüm sadece :):)herolay büyütüyor bzi.hele maddiyat söz konusu ise.ayrıca bu kadınların altın takma sevdasına gıcık olduğum kdar ne var bilemedim.allah sana güç versin.inşl ikiz üçüz bebeğin olurda bir seferde hepsinden kurtulursun.duamızdasın.

meliha arkadaş buluşmasını bizde ayarlıyacağız ama hiç denk gelemedik.kimisi şehir dışında kimisi iş hayatı derken kalıyor.yzın buluşmuştuk iyi oluyor cidden.
çııtır sanada geçmiş olsun .ben okuyorum ama cevap veremeden çıkmak zorunda kalıyorum.angara nasıldı :)ordan gonya az bir saatti ama.nasıl lensler .yada aldınmı.veeeee okul süpeeeeer olmuş.bakıcıda tamam inşl güzel bir sene seni bekler.nazar koyuorum çıkmıyor.tükürüyüm bari :)tütütüütütü.nil nasıl.
gül börek cidden güzele benziyor ididlin ve senin eline sağlık.kayınvalidenede tabiki.
dedikodunun tekini atladım dimi :)kardeşime kime verdik biliyormusun çıtııııııııııııır.akrabaya :)babamın amcasının kızının, kızının oğluna :=))))))))))))))))))bilmece gibi oldu.inşl hayırlı olur.6 ekşimde düğün tarihi.kısa zamanda olacak ama bakalm.

burçin kereme hayırlı olsun.hani acımıyordu neden ağladı kerem :)ben yaptırmam ozaman azdaha büüyüsün :)zaten yeterince ağlıyor.bide pipi ağlaması :)))kalsın sünnetsiz.bu misafirlerini sevdim.sanırım yeni evine ilk kez geliyorlar dimi.

başka atlamadım dimi.tladıysam kusura bakmayın.beeb ağlıyor.

angara iyiydi, trafiği kötüydü tabi :) gözler görmeyince zaten sinirli ve baş ağrılıydım pek anlamadım, e.şehir üzerinden geldik ters yönde kaldı konya :) p.tesi görev başıyız inşallah...bakıcı işimi de hallettim, rahatladım artık bayağı, allahım sağlık versin bundan gayrı :) nil de iyi teyzesi, yaramazlık peşinde artık. ay hayırlı olsun, uzak akrabaymış :) hayırlı olur inşallah, enişte neci evet süre az olmuş düğün söz arası, neyse kendileri bilir en iyisini :)

senin adına bir heyecan oldu bendeee :)iş başı diyince.ne yapacağımıbilemezdim sanırım.enişte de baytar :):)hemde ticaretle uğraşıyor inşaat malzemeleride satıyor.öle işte :)

senin adına bir heyecan oldu bendeee :)iş başı diyince.ne yapacağımıbilemezdim sanırım.enişte de baytar :):)hemde ticaretle uğraşıyor inşaat malzemeleride satıyor.öle işte :)

ay ne güzel, yakın olsaydı bizim hayvanlara baktırırdık hasta falan olduklarında :) işi iyiymiş, bizim gibi memur bulmamış gökçe,iyi yapmış, ne eksiliyoz ne artıyoz :))) allah mesut etsin tabi, şaka bi yana...
ben de heyecanlıyım kız, bugün okula bakmaya gidicez, p.tesi kendim gidicem artık

hayırlı olsun aysegul çok sevindim sıkıntıları halletmişsin, en kısa zamanda da sağlığına kavuş. oy 8 inde başlıcak sanırım haber veririm.
sema üzülme odaklan hayırlı haberler bekliyoruz.
meliha tatile gitmene sevindim özlicez ama olsun sen biraz deşarj olursun değişiklik olur.
burçin hayırlı olsun kereme sünnet mi oldu? tam takip edemiyorum yogunum biraz k. bakma.
dilek nerede ondan haber yok bu aralar.

eşim ist. üni. endüstri mühendisliği uzaktan eğitime yerleşti. kayıt düşünüyor. zaten muaf oldugu dersler olacak, o da çok istiyor zaten. bakalım kayıt kesinleşirse salı gibi istanbula gidebiliriz. ben istemiyorum ama bebekle zor oluyor. tek bakamıyorum...

senin adına çok sevindim canım,10 km,10 kişilik sınıflar...daha ne olsun

hayırlı olsun,kardeşin bir ömür mutlu olsun inşallah

bakıcı olmadı,daha iyi ücret veren yer bulmuş,orasını istediği belli,son anda söylenecek şey mi? Mideme ağrılar giriyor,inşallah bulabiliriz birini.

ya inanmıyorum burçin ciddi misin, çok kızdım ben de şu angerçekten son anda yapılır mı bu... nolcak şimdi, hemen bulursunuz inşallah güvenilir birini, arkadaşlar aracılığıyla falan...

sağol gül ve burçin, evet şansım yaver gitti okul konusunda, 6-7 dk içind eokulda olucam,çevre yolundan gittim miydi dümdüz yol :)

parayı aylar öncesinde konuşmuştuk ayşegülcüm,son anda süpriz olmadı ona yani,o da tamam demişti ki yarım gün 400 lira az değildi yani.Sıfır araba almışlar,borç çokmuş...vs.Sanki biz sıfır arabaya biniyoruz.Bunların bahane olduğunu biliyorum ,diğer yere gidecektir muhtemelen.Ama niye bekledi ki,düşün ben nisan'da konuşmuştum,aylar önce anlaşmıştık yani.Ben olsam söz verdim diye bir araştırma içine girmem,bir kere tamam dedim diye düşünürüm çünkü araştırırsan her zaman daha iyi veren bulunur.Kimi bulacağım şimdi ben,hafta içi bir kişi ile görüşeceğim,ya olmazsa o da (

bakıcı olmadı,daha iyi ücret veren yer bulmuş,orasını istediği belli,son anda söylenecek şey mi? Mideme ağrılar giriyor,inşallah bulabiliriz birini.

buna kendi eşim ve aileseinden hatta tnıdıkalrımdan hepsini katarak bir cevap verirdim de hem genellemeyim diyorum hemde kaşınıyorlar :)neyse topik müsait değil bu cevaba.bencillik tavan durumda.insanda utanma demişler edep yahu diye boşa denmemiş.zor durumda kalan senin.aslında yapacan bir sözleşme her defasında görecekler günlerini:)veren ne kadar çok verecekki hadi 600 olsun.olmasa rapor al bari.inşl bulursun

konyada ava kapalı birazda yağmur yağdı miiis gibi toprak kokuyor dışarısı.doruk hasta olmayacağıı bilsem gezerdik .başımda da kötü bir ağrı var.

ta nisandan beri anlaşılmış ya, gerçekten utanma ve saygı olacak insanda... benim bi önceki bulduğum bakıcı da iyiydi, ben bu bakıcıyı bulduğumda benden haber beklemesin diye onu aradım,birini bukldum sizinle öreşemiycem dedim, o da ben de birini buldum da sizden haber bekliyordum dedi, çok düşüğnceli olduğunu ordan anlamıştım. her işte hayır var derler, sıkışık zamanda olmasa iyi ki olmamış diycem de işte, ters zamanda döneklik etti kadın, çok ayıp yaptığı. 400 çok iyi para, 100 tl fazlayla borcunu ödeyecekler herhalde, ben de söz verdim diye geri dönemezdim, her insan farklı...

burası da kapalıydı ama yağmadı... benim de moralim bozuk biraz, ev sahibi kendisi eve yerleşmeyi düşünüyomuş galiba, kesin değil ama öyle demiş abime. evin yeri çok güzeldi, bi de o kadar masraf ettik için, fayans aralarını bile dolgu yaptık kendimiz, bembeyazdı. mutfak tezgahı,duşa kabin taktırdık hep kendi cebimizden, 1 senelik için iydi hepsi ? şimdi evi nerden bulucaz, offf

günaydın kızlar.yeni iş hayatına başlamanın sevinci ile ortalıkta yok.keremin bakıcı işi inşl olmuştur.çıtır yerini buldu şüküür.bir kerem kaldı şimdi.inşl ilk günleriniz güzel geçmiştir.sabah doruğun yüzüne baktım ben çalışsam bırakabilirmiydim acaba diye :)daha çok küçük bide beni arıyor resmen gülüyor oyun oynamak isityor.az daha ağlıyacaktım yani :)pisikolojim bozulurdu sanırım.gerçi sizinkiler büyüdü biraz

meraba kızlar,
burçincim kerem'in sünneti hayırlı olsun :))
bakıcı işine üzüldüm, inşaallah gönlüne göre birini bulursun. kadının yaptığı cidden çok ayıp olmuş, seni böyle zor durumda bıraktığı için o paranın da hayrını görürmü bilemedim şimdi.
ayşegül seninde yeni okulun ve bakıcın hayırlı olsun.
göknur, gül, dilek sizlerde iyisinizdir inşaallah.
sadece son sayfayı okuyabildim, hepinizin iyi dilekleri için de çooook teşekkür ediyorum.
biz tüp bebek hususunda görüşmeler yaptık, fiyatları, tedavi kriterlerini vs vs öğrendik hepsini de. eşimde durumu kabullenmiş gibi görünüyor, ailesini aradı anlattı, izine gelmeyeceğimizi, sema zaten yola çıkmaz, bende onu bırakıp gelmem, gelecek olsam bile tedavi çok masfraflı olacağı içinde param olmayacak dedi. ilk kez paramız yok, sıkıntılıyız dedi. sevindim böyle konuşmasına, anlasınlar biraz halimizi. yaşadığımız sıkıntıları bi nebze hissettirmesi iyi oldu.
neyse gelelim tedaviye, tedavi benim regl dönemim ile başlayacak, ikinci gününden itibaren göbekten iğneler vuracaklar, on gün iğne kullanıldıktan sonra yumurta kontrolü olacak, gelişim iyiyse yumurtalar toplanacak, eşimden de tahlil alınacak, sonra da eğer embriyo oluşursa üç gün yada beş gün sonra transfer yapılacak. çıktık bi yola, inşaallah güzel ve olumlu olur sonucu.
geçen hafta iki gün izinliydim, gittik geldik, malum bizim kurumda izine gidince işlerin birikiyor. bugün birde adli tatil açılışı oldu, hepten yoğunlaştı işler. yoğun bi tempo içerisindeyim, inşaallah tekrar uğrar, geçmişi okurum
dualarınızı bekliyorum görüşmek üzre

herkes düşünceli olsaydı zaten,off

masrafları kiradan düşmediniz mi,niye siz yaptırdınız ki? İnşallah kesin değildir,öyleyse bile daha iyisini bulursunuz umarım.Taşınmak zor iş.

az önce biriyle konuştum,olacak gibi,inşallah iyi biridir.

hayırlısı olsun canım,inşallah tutar,İyi haberlerini alırız,topikçe bayram ederiz

aynen canım, nil ufakken ben de nasıl başlardım dedim durdum, gerçekten başlayamazdım 4-5 aylıkken. daha çok minik. şimdi büyüdüler de bi nebze rahatız sanırım. gerçi bırakmak zorunda olsam bırakırdım yine, başına gelmeden bilinmiyor böyle şeyler...burçin keremi naptı acaba bugün, yanında götürmemiştir okula , inşallah bakıcı işi çözülür öff ne sıkıntılı ya...evet yeni iş hayatıma atıldım bugün itibariyle :) okulum fena değil, temiz değildi sınıfım onu sevmedim. ingilizce sınıfım var artık ilk defa :) hep istediğim bişeydi sınıfım olsun, istediğim gibi döşerim, istediğim malzemeleri alırım temizlikti kırtasiyeydi, süper :) rengarenk yapıcam sınıfımı :)

semacım, allahım bu yolunuzda yardımcınız olsun, hadi bakalım minnak embriyolar olsun ve minnak semacık olsun hayırlısıyla tedaviniz olumlu sonuç versin . eşin için de sevindim ailesine bu şekilde bildirmesine, sana moral olmuştur bu :) herşey yolunda gibi şükür. :)

kesin değil burçincim , belki ben girerim 6 ay sonra demiş,emekli olmak istiyomuş, belli değil 3 ay kala haber veririm demiş, kış ortası nerden bulucam evi, eşim de dava açarız diyor, evler çok pahalı burda, büyükşehir olacak ya belki düşer evler diye bekliyoruz şimdi, doğrudüzgün ev yok zaten. iyi bişey bulursak çıkarız ama. evin içine mutfak tezgahı ve duşa kabin yaptırdık kendimiz .kapıları boyattık,aspiratör ve termosifonu da kendimiz taktırdık, hadi neys eonları söker giderim,klimayı da :) çünkü ev sahibi ben ödemem dedi, görseydiniz tezgahı ve kırık ve paslı kabini eminim siz de kullanmazdınız. klozet de fanydı da eşim temizlemişti,hamileydim o zaman, öğürmekten girememiştim... mecburen cebimizden ödedik, vestiyer kendimiz yaptırdık, 3 odada halıfleks vardı tokinin kendinin, onları parke yaptırdık kiradan düştük, ona zorla ikna ettik,bi de kapıyı adam değiştirdi çelik kapı oldu. 1 yıl kalacağımı bilseydim girer miydim eve bilmiyorum, ev bulamamıştım da o zaman. her işte hayır vardır...

tünaydın diyim bari :)ayşegül ne cins ev sahibin varmış.sizde okadar masraf yapmışsınız kiradanda düşmüyor.e anlattığın gibide oturulmaz tabiki .başka evde yoktu sanırım amaan karıştı işleriniz :)o biraz zor çıkartır sizi.haber izlemiyonmu bey amca senemiz dolamdan nasıl çıkartıcan de :)hatta doluncada zor çıkartırsın de :)bizim taaa eskiden bir müvekkil vardı da.adamın evini çingenler kapısını kırıp girmişler kira falanda vermediler.adam ne uğraştı çıkartana kadar .sözleme yok ev sahibi yapmadı hakim bey dediler durdular :):)1 yılı buldu tahliyesi falan filen.bir gece sessizce evden çıkıp giderlerkndeee ne var ne yok sökmüşlerid :):):) çok gülmüştük bu trajedikomik olaya.hiçte unutmam :)böyle ev ahibinie böyle kiracılar şart aslında.insan memnun olur evime bakıyorlar falan diye.değişik insancıklardan bir örnek daha.
burçinin işi zor .cidden dün ne yaptın burçin.kerem nerde kaldı.

evet göknurcum, beklemiyorduk böyl bişey ama bakalım belki yaza kadar çıkın demezse kalırız, yazın ev daha kolay bulunur, kısmet diyelim... ya burçin meraktan öldük, naptın dün ve bugün keremi :44:yolundadır inşallah her şey...kağan kreşte galiba.
gül de uğramaz oldu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…