selam kızlar...
göknur geçmiş olsun doruk a, oy kuyamam kurbağa gibi kaldı mı yerde, niye ağladı herkes onu anlamadım, çok mu yüksekti ? korkuyo insan tabi ama ben de hemen atlarım kucağıma alırım, hrkesin ilk tepkisi farklı oluyo bak :) soğukkanlıyımdır küçük ev kazalarında, allah daha büyük sorunlarından korusun inşallah canım, dönmeye başladı de mi, ondan düştü herhalde...
gökçe nişanlandı mı, hayırlı olsun canım, kiminle :)))
burçin hayırlı olsun keremin sünneti, arı mı soktu acaba kağanın yüzünü, gerçi çok ağlardı farkederdiniz ama, alerji yaptı ısıran her neyse... geçmiş olsun , geçicidir eminim... aynen meb bambaşka bi kurum... bugün açıklanacaktı sonuçlar ama yok, kaydı herhlde takvim yine.
gülcüm idile de geçmiş olsun, yavrum tak etmiştir kafası
bi de öyle kızıp kızıp ağlamıyolar mı, bitiyo insan...
melihacım rica ederim, gerçekten çok tatlı bi bebiş gökçe:) verirsin canım kiloları inşallah, ben kiloyu sevmediğim için olsun boşver demiycem :)
biz ankaradayız, akşamüstü geldik, göz dr randevum bugüneydi, polisevindeyiz şimdi,lensimin birid eğişecek galiba,yarın kaldı işimiz, akşama randevu verdi dr, ertesi güne çıkarız inşallah yola. tek gözümde lensle eminim harf hataları oldu ama ayy göremiyorum çok gıcık bi durum
:))) görüşmek üzere...