- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
eğer kontratınız yaza kadarsa çıkmayın bence.çıkaramazda zaten.şimdi birde ev taşıma telaşın olacak hadi o neyse bbulduğunuz evin yeni masrafları .burayada birürü masraf etmişsiniz.giderken ne var ne yok sök :)yani size ait olanları.inşl hayırlısı olur.3 günde 4toplantı mı anaaaam :) biz bugün il geneli zümre toplantısındaydık, ingilisçecilerle toplantı sonası toplaştık kaynaştık, yeni bi çevrem daha oldu :) yarın da kendi okulumuzdaki ilk toplantımızı yapıcaz hadi bakalım...
gülcüm dersine çalış tabi, beğen çık iyi olduğunu bilelim yeteryürüteç için geç olmuş gerçekten ama neyse artık, erkekler bilmez pek bbek için neyin ne zaman uygun olduğunu, heves etmiş almış, idil de oyalanır onda :) neler yapıyor idil, tutunup kalkmaya başladıysa yürür 1 aya. benimki dünden beri koltuğa kendisi tutunup klkıyor...
biz bi ev bulduk bakıcımızın arkadaşıymış, belki bakarız, eşim çıkmak istiyor da ben kararsızım, kış gelip de çıkın derse adam o zaman suç benim olur, en iyisi şimdiden çıkmak ahzır iyi bi ev bulmuşken...
günaydın.aşını hayırlı olsun diyim.bizimde 9unda var.inşl bulursun gönlüne göre birisini.senin okulun toplantısı meşhur zaten:)yine başaldınız demek.müdürdemi değişmiyor okulunuzda :)
cnm ben dünde geldim göz atıp çıktım yoruma vaktim olmadı.ders çalısıyorum kpss. dün de aöf kayıt yaptırdık. istikrarlı olmam lazım. vakit az kızım uyudukça ders ev işi derken... dün ruyamda gördüm zaten. aklım burda kaldı sanırım:) bi çeşme başında okulda hepimiz konusuyorduk:)
dün benimki gitmiş idile yürüteç almış nerden estiyse dedim 11 aylık çocuğa ne gerek.. yook kızım onunla yürüsün ii bişey gibi. oyun parkına döndü ev zaten bi aya yürür hep başıma iş açıyo bu adam yahu...
hadi kaçar ben hoşçakalın...
3 günde 4toplantı mı anaaaam :) biz bugün il geneli zümre toplantısındaydık, ingilisçecilerle toplantı sonası toplaştık kaynaştık, yeni bi çevrem daha oldu :) yarın da kendi okulumuzdaki ilk toplantımızı yapıcaz hadi bakalım...
gülcüm dersine çalış tabi, beğen çık iyi olduğunu bilelim yeteryürüteç için geç olmuş gerçekten ama neyse artık, erkekler bilmez pek bbek için neyin ne zaman uygun olduğunu, heves etmiş almış, idil de oyalanır onda :) neler yapıyor idil, tutunup kalkmaya başladıysa yürür 1 aya. benimki dünden beri koltuğa kendisi tutunup klkıyor...
biz bi ev bulduk bakıcımızın arkadaşıymış, belki bakarız, eşim çıkmak istiyor da ben kararsızım, kış gelip de çıkın derse adam o zaman suç benim olur, en iyisi şimdiden çıkmak ahzır iyi bi ev bulmuşken...
Günaydın kızlar.burçin gözünaydın ozaman.içine sindiyse en gzüeli olmuş.eve gelecek dimi.
az önce apartmandan bir kız geldi.21 yaşındaymış.Çocuk bakmak istiyormuş.Geçen sene de bakmış.Aynı binada olmak çok işime geldi ama tereddütüm yaşından dolayı.O yaşta bakabilir mi? Dün görüşüp karar verdiğim bakıcıya da çok içim ısınmıştı,çok candan ve sonuçta 3 çocuk büyütmüş,tecrübeli.Yaşlı da değil.40 civarı.Siz olsanız ne yapardınız?
benimki ufaktan ustume falan yapışıyor çekiştirip kalkmaya çalışıyor. yaramazlık yapıyor çok şimarık oldu, her gelen bi şimartıyor...
babası da ayrı zaten olmadık işler açıyor başıma...
cnm çalışıyorum aöf sınavları başlamadan kpss konularını bitirmem lazım. az kaldı ama 3 seri kitap var. görümcem de atanıyor bir haftaya evde oturmak bana göre değilmiş. idilede babannesi bakıyor zaten sorunlu bir bebek değil en azından babası kadar değil:)))
kontratı her yıl yenileriz, bi sorun olmaz diye girmiştik girerken canım, şimi doldu kontrat ,6 aylık yapmak istiyomuş bu sefer, o sıkıntı zaten. dediğin gibi çıkaramaz o süre içinde. eğer taşınırsam-ki hiç istemiyorum- ne va ne yoksa sökücemeğer kontratınız yaza kadarsa çıkmayın bence.çıkaramazda zaten.şimdi birde ev taşıma telaşın olacak hadi o neyse bbulduğunuz evin yeni masrafları .burayada birürü masraf etmişsiniz.giderken ne var ne yok sök :)yani size ait olanları.inşl hayırlısı olur.
yaramaz bebek bunlar, olsun.benimki ufaktan ustume falan yapışıyor çekiştirip kalkmaya çalışıyor. yaramazlık yapıyor çok şimarık oldu, her gelen bi şimartıyor...
babası da ayrı zaten olmadık işler açıyor başıma...
cnm çalışıyorum aöf sınavları başlamadan kpss konularını bitirmem lazım. az kaldı ama 3 seri kitap var. görümcem de atanıyor bir haftaya evde oturmak bana göre değilmiş. idilede babannesi bakıyor zaten sorunlu bir bebek değil en azından babası kadar değil:)))
az önce apartmandan bir kız geldi.21 yaşındaymış.Çocuk bakmak istiyormuş.Geçen sene de bakmış.Aynı binada olmak çok işime geldi ama tereddütüm yaşından dolayı.O yaşta bakabilir mi? Dün görüşüp karar verdiğim bakıcıya da çok içim ısınmıştı,çok candan ve sonuçta 3 çocuk büyütmüş,tecrübeli.Yaşlı da değil.40 civarı.Siz olsanız ne yapardınız?
günaydın
ayşegülcüm arkadaşlarınla iyi oturmalar,mönü çok güzel,daha ne olsun
günaydın kızlar
ayşegülcüm tuzlu kekin tarifini yazar mısın?