Kahramanmaras///46

gunaydınnn:) iiyim burcincim sen nasılsın?
dün sacımı kestirdim, bu kez fotoyla gittim eski kesimlerimi gösterdim oldu gibi içime sindi biraz.
bende adalet yazmıstım geldi 290la aöf yazdım. lisanstan önlisansa atladım:))) nasılım:)))
aksama davet var işim çok hasçakalın arkadaslarr...

bu da ben ve sevdiceğim
eşimin kuzenının düğününde.........................................................................

Eklentiler

• $H3rş3Y YaLaNnn..0664.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_0640.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
sana da hayırlı olsun gülcüm,misafirlerinle de kolay gelsin

inanmayacaksın ama ikiniz de çok tanıdık geldiniz bana niye bilemedim.Sevdiceğinle de pek yakışmışsınız Sen de gençmişsin ne güzel,göknurrrr biz ikimiz kartlaştık sanırım

iyi geceler kızlar...

misair vardı bugün iki gündür nefes almadan koşturdum börekti dolmaydı sarmaydı derken çok yoruldum ama atlattım şükür giremedim o yüzden..

burçincim kardeşin için hayırlı olsun inşallah.. cnm face de var ama foto burayada eklerim (yani ayşegülden rica ederim) face olmayanlar için..

gülcüm tam da gözümde canlandırdığım gibisin fotonda rabbim sizi hiç ayırmasın inşallah...

ayşegülcüm inşallah ataman gerçekleşir hakkında hayırlısı olsun cnm.. ellerine sağlık fellah yapmışsın bizde yoğurtlar yeriz çok da severim

gülcüm maşallah size ben de gözümde hemen hemen böyle canlandırmıştım seni, çok hoşsunuz, kızın aynı babası bu arada de mi :) ben babaya benzettim saç şekli bile öyle güle güle kullan canım saçını, ben de kestirmeyi düşünüyordum bugün ama uzadı da kıyamıyorum napsam ki... uzun saçın bakması daha zor, düzleştirmesi de zaman alıyor, düzleştirmeden çıkmam bi yere :))) kararsız kaldım ya... hayırlı olsun canım,e okula gidmeyince evden tamamlarsın bişey olmaz...

sağol melihacım,eh işte yapmaya çalıştım fellahı :) inşallah olur canım atamam...

burçincim başlamaz mıyım, haziran başından bu yana bakıcı arıyoruz, 2 kişi vardı tanıdık vasıtasıyla daha görüşemeden bitti, ikisi de eve gelmiyormuş. merkezdelerdi bi de, uzak düşüyo biraz. sağlık ocağına bizim apartmandaki komşulara hep haber saldık ama arayan çokmuş hemşire öyle dedi, 4 kişi arıyo ama kimse yok daha dedi. toki ufak ya zaten genelde tanıyor burda önceden oturanalr birbirlerini, hala ses yok. napcam bilmiyorum...

sagol aysegulcum bende düzleştirmeden cıkmam yanı zaten düz ama yınede bakımı severim.tsk ederim kızlar. allah hepimizi sevdiklerine bagıslasın. evet esimede benziyor ben kendime de benzetiyorum görümceme daha cok benzetiyorlar burada. sanırım en cok ona benziyor.
burcin belki biyerlerde karsılasmısızdır.neden olmasın?
bende sizleri görmek istiyoruuumm.

gelde seni misafir ediyim.tanıyamazsın konyayı zaten..çook değşiti.brn srviyorum şehrimi :)sahili olmasada meramı var

bu da ben ve sevdiceğim
eşimin kuzenının düğününde.........................................................................

sen ve sevdiceğine bir ömğr boyu mutluluklar canım :)

aa ne kartlaşması canıııım.yeni çocuk doğurduk daha çıtırız :))))))))))şimdi çıtır bize kızacak sizde çıtırsanız diye :)cidden gittik burçin.olsun demekten başka çare yok sanırım.bir abla vardı o gelse bizde genç oluruz aslında ama o yok dolayısyla en yaşlıları biziz :)

ayşegülcüm zor işler bunlar.Ben çoktan buldum ama okullar açılıp biraz zaman geçmedikçe hala endişelerim olacak.Allahım iyilerle karşılaştırsın.Sen de en kısa zamanda içine çok sinen birini bulursun inşallah

göknurcum çok istiyorum gelmeyi ama 2 çocukla iyice zorlaştı artık.En yaşlı

gülcüm ben hiç foto çektirmem ,olur da bir gün kazara çektirirsem eklerim.

insan kendini nasıl hissediyorsa odur. ben evlendikten sonra yaslandıgımı hissettim. simdi kendimi 35 40 arası görüyorum. valla herseyden gönlüm geçti.

gülcüm senin biraz canını sıkmışlar sanırım.Evlenirken sadece eşimizle evlenebilsek keşke ama bizim toplumda tüm sülalesiyle evleniyorsun,herkes her şeye karışma hakkını buluyor kendinde malesef.

insan kendini nasıl hissediyorsa odur. ben evlendikten sonra yaslandıgımı hissettim. simdi kendimi 35 40 arası görüyorum. valla herseyden gönlüm geçti.

sen 35 derken gül :) yani 35 yaşlımı oluyor :)neyse ben zaten kendimi çooook daha yaşlı hissediyorum .çocuk çökertti beni.bugün ne yemek var.ben kabak yemeği ve mkarna yapacağım aklımada başka birşey gelmiyor.

göknurcum ben de 35 ve yaşlı deyince bir durdum,üzüldüm halime ama yazmayayım dedin.Sen yazdın :)) Annemiz erken doğurmuş,biz ne yapalım .Yaşlanıyoruz yerine olgunlaşıyoruz diyelim en iyisi .Kimi kandırıyorsak Ben taze fasulye yapacağım bugün

ah benim çenem dursa.yaş alıyoruz napalım.hem zaten günümüz şartlarında oldun kadaınlar revaşta :):)üüf iyice saçmaladım kapatalım bu konuyu gitsin.ben bugün ne yapamki.hiiiç aklıma birşey gelmiyor.bamya almış ayhan yine çok seviyor onumu yapsam acaba.

günaydınnnn

herkes nerede ?

ben beyfendiyi yeni uyuttum.ağlayarak kalktı daha yeni sustu:)gazını çıkartamayınca kaskatı oluyor çocuk kafayıda dikiyor eller arkada :)ayşegül ya köyde ya sahilde :)sema yok .adli tatile girince işleri yoğunlaşır :)

sema yok .adli tatile girince işleri yoğunlaşır :)

adli tatil mi o da neymiş nasıl yapılıyor bilen varmı
hakim-savcılar için yapmışlar onu, bizi kapsamıyor
selam kızlar nasılsınız, beni yine her zamanki gibi çok yoğunum. çok yoruluyorum ben ya, niye öyle oluyorum ki eve bi gidiyorum kolumu kaldırır halim olmuyor, bugünlerde hele evi de hiç toplamaz oldum, çok dağınık her yer, gözüme batıyor ama mecalim olmayınca yapamıyorum. ramazan ayı fena sarstı beni
sizler nasılsınız, bebişler iyi mi

adli tatilde yazışmalar kararlar genelde saklanır ve hep iş bitmez.yinede normal zaman gibi olmaz .ramazan ciden sana yaramadı.miden den kaynaklanıyor sanırım.evler benmde öl çok dğınık değil ama temizlik istiyor .kapı pencere duvar çocuk durmuyor .bakalım nasıl olacak.

anneannemize gezmedeki halimiz yandan yandan gülünce ekledim zor bulurzuz bu halini :)tipe bak ya kara oğlum benim.babası kılıklı:)) kıyafetimizde abi kıyafeti :)

ramazan bitsin sonra yaparsın semacım,senden kıymetli mi.Ben de çok uykusuzum günlerdir.Kerem hasta olunca.Bu gece sahura bile kalkamamışım,saati kapatmışım.Yazık,benim adam aç susuz oruç tuttu bugün

yakışıklı bir delikanlı gördüm sanki,çok tatlı maşallah

ayy hayır yanlış anladınız kızlar yaslı değil en guzel yaş 35 derler ama ben 25 yasındayım ve o olgunlukta hissediyorum demek istemiştim anlatabildimmi bilemedim.

bugun mısafr gelecek sigara böreği tava pirinç pilavı salata ayran çorbası ve ezogelin var simdilik menude.

dilek 2 yıldır takip eden kişi hala takip ediyor mu seni? baktınmı bi profiline yazılarına paylasımlarına falan. belki kendini kaptırıp siteye kendinden bişeyler anlatmıstır. yani bunlar ip ucu verir. tanıdıgınsa! yok hiç bi şey paylasmamışsa ondada var bişey sadece seni takip için üyelik almıs olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…