günaydınnnn
dilekçim biz 2 gecedir hiçbir yeri açmıyoruz,ona rağmen ses beni rahatsız ediyor.Resmen bir kadın inlemesi ya.Ayşegül'ün dediği gibi banyodan yapıyordur cereyan.
ayşegülcüm bakıcı araştırmaya başlamadın mı? Şimdiden araştır,görüş.Fellah köftesini yoğurtlamayız biz,ama öyle yapan da var.Ben topalağı yoğurtlarım,içine az dereotuyla güzel oluyor
göknur konya'yı özledim,bir daha nasip olur inş.gitmek.
meliha nerelerde?
gülcüm sen nasılsın?
bu da ben ve sevdiceğim
eşimin kuzenının düğününde.........................................................................
sana da hayırlı olsun gülcüm,misafirlerinle de kolay gelsin
inanmayacaksın ama ikiniz de çok tanıdık geldiniz bananiye bilemedim.Sevdiceğinle de pek yakışmışsınız Sen de gençmişsin ne güzel,göknurrrr biz ikimiz kartlaştık sanırım
insan kendini nasıl hissediyorsa odur. ben evlendikten sonra yaslandıgımı hissettim. simdi kendimi 35 40 arası görüyorum. valla herseyden gönlüm geçti.
göknurcum ben de 35 ve yaşlı deyince bir durdum,üzüldüm halime ama yazmayayım dedin.Sen yazdın :)) Annemiz erken doğurmuş,biz ne yapalım .Yaşlanıyoruz yerine olgunlaşıyoruz diyelim en iyisi .Kimi kandırıyorsakBen taze fasulye yapacağım bugün
günaydınnnn
herkes nerede ?
sema yok .adli tatile girince işleri yoğunlaşır :)
adli tatil mi o da neymiş nasıl yapılıyor bilen varmı
hakim-savcılar için yapmışlar onu, bizi kapsamıyor
selam kızlar nasılsınız, beni yine her zamanki gibi çok yoğunum. çok yoruluyorum ben ya, niye öyle oluyorum ki eve bi gidiyorum kolumu kaldırır halim olmuyor, bugünlerde hele evi de hiç toplamaz oldum, çok dağınık her yer, gözüme batıyor ama mecalim olmayınca yapamıyorum. ramazan ayı fena sarstı beni
sizler nasılsınız, bebişler iyi mi
adli tatil mi o da neymiş nasıl yapılıyor bilen varmı
hakim-savcılar için yapmışlar onu, bizi kapsamıyor
selam kızlar nasılsınız, beni yine her zamanki gibi çok yoğunum. çok yoruluyorum ben ya, niye öyle oluyorum ki eve bi gidiyorum kolumu kaldırır halim olmuyor, bugünlerde hele evi de hiç toplamaz oldum, çok dağınık her yer, gözüme batıyor ama mecalim olmayınca yapamıyorum. ramazan ayı fena sarstı beni
sizler nasılsınız, bebişler iyi mi
Eki Görüntüle 767459 Eki Görüntüle 767459
anneannemize gezmedeki halimiz yandan yandan gülünce ekledim zor bulurzuz bu halini :)tipe bak ya kara oğlum benim.babası kılıklı:)) kıyafetimizde abi kıyafeti :)