Kahramanmaras///46

ben yemeğimi yaptım şükür.yarında halama gideceğiz yemek yok.doruk efendi uyanmak üzere.sat 8den 10 a kadar yandım ben yine.herkese hayırlı şftarlar.

ilkazra valla okuyunca bence içkillendim.

kızlar bir önerim var... artık isimlerle değilde kullanıcı isimleriyle hitap edelim mi. seevmediğimiz biri aa şu kişi maraşta bakayım hele diyince pat diye bulur isimden. kullanıcı adı kullanırsak bayağı takıntılı birinin olması lazım bizi tanıması için. sonuçta hepimiz içimizden geleni yazıyoruz. eşimizle akrabamızla ilgili.... ne dersiniz....( bir kaç haftadır bu konuyu yazmayı düşünüyordum ama pimpiriklenmeyeyim demiştim tam üstüne geldi )

48ve58 maşallah ikinize de rabbim nazarlardan saklasın...

merak ettim şu piskopatı 2 sene okunur mu. uzun süre girmeyince 3-5 sayfadan fazla yazılınca onu bile okumaya fırsat bulamıyor zoruna gidiyor insanın...

ben başlatayım kullanıcı adıyla yazayım... malum dostta var işi boş milletin huzurunu bozmaya çalışan insanda. yarın bak eşin nette senin için şöyle diyor der gör evde kavgayı.. biraz fazlamı paranoyak oldum.

Son düzenleme:
ayşegülcüm tekar tekrar maşaallah nil çok tatlı olmuş iyce gerçektende tıpkı sen

gülcüm sende koy foto mutlaka.. eşinim sınavınada üzüldüm inşallah hayırlısı olur hakkında..

emsalsiz :)))) cnm benim öyle bi şansım yok zaten kullanıcı adım ismim ama kızlar nasıl yapmak isterlerse öyle hitap ederiz biz..

kızlar hep iftar menüsü konuşuyoruz geceleri neler yapıyosunuz sahurda ben kahvaltı hazırlıyorum yanında börek falan oluyo yada tahinli pide siz neler yapıyosunuz??

günaydın kızlar nasılsınız, bebişleriniz iyilerdir inşaallah
Burçincim geçmiş olsun Kerem'e inşaallah tez zamanda iyileşir

sen polis miydin tatlım bu kadar paranoya ya emniyet çalışanında yada adliye çalışanında olur ancak
bana ismimle hitap edebilirsiniz arkadaşlar, ismimi de bilmeyenler için tekrardan yazayım sema
benim içi hiiiiiç sakınca yok, isteyen görsün, isteyen okusun, eşimin artık ailesine toz kondurmaz hallerine de alıştım, ırgalamıyorlar beni

günaydınnnn

melihacım ben ya tost yapıyorum,ya yumurta-börek.Benim eşim zeytin-peynir yemediği için kahvaltımız bu olur.

emsalsiz bazen benim de aklıma geliyor ama boşver deyip geçiyorum.Ama rahatsız oluyorsan tabii nickinle hitap ederiz.Rahatça yazamadıktan sonra ne anlamı var.Hem sen cezalısın,niye hala gelmedin bize

göknurcum oh ne güzel,ramazanda en güzel şey birine yemeğe gitmek.İnsan memleketinde olunca akraba, eş,dost ziyaretleri de çok oluyor haliyle.Sen de doruk'un fotosunu koysana bakalım,malum benim face yok

semacım evet canım meslekten olabilir :) bir anda 2 sene öncesinden beri beğenmiş yazınca valla ürperdim şekerim. kim bu manyak diye ...... ayrı gayrı olmasın adımı yazın gitsin... dediğin gibi ince hesapları bizde geçtik artık. k.vld. ağzıma geleni saydım kapadım. eskiden olsa eltim takılırmı okurmu derdim... eşim zaten biliyor buralara takıldığımı. hatta geçenlerde arkadaşım çağırdı müsait olduğun bir gün götürür müsün dedim. kim dedi. kk dan Burçin diyince adam alışmış tmm nerde oturuyor ki evini biliyorsan götüreyim dedi

burçincim göya gelicem canım misafir aldım bir kaç kez biz gittik öyle geçti zaman şimdide eşim gündüz çalışıyor geceye geçsin ilk fırsatta gelicem... çok geçmiş olsun kereme nasıl oldu şimdi...

bugün ark. avm ye gidicez. onunda 2 çocuğu var malum öyle oluncada bizi avm paklıyor. bebek bakım odasından çıkamıyoruz zaten. bir onun için gidiyoruz bir bizim için... hem sıcakta gezdirmek istemiyoruz da bebişleri. akşam yemekte olamıycak yine eşim. bende dünden kalma. bamya ve taze fasulye kavurmasının yanına belki birde makarna yapar yerim.

bu aralar dikiş makinesi almayı kafaya taktım. oldum olası severim örmeyi kesmeyi dikmeyi. kızımdan fırsat buldukça bir şeyler dikmeye çalışırım. bu ara şöyle geniş ince bir eteğe ihtiyacım var ilk önce onu yapmaya çalışıcam. fikir çok aklımda... ( hevesim kaçmadan alırsam tabi makineyi) geçen ayda arigurimi bebeklere sarmıştım. evdeki kalan iplerle bir deneme yapmıştım. ip alayımda kızıma çıngırak öreyim dedim öyle kaldı....

ben birde eşimin akrabasından birine tavsiye emiştim bu sitey:)melihanın gibi adımla zaten benim içinde fark etmez ama ilknurun nici değişik oluğu halde okuduysa vay halimize :)bazen ailemizin bile bilmeidği sıkıntılarımız anlatıyoruz burda.okınması elbette kötü olur.emsalsiz diyelim sana :)ben ilk adliyeye başladığımda pisikolojim bozulmuştu resmen bazen sürekli arkama bakaraka yürüyordum malüm haciz olayları :)sonra geşti şükür.sizin iş daha zor sende haklısın semanın dediği gibi :)
burçin ekliyim bir ara hatta şimdi bakayım makinede yeni foto varmı diye.cidden güzel oluyor yemek davet benm bebek olduğu için çağıramıyorum herkeste anlayışlı ztan kendimiziz hep.

yengesi şapka almış beyfendiye bene hemen şapka nasıl olur acaba diye çekmiştim dün ve önceki gün :)tombalak oğluş :)

oo maşallah çok tatlı doruk bey.. rabbim nazarlardan korusun... benim kızımda tostos. dün dr biraz tombik diyince bende genetik anne babaya çekmiş dedim. adam döndü bana baktı tuhaf tuhaf. bende 5 yaşına kadar çok şişmanmışım hocam diyince bir hııı çekti. adam demiştir yüzünün haline bakmıyor birde kilolu diyor kendine diye. oda genetik anneme çekmişim annemde tombiştir ama yanakları yok kadının. yüzüne poposuna bakan bu popo bu kadına ait olamaz der ( anneeee sen okumaaaa) bazen espiri yapardı eskiden tempramız vardı takılırdı tempra gibi kadınım diye. modeli bilenler vardır. önü dar arkası büyük hamileyken yanaklarım kocamandı doğumdan sonra sönünce eşim dedi göbek kalana kadar keşke yanaklarda kalsaydı diye ( ne çok diye yazmışım )

kerem pek de iyi sayılmaz canım,yemek yemek istemiyor,çok emmiyor da.Zayıflar kesin tontilim
gel canım,beklerim her zaman

maşallah.Güleceksin ama kerem'in kıyafetlerinin aynısını giymiş İkiz gibi gezdirirdik burda olsan.Gazlı bir bebek olduğu belli canım,hep kasıntı ve huysuz duruyor ama ona rağmen çok tatlı minik erkek

İlahi,cidden bazıları kiloyu hep basene alıyor.Ben de göbeğime

ayyy ayyy Doruk Paşa büyümüş, Maşaallah Allah nazardan saklasın. kolları çok tatlı ya tombik tombik ısırmalı
yalnız üçüncü foto çok hoş çıkmış, Anne bi rahat bırak ya, erkek adam öyle sık sık foto çektirmez der gibi bakmış

evet hacim sevmiyorum,kabarık saçtan nefret ederim sıkar beni toplayasım gelir ama düz olunca böyle omzuma elime ipeksi ipeksi gelir, sorun yapmam. saçlarımı hep düzleştirerek kullanıyorum gülcüm, o yüzden resimlerde de düzdü :) karşımızda kuaför var iyi keser mi acaba, o modeli de uzmanına kestirmek lazım, maraştaki kuaförüm ne güzeldi, hem boyası hem kesimi... denemekten başka çare yok...sağol canım.
anaaaam büyümüş sıpaa babaya benzemeye başlamış göknurcum,ilk sana benzetmiştim, şimdi daha çok babası...

emsalsiz farketmez canım hitap şekli, ama ben kendi fotomu dahi eklediğim için saklamamın manası yok artık, ismimizi de yüzlerce kez kullandık, bu saatten sonra ismimle devam edebilirsiniz bana, ama haklısın burda yazdıklarımızın okunması facia olur canım senle şeklimiz ters, benim de yanakların maşallahı var :)))

melihacım, sahurda eşimin hiiiç iştahı olmuyor uykulu uykulu hemen yatağa dönesi geliyor maalesef. biz de kahvaltı yaparız buralarda, böreksiz ama, susatır yakar diye. eşim de sevmesine rağmen hamur işlerini, böreği ne iftarda ne sahurda yemek istemez,yapmadım da hiç. peynir,zeytin çay işte. karpuz keseyim diyorum bi kaç kez kavun yedi o kadar. soğuk çay içiyor bi litre, seviyor onu. bu sabah kalkmamışız ama

demek küçük beyler aynı mağazadan giyiniyorlar :):))benm kara oğlum gittikçe kararıyor artık.hiç memnun değil hayatından burçin.neden geldim dünyaya der gibi bir hava içinde :)bazen iyi konuşuyor gülüyor ağzı hiç kapanmaz bazende suraatsıız :)çok ilgi istiyr heryeriyle oyna masaj yap konuş ayakta hopla zıpla.yatırıp 5 dk kaçamıyorum .birde okadar kimyon içiyorumki gazı olmasın diye millet yemeğine az birşey atıyor ben kaşık kaşık içiyorum.birdaha kimyon lafı duymuyacağım :)birde salyası akmaya başladı diş için erken değilmi.annem dişe hazırlık diyor ama daha 3.aya girmedi.
evet çıtır aynı babası artık .hele kucağına aldığı zaman renk tonuyla fotokobi :)bir gözler bana benziyor az çekik çekik :)ben çoook seviyorum babasını hele hamile dönemimde biliyorsunuz 1 ay nerdeyse konuşmamıştım:)sinirden benzedi yavrucak :)
semacım walla kollarını bende ısırıyorum azcık tabi :)ben öle sesiz sakinbebek sevemiyorum.hırpalamam gerekiyor.ele aavuca gelince azcık eviriyorum çeviriyorum azcık popoya tokat :)seneye inşl senin bebeğide seveceğiz bburdan.
emsalsiz böylede hiç olmuyor alışmışız isimle hitap etmeye tüüh senin kızınıda görseydik keşke :)facen yokmu ordan bakalım olmazsa :)

ben de nil bembeyaz diye üzülüyorum,ne olursa olsun beyaz tenliler her zaman dezavantajlı boşver, esmer severim ben ya da buğday ten. babasıyla senin ortalama renginiz doruk a çok yakışır :)))
benimki de aynı mağazadan giyiniyor :))) hem ucuz hem çeşitli. salya akması her bebekte o aylarda başlarmış,her ne kadar aileler bunu diş çıkarmaya yorsa da diş olmasa da salya akarmış...

bence çeşitli olması herşeyi eline alarak bakmak tepende kimse olmadan bakmak en güzeli :)kızlara beyaz ten dezavantaj olsada çok yakışıyor.buğday ten güzel :)erkeklerde.inşl fazla esmer olmaz bu rengini korusa yeter bence :)
ben azcık face azcık topik derken nete girip araştıramıyorm hep.ona harcıycağım zamanı buraya çene yetiştirmekle geçiriyorum :)bilgin için teşekkür ederim çıtırım :)

kız ne korkuyonuz once bi sorunkimmiş neciymiş derdi neymiş belki eskiden yorum yaptığın samımı oldugun ama hatrlamadığın biridir. valla ben deşifre oldum. ismimi kızmın ismiyle aldım aramada direk burası çıkıyo. kullanıcı adı değişiyormu bilmiorum. yada yeni isim amak lazım. keske yonetim yardım etse.

ben beyaz tenli sarısınım gittikce kumrallastım ama beyazım esmerlesemedim oyuzden yuzumde günes lekeleri olusuo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…