inşallah canım, sağolasın....geçmiş olsun ayşegülcüm,geçer inşallah zamanla,bir daha da olmaz.Ben de kerem'i denize sokmak istiyorum ama babasıyla yollayamam,güvenemem sanırım,kağan gidiyor her sene gittiğimizde memlekete ama kerem küçük.Ben de gidemem güneşe çıkamadığımdan.Bu sene kalır artık.Seneye babasıyla giderler.
selam canım...maraşa gidiyo musunuz bayramda falan
Kızlar ben geldimmm .En son ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum bile. Ben hemen her gün her dakka face deyim biliyorsunuz gerçi bir değişiklik yok hayatımda herşey monoton da aynen devam....Burada ki sohbet başka güzel nasılsa aklıma geldi kızlar ne yapmış bir bakayım dedimm ..Coşmuş sayfalar..Yeni olarak bir idilhira var sanırım..
hoşgelmişsin idilhira
hoşgeldin ilknurcum nerdesin bakim senfaceden görüşüyoruz gerçi, iyi olduğunu bilmek yetiyo insana, dağ tepe geziyon oh miisss çiçeklerle bi sürü resminiz var
gülcüm evet sahil yakın, 20 dk ya ordayız merkeze en yakın işte. face de ekledim foto, burda sen ve burçin için ekliyim yarın. beni de görmüş olursun :) inşallah iyi puan alır eşin,hayırlısı olsun, belli olmaz bu sınav işlleri... sana bişey sorayım gül,kuaförsün yaşimdi ben saçımı uçları aynı boyda olacak şekilde omuz üstü kestirmek istiyorum ,aslınd akestirmek istemiyorum da şu an katlı kesim modeli kullanıyorum,düzleştiince böyle katlarının belli olmasına ve saçlarımın dümdüz akıp gitmemesine sinir olmaya başaldım. zaten kısa kullanıyodum saçımı, önü uzun arkası kısa modelden, uzun yıllar kullandım, bebek olunca uğralşamam diye uzattım ki toplayıp çıkayım. iyi d eoldu. şimdi o katların en kısası ensemin oralarda omuz üstümde, hepsini ordan kestirsem nasıl olur sence ? korktuğum şu hepsi aynı boy olursa saçım uçlarda kalabalıklaşır mı, dümdüz durmayıp da hepsi uçta birleşince şişkin durur mu? yoksa yine kısa mesafeli katlar mı attırmalıyım ? anlatabildim mi :44: şimdiden teşekkürler
sağol göknurum, geziyoz işte, büyüdükçe dha sevilesi oluyo bebekler, ben de yeni yeni anlıyorum işte...
aynen dikkat etmk lazım... afiyet olsun,eşim bezelye de sevmiyor oofff, patlıcan yaptım bugün, geçen yapamamıştım...kıyamam kuzuma yazık ya,1.5 yaşındaki çocuk anlamaz da ,acıyacak diye de düşünemez.Öyle durumlar da çok dikkatli olmak lazım
at cnm merak ediyorum mumkunse kızlarda atsın:),
aysegul simdi sacı seklını tipini kalınlıgını yuzune hangı turun yakıstıgını bilemem ki. backham modeli ypmıssın demekki yuzune yakısıo iddialı bi modeldir. ben cesaret edemedimdi:)fotona bakıp yorum yapalım.
esimin sınav ii gecmemişzormuş gözlüğünü unutup gitmişparağraflardan nevli dönmüştü.
az saçı olnlara kat en ii si. hareket verir cok görünür cnm.
at cnm merak ediyorum mumkunse kızlarda atsın:),
aysegul simdi sacı seklını tipini kalınlıgını yuzune hangı turun yakıstıgını bilemem ki. backham modeli ypmıssın demekki yuzune yakısıo iddialı bi modeldir. ben cesaret edemedimdi:)fotona bakıp yorum yapalım.
esimin sınav ii gecmemişzormuş gözlüğünü unutup gitmişparağraflardan nevli dönmüştü.
az saçı olnlara kat en ii si. hareket verir cok görünür cnm.
Eki Görüntüle 762383 Eki Görüntüle 762384 Eki Görüntüle 762385
kızıma
son resmi saç yapımı gör diye ekledim gülcüm. :) sen de ekle, baştan tanışalım
kerem 2 gündür öksürüyordu,bu gece daha kötü oldu sanki,dr'a götüreceğiz bakalım.Hapşırıp duruyor,kahvaltısını da yapmak istemedi
oy yavruum, geçmiş olsun, yaz günü de hastalık çekilmez, çabucak iyileşsin inşallahkerem 2 gündür öksürüyordu,bu gece daha kötü oldu sanki,dr'a götüreceğiz bakalım.Hapşırıp duruyor,kahvaltısını da yapmak istemedi
günaydın kızlar, nasılsınız
Ayşegülcüm maşaallah Nil çok tatlı olmuş, yanaklar tam ısırmalık
kızlar güzelliklerini annelerinden alırlar sözüne bi kez daha hak verdim, Nil tıpkı sen
Eki Görüntüle 762383 Eki Görüntüle 762384 Eki Görüntüle 762385
kızıma
son resmi saç yapımı gör diye ekledim gülcüm. :) sen de ekle, baştan tanışalım