Kahramanmaras///46

inşallah canım, sağolasın....
hı sen gitmeyince zor olur doğru, gölgede dursan da cildin etkilenir mi? bol güneş kremi yüksek faktörlü sürsen... yaşayan bilir,bunları sen de uygulamışındır zaten. seneye gitsin artık, hem daha zevk alır :)

sağol melihacım okudum yorumunu az önce :) ay kardeşler öyle de mi, bi de büyüğüyle baş etmesi var... benim yeğenle bi araya gelince de aynı şeyleri yaşıyoruz. ece de nilin elindeki asıla asıla alıyor, nil vermek istemiyor sıkıca tutmuş zavallaım alınınca ağlamıyor allahtan, ama ece yerine başka bişey vermiyor, herşeyi alıyor sonra da "menim" (benim) diyor :) ece 1.5 yaşında. bu kadar yaş aralığı yakın olunca eminim zor olur, itip kakıyor nili, kafasına şap diye vuruyor kaşla göz arası, elinden asılıyor gel diyor sürüklemeye çalışıyor :)))

kıyamam kuzuma yazık ya,1.5 yaşındaki çocuk anlamaz da ,acıyacak diye de düşünemez.Öyle durumlar da çok dikkatli olmak lazım

selam canım...maraşa gidiyo musunuz bayramda falan

selam canım, ramazan bayramı tatili kısa olunca gitmeyi düşünmüyorduk, ki eşime nöbette yazılmış zati.
kurban bayramında gideceğiz sanırım, tabi o zamana kadar durumlar nasıl olur bilemiyorum, eşime sıkıntılarımı dile getirdim, sürekli sürekli aynı konuları da konuşmak istemiyorum, herşeye rağmen gidelim derse giderim, ama mümkün olduğunca az diyolog kurarım milletle, bilemiyorum neler olacak

kızlar nasılsınız? pazartesi yine çok yoğun geçti, bu hafta oruç değilim, bugün itibariyle tatile girdim, 5 gün tatilim var işyerinde bişey yiyip içemiyorum, oruç olmayıp yiyenler-içenler var da, ben yine de hoşlanmıyorum, evim yakın olduğu için öğlen gittim eve karnımı doyurup geldim

bu hafta biraz daha rahat geçer işte semacım,eve gidebilmen büyük şans.

Ben bezelye yapacağım bugün

mrb cnm ben gul hosgeldin.

at cnm merak ediyorum mumkunse kızlarda atsın:),
aysegul simdi sacı seklını tipini kalınlıgını yuzune hangı turun yakıstıgını bilemem ki. backham modeli ypmıssın demekki yuzune yakısıo iddialı bi modeldir. ben cesaret edemedimdi:)fotona bakıp yorum yapalım.

esimin sınav ii gecmemiş zormuş gözlüğünü unutup gitmişparağraflardan nevli dönmüştü.

az saçı olnlara kat en ii si. hareket verir cok görünür cnm.

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar.anca giriyorum artık alıştınız bana.herkesler iyi .tek çocuk olmakta en büyük çocukolmakta zor bence :)büyük herzaman idare etmek zorunda .onada yazık.:)ben en büyük olduğum için bilirim zorluğunu.bugün iftardaydıık yemek sıkkıntısı yoktu şükür.bakalım yarına ne yapacaz,

kıyamam kuzuma yazık ya,1.5 yaşındaki çocuk anlamaz da ,acıyacak diye de düşünemez.Öyle durumlar da çok dikkatli olmak lazım
aynen dikkat etmk lazım... afiyet olsun,eşim bezelye de sevmiyor oofff, patlıcan yaptım bugün, geçen yapamamıştım...

ayy gözlüğünü mü unutmuş, başına ağrı girmiştir kesin okurken....
haklısın,aslında sorarken aklıma geldi ama ben genel geçer bi cevap verebilir misin diye şansımı denemek istedim...saç tellerim normal kalınlıkta,saçlarım dalgalı ve az değil çok da değildir. tam beckham değil, yani bob model değil, onun arkası çok tepede ve kalkık, öyle sevmiyorum zaten, çok ilginç duruyor kuaföre gitmek lazım o saçı öyle havada tutmak için :))) onun daha günlük ve sakin modeliydi diyelim, yakışıyordu bana, yuvarlak yüzlüyüm, önleri katlı modeller kullanıyorum bu yüzden... saçım hacimli görünsün istemiyorum çünkü yanaklarım kocaman bi de hacimli saç oofff kocaman suratlı olurum

kızıma
son resmi saç yapımı gör diye ekledim gülcüm. :) sen de ekle, baştan tanışalım

Son düzenleme:

inşallah herkesin kötü geçmiştir gülcüm,gözlüğünü unutması iyi olmamış

Eki Görüntüle 762383 Eki Görüntüle 762384 Eki Görüntüle 762385

kızıma
son resmi saç yapımı gör diye ekledim gülcüm. :) sen de ekle, baştan tanışalım

maşallah nil'e.Aynı sen olmuş ayşegülcüm,gittikçe sana benziyor

kerem 2 gündür öksürüyordu,bu gece daha kötü oldu sanki,dr'a götüreceğiz bakalım.Hapşırıp duruyor,kahvaltısını da yapmak istemedi

günaydın kızlar, nasılsınız
Ayşegülcüm maşaallah Nil çok tatlı olmuş, yanaklar tam ısırmalık
kızlar güzelliklerini annelerinden alırlar sözüne bi kez daha hak verdim, Nil tıpkı sen

kerem 2 gündür öksürüyordu,bu gece daha kötü oldu sanki,dr'a götüreceğiz bakalım.Hapşırıp duruyor,kahvaltısını da yapmak istemedi

geçmiş olsun burçin.ööf çok bebeklerin hasta olması.inşl kullanmadan atlatır .

nil hergn bir güzelliğe sahip oluyor maşaallaah.nil annesinden çooook daha güzel :):):)bunu fesatlığımdan söyledim :)o gülen yüzü hep böyle gülsün inşl.
bugün karnıyarık yapmaya karar verdim.

sağol göknurcum,üşütmüş,gözleri de kanlı kanlı öksürüp duruyor kuzum

karnıyarığa bayılırım.Ben de köfte yapacağım bugün.Köfte-patates-domates ve biberi diziyorum kürdana,fırınlıyorum.Güzel oluyor.Kağan bayılıyor.

oy yavruum, geçmiş olsun, yaz günü de hastalık çekilmez, çabucak iyileşsin inşallah
sağol canım.evet bana daha çok benzetiyolar artık.

yanaklar anası maalesef,ben sevmezdim kızım da sevmeyecek sanırım büyüyünce. göknurun dediği gibi nil benden çooook daha güzel
allahım nasip etsin isteyen herkese, amin.
siz bulmuşsunuz menüyü,ben napcam bugün yemek

ewt cnm bası ağrımıştı artık goremedim diyordu.

saçına kat hacım verir oda istemediğin bi tip. anladım saç seklini enseden düz küt önlere doğru uzayan cinsten. bence katlı kesim yaptırma. dalgalı saç vigoyla kurutulursa yada köpuk jöle vs. eline alıp sacı sekillendirsn bile çok tatlı oluyor. yinede sen bilirsin dalgalı sac katlı kesimde kabarır hos durmaz.

bide annelik var sac su sıcakta hiç çekilmiyor kolay toplanır cinste olması daha ii oluyor. cocuk yeterince yoruyor bide saç yormasın.

Son düzenleme:
bu sabah idile ası yaptırdık esim panık oldu. asıların tarihine bakın. yanlıs değil demi bu. niye extra ası icad ettiniz... ebeyi sorularla bunalttı. dedi siz bu bebeğin doğumunu nasıl beklediniz...

ah dedim içimden. 5 aylıkken acilen gitti göbegimde kasılmalar oluyo diye,
panikle ebeye doğum mu başladı diye sormuştu kız bön bön bakmıştı sadece... sonra alışmıslardı ii ki dayanıyosunuz 15 gunde dogar diye düşünoduk dedi biri bi gun.:)

hele 8 ay doldu her gece uynıp hastaneye gidelimmi diyodu... en ufak kıpırdamamda ne oldu diye zıplıyodu...
ahh neler cektirdi bee....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…