Kahramanmaras///46

gunaydınnn............. bugunki meni taslakta:posette baget ,kızartma, çorba, sütlü kramli muhallebi...:))
tavsiye ederim çok hafif oluyo bu muhallebi.

meraba kızlar, dün girmemişim :) sahildeydik akşamüstü... bugün patlıcan yemeği kızartma ve yoğurt olacak,yanına makarna veya bi pilav türü yapabilirim, eşim acından ölecek oluyor gündüzleri, ezan okununca da canım istemiyor diyor,sinir oluyorum. evde bi de bugün off başımda... oruçken hiç çekilmiyor :KK36:

melihacım, eklerim tabi ki gökçenin resimlerini, sen faceden yollarsın yine, minik tatlı kuzuyu da bol bol görmüş olurum :KK16:

ah ne guzel birbirinizi tanıyıp takip ediosunuz faceden falan. ben yuzunuzu bile görmedim:KK43:((

bugun tavugu soslayıp tepsiye attım yanlarınada ince dilim patates yaptım kızartmakla uğrasmıyım dedim:) yanındada acı tatlı biber...
hımmm.. ezan okunsada ...
pirinç pilavı.ayran tursu... son kavanoz tursum kalmıstı ramazan için sakladım:)
sanırım bugun cook acıktım.

pastalar için cevizle kadayıf kavurdum. sütlü tatlı için alında ama arada kulanılıyor:) siz napyonuz bakım...

ayy aysegul ne guzel sahil mi görüoz burdaa... bi deniz havası almak ıstiyorum deyip duruyo esim.
kuzeni hasta bi izmir düşünüyor... bugun dgs ye girdi zordu dedi. mühendislik için ama işten vakit bulupta çalısamadıki kuzucum:KK43:
hadi öptüm idil uyucakmıs:)

iyi akşamalr kızlar.tm bu mesaj için 1 saattir uğraşıyorum :)doruk bey artık kucakta uyumak isityor.veee ayakta dur diyor oturunca ağlıyor.ilginç çocuk.zaten boyun fıtığım bel fıtıım var.başka fıtıklar eklicez sanırım.ben 2 gündür davetle uğraşıyorum.bugün yoktu dinlendim biraz.allahtan ailem yakında yardım eden oluyor.
ayşegül ve kızı sahiln tadını çıakrtıyor.nil pek taaaaatlı artık.byüdkçe daha bir sevimli oluyor fındık:nazar::nazar::nazar:
sema arkadaşın için tıın kelimesini kullansan iyi olurdu :)öle takma herşeyi kafana.sende deseydin ya ben allahın sevgili kuluyum demek daha benim duamı istiyor diiye :)birdaha ararsa öle söle o düşünsün azcık :)
meliha dilek gül burçin sizlerede selam olsun :):)

Kızlar ben geldimmm .En son ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum bile. Ben hemen her gün her dakka face deyim biliyorsunuz gerçi bir değişiklik yok hayatımda herşey monoton da aynen devam....Burada ki sohbet başka güzel nasılsa aklıma geldi kızlar ne yapmış bir bakayım dedimm ..Coşmuş sayfalar..Yeni olarak bir idilhira var sanırım..
hoşgelmişsin idilhira

hoşgeldin ilknurcum nerdesin bakim sen :KK4: faceden görüşüyoruz gerçi, iyi olduğunu bilmek yetiyo insana, dağ tepe geziyon oh miisss çiçeklerle bi sürü resminiz var :KK16:

gülcüm evet sahil yakın, 20 dk ya ordayız merkeze en yakın işte. face de ekledim foto, burda sen ve burçin için ekliyim yarın. beni de görmüş olursun :) inşallah iyi puan alır eşin,hayırlısı olsun, belli olmaz bu sınav işlleri... sana bişey sorayım gül,kuaförsün ya :KK12: şimdi ben saçımı uçları aynı boyda olacak şekilde omuz üstü kestirmek istiyorum ,aslınd akestirmek istemiyorum da şu an katlı kesim modeli kullanıyorum,düzleştiince böyle katlarının belli olmasına ve saçlarımın dümdüz akıp gitmemesine sinir olmaya başaldım. zaten kısa kullanıyodum saçımı, önü uzun arkası kısa modelden, uzun yıllar kullandım, bebek olunca uğralşamam diye uzattım ki toplayıp çıkayım. iyi d eoldu. şimdi o katların en kısası ensemin oralarda omuz üstümde, hepsini ordan kestirsem nasıl olur sence ? korktuğum şu hepsi aynı boy olursa saçım uçlarda kalabalıklaşır mı, dümdüz durmayıp da hepsi uçta birleşince şişkin durur mu? yoksa yine kısa mesafeli katlar mı attırmalıyım ? anlatabildim mi :44: şimdiden teşekkürler :KK42:

sağol göknurum, geziyoz işte, büyüdükçe dha sevilesi oluyo bebekler, ben de yeni yeni anlıyorum işte...

Ayşegül canım geçmiş yazılanları yok edebiliyor muyuz bilginiz var mı? Tırstım 2 yıl öncesinden bugüne ne yazdıysam beğenmiş birisi kim olduğuna da bakmadım tanıdık mı acaba diyorum şimdi ..tanıdık değilse sadistlik olur birinin 2 yıllık yazışmalarını tek tek inceleyip beğenmek ben yapmam doğrusu.. Ya da önerebileceğiniz bişeyler var mı yeni bir üyelik mi alsam acaba.:KK16:

ayşegülcüm o nazlar bizdede var. birde ben oruç tutamadığım için. kendi susadıkça bana su içsene diyip duruyor. :KK9: hele 3 gün önceydi sanırım termus aldık. akşam soğuk su koyduk. ertesi gün gündüz evdeydi. aklına geldikçe bana hadi bir bardak iç bakalım ısınmış mı dedi durdu. duyuda çok severim ama içim dışım su olmuştu o gün :KK53: bizded pek yemek yenmiyor su içmekten. normal zamanda daha çok yenirdi.

göknurcum. benim kızım hala huy değiştiriyor. bir gün kucakta uyumak istiyor. birgün ayakta. ne zaman uykuları düzenli olacak diye bekliyordum. ama artık alıştım her gün değişik davranışlarına. biz bu ara ek gıdaya başladık. daha doğrusu meyveleri tattırmaya başladık. babası kameraya çekiyor. çok şirin oluyor suratını ekşittikçe. çok zor dönemlerde geçirdik. kucağıma alıp gece yarısı saatlerce evi turladık kızım ağladı ben ağladım. ama bakıyorumda şimdiden o bebeklik hallerini özledim. ne de çabuk geçiyor zaman. hep derlerya alıştırma kucağa diye inan ki hiç öyle kaygılarım yok yarın hareketlenince zaten kucağa bile gelmiycek. anın tadını çıkarmak lazım...

meliha, Burçin,gül, sema iyi gecelerr.. kerkese.....

Allah yardım etsin canım ya sabah kaçta kalkıyorlar.... Anaaammm bi esiyo bi esiyo valla yatamadim lambayı açtım. Birde her pencereden farklı bir uğultu sesi geliyor. Banyonun havalandirmasindaki plastikler habire açılıp kapanıyor. Korku filmi gibi mübarek. Yatak bile rüzgardan sallanır mi. Sallaniyo . :KK43:

Kızlar ben geldimmm .En son ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum bile. Ben hemen her gün her dakka face deyim biliyorsunuz gerçi bir değişiklik yok hayatımda herşey monoton da aynen devam....Burada ki sohbet başka güzel nasılsa aklıma geldi kızlar ne yapmış bir bakayım dedimm ..Coşmuş sayfalar..Yeni olarak bir idilhira var sanırım..
hoşgelmişsin idilhira

hoşgeldin ilknurcum.Şu face olayını tamamen kapatsalar keşke,kimse giremese :KK23:

hoşgeldin ilknurcum nerdesin bakim sen :KK4: faceden görüşüyoruz gerçi, iyi olduğunu bilmek yetiyo insana, dağ tepe geziyon oh miisss çiçeklerle bi sürü resminiz var :KK16:

gülcüm evet sahil yakın, 20 dk ya ordayız merkeze en yakın işte. face de ekledim foto, burda sen ve burçin için ekliyim yarın. beni de görmüş olursun :) inşallah iyi puan alır eşin,hayırlısı olsun, belli olmaz bu sınav işlleri... sana bişey sorayım gül,kuaförsün ya :KK12: şimdi ben saçımı uçları aynı boyda olacak şekilde omuz üstü kestirmek istiyorum ,aslınd akestirmek istemiyorum da şu an katlı kesim modeli kullanıyorum,düzleştiince böyle katlarının belli olmasına ve saçlarımın dümdüz akıp gitmemesine sinir olmaya başaldım. zaten kısa kullanıyodum saçımı, önü uzun arkası kısa modelden, uzun yıllar kullandım, bebek olunca uğralşamam diye uzattım ki toplayıp çıkayım. iyi d eoldu. şimdi o katların en kısası ensemin oralarda omuz üstümde, hepsini ordan kestirsem nasıl olur sence ? korktuğum şu hepsi aynı boy olursa saçım uçlarda kalabalıklaşır mı, dümdüz durmayıp da hepsi uçta birleşince şişkin durur mu? yoksa yine kısa mesafeli katlar mı attırmalıyım ? anlatabildim mi :44: şimdiden teşekkürler :KK42:

sağol göknurum, geziyoz işte, büyüdükçe dha sevilesi oluyo bebekler, ben de yeni yeni anlıyorum işte...

gül'e sordun ama söylemeden geçemeyeceğim.Katlı olsun canım,ben saçta katı çok beğeniyorum,sana da yakışır.

Allah yardım etsin canım ya sabah kaçta kalkıyorlar.... Anaaammm bi esiyo bi esiyo valla yatamadim lambayı açtım. Birde her pencereden farklı bir uğultu sesi geliyor. Banyonun havalandirmasindaki plastikler habire açılıp kapanıyor. Korku filmi gibi mübarek. Yatak bile rüzgardan sallanır mi. Sallaniyo . :KK43:

aynen dilekçim.Evde tek pencere açık,o da 2 cm aralık anca,ona rağmen bacaklarımı örtmek zorunda kalıyorum,nasıl bir esinti var.Ama geceleri iyi oluyor,yoksa sıcak olur.Evin konumundan mı yoksa maraş bu yaz daha da mı rüzgarlı anlamadım.

benim kuzular bugün erkenciler,7'ye doğru uyandılar.Şimdi oynuyorlar,birazdan abisi kerem'i ağlatır kesin. Kerem'e erimiş kaşar veriyorum,dişi yok ama ağzında geveleyip yutuyor,çok sevdi kaşarı.

günaydın kızlar... biz bugün 7 buçukta kalktık. hiç uykumu alamadım. gece 3 gibi uyudum diyebilirim. şimdi kızımı uyuttum. baba kız uyuyorlar. bende sizlere bakim dedim. bugün kızımı dr ye götüreceğiz kontrol çin amann saat yaklaşmış sesleneyimde kalksın bizimki. garibim geceden geldi daha 3 saat oluyor uyuyalı. insan kıyamıyorda kaldırmaya..

burçincim bende hep bu sene daha çok esiyor diyip duruyorum. yada bebek olunca esinti gözüme mi batıyor anlamadım. dışarı çıkınca rüzgardan rahatsız olduğu için. ama dediğin gibi maşallahı var havaların. geçen sene bu zamanlar. vantilatör karşısında otururduk. birde boş oda spreyi şişesine su doldurmuştum habire sıkıp duruyordum üstüme serinlemek için :KK9:
bende bazen face için ne gereksiz şey diyorum ama. o olmasa arkadaşlarımın evlendiklerini bebişlerini göremiycektim. her ne kadar telefon olsada zamanla insan uzak olduğu arkadaşlarıyla iletişimi kopabiliyor. senin paşalarda bizim gibi güne erken başlayanlardan afiyet olsun oğluşlarına...

ayşegülcüm bende kat kesim seviyorum. hem saçlarım seyrek olduğu için daha gür duruyormuş gibi geliyor. sanada yakışır bence.

Ayşegül canım geçmiş yazılanları yok edebiliyor muyuz bilginiz var mı? Tırstım 2 yıl öncesinden bugüne ne yazdıysam beğenmiş birisi kim olduğuna da bakmadım tanıdık mı acaba diyorum şimdi ..tanıdık değilse sadistlik olur birinin 2 yıllık yazışmalarını tek tek inceleyip beğenmek ben yapmam doğrusu.. Ya da önerebileceğiniz bişeyler var mı yeni bir üyelik mi alsam acaba.:KK16:
ilknurcum, yazılanlar asla geri silinemiyor, 30 dk içinde silebiir ekleme yapabilirsin anca. ama adminle bi görüş istersen, belki sana yardımcı olabilir. kim ki bu ya, ne gıcık , eğer tanıdıksa da çok kötü, özelimizi yeri geliyor paylaşıyoruz allah allah...bilgilerinden bak bakalım ya da adminden yardım iste özel bilgileriyle ilgili...yeni üyelik de mantıklı...

hoşgeldin ilknurcum.Şu face olayını tamamen kapatsalar keşke,kimse giremese :KK23:

gül'e sordun ama söylemeden geçemeyeceğim.Katlı olsun canım,ben saçta katı çok beğeniyorum,sana da yakışır.

aynen dilekçim.Evde tek pencere açık,o da 2 cm aralık anca,ona rağmen bacaklarımı örtmek zorunda kalıyorum,nasıl bir esinti var.Ama geceleri iyi oluyor,yoksa sıcak olur.Evin konumundan mı yoksa maraş bu yaz daha da mı rüzgarlı anlamadım.
hayııııır face kapanmasın :KK9:haberleşim aracı oluyor ya, 2012 anneleri topiğinde takılıyorum ben de, güzel oluyor,bi de burdaki gibi beklemiyosun sayfalar olmuyor ya çok pratik, bi soru soruyorum anında bi sürü cevap geliyo :) sayfa olayı çok gıcık böyle...
ya benim saçım katlı zaten bend e seviyorum da, uzadı saçım, dediğim gibi de düzleştirip kullanıyorum ben hep, kendim düzleştiriyorum, katın başladığı yerlerden aşağıya doğru artık saçın ne pırıltısı belli oluyor ne boyu ne düzlüğü. ben gene galiba önü uzun arkası kısayı deniycem :44:eek:nda da kat oluyor da mesafesi kısa oluyor katların... sağol canım, fikrinizi almak güzel :KK16:
günaydın kızlar :KK16:

selam canım...maraşa gidiyo musunuz bayramda falan :KK23::KK23::KK23:

dilekcim, gerçekten face o konuda çok güzel, ünv ,lise ilkokul arkadaşlarımla irtibattayım, muğlaya gelen oluyor görüşme imkanı oluyor, eskileri görmek güzel, anılar tazeleniyor... biz de dr dan geldik, nilin cildindeki kuru lezyonları gösterdik başka dr a, merhem verdi, alerjik bünyeli bebek sizinki, maalesef olur dedi :KK43: yüzünde de olur aslında dedi, ay inşallah olmaz yüzünde, allah korusun hepimizin yavrularını...
havalar burda da serin gidiyor, nili denize sokacak kadar ısınmadı :) bi kere soktuk , su göbeğine değince ağladı :KK53: dilek var ya eşim de az önce bana niye boş oturuyon su asitli şeyler içsene dedi :KK1: bana da iki de bir şunu iç bunu iç diyor :) oruç psikolojisi...

geçmiş olsun ayşegülcüm,geçer inşallah zamanla,bir daha da olmaz.Ben de kerem'i denize sokmak istiyorum ama babasıyla yollayamam,güvenemem sanırım,kağan gidiyor her sene gittiğimizde memlekete ama kerem küçük.Ben de gidemem güneşe çıkamadığımdan.Bu sene kalır artık.Seneye babasıyla giderler.

ayşegülcüm yeni fotolar çekince gönderirim sana şimdiden teşekkürler cnm. facedeki foto çok güzeldi anne kız çok hoş görünüyosunuz..

burçincim sizdede mi aynı sıkıntı var yiğit de illa ki gökçeye verdiğim oyuncağı alır elinden başka bişi verir oda ağlar kendi verdiği oyuncağı oynasın istiyo ama elinden alıncada gökçe kıyameti koparıyo :KK55::KK55: cnm seninkiler erkenciymiş ilknurun kızlarda öyle benimkiler geç yatıp geç kalkar oldular gece 1 gibi yatıyolar sabah 10 gibi kalkıyolar :KK1::KK1:

göknurcum çocuklar daha şekilden şekle girerler şimdi onu sever 1 ay sonra bakarsın başka şekilde uyumak ister.. ben daha davetlere başlamadım gidiyorum ama çağırmadım byu hafta çağırıyım diye düşünüyorum bakalım.. akşama ne yapcamı bilmiyorum menü yok henüz

aynen melihacım,hiç oynamadığı oyuncaklar kıymete biniyor ben verince.O kadar oyuncağın içinde onu oynayası geliyor beyefendinin.Kerem elinden alınınca hiç ağlamaz ama.Kağan onu itip kakınca ağlıyor garibim.

X