Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben geldimmm .En son ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum bile. Ben hemen her gün her dakka face deyim biliyorsunuz gerçi bir değişiklik yok hayatımda herşey monoton da aynen devam....Burada ki sohbet başka güzel nasılsa aklıma geldi kızlar ne yapmış bir bakayım dedimm ..Coşmuş sayfalar..Yeni olarak bir idilhira var sanırım..
hoşgelmişsin idilhira
hoşgeldin ilknurcum nerdesin bakim sen faceden görüşüyoruz gerçi, iyi olduğunu bilmek yetiyo insana, dağ tepe geziyon oh miisss çiçeklerle bi sürü resminiz var
gülcüm evet sahil yakın, 20 dk ya ordayız merkeze en yakın işte. face de ekledim foto, burda sen ve burçin için ekliyim yarın. beni de görmüş olursun :) inşallah iyi puan alır eşin,hayırlısı olsun, belli olmaz bu sınav işlleri... sana bişey sorayım gül,kuaförsün ya şimdi ben saçımı uçları aynı boyda olacak şekilde omuz üstü kestirmek istiyorum ,aslınd akestirmek istemiyorum da şu an katlı kesim modeli kullanıyorum,düzleştiince böyle katlarının belli olmasına ve saçlarımın dümdüz akıp gitmemesine sinir olmaya başaldım. zaten kısa kullanıyodum saçımı, önü uzun arkası kısa modelden, uzun yıllar kullandım, bebek olunca uğralşamam diye uzattım ki toplayıp çıkayım. iyi d eoldu. şimdi o katların en kısası ensemin oralarda omuz üstümde, hepsini ordan kestirsem nasıl olur sence ? korktuğum şu hepsi aynı boy olursa saçım uçlarda kalabalıklaşır mı, dümdüz durmayıp da hepsi uçta birleşince şişkin durur mu? yoksa yine kısa mesafeli katlar mı attırmalıyım ? anlatabildim mi :44: şimdiden teşekkürler
sağol göknurum, geziyoz işte, büyüdükçe dha sevilesi oluyo bebekler, ben de yeni yeni anlıyorum işte...
Allah yardım etsin canım ya sabah kaçta kalkıyorlar.... Anaaammm bi esiyo bi esiyo valla yatamadim lambayı açtım. Birde her pencereden farklı bir uğultu sesi geliyor. Banyonun havalandirmasindaki plastikler habire açılıp kapanıyor. Korku filmi gibi mübarek. Yatak bile rüzgardan sallanır mi. Sallaniyo .
ilknurcum, yazılanlar asla geri silinemiyor, 30 dk içinde silebiir ekleme yapabilirsin anca. ama adminle bi görüş istersen, belki sana yardımcı olabilir. kim ki bu ya, ne gıcık , eğer tanıdıksa da çok kötü, özelimizi yeri geliyor paylaşıyoruz allah allah...bilgilerinden bak bakalım ya da adminden yardım iste özel bilgileriyle ilgili...yeni üyelik de mantıklı...Ayşegül canım geçmiş yazılanları yok edebiliyor muyuz bilginiz var mı? Tırstım 2 yıl öncesinden bugüne ne yazdıysam beğenmiş birisi kim olduğuna da bakmadım tanıdık mı acaba diyorum şimdi ..tanıdık değilse sadistlik olur birinin 2 yıllık yazışmalarını tek tek inceleyip beğenmek ben yapmam doğrusu.. Ya da önerebileceğiniz bişeyler var mı yeni bir üyelik mi alsam acaba.
hayııııır face kapanmasın haberleşim aracı oluyor ya, 2012 anneleri topiğinde takılıyorum ben de, güzel oluyor,bi de burdaki gibi beklemiyosun sayfalar olmuyor ya çok pratik, bi soru soruyorum anında bi sürü cevap geliyo :) sayfa olayı çok gıcık böyle...hoşgeldin ilknurcum.Şu face olayını tamamen kapatsalar keşke,kimse giremese
gül'e sordun ama söylemeden geçemeyeceğim.Katlı olsun canım,ben saçta katı çok beğeniyorum,sana da yakışır.
aynen dilekçim.Evde tek pencere açık,o da 2 cm aralık anca,ona rağmen bacaklarımı örtmek zorunda kalıyorum,nasıl bir esinti var.Ama geceleri iyi oluyor,yoksa sıcak olur.Evin konumundan mı yoksa maraş bu yaz daha da mı rüzgarlı anlamadım.
günaydın kızlar