ayşegülcüm nil için çok güzel olur o bisiklet seviyor bebişler öyle şeyleri cnm meyhane pilavı nasıl bişey merak ettim..
göknurcum ah o aşılar insanın içini acıtıyor inşallah doruk beyin gözü geçer en kısa zamanda
ayy kıyamam doruk a yavrum yaa inş. güzelce uyurda kendine gelir. evet göknurcum zormuş bebek bakmak. benimde belim başım kopuyor resmen. gerçi doğum yaptığımdan beri toparlanamadım. bu arada ayaklarımın altı ağrıyor. sanki ödem ağrısı gibi hamileyken sabah kalkınca insan yürüyemiyorya aynı o ağrı. anlayamadım nedendir. eşim çok yoruluyorsun 5 dk oturmuyorsun diyor. sanırım haklı ben canımı bilmiyorum. saatlerce ayağımda sallıyorum ayağım uyuşuyor ağrıyor umursamıyorum. bir defasında işim var diye eşim salladı daha 10 dakka olmuştu bana seslendi gelde al ayaklarım ağrıdı diye. ben kendimi çok yıpratıyorum..
Allah yardımcın olsun semacım. benimde sanki midem kazınmaya başladı. ben susadıkça kızıma su içiriyorumiç kızım için yanmıştır diyip. kendi üşüyünce çocuklarını giydiren anneleri anlıyorum şimdi.
göknurcum gaz için napıyorsun şekerim. ben hergün 2 su bardağı tane kimyon ve rezene çayı yapar içerdim biraz faydası oluyordu.
ayşegülcüm o bisikletleri çok seviyorum. geçen parkta bir bayanda oğlunu gezdiriyordu. oğlu paşalar gibi toplamıştı ayağını annesi itekliyordu arkadan. birde güneş için ufak korumalığıda vardı sanırım. nil hanım biner gezer artık
kolay gelsin tatlım iş çok diyince benim aklımada çamaşırlar geldi bende onları atayım
günaydın kızlar
melihacım diş zorluyordur miniği,bizde henüz belirti yok.Daha dönemiyor bile,ne tembel bebekmiş.Anca göbek yapıyor kuzum.
dilekcim rüyamda sendeydik.Göknur ve ayşegül vardı.Dolma ve sigara böreği vardı hatırladığım.Çay içiyorduk.Sen bana tabak vermeyi unutmuştun,ben de haliyle isteyemiyordum.Siz yerken ben de öyle oturdum durdum.İlginç bir rüyaydı .Rüyamda kapalıydın,boyun kadar kızın vardı.
ayrıca bugün kağan'ın doğumgünü.5 yaşında artık.Kocaman bir abi.Akşama pasta diye tutturdu,mum üfleyecekmiş paşam.
severim canım elim tatlıdır yapmayıda yemeyide. kahvaltıyla aram ii değil sadece.52 kiloyum. hamilelikten sonra aldım 47 48 dim önce.
sizin işler de zor ya. icra memuru olmak istemezdim çaresiz insanlara hiç dayanamam...
siz ler birbirinize yakınsınız sanırım ya ne guzel.
bugun gece sahura kadar uyanıktımsonra 3 te yattım idil sağolsun 6da kalktı. sonrada kalktım bütün evi temizledim.dus aldım idil uyudu sonra buradayım epeydir:) hala susamadım pek dayanıklıymısım hiç gözüö kesmiyodu ama:)
ya kapanma meselesi ... dini görevlerimi yapmak için elimden geleni yapıyorum. ama kapalı değilim sadece. kapalı olupta dinle alakası olmayan insanlar tanıdım. sırf yakısıyor diye yada ben düzgün kızım msj vermek için kapanan kızlar gördüm.
ergenliğimde ailem dışındaki insanlardan baskı gördüm kapanmam konusunda e halam kuzanim hafızdı.sülanenin en acığı gibiydim. pantolon gömlek tek açıklıgım. bide saçım.benim ruhum kişiliğim farklı bi seyi zorlayan direten olunca ters tepiyor. bikere tiksindim ya...
yapamadım. yoksa yakındım.eee eşimde kimse bana bakmasın ve ailesi için kapan değince şarteller attı. daha kapanmam dedim. sen önce dini vazifeni yerine getir öyle...
ama sırf başkaları istiyo diye kapanılmazki. içimden gelmeli. inada bindi iş. tövbe tövbee...
neyse açtım kutuyu yine.... daha yemek yapcam iddoş uyandı karnını doyuram. tava mercimek çorbası salatalık mezesi yada cacık niyetindeyim. bakalımm..
hadi kaçtım millet. hoşçakalın.
iyiki doğmuş kağan bey.nice uzun sağlıklı hayrlı yaşları olsun inşl.ee mum üfletmezsen suçlusun zaten.
aldık teyzesiohhh afiyet olsun ayşegülcüm.Bisikletleri seviyor çocuklar,al nil'e.Eğlensin kuzucuk
sevdi galiba :))) biraz büyüsün daha bi bilinçli sever, şimdi değişik geliyo işte.ayşegülcüm nil için çok güzel olur o bisiklet seviyor bebişler öyle şeyleri cnm meyhane pilavı nasıl bişey merak ettim..
göknurcum ah o aşılar insanın içini acıtıyor inşallah doruk beyin gözü geçer en kısa zamanda
evet o saatlerde kahvaltıyı kendim yapıyodum :) bak size gelmişiz burçinn rüyasında, nasıl burçine tabak vermezsin cık cık cıkkimsecikler yok. Ayşegül nile kahvaltı yaptırıyordur. Göknur nazlı dorukla uğraşıyordur. meliha iki delikanlının peşinde koşuyordur. ee yamur uyumuşken bende kalkıp evi temizleyeyim. o rada belki birileri gelir...
oy maşallah kağana,üflesin annesi tabi, daha 1 yaşında üfletiyolarayrıca bugün kağan'ın doğumgünü.5 yaşında artık.Kocaman bir abi.Akşama pasta diye tutturdu,mum üfleyecekmiş paşam.