Kahramanmaras///46

arkadaşlar bir çerezlik tarhana varmış bir de cips
hangisi daha güzel ya da ne farkı var?

arkadaşlar bir çerezlik tarhana varmış bir de cips
hangisi daha güzel ya da ne farkı var?

cips tarhana incecik oluyor canım,cips gibi işte.Çerezlik denen de normal çıtır çıtır yemek için.Az daha kalın olur.Damak tadına kalmış,ben cipsi tercih ederim mesela.

evet kendi çapımda hamaratım canım.. canım isteyince döktürürüm...:) herkes de öyle gerci:))
hayırlı olsun tatlışin bisikleti.. ve de gecmiş olsun. benimkinin alerjisi gecti. inş. seninkide en kısa zamanda gecer. deterjana falanda dikkat et ben sabun tuzuna tekrar basladım. bebek yumusatıcısı falan. dr verdiği nemlendiricisine devam ediyoruz. losyon bile kullanmıyorum kızıma. dalinin seti vardı bıraktık.

kız tarhana olsunda nasıl olursa olsunnn... ne fark eder. klasik olanından al sen yada firiikk:)
afiyet olsun ben en son cerez tarhanamı idile çorba yaptımdııı..:)

aysegul maraslılar bulgur cok sever... mesela sıkma köftenin her cesidi vardır cevizli, kıymalı, sade cıtır,patatesli, yesil mercimek, kırmızı mercimek vs... bide incecik içli köfte.

ah bende severimm. meyhane pilavı buradada kuru yapılıyor. bizde hemen pişer pişmez servis edilir ki suyunu cekmesin. bide acılı olunca dadından yinmez:)))

hadi görüşürüz arkadaşlar.
hayırlı cumalar.

bisikletiniz hayırlı olsun, Nil Hanım ilk arabasını aldı yani, hadi bakalım kazasız sürüşler diliyorum
canım oruç ve iş zor oluyor, birde yoğun çalışınca inan halim kalmıyor. eve pert bi halde gidiyorum
dün akşam menümüzde patlıcan kebabı, pirinç pilavı, kütahya usülü tarhana çorbası, salata, cacık, karpuz vardı.
bugünde dünden kalanları yeriz
kızlar çok öpüyorum hepinizi de, hayırlı cumalar. iki gündür çok yoğunum, inş fırsat bulunca yazarım gene

inş. burçincim eşim evde olduğu bir günü ayarlayayım. malum tek başıma çocukla gelemem. telefonlaşırız.

göknurcum senin yazdıklarını okuyunca aynı biz dedim. bizim fön makinesi 2 ay boyunca oturma odasındaydı. eşim baktı olacak gibi değil kendisine fön mainası aldı. biraz sabret tatlım büyüdükçe azalıyor inş. gaz sancısı. icraya istanbuldayken ben de gitmiştim. bir iş yerine. insan çok üzülüyor.

kağanın doğum günü kutlu olssuuuunnn ailece sağlıklı, mutlu bir yıl diliyorum ....

gülcüm senin kapanmanı isteyenler manevi açıdan değil de görsellik olarak istediği için. haklısın sinir olmakta. insan kendi istediği için gönlünden geçtiği için yapmalı her şeyi yoksa mutlu olamaz ki. bizde çok severiz bulguru. patatesli köfteyi bir komşumda yemiştim. gerçekten çok güzeldi..

ayşegülcüm hadi ben arkadaşlarıma ikram yapıcam telaşıyla unuttum siz niye farketmediniz şekerim.. hııı de bakim... birde kızım gözünün içine baka baka yediniz dolmaları.... kendimide nasıl haklı çıkarıyorum güle güle kullansın nil bisikletini.... inş. büyüdükçe geçer alerjiniz. bazı hastalıklar büyüdükçe geçiyor. benim bademciklerim gibi...

akpak... bende cips tarhana seviyorum. çerezlik tarhanayı. tabağa koyup iki üç defa yıkıyorum. biraz yumuşayınca yiyiyorum. çok seviyorum öyle...

ben bugün yemek yapmıycam. arkadaşa davetliyiz. bugün oruç tutmadım da zaten.

bizim alerji karpuz alerjisi değil de gözlerinde gülcüm, maalesef ergenliğe kadar sürer dedi göz dr u bende de vardı, allahım kaşı kaşı gözüm çıkardı, çocuğum da aynı şeyleri çekicek galiba,inşallah ergenliğe kalmaz geçer. deterjan hiç kullanmadım nile, dalini,omo ve hacışakirin toz sabunlarını kullanıyorum, bebek yumuşatıcısı alamdım hiç, cildine hiç bişey de kullanamdım, kolunda bi kızarıklık vardı onun için bepanthol kullanıyoruz şimdi dr önerisiyile, yumuşatıyor cildini. :) evet bulgur o taraflarda çok meşhur :) bi sürü köfte çeşidi var, zengin mutfak o taraflar maşallah. suyunu çekmesin deyince ben sulu yiyosunuz sandım, demini almadan yemek de güzel olur sizinki gibi
sağol canım patlıcan kebabı kürdan kebabı mı semacım? hani patlıcanalrın arasına kıyma dizilip de yapılıyor veya sarılıyor kürdanla tuturuluyor. aman bugün de yiyin aynısını :)
ay koymuşun dolmayı önüme, ben onu yerken başkasını mı görürüm sen de yani ben dolma hastasıyımdır da maraş dolmasına bayılırııııııım sağol canım, inşallah geçer büyüdükçe...benimki de geçti lisedeyken

inşallah geçer ayşegülcüm,çocuklar hiç hastalanmasın

akşama ne yapacağıma karar veremedim hala....

merhba kızlar.çocukların hastalanması kadar üzücü ve yorucu bir durum yoktur eminim.pisikolojin bozuluyor.inşl nilde kısa sürede atlatır.
burçin ben saç kavurması pirinç pilavı yptım yanına caık içeçek.:)iyi dimi ara sıra kocama böle jestler yapıyorm.oruç ya o :)

günaydınnnn

ne güzel olurdu göknurcum ,rüyalarda kavuşuyoruz işte

bugün benim doğumgünüm,seneler geçiyor,yaş ilerliyor (

günaydınnnn

nice yıllara cnm hem senin hem kaanın doğum gününüz kutlu olsun inşallah hep beraber sağlıklı huzurlu ve uzun ömürleriniz olur..

günaydın kızlar...

ayşegülcüm nilin bisikleti hayırlı olsun cnm bende meyhane pilavını deneyim bakalım nasılmış gülcüm seninkide farklı bi pilavmış onuda deneyim bi gün ramazanda nedense farklı tatlar arar oldum sanki değişik değişik sofralar kurmak istiyorum

burçincim rüyada da olsa buluşuyosunuz bu sene çok istemiştim maraşa geldiğimde görüşmek hatta kayınvalidemler bi kaç gün yoklardı tam fırsatıydı ama çocuklarım çiçeği araba sıkıntısı derken kısmet olmadı inşallah takrar gelince artık göknur biz hala buluşup görüşemedik bi ara buluşup hem kendimiz hem çocuklar tanışsın bari

kızlar ben çıkıyım yiğit elma elma diye başımın etini yedi gökçede uykusu geldi huysuzlanıyo onlarla ilgileniyim öpüyorum hepinizi görüşürüz...

cok geçmiş olsun canım yaa allah a şukür her halimize. beterinden saklasın. idilinde kalbinde delik çıkmıştı neler yaşadım bir bilseniz.. çok şükürkü masum üfürüm çıktı. 3 yasından sonra kapanıyormuş.her halimize şükür.

günaydınnnn

ah yaş ilerlemeden doğum günü olsa dimi :)eşimle çocuklarınla sağlıklı nice yaşlara canım.bugünde kağana söyle bende mum üflücem hadi pasta alın bana de :)

bir buluşamadık seninle hmilelik doğum derken öyle oldu.benm oğlanın gaz durumu düzelmedikçe görüşmem :)rezil halimi görme zıplama atlama gibi :)

gül geçmiş olsun bebeğinede.Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.

geçmiş olsun cnm gerçekten mesele evlat oldu mu akan sular duruyor çok şükür ki önemli bişi diilmiş rabbim acılarını göstermesin...

bende farklı diilim göknurcum çocuklardan kendimize bakamadığımız gibi uykusuzluk yorgunluk iyi çarşamba pazarına dönüyor insan

günaydınnnn

mutlu yıllaaaaar kocaman kızlar olduk yaw, daha ufacıktık falan
sağol burçincim,evet hiç hastalanmasalar biz hastalansak...ben de bugün akşam 8e geliyodu hala ne yapsam diye düşünüyodum :) eşim acıkmıyor, o kadar şey yapıyorum kalıyor yiyemiyor. sadece çorba ve yoğurt yicem demişti, ben de üsteledikçe üsteledim yanına bişey yapayım falan e yap madem dedi, kısa süre kalınca domatesli makarna yaptım.... ve yemedi daha da özenmem. yarın da bugünden kalanları yesin

amin canım şükür... geçmiş olsun idile de, evet o delik durumu kapanıyomuş büyüdükçe,bi arkadaşımda daha var, bişeycik olmaz allahın izniyle...

semaaa oruca devam ediyo musun canım ? :18: bugün gezmeye gittim gene, bi diyabet arkadaşım oldu .))) facede çok var diyabetli anneler de yüzyüze ilk defa pompa kullanna bi diyabetli arkadaşım oldu, çok sevinçliyim bankacı eşiyle beraber, eşim aylar önce bankaya benim pompa malzemelerinin masrafını yatırırken eşime sormuş ne parası diye, o da pompa giderleri deyince kızcağız hemen numaramı istemiş, bugüne tanışmak nasip oldu :) bebek düşünüyo o da ama eşi pimpirik, bişey olur şekerden dolayı kıza diye korkuyor rahatlattım onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…