arkadaşlar bir çerezlik tarhana varmış bir de cips
hangisi daha güzel ya da ne farkı var?
aldık teyzesiilk sürüşümüzü yaptık dün, anca oturuyo ya zaten pandanın kulaklarına yapıştı bırakmadan tutuyo :) sağa sola bakınırken tek elini bırakıyor falan şoför gibi :) apartmana girerken giriş katta da polis oturuyo, balkondalardı "ehliyetin var mı küçük hanım" diyor
sevdi galiba :))) biraz büyüsün daha bi bilinçli sever, şimdi değişik geliyo işte.
canım meyhane pilavı gülün anlattığına benziyor, ben de netten öğreniyorum böyle şeyleri, yöremiz yemek açısından zengin değil maalesef, eşim de bulguru sevdiği için değişik tarifler yapmaya çalışıyorum,çok seviyoruz biz. soğan sarımsak kavuruyorsun,salça ekliyorsun,sonra domates ve biber,suyunu çekicek azcık,sonra bulgur istersne bulyon veya tavuk suyu,tuz nane karabiber, tamam. pilav olacak, güllerinki sulu oluyormuş bak, biz ona bulgurlu diyoruz, öyle de güzel olur. nette yazınca çıkıyo hemen, dene istersen
evet o saatlerde kahvaltıyı kendim yapıyodum :) bak size gelmişiz burçinn rüyasında, nasıl burçine tabak vermezsin cık cık cıkbuluşun ya ne güzel olur...evet dilek o bisikletlerden her yerde var artık,çok güzel.
oy maşallah kağana,üflesin annesi tabi, daha 1 yaşında üfletiyolar
gülcüm hamaratsın sen de maşallah,yemeyi seven hamarat oluyo bu kadar basit.ah ben de sevseydim... bugün eşim şubede yiyecekmiş,yemek yok...
göknurcum geziyodum bendr a nili götürdüm de, geçmezmiş bu alerji tekrar damla verdi, ergenlikte belki geçer dedi kesin bi zamanı yok diyor,inşallah kolay atlatır yavrum...
semacım kolay gelsiiiin, oruçla da ne iyi gider iş güçsen ne yaptın iftara bakim
aldık teyzesiilk sürüşümüzü yaptık dün, anca oturuyo ya zaten pandanın kulaklarına yapıştı bırakmadan tutuyo :) sağa sola bakınırken tek elini bırakıyor falan şoför gibi :) apartmana girerken giriş katta da polis oturuyo, balkondalardı "ehliyetin var mı küçük hanım" diyor
semacım kolay gelsiiiin, oruçla da ne iyi gider iş güçsen ne yaptın iftara bakim
bizim alerji karpuz alerjisi değil de gözlerinde gülcüm, maalesef ergenliğe kadar sürer dedi göz dr uevet kendi çapımda hamaratım canım.. canım isteyince döktürürüm...:) herkes de öyle gerci:))
hayırlı olsun tatlışin bisikleti.. ve de gecmiş olsun. benimkinin alerjisi gecti. inş. seninkide en kısa zamanda gecer. deterjana falanda dikkat et ben sabun tuzuna tekrar basladım. bebek yumusatıcısı falan. dr verdiği nemlendiricisine devam ediyoruz. losyon bile kullanmıyorum kızıma. dalinin seti vardı bıraktık.
aysegul maraslılar bulgur cok sever... mesela sıkma köftenin her cesidi vardır cevizli, kıymalı, sade cıtır,patatesli, yesil mercimek, kırmızı mercimek vs... bide incecik içli köfte.
ah bende severimm. meyhane pilavı buradada kuru yapılıyor. bizde hemen pişer pişmez servis edilir ki suyunu cekmesin. bide acılı olunca dadından yinmez:)))
hadi görüşürüz arkadaşlar.
hayırlı cumalar.
sağol canımbisikletiniz hayırlı olsun, Nil Hanım ilk arabasını aldı yani, hadi bakalım kazasız sürüşler diliyorum
canım oruç ve iş zor oluyor, birde yoğun çalışınca inan halim kalmıyor. eve pert bi halde gidiyorum
dün akşam menümüzde patlıcan kebabı, pirinç pilavı, kütahya usülü tarhana çorbası, salata, cacık, karpuz vardı.
bugünde dünden kalanları yeriz
kızlar çok öpüyorum hepinizi de, hayırlı cumalar. iki gündür çok yoğunum, inş fırsat bulunca yazarım gene
ay koymuşun dolmayı önüme, ben onu yerken başkasını mı görürüm sen de yaniayşegülcüm hadi ben arkadaşlarıma ikram yapıcam telaşıyla unuttum siz niye farketmediniz şekerim.. hııı de bakim... birde kızım gözünün içine baka baka yediniz dolmaları.... kendimide nasıl haklı çıkarıyorumgüle güle kullansın nil bisikletini.... inş. büyüdükçe geçer alerjiniz. bazı hastalıklar büyüdükçe geçiyor. benim bademciklerim gibi....
daha ne olsun göknurcum,size mi gelsek acep ?
günaydınnnn
ne güzel olurdu göknurcum ,rüyalarda kavuşuyoruz işte
bugün benim doğumgünüm,seneler geçiyor,yaş ilerliyor(
günaydınnnn
bir buluşamadık seninle hmilelik doğum derken öyle oldu.benm oğlanın gaz durumu düzelmedikçe görüşmem :)rezil halimi görme zıplama atlama gibi :)günaydın kızlar...
ayşegülcüm nilin bisikleti hayırlı olsun cnm bende meyhane pilavını deneyim bakalım nasılmış gülcüm seninkide farklı bi pilavmış onuda deneyim bi gün ramazanda nedense farklı tatlar arar oldum sanki değişik değişik sofralar kurmak istiyorum
burçincim rüyada da olsa buluşuyosunuz bu sene çok istemiştim maraşa geldiğimde görüşmek hatta kayınvalidemler bi kaç gün yoklardı tam fırsatıydı ama çocuklarım çiçeği araba sıkıntısı derken kısmet olmadı inşallah takrar gelince artık göknur biz hala buluşup görüşemedik bi ara buluşup hem kendimiz hem çocuklar tanışsın bari
kızlar ben çıkıyım yiğit elma elma diye başımın etini yedi gökçede uykusu geldi huysuzlanıyo onlarla ilgileniyim öpüyorum hepinizi görüşürüz...
cok geçmiş olsun canım yaa allah a şukür her halimize. beterinden saklasın. idilinde kalbinde delik çıkmıştı neler yaşadım bir bilseniz.. çok şükürkü masum üfürüm çıktı. 3 yasından sonra kapanıyormuş.her halimize şükür.
ah yaş ilerlemeden doğum günü olsa dimi :)eşimle çocuklarınla sağlıklı nice yaşlara canım.bugünde kağana söyle bende mum üflücem hadi pasta alın bana de :)
bir buluşamadık seninle hmilelik doğum derken öyle oldu.benm oğlanın gaz durumu düzelmedikçe görüşmem :)rezil halimi görme zıplama atlama gibi :)
gül geçmiş olsun bebeğinede.Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
günaydınnnn
mutlu yıllaaaaargünaydınnnn
cok geçmiş olsun canım yaa allah a şukür her halimize. beterinden saklasın. idilinde kalbinde delik çıkmıştı neler yaşadım bir bilseniz.. çok şükürkü masum üfürüm çıktı. 3 yasından sonra kapanıyormuş.her halimize şükür.