- 3 Şubat 2009
- 5.919
- 4
hayırlı ramazanlar...
Allahım tutan herkese bol sabır versin,bu sıcaklarda zor.Ben de geçen sene hamileyim diye tutmamıştım,bu sene de emmeyi çok sevdiği için tutamayacağım.Bu borçlar nasıl ödenecek bilmiyorum.
allah kolaylık versin oruç tutanlara,sema ve gül tutacak sanırım...
semacım,ödemeye başla borçları artık birikmiş :) kışın tutulsa onların yerine oluyor mu ki? yani kışın tutması daha kolay ya, kurnazlık gibi mi olur nolur acaba... nasıl geçti ilk günün bu arada?
Bende tutmadim bugün. Mart topiginden Bir kaç arkadaş tutmuş şimdilik sutum iyi yazmışlar. Yarın bende tutup deniycem. Geçen senede tutmadim. Hamileydim düşük riskim vardı hap alıyordum. Bu senede tutamazsam çok borcum olacak. biz gündüz sıcak akşamda çok esiyor diye çok cikmiyoruz. Cikarsakta Avm ye gidiyoruz. Şimdiden sıkıldım ordanda. Çocuğumu arabasinakoyup uzun uzun yürümek istiyorum. Karşımda park var komşularla oturduk. 15 dk. Sonra yukarı kaçtım. Rüzgardan kızım nefes alamadı. Sürekli evdeyiz. Boylede sıkılmaya başladım sanki.
merhaba kızlar.bizim aşılar fena oldu .zaten gazından ağlıyordu şimdide aşıdan ağlıyor.çocuk bacağına dokundurtmuyor bile.sesi çıkmayana kadar ağlıyor.gece uyumadı şimdide yeni yatırdım.artık bende bittm sanırım.belim başım hiç hissetmiyoum.aman zor çocuk bakmak.
selam kızlar, nasılsınız?
ben çok zorlanıyorum uzun süren açlık döneminden, mide ülserim var, uzun süre aç kalınca ağrılar artıyor başladı daha şimdiden ağrımaya
ayşegülcüm bebek arabasıyla çıkardım. 10 dk oturdu arabada sonra mızmızlanınca kucağıma almak zorunda kaldım. arabada oturduğunda rüzgarı kesiyor kucağında rüzgar estikçe baktım nefesini tutuyor yavrum. kıyamadım kaçtım eve. canım malum bu sıcaklarda merkezde gidecek başka bir yer olmayınca herkes avm ye kaçıyor. bizde dediğin gibi her katta 3 tur atıyoruz yürüyüş olsun diye bir gördüğümü bir daha görünce utanıyorum. bunlar niye boş boş dolanıyor der diyemahalle baskısı deniyor sanırım demi buna.
günaydın burçincim naber canım.
biz kalktık kızımla biraz yatak keyfi yaptık. oyuncaklarla oynadık. balkona çıktık ama bu saatte bile nasıl sıcak hava. dünden sıcak olacak sanırım. dün akşam eşime bir şeyler al artık yanıyorum evde klima vantilatör ne olursa dedim. tmm dedi ama allah bilir ne zaman alrıız. kızımı uyuttum şimdi. kalkmasını bekliyorum. kucağımı alıp duşun altında oturacam artık.. benim dünden pilavım var. yanına tavuk sote yada baget yaparım fırında. birde çorba. salata dün pek yenmedi içecek daha iyi gidiyor hele buz gibi karpuz. bugün oruç olunca yemek derdine erken düştüm
merhaba kızlar.bizim aşılar fena oldu .zaten gazından ağlıyordu şimdide aşıdan ağlıyor.çocuk bacağına dokundurtmuyor bile.sesi çıkmayana kadar ağlıyor.gece uyumadı şimdide yeni yatırdım.artık bende bittm sanırım.belim başım hiç hissetmiyoum.aman zor çocuk bakmak.
selam kızlar, nasılsınız?
ben çok zorlanıyorum uzun süren açlık döneminden, mide ülserim var, uzun süre aç kalınca ağrılar artıyor başladı daha şimdiden ağrımaya