Kahramanmaras///46

semacım allah sağ salim görevini yapıp tamamlamasını nasip etsin,nişnalısınıa ve size sağ salim dönsün, evlenmiyor mu daha, orda yalnız mı takıalacak :) şırnak eskisi kadar kötü değil galib,a bayağıır olay duyulmuyor...maraşta doğu görevimizi yaptığımız için şanslıyız çok...

evet göknurcum, düşünüyorum uğraşıyorum panikliyorum ama olmuyor işte,bebek istemeyince zorla hiç bişey olmuyor. insan telaş yapıyor, ne derseniz deyin ben bu evhamımdan vazgeçemiycem, gelişimi normal daha zamanı var deseniz de tın

mrb kızlarr ... öyle aysegül ya bilmiyordum kafaların bu kadar geride oldugunu bizim oralara kurban olam...
yani sevgi işte ... aşk her seye kaadirmiş... insana neler yaptırıyor delilik bu yani.

neysee benimkinin de bu gun kontrolu var babası geceye geçti gundüz yorgun oluyo izin gününü bekliyoruz.

benimkide gel dede baba meme diyor. yattıgı yerden kalkıp oturmaya basladı tek terslik sırt ustu surunmesi. hala tırtıl benimki. kelebek olacak:)

aksama misafir var komsular gelecek. kadınlar toplantısı:)) pasta tatlı yapıcam yaprak sarması yaptım.benim tatlı cadı durursa bi...

gülcüm saat 7 oldu ne ara yapıcaksın kolay gelsin canım,iyi eğlenceler. maşallah senin kelebeğe de ben sabredicem artık napiyim :))) benimki bişeyler diyene yürüyene kadar göknurunki yürür artık,öyle tembeliz

semacım allah sağ sağlim kavuştursun kardeşini .nişanlısınada tabii :)askerlik değil dimi polismiydi kardeşin benmi yanlış hatırladım..
sağolasın Göknurcum, evet polis. sağlıkla gidip gelir inşaallah...

sağolasın Ayşegülcüm, çok şanslısınız :)) K.Maraş artık şark olmaktan da çıktı, oraya şark denilmiş olması garipti zaten. maraşta kaç yıl görev yaptı eşin. 4 yıl tamamlanmayınca ikinci şark durumu var ya onun için.
evlendi kardeşim, resmi nikahı yaparak gitti, lojman başvurusunda bulunacak, oradaki durumlara göre düğün tarihi belirlenecek, telde konuştuk burada hayat şartları epeyce zor dedi. Allah yardımcısı olsun

inşallah uygun bişeyler bulur da eşini de alır yanına. eşim 4 yılını tamamladı semacım maraşta, tamamlar tamamlamaz tayin istemiştik zaten geçen yaz, bi yıl daha kalamam dediydi, maraşı aradı burda :))) görev süresini tamamlayana da 2. şark geldi deniyor pek takip etmiyorum ama, öyle bişeyler vardı, hayırlısı. ya da batıda 15 yıldan fazla kalanlara mıydı o :44:neyse haberimiz olur lazım olunca :)

bende buradayım:) canım 8 gibi geldiler zaten gundüz yaprak sarma yapmıştım. onlar gelmeden de kedi diliyle pastamsı bişey yaptım:)
tarcınlı kek te vardı bi iki hazır biyeyle oldu işte... hakkaten hazıra kaçmısım biraz. bi anda herkesin eşi aynı anda evde olmayınca toplanalım dedik kısa zamanda o kadar. yaprak da tesadüf oldu:)

hoşgeldin burçin...

gülcüm yapmışsın bişeyler işte boşver,samimilerse hazıra bakmazlar zaten,bebişin de va,olsun o kadar,maksat sohbet :) 1 saat kala iyi yapmışın pastayı,ben panikleriiiiim :18:

burçincim hoşgeldin..

ayşegülcüm bende çok evhamlıyım aslında bazıları görüp ya bu çocuk niye büyümemiş küçücük falan diyolar çok sinir oluyorum doktor normal diyo ben napim yani. her bebek farklı oluyo benim yiğenim emeklemedi çok geç konuştu ablam çok korkuyodu şimdi car car konuşuyo bide öyle cevaplar veriyoki şaşıp kalıyosun

ne güzel denk gelmiş gül kocalar yokken görüşmüşsünüz .

semacım rabbim kardeşinin yardımcısı olsun inşallah hep onun yanında olsun sağ salim size kavuştursun...

yok ya yakınız aysegul ondan zaten 3 daire katta 3ümüz dönüşümlü olarak toplanıoz. allah ne verdiyse. samimi olmadığıma öyle olmam ya. ee haftasonu neler yaptınız bakiim:)

günaydın hepinize

maraş'ın rüzgarını özlemişim,esinti olmasa ne yaparız bilmem.

melihacım öyle diyenlere bakma sen,her çocuk aynı olsaydı....

sağol canım,iyiler.İsilik oldular biraz ama çok da kötü değil.Tontişimi sünnet ettirmeyi düşünüyoruz yakın zamanda,bakalım

hoşgeldin burçin hanım :)eğlendizin geldiniz.
bizde drye gidceğiz bugün doruğun göz kontrolü var .ama geçmedi hatta bir gözü daha kötü oldu.bakalım sonuç ne olacak.

Kütahya çok sıcak geliyor bana, bi kaç gündür bayağı sıcak havalar. Mersin'i dünüşemiyorum bile. isilik olmalarına şaşırmamak lazım. Allah tez zamanda şifa versin Burçincim, inşallah iyileşirler.
kışın soğuktan yakınıyoruz, yazın da sıcaktan bunalıyoruz

Son düzenleme:
hoşgeldin burçin hanım :)eğlendizin geldiniz.
bizde drye gidceğiz bugün doruğun göz kontrolü var .ama geçmedi hatta bir gözü daha kötü oldu.bakalım sonuç ne olacak.

geçmiş olsun göknurcum,gözyaşı kanalları mı tıkalıydı,yanlış mı hatırlıyorum?

yok ya yakınız aysegul ondan zaten 3 daire katta 3ümüz dönüşümlü olarak toplanıoz. allah ne verdiyse. samimi olmadığıma öyle olmam ya. ee haftasonu neler yaptınız bakiim:)

aynen canım allah ne verdiyse :) herkesin böyle allah ne verdiyse diye takılacağı dostları vardır. ben dün köydeydim ,eşim denize gitti arkadaşlarıyla marmarise, bana da gel dedi ama gitmedim artık,nilin gözleri yine kötüleşir diye korkuyorum ya, zeytin ve çam ağaçlarından uzak tutun diyo dr lar, e zaten sahilde bu ağaçların dibine oturuyoruz mecbur.ondan yani:) ramazan da geldi, gidilmez artık zor, bakalım,bayram sonrası inşallah...ctesi de evdeydik, kocam sınavda görevliydi, bi yere gitmedik o yüzden. siz tatile çıkacak mısınız bi yerlere?

byurçincim neyse ki korkulcak kadar olmamış isilik, şükür. geçer kısa zamanda inşallah, rüzgarı ben de seviyorum valla esmese maraşta da pişilir, burda da. püfür püfür cereyan yapıyo bizim ev de,kapılar çarpıyo :))

melihacım, hiç bişeyden memnun olmayan anneler işte hep, yok yemedi içmedi uyumadı falan,kendimizi bitiriyoruz. aman zayıf şişman kısa uzun emekleyen emeklemeyen işte büyüyolar böyle böyle. sabredemiyom ama ben

semacım ramazanda napcaksın,of sıcaklar da var,allah kolaylık versin oruç tutanlara susuzluk en zoru olsa gerek... kütahya iyidir bi nebze,ya mersinde olaydın
göknurum geçmedi mi daha gözü, dr ne söyledi bugün? burnunun uç kısmına egzersiz yaptın mı,işe yaradı mı,benim yeğende işe yaramıştı da.

Son düzenleme:
SAĞOLUN KIZLAR.GEÇMEDİ DAHA malesef.drde yapacak birşey yok.6 aya kadar beklemeliyiz dedi.masaja devam et birde damla verdi sğ gözü şiş biraz mikrop kapmış beyfendi.ılık suyla pansuman dedi.geldik yani.
yapıyorum masaj çıtır ama çok etkili olmadı ,yada ben yapamadım.6 aya kadar vaktimiz var yapıyım masajı inşl faydalı olur.
akşama neler var.ben türlü yaptım :)

gecmiş olsun göknurcum. allah şifalarını versin burcincim sanada gecmiş olsun. melekleri allahım esirgesin. bu günlerde malatya iyice ısındı köy havasına alışmısım dayanamıyorum buraya. öyle bi halsizlikki ölüyorum. sereserpeyim. nereyi bulsam düşüyorum:)
emmiyorya benimki gecen yıl tutamamıştım hamilelikte şimdi tutcam inş. nasıl gecer günler bilemiyorum. hayırlısı hadi görüşürük millet:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…