yok ya yakınız aysegul ondan zaten 3 daire katta 3ümüz dönüşümlü olarak toplanıoz. allah ne verdiyse. samimi olmadığıma öyle olmam ya. ee haftasonu neler yaptınız bakiim:)
aynen canım allah ne verdiyse :) herkesin böyle allah ne verdiyse diye takılacağı dostları vardır. ben dün köydeydim ,eşim denize gitti arkadaşlarıyla marmarise, bana da gel dedi ama gitmedim artık,nilin gözleri yine kötüleşir diye korkuyorum ya, zeytin ve çam ağaçlarından uzak tutun diyo dr lar, e zaten sahilde bu ağaçların dibine oturuyoruz mecbur.ondan yani:) ramazan da geldi, gidilmez artık zor, bakalım,bayram sonrası inşallah...ctesi de evdeydik, kocam sınavda görevliydi, bi yere gitmedik o yüzden. siz tatile çıkacak mısınız bi yerlere?
byurçincim neyse ki korkulcak kadar olmamış isilik, şükür. geçer kısa zamanda inşallah, rüzgarı ben de seviyorum valla esmese maraşta da pişilir, burda da. püfür püfür cereyan yapıyo bizim ev de,kapılar çarpıyo :))
melihacım, hiç bişeyden memnun olmayan anneler işte hep, yok yemedi içmedi uyumadı falan,kendimizi bitiriyoruz. aman zayıf şişman kısa uzun emekleyen emeklemeyen işte büyüyolar böyle böyle. sabredemiyom ama ben
semacım ramazanda napcaksın,of sıcaklar da var,allah kolaylık versin oruç tutanlara
susuzluk en zoru olsa gerek... kütahya iyidir bi nebze,ya mersinde olaydın
göknurum geçmedi mi daha gözü, dr ne söyledi bugün? burnunun uç kısmına egzersiz yaptın mı,işe yaradı mı,benim yeğende işe yaramıştı da.