- 3 Şubat 2009
- 5.919
- 4
:))))))))))) tınlamıyorum evet bldin.mesaj kutum dolu diyor göremiyormuşum :) bu mesaj konusunu kapatalım :)kız annneleride çirkefleşebilir canım şöyle olsun böyle olsun diye :)aman benzemeyelim kayınvalidelerimize.olamayızda zaten .yani en azından bu karakterde olmaya devam edersek.erkek anneleri çirkefleşmeyin sakın :))))
göknurcum mesaj kutuna bak bakim bi, tınlamıyon mu sen beni hıııı
aysegul aynen oyle canım ya. köy hayatı... evt esimin babasının bi köyü varmıs ağaç bile bitmezmiş:) hem yolları çok kötüymuş hem kimse kalmamış orada. hem de afsin kadar uzak. oraya gidecegime memleketime giderim:)
goknur kaç aylık seninki. sabret oluyor zamanla benimki de daha diş çıkarmadı 9. ayından gun alıyor...
hadi görüsmek üzereee... herksese slm...
semacım nasılsın .işler nasıl .
yok semacım nerde pıt pıtlar.devam ediyor gaz sorunu.öylede devam edecek sanırım.sağlıklı osunda ben kucakta gezdiriyim napim :)bu hafta ne yoğun ne sakin ortalardaydık, ancak haftaya çok yoğun olacağı kesin, sen biliyorsun benim işin sakin hali nasıl olur
Doruk Paşa nasıl, gazlar pıt pıt çıkıyormu
bende hep aşırı hızdan ceza yerdim.hiç ışık ihlalim olmadı nasıl mahrum kaldım ondan:)ben cezayı kocama söylerken ee napim oldu birkere hem bu ödediğim şey vatanıma gdiyor .yol su elektrik olarak geri dönüyor bize derdimdeee ayhanda çaresiz insan savunması derdi.yapacak başka birşeyin yok tabii böylediyeceksin madem devletini düşünüyon ceza yemeden versene parayı diye bir ton laf duyardım :)meraba semacım, ışığım sönmüş demek ki :))) yakaladın beni ama kaçtım elindenkolay gelsin canım... hava nasıl kütahyada, burası serin esiyo bi kaç gündür orası daha serindir...
gülcüm boşver o zaman, afşine gelirsiniz artık köye :)
kırmızı ışık ihlali yapmışım, eve ceza geldi şimdi, birazdan kocama söylemem gerek. anneciiiiiiim :18::18::18:
kocam kızmadı bi kereeeebi daha olmasın, ya bişey olsaydı dedi telaşlandı. ben bayağı yanında ezile büzüle kağıdı gösterdiğim için :))) o daha alttan aldı, minik trafik canavarım diyo bana öğlenden beri, o değil de ben hayatt kırmızıda geçmem nasıl yapmışım bilmiyorum,geçen hafta olmuş, gititğimi hatırlıyorum yolu hatılıyorum ama apaçık yolda nasıl ışıkta durmam aklım ermedi, yanıp sönerken geşsem bilirim, yapıyorum öyle ama bariz kırmızıda geçmişim rersmim çekilmiş bi de :))) dalmışım galiba, çok dalgın oluyorum bazen...
kıskanç kocan :)faceyle kıskançlığı bitecekse iyiymiş.kız siz bizden habersiz ne msjlasıyonuz bakim:)) hımmmmm...
göknurcum bebek küçükmüş masallah allah bağıslasın taktir ettim seni. ben ne cektim bee..:) 3 ayı doldurana kadar. babanne olmasa napardık bilmiyom valla. 20 gun kadın bana baktı artı bebbeye...
face twit hiç biri yok cnm bi mail adresim var esimin tertemiz ettiği...biraz kıskancızda...
evlenmeden esim silmişti hesabı. sevmiyor onunda benimde yok...zaten 2 ay falan kullandım. hemde vakit kaybı.zaten bi buraya bide haber365. sonrası fasa fiso.
ilk günler bunalım olmustum.
geçmiş olsun aysegul aman dikkat et.
uf havalar cook sıcaak....skılıyorum.
hadı görüşürüz millet.
Kütahya serin Ayşegülcüm, geceleri pencere açık yatmıyoruz şimdilerde. ağustosta belki, kütahya gündüz ne kadar sıcak olsa da gece hep serindir. birde ben çabuk üşürüm. kışlık yorganı kaldırdık, uyku seti ile yatıyoruz, arada bir ayaklarıma da polar sarıp yatıyorum, eşim gülüyor bana karakışta mı kaldın sen diyomeraba semacım, ışığım sönmüş demek ki :))) yakaladın beni ama kaçtım elindenkolay gelsin canım... hava nasıl kütahyada, burası serin esiyo bi kaç gündür orası daha serindir...
kırmızı ışık ihlali yapmışım, eve ceza geldi şimdi, birazdan kocama söylemem gerek. anneciiiiiiim :18::18::18:
evet ya en önemlisi sağlık, sağlıklı olsun, inşaallah başınıza gelen en büyük sıkıntı sadece gaz sıkıntınız olsun, onu da tez zamanda atlatırsınız inşaallah, Rabbim hem Doruk Paşa, hem de topiğin diğer bebişlerine sağlıklı büyümeyi nasip etsinyok semacım nerde pıt pıtlar.devam ediyor gaz sorunu.öylede devam edecek sanırım.sağlıklı osunda ben kucakta gezdiriyim napim :))
sağol gül, burası hala serin, geçen hafta kapı pencere açık yatıyorduk şimdi kapalı her yer, soğuuuk :) face in de nesi varsa kıskanılcak, arkadaşınsa ekliyorsun fotolarını görüyosun, haricinde kimse seni ne ekleyebilir ne mesaj atabilir, ayarları var de mi sonuçta, erkek işte, herşeyden kıskanıyolar, güvensizler mi ne :) ben çok seviyorum face i, yıllarıdr haberini alamadığım arkadaşlarımla iletişimde oluyorum, bazen şaşırıyo insan,seviniyor çoluk çocğu olmuş oluyor,bazıları bekar oluyor hala, kimisi güzel meslek edinmiş kimisi iş kurmuş, buluşmalar başlıyor sonra, çok güzel ya ben seviyorum, ama gereksiz yere takılırsan vakit öldürebilir dikkat etmek gerek tabi :)
göknurcm arada böyle sakin durumu var kocamın,hep sakindir zaten,ben tehlikeliyim ona göre :))) aynen canım belgelemişler, yoksa kesin itiraz ederdim ben geçmem diye:) böylesi süper bi uygulama... göknurla kaynatıyoruz gülcüm arada, yokluyorum onu
aaa benim eşimde kızar ona, niye sen herkesle "canım" lı konuşursun anlamıyorum, bu ne samimiyet diye kükrer aradamaşallah semacımbi maraşlıya göre gayet güveniyor eşin sna. benimkinin vardır kısaknçlıkları da faceden telefondan değil, biz "canım" diye konuşuruz,mesela "tabi canım" deriz ama bilinçli olarak sen benim canımsın anlamında değil, onu kıskanmıştı bi çok kez maraştayken,herkese niye canım diyosun diye...onu unutmak için çok uğraştım tek tük ağzımdan kaçtı da:) kavgamız oldu çok maalesef...bakkala girerim bişey olur gülersin konuşursun adamla, samimiyetten değil hani, ürünle ilgili soru,ona bile kızardı,muğlada kızmıyor ama hiç,burda insanlar hep güleryüzlü gülerek konuşur tanıyan tanımayan selam verir, ilgilenir,"burası muğla değil" diye çok uyarırdı.neyse burda karışmıyor hiç, kapri bile giyebiliyorum :))) maraşta bi tek okula giderken giyiyordum,çarşıya pazara giymesen iyi olur derdi, onu bildiğim için ısrar etmedim hiç...her erkeğin huyu başka işte,onlara göre davranıyoruz bazen, onlar da bize göre bazen,geçinip gidiyoruz şükür
ozaman yasine kocaman bir alkış :)simge kullanamadım :)nedense kullanamıyorum artık simgeleri.cana gleceğine mala gelsin diye atasözümüz var tabii :)arada öyle iyilikleri oluyor cidden.
semacım iyi dileklerin için teşekkür ederim.topik adına da teşşekkür ediyim.birçoğu yok ya ondan :)Allahım sanada yaşatsın en güxel duyguların hepisini.herzaman dua etmektte fayda var dimi nezaman kabül olunacağı belli olmaz.
ayhanında ilk başlarda vardı kıskançlığı bizimde hep güler yüzden kavgamız çıkardı.çok gülüyorsun herkes doğru anlamaz diye.bizde aştık şükür :)şimdi kalamdı hiç. akşam arkadaşım çağırsa istersen git falan der :)okadar modernleştik :)insan nekadar özgür olursa baskı altında olmaz ise okadar dikkatli olur diye düşünürüm hep.baskı altında olduğun zaman nekadar uğraşssanda o hatayı yaparsın yani ben :)eskidk artık kıskanmıyoruz :)birde bulunduğun yere görede değişir durumlr.bakarmısın amma uzattım mevzuyu :))))))))))))))))),doruk bey uyur iken ben azcık evimi süpürüyüm.
akşama menüde ne var bakim.ben ekşili çorba yapacam yine sipariş üzerine.dünde kabak yemeği yapmıştım makarna ile.bende onu yerim :)