Kahramanmaras///46

ya kızlar bu gün hiç iştahım yok.söylediklerimi getirirseniz yeter.fazla yiyemem.ay lütfen ısrar etmeyin fazlasını yiyemem canım.iştahım yok dedim ya.

cokacimcoook eh yani bunlarla doymazsan ne diyeyim.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

cnm sen iste yeterki ben akşama iskender yapıcam yanınada şehriye çorbası ve salata yapacambuyrun gelin

cokacimcoook bomba bize vermez. :roflol::roflol::roflol: sen kenara sakla.kötükedihüso biz gizlice ordan tırtıklarız.klava: oda kazanın dibini yalasın.:sm_cool::dance::teytey:

Süpersiniz Hepsi öyle güzeller ki olsa da beraber yesekkaydirigubbakcemile5
öptüm, iyi akşamlar sizlerea.s.

[QUOTE="NightRose";4047823]Süpersiniz Hepsi öyle güzeller ki olsa da beraber yesekkaydirigubbakcemile5
öptüm, iyi akşamlar sizlerea.s.[/QUOTE]

vallahi yerizde, bombadan bize kalırsa.kötükedihüso görmüyor musun ne kadar şişmiş.:teytey::sm_cool::dance::roflol::roflol::roflol:

kötükedihüso yok bu benim resmim değil.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: senin gelecekteki halin.kötükedihüso

kızlar ben antrenmana gidiyom.gidimde biraz tepineyim.ee malum bu kadar yemekten sonra spor şart.yoksa resimdeki kadına dönerim.benim herifte beni boşar valla...

tepin bakalım.:roflol::roflol::roflol::roflol: ama sporu bırakırsan geleceğini gör.kötükedihüso

antrenmandan gelince tatlılar,pastalar çerezler kolalar ve tuzlu pasta hazır olsun lütfen .spordan sonra çok acıkıyorumda.bana kıyamazsınız aç bırakmazsınız değilmi canlarım...

kötükedihüso o kadar hazırladım. çabuk gel. klava: kalmaz sonra.:roflol::roflol: çok beğendiler. benden söylemesi.:teytey::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…