berfinsenam sende bi yaşpasta yap be güzelim.çikolatalı olsunçbolca ceviz ve fıstık koymayı unutma canım
nesutayim sende bir tepsi irmik tatlısı yap canım.yüzüne pekmez sürmeyi unutma.içine fındık fıstık eline ne geçerse doldur.biliyorsun ben sporcuyum enerjiye ihtiyacım var.mucuk.... mucuk...
derman canım sende kolaları getir olurmu.bak 2.5litrelik bir bana yeter..sizede ne kadar içerseniz ona göre getir.tamammı canım
papatyam canım akşam yemeğimizde sana ait.ben yumurtalı karnabahar kızartmayı düşünüyom.sende ona göre yanına bir şeyler yaparsın mucuk...mucuk....
diğer arkadaşlarda eli boş gelmesin lütfewn bizim usulde misafir yiyeceğini elini alır gelir.ben çalışan kadınım nerde nasıl ne zaman uğpraşıpta yapayım.ama bana yazııık değilmi.canlarım
ya kızlar bu gün hiç iştahım yok.söylediklerimi getirirseniz yeter.fazla yiyemem.ay lütfen ısrar etmeyin fazlasını yiyemem canım.iştahım yok dedim ya.
mutluluk reçetem sende çerezimizi getir canım misafirlikte kuru kuru oturulmazki.diğerlerini yedikten sonra ağzımız boş durmasın.çerez çıtlatalım.mısır patlağı ve fındığı bol olsun canım.gecede enerjiye ihtiyacım oluyor.
cnm sen iste yeterki ben akşama iskender yapıcam yanınada şehriye çorbası ve salata yapacambuyrun gelin
kızlar karnabaharı size getirdim siz yiyin çok vicdanlıyımdır.size kıyamam ben.ha bu arada ben papatyama iskender yemeye gidiyorum.sakın gelmeyin.evi küçükmüş.hepimiz sığmazmışız.ben hepinizin adına gidicem.selamlarınızı söylerim ona.
papatyam canım sen dıptısa bakma ben çok az yerim.3porsiyon bana yeter canım.rejimdeyimde...
asıl dıptıs çok yemek yiyo bak resmini bile koymuş oraya
of anam...yavrum benim.90-60-90dedikleri bu olsa gerek.kalça göbek harika.benim sülalemi toplasak bu kadına sarılmaya yetmez ya.bu ne yemişde bu hale gelmiş.yanıma gönderde biraz zayıflatim onu.parada almam.beleş...:dance:
hop hop sıranı bekle bakalım.onların hepsi benim canım.hem senin niye elin boş.sende tuzlu pasta yap bakalım.cokacimcoook
kızlar ben antrenmana gidiyom.gidimde biraz tepineyim.ee malum bu kadar yemekten sonra spor şart.yoksa resimdeki kadına dönerim.benim herifte beni boşar valla...
antrenmandan gelince tatlılar,pastalar çerezler kolalar ve tuzlu pasta hazır olsun lütfen .spordan sonra çok acıkıyorumda.bana kıyamazsınız aç bırakmazsınız değilmi canlarım...