Kahramanmaras///46

hoşbulduk bu soğuk havada halı yıkadık her yerim tutuldu annem sayesinde kızlar birde kilo veridm valla incecik gelin olacağım

dermncım canım benim bende iki gün önce yıkadım halıları kurtuldum çok şükür güle güle kirletin canım.
bombaaaaa eşk olsun yüzünü gören cennetlik.gel ben sana kahveni yaparum.gerçü sen iş garususun ben evde pinekleyom.işini bitir çabuk dön emi.

selam canlarım sizi çok özledim hepinizi öptüm
beni unutmayın sizi seviyorum allaha emanet olun

:asigim: canım benim. gerçekten çok özledik seni.:1hug: oğluşun iyi mi?:uhm: onu çok merak ediyoruz. o iyi olsun tek önemli olan bu. allah yavrularını sana bağışlasın.:Saruboceq:

:1hug:gülüm ne oldu? bak şimdi merak ettim. inşallah kötü birşey değildir. mutlaka haberdar et. :asigim: sen bizim nadide çiçeğimizsin. üzülmene dayanamam. allaha emanet ol.

merhabalar canım hemşolarım dermancım hg canım.papatyam,swethomecum,betül ablam,mutluluğumun reçetesi,berfinsenam çok geçmiş olsun canım benim.bombaaam nerdesin hepinizi özledim.

:asigim:canım bende sizleri özledim.:1hug: bugün ablanız hasta. yataktan kalkamadı.kafamçokkarıştı üşütmüşüm herhalde. :uhm: başımda müthiş ağrıyor. -tatlicadiarzu- sizleri merak ettim ve pc başına geldim. yine yatacağım. ara ara buraya bakarım. hepinizi seviyorum.a.s.

hoşbulduk bu soğuk havada halı yıkadık her yerim tutuldu annem sayesinde kızlar birde kilo veridm valla incecik gelin olacağım

:1hug:canım hoşgeldin. incecik kızlarada gelinlik pek yakışır. şöyle kabarık, kabarık. oh deme gitsin.kaydirigubbakcemile aman üşütme sakın kendine iyi bak.klava: sen bize lazımsın gülüm.a.s.:asigim:

hihoyyytkız spor sayfasından nihayet fırsat buldun.kötükedihüso çalışan bütün kadınlar ev gezmesinden zevk almaz. ama çok hava yapmışsın.klava: kaydirigubbakcemile2 biz senin gibi spor yapamıyoruz. bizim tek sporumuz ev işleri.:roflol::roflol: ev işlerinden kalan zamanda da oturuyoruz.:1hug:

kaydirigubbakcemile2ay sen çok yaşa emi.hihoyyyt kız beni gören deli der. koskaca kadın aklını kaçırmış derler.:roflol::roflol::roflol: sonram benim bel fıtığı ağrımaya başlar.:dance::sm_cool: en iyisi ben almayayım.:a015:

betül ablacım çok geçmiş olsun canım.aman kendine dikkat et sen bize daha lazımsın.bombacum canum bacum bende iş yaparak spor yapıyom.bende yerimde duramıyom.komşular ne var senin bu evde diyor.işin hiç bitmiyor diyorlar.zaten iskelet oldum.maraşın deli poyrazı bi esse uçar giderim herhal

:1hug:canım sağol.kafamçokkarıştı havalar değişti. bu aralar çok dikkatli olmalı. fakat ben dikkat etmedim.
güzelim sende kendine dikkat et. ev işi nankördür. bak benim evde kimse olmadığı halde tozlanıyor. ama artık akıllandım. klava:canım daha önemli. seni seven sana gelir. evine değil. eğer evin pis diyorlarsa gelmeyiversinler.:dilcikar::1hug:

ablacım evin pis deseler zaten delirrim heralde.tam tersi evine ne zaman gelsek pırıl pırıl diyorlar.hatta bana geldiklerinde bir yer kirlenirde kızarım diye çekinen bile var.temizlik yapmak bende hastalık haline geldi.elimden bez düşmüyor.birde simetri hastalığı var herşey yerli yerinde olmalı.düzgün durmalı.dahası ben onlara gideceğim zaman telaşa kapılıyorlar ev temizlemeye başlıyorlar.keşke bu kadar titiz olmasam rahat olsam herkesin senede yaptığını ben haftada yapmasam amaaaa olmuyor işte.allahtan sizler varsınız yine sizlerle biraz olsun işe ara veriyorum.iyiki varsınız

kötükedihüso işte o kötü. eskiden ben hergün evi dip bucak temizlerdim. hatta yerleri çamaşır suyu ile dezenfekte ederdim. bu yüzden çok titize çıkmıştı adım. evime kimse gelmezdi. bunu sonradan anlıyorum.klava: taki kızım hastalanıncaya kadar. kızım mikropsuzluktan alerjik bir bünyeye sahip olmuş. uzun tedavi gerekti. hala tam düzeldi denemez. aman benim hatama düşme.:1no2: birde ben çalışıyordum. hem iş, hem ev kilo bile kalmamıştı bende. acık içini ferah tut. başka şeylerle uğraş.:sm_cool: bak o kadar titizlenmeme inat evde kedi bile besliyorum.:roflol::roflol: zaten eşim bile benim titizliğimden aşırı rahatsız oluyordu. adam şimdi rahatladı. ama hala birşey yaparken tedirgin oluyormuş. şimdi sağlığımda müsade vermiyor. bir odayı temizliyorsam, ertesi gün başka odayı temizliyorum. kendimi yormuyorum. herşey bir anda olmuyor. canımın kıymetini yeni anladım. gençliğinin kıymetini bilin. onu kaybedince ah vah çekiyorsun.-tatlicadiarzu- şu günlerinizi sonra çok arıyorsunuz.:1no2:

kıslar yoksunuz yine. özledim hepinizi. ay ayrı duramıyorum sizlerden. bu ne kötü. resmen tiryaki oldum. buralara girmezsem sanki bir yanım eksik kalıyor. sizde naz yapmayında gelin.

canım merak edeceğini bildiğim için
senin için girdim bu geç vakit
ALLAH a şükür iyi olmaya çalışıyorum
sadece ruhen çok yorgunum
bedenende yorgunumda neyse o iş yaptığım için oluyor
hiç değilse eve şöyle bir bakınca yorgunluğun işe yaradığını görüyorum
benim 7 yaşındaki kzımın sorununu senin kızında yaşamış benim mekseliynada
evde mikrop görmeyince bünyede bağışıklık yoktu
haliyle misafirliğe gidince ne kadarda dikkat etsem muhakkak ,
gece doktora ondan sonra 1 hafta hastaneye alırdı doktoru
artık her defasında cana gelmiştim
annemlere dahi gidemiyordum
çünkü ne kadarda temiz olsalar ne zaman mecbur kalıp oraya bıraksam 2 saatliğine ,biz yine 1 hafta hastanede , doktorada eve gidince bahçeye toprağa oturtacağım dedim ,
doktorun cevabı oturt ALLAH korusun bir an önce öldürürsün
doğduğu an yapsaydın ha ozaman olurdu dedi
okulunda dahi stres içindeyiz şimdi benimde belim boynum tutmuyor ama ablam içimize işlemiş bu temizlik hastalık gibi ,ALLAHım bedeninden sıhhati gözünden ışığı eksik etmesin ....
kocaman öpüyorum

bacım senin kalbin pırıl pırıl olduğu için evide öyle görmek istiyorsun yerimseniben
bidenem benim seninde simetri hastalığınla dalga geçerlermi
çok sinir olurum şu evinde peçetesi ,örtüsü , yastığı, perdesi, masa örtüsü,halısı
eğri durana ,gel canom gel , yahu biz senle öz bacımıyız yoksa ikizmiyiz yoksa kız
sadece ben senden 4 sene önce doğdum :roflol:

ablam dur önce paspasla gelmişim şimdi süpürgemle geldim
ses çıkmasın diye makine açmadım bak ,orjinal süpürgeyke başladım dip köşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…