Kahramanmaras///46

betül ablacım teşekkür ederim canom ama bana masör gönderirsen benim kociş beni furur.aslında benim aşkum masörlere taş çıkarır.ayrıcada kaynanamın hakkından bi ben geliyom helal olsun dediğin için teşekkürler ablacıom.

kötükedihüso başta erkekler konusunda haklısın. salıver adamı. klava: bak ben öyle yaptım. kendini hiç esir gibi hissetmiyor. benim adam özgür takılıyor. ama gerçek şu. özgür bırak fakat kolla. ben onu serbest bıraktıkça o bizlere daha bir düşkün oluyor. allahı var. evine çocuklarına çok düşkündür.a.s. benim sözümü mutlaka dinler. yalnız tek kusuru unutkanlığı. :roflol::roflol::roflol:

a.s. canım ben onlara nasıl kıyarım.onlar beni hiç kırmadılar. hepsini çok seviyorum.:asigim: çok iyi çocuklar onlar.

valla ben kaynanamın hakkından gelememiştim. bana okumuş gelin, şehirli gelin diyip durmuştu rahmetli. oğlu yanımdayken konuşamazdı. oğlundan korkardı. ama oğlu yokken yılan gibide sokardı. neyse, ölmüş kadının arkasından konuşmayayım. allah rahmet eylesin.:Saruboceq:

Kendini o kadarda beceriksiz gösterme canım. mutlaka güzel bir yemek yapıyorsundur. bizde bilmiyorduk. sora sora öğrendik. şimdi telefonlar var. aç sor. nesutayiden öğrenebilirsin. hem ben nesutayiyi kameradan gördüm. beni kandıramazsın. fıstık gibi hatun. seni daha görmediğim için bişey diyemem.

bak işin kolayıda var. markette hazır kekler satılıyor. ikiye kesilmiş vaziyette ve hazır pişmiş. arasına kakaolu krem şanti veya çilekli krem şanti yap koy. sonra üstünü sade krem şantile kapla. meyve dilimleriyle süsle. harika oluyor. tabii başka süslerde ekleyebilirsin. bu senin yaratıcılığına kalmış. aşağıya bak böyle bir pasta resmi ekliyorum.

kızlar merhaba. bugün kk ya bir türlü giremedim. ana sayfa dahi açılmadı. ay ne kötüymüş. kendimi boşlukta gibi hissettim. şimdi nihayet açıldı da girebildim. neler yaptınız bensiz.

kızlar, bugün tatlı krizim tuttu. bildiğiniz basit bir tatlı varsa yazsanıza. rulonun bende tarifi var. eşim ondan istiyor. ama ben başka bir tatlı olsun diyorum.

ablacım 3 tane yufkayı şeritler halinde kes.içine ceviz yada ne varsa onu robotta çek içine koy muska şeklinde sar.yağda kızart.sonrada şerbet soğuk kızarmış muskalar sıcakken şerbetin içine koy.3 bardak şeker ve 3.5 bardak su koy şerbete.şerbetini çeken tatlıların üzerine fıstık ezmesi koy servis yap.afiyet olsun.

cokacimcoookcanım çok teşekkür ederim.hihoyyyt kolay birşeymiş. ben bunu hemen yaparım. eşim senin verdiğin önceki tatlı tarifine bayıldı. koca tepsinin çoğunu o yedi zaten. :roflol::roflol::roflol: şimdi bunu ne yapar bilmiyorum. kötükedihüso bazen bu tatlı krizi bizi fena yapıyor. allahtan şekerimiz yok. o yüzden rahatça yiyebiliyoruz.

kızlar size hergün değişik birşeyler sunmaya çalışıyorum. bugünde araştırma yaparken özlü sözler buldum. çok hoşuma gitti. sizlerle bunları paylaşacağım. arada sizde böyle hikaye, fıkra, özlü sözler eklesenize. bizlerde yorum yapalım. güzel olur düşüncesindeyim. ne dersiniz?

iyi akşamlar kızlar bugün nişanlım yola çıkıyor haftaya beraber olacağız bu ay içerisindede nikahımız yapılacak

betül ablacım çok teşekkürler ayrıca k.maraşın o tarihi evinin önünden okula giderken hergün geçerdik ablamla elele.geçmişe döndüm bir an.emeğine sağlık.
dermancım hadi gözün aydın canım nikaha bizde geliriz artık.nikah şekerini bolca hazırla.hemende evet deme ayağına basmayıda unutma ben gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…