- 26 Temmuz 2008
- 13.460
- 4
- 70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söz bihakine daha fazla yapıcam, hepimize yetsin di mi?kaydirigubbakcemile Kıvrımlarımız çoğalcak ama aç aç nereye kadar canım, can boğazdan gelir:roflol: :roflol::roflol:klava:ah yememize fırsat vermeden bomba bitirmiş hepsini.cokacimcoook ay açım ben.:roflol::roflol::roflol:
hemşolarım ben geldim nirdesiniz.eşk olsun özlemedinizmi beni.anacum sakın bomba doyar diye beklemeyin doymaaaaaaaz.hem neden o bişi yapmıyor hemende sazan gibi dalıyorsunuz haa.banane oda yapacak bize bişiler.yoksa irmik tatlısını unut bombacum.ayrıcada antremanlar başladı yüzünüde göremez olduk sesinide duyamaz olduk.özledik yaw.
ay kızlar düğünde bi coştum bi coştum sormayın.ayaklarıma kara sular indi.kaynanamıda çatlattım.oooooh sefam olsun.birde söylemesi ayup ama ben yinede söylicem çok gözel olmuştum.herkesin ağzı açık kaldı.ama şuan yorgunluktan ölüyom.biri bana masaj yapsada rahatlasam.
kız maviş napıyon öle bak kaynanan geldi
yaktım çıranı kıracam bacaklarını ben sana dansöz gibi kıvırtma demiyommu kız geliiiiiiiiiiiin meydanı boş buldun sen ne geziyon düğünler de ben sana evden çıkma demedimmiklava: klava: klava: imza; sanal kaynanan