Kahramanmaras///46

beni özleyin anacığım....baay...

hayranim2if1.jpg

ay kızlar kulaklarım sağır oluyor. bizim evin arkasında (sitenin bulunduğu alanda) düğün var. evin içinde gibi yankı yapıyor. diptis diptis çalıyorlar. tamda adıma uydu.

hihoyyyt kıslar, evin arkasında nişan var. müzik müthiş. ben evin içinde oynayarak dolanıyorum.:sm_cool::dance::teytey: harika birşey. kilolar gidiyor.kaydirigubbakcemile2 habire çevittiriyorum. eşim kafamı yedim sanıyor. kedim bile korktu.
animation2303qodk4.gif

Herkese iyi akşamlarhihoyyyt Biz de burda gülmekten yerlere yatıyoru komedi dükkanı izlerken:)) dıptıscım benim yerime de oyna nolurrrrrrrr:sm_cool: bombacım aşkolsun bende çalışıyorum ama dün kızın okuluna elmalı turta yapmıştım hiç elim boş gelir miyim? sütlü nescafenin yanında elmalı turtamızı yerken buyrun beklerim efenimcokacimcoook
afiyet olsun kızlar,öptüm sizikaydirigubbakcemile3a.s.

[QUOTE="NightRose";4049291]
elmaliturta41mb8.jpg
[/QUOTE]

Bol üzümlü, cevizli süppperrrrrrr bir lezzett arkadaşlar hadi afiyet olsun:kahve:

[QUOTE="NightRose";4049317]Bol üzümlü, cevizli süppperrrrrrr bir lezzett arkadaşlar hadi afiyet olsun:kahve:[/QUOTE]

:eek:klava:ah yememize fırsat vermeden bomba bitirmiş hepsini.cokacimcoook ay açım ben.:roflol::roflol::roflol:

:eek:klava:ah yememize fırsat vermeden bomba bitirmiş hepsini.cokacimcoook ay açım ben.:roflol::roflol::roflol:
Söz bihakine daha fazla yapıcam, hepimize yetsin di mi?kaydirigubbakcemile Kıvrımlarımız çoğalcak ama aç aç nereye kadar canım, can boğazdan gelir:roflol: :roflol::roflol:

[QUOTE="NightRose";4049491]Söz bihakine daha fazla yapıcam, hepimize yetsin di mi?kaydirigubbakcemile Kıvrımlarımız çoğalcak ama aç aç nereye kadar canım, can boğazdan gelir:roflol: :roflol::roflol:[/QUOTE]

:Saruboceq: ay çok yap. kötükedihüso bomba bize birşey bırakmıyorki yiyelim. eridik bittik. nerde kıvrımlar.hihoyyyt bugünde kilo vermişimdir. evde oynayarak dolanıp durdum.kaydirigubbakcemile2 neyse nişan kına derken bitti sesler çok şükür. ama kulaklarım hala uğulduyor.:roflol::

hemşolarım ben geldim nirdesiniz.eşk olsun özlemedinizmi beni.anacum sakın bomba doyar diye beklemeyin doymaaaaaaaz.hem neden o bişi yapmıyor hemende sazan gibi dalıyorsunuz haa.banane oda yapacak bize bişiler.yoksa irmik tatlısını unut bombacum.ayrıcada antremanlar başladı yüzünüde göremez olduk sesinide duyamaz olduk.özledik yaw.

ay kızlar düğünde bi coştum bi coştum sormayın.ayaklarıma kara sular indi.kaynanamıda çatlattım.oooooh sefam olsun.birde söylemesi ayup ama ben yinede söylicem çok gözel olmuştum.herkesin ağzı açık kaldı.ama şuan yorgunluktan ölüyom.biri bana masaj yapsada rahatlasam.

hemşolarım ben geldim nirdesiniz.eşk olsun özlemedinizmi beni.anacum sakın bomba doyar diye beklemeyin doymaaaaaaaz.hem neden o bişi yapmıyor hemende sazan gibi dalıyorsunuz haa.banane oda yapacak bize bişiler.yoksa irmik tatlısını unut bombacum.ayrıcada antremanlar başladı yüzünüde göremez olduk sesinide duyamaz olduk.özledik yaw.

ah canım geldin demek. sengözlerimebaksanab ay demin girdim kapıda kaldım. kapı duvardı. hepsi gezmeye gitmiş galiba.:eek:klava: bende msn de ablamla yazıştığım için bir türlü yazamadım.:jeyyar: doğru birgünde bomba bize hazırlık yapsın.kötükedihüso hep biz yapıyoruz. di mi ya.:1hug:

ay kızlar düğünde bi coştum bi coştum sormayın.ayaklarıma kara sular indi.kaynanamıda çatlattım.oooooh sefam olsun.birde söylemesi ayup ama ben yinede söylicem çok gözel olmuştum.herkesin ağzı açık kaldı.ama şuan yorgunluktan ölüyom.biri bana masaj yapsada rahatlasam.

iyi yapmışsın. oh sefamız olsun. ah zamanında bende kaynanamdan çok çekmiştim. helal olsun kız sana.
zaten güzelsin. bide bakımlı olunca bi daha fazla güzel olmuşsundur mutlaka. bomba masaj bilir. onu çağır. dur ben sana bizim masörü yollayayım.:roflol::roflol::roflol:
masaj_cmy.jpg

aaaya3fc5nr6.jpg

kız maviş napıyon öle bak kaynanan geldi
yaktım çıranı kıracam bacaklarını ben sana dansöz gibi kıvırtma demiyommu kız geliiiiiiiiiiiin meydanı boş buldun sen ne geziyon düğünler de ben sana evden çıkma demedimmi:eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: imza; sanal kaynanan

aaaya3fc5nr6.jpg

kız maviş napıyon öle bak kaynanan geldi
yaktım çıranı kıracam bacaklarını ben sana dansöz gibi kıvırtma demiyommu kız geliiiiiiiiiiiin meydanı boş buldun sen ne geziyon düğünler de ben sana evden çıkma demedimmi:eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: imza; sanal kaynanan

canım hoşgeldin. :asigim::1hug:a.s. neler yaptın anlat. seni çok çok özledik.:teytey::nazar::enbuyukkk:

güzel bi hikaye ablacım çok hoşuma gitti aslında içindeki mesajlarda anlayabilene çok güzel.hepimiz öyle değilmiyiz kendi kıymetimizin farkına varmayız illaki dışardan birileri farkettirecek.farkettiğimizdede neleri kazanıp neleri kaybettiğimizi anlarız ama geç olmadan anlayabilmek çok önemli.adama gelince biz insanoğlu elimizdeki güzellikleri koruyup kolladığımızı zannederiz.oysaki onlara zara verdiğimizi bilmeyiz.aslında gerçek hayatta bir çok erkek bunu eşlerine uyguluyor.aman eşim güzel kimseler görmesin diye eve kapatıyor.oysaki eşini kendinden soğutup uzaklaştırıyor.inşallah insanoğlunun bir gün aklı başına gelirde birbirini yemeyi bırakıp elindeki ve etrafındaki güzelliklerin farkına varır.

selaammmmmmmmmmmm
hoşbuldum sizler nasılsınız
dıptısınanneciği benim yokluğumda kızlar başına buyruk olmuşlar çek kulaklarını
otoriteni göster

falaka_schlaege_mit_bastonnadenholz.jpg

bak böyle sen yatır ben döverim
canlarım sizlerle sohbeti çok özledim

X