klava:ah bu temizlik hastalığı. maalesef oluyor. bizim toprağımızda var galiba. yapmayacağım desemde, dayanamayıp yaparım. eşimle bu yüzden çok tartışırdık. oda inat, mutlaka benim kızacağım şeyleri yapardı. sonrada bak kavgaya. hele terlik takıntımı sormayın. allahtan çocuklarım o konuda beni üzmüyorlar. ama eşim hala benle didişiyor. ya terlik giydiremedim şu adama. simetri hastalığımıda hiç sormayın. halı dahi az kaymasın, resmen rahatsız oluyorum. kızımın evine gittiğimde o görmeden eğri hoşuma gitmeyen birşey varsa düzeltiyordum. başkasının evinde ise gözümü ordan ayıramıyorum. en sonunda söylerim. bu yüzden ukala bile dendi. rahatsız oluyorum resmen. ama dekor yapmada üstüme yoktur. kızım bile anne gel şu evimi dekor edelim diyor. yakında onu ziyarete fethiyeye gideceğim. evini düzeltir gelirim.ama kediciğimide götürmek zorundayım. yollarda perişan olacağız korkusu var. onsuz olmaz. kızına gelince üzüldüm canım. benim kızı vakitlice götürmüşüm. tedavisi oldu. hala kırıntıları var. tozdan hemen nezle oluyor. polen mevsimi yatak döşek yatar. sizinki astımamı çevirdi?o zaman işiniz zor. aman dikkat et. çocuklarımız bizim herşeyimiz. a.s. herşeyden vaz geçiliyor ama onlardan asla. allah uzun ömürler versin. acılarını göstermesin kimseye.okullarda bağışıklık kazanır. inşallah düzelir.
allah esirgesin onları.
ablam ballı kaymak artık yatalım bence k.k. bizi kovmadan hihoyyyt
ah bizde mi var bu takıntı sadece ,bakıyorum etrafıma herkes biz kadar takmıyor
bir işi bir hafta sirindiren var ,ben deli olrum elimi atınca heryer pırıl pırıl olmalı ,
içim rahat etmez yoksa ,
eşimi benzettim evde kendime ,hasta olrsam çok güzel ev işi yapar hele mutfakta 5 puan ,
ama onu bu hale ben getirdim ,iş yerlerinde fazla takıntısı yok,
oraya bile temizlik maddelerini ben alıyorum ,napem ablam koca benim koca hijyenik gelmesi lazım eve .....
canım astım bende var ,kızım ALLAH a şükür sürekli doktor amacası ile görüşüyor
inşallah salimen düzelir ,
polendi ,sonbahardı, bilirsin maraşın yün yataklarını ,eh işte onları yıkayıp ildiğimiz an ,ben ölüyorum resmen :çok üzgünüm:,ben sadece yıkıyorum bayan gelip yapıyor
yatakları ama gel görki mahvoluyorum resmen
bir sürü yatak var hepsi gardolapyüklüte bekliyor mekanlar kulanılıyor
sadece yorgan çıkıyor kışın
kızımda okulda bu yıl 2. senesi şükür yavaş yavaş alıştı geçen yıl çok çektik
dediğin gibi hala çok çabuk hasta oluyor ,
yemekte ayrım yapmasa gene herbirinden ayrı vitamin alır ,
ek vitaminini unutmuyorum koca bebişin :CüvCüv:
yarına kış turşusu hazırlicam inşallah bir mani olmazsa
ve ben hala ayaktayım sen benim iliklerime mi işledin ne ,sengözlerimebaksanab
biraz önce eşim arkamdan gizlice beni izliyormuş ,demezmi bana
aaa kıskanıyorum artık :roflol:
bende ablam burada şimdi gelirim dedim yarım saat oldu ,:sm_cool: