Kahramanmaras///46

canım merak edeceğini bildiğim için
senin için girdim bu geç vakit
ALLAH a şükür iyi olmaya çalışıyorum
sadece ruhen çok yorgunum
bedenende yorgunumda neyse o iş yaptığım için oluyor
hiç değilse eve şöyle bir bakınca yorgunluğun işe yaradığını görüyorum
benim 7 yaşındaki kzımın sorununu senin kızında yaşamış benim mekseliynada
evde mikrop görmeyince bünyede bağışıklık yoktu
haliyle misafirliğe gidince ne kadarda dikkat etsem muhakkak ,
gece doktora ondan sonra 1 hafta hastaneye alırdı doktoru
artık her defasında cana gelmiştim
annemlere dahi gidemiyordum
çünkü ne kadarda temiz olsalar ne zaman mecbur kalıp oraya bıraksam 2 saatliğine ,biz yine 1 hafta hastanede , doktorada eve gidince bahçeye toprağa oturtacağım dedim ,
doktorun cevabı oturt ALLAH korusun bir an önce öldürürsün
doğduğu an yapsaydın ha ozaman olurdu dedi
okulunda dahi stres içindeyiz şimdi benimde belim boynum tutmuyor ama ablam içimize işlemiş bu temizlik hastalık gibi ,ALLAHım bedeninden sıhhati gözünden ışığı eksik etmesin ....
kocaman öpüyorum

:eek:klava:ah bu temizlik hastalığı. maalesef oluyor. bizim toprağımızda var galiba. :nazar: yapmayacağım desemde, dayanamayıp yaparım. eşimle bu yüzden çok tartışırdık. oda inat, mutlaka benim kızacağım şeyleri yapardı. sonrada bak kavgaya. hele terlik takıntımı sormayın. allahtan çocuklarım o konuda beni üzmüyorlar. ama eşim hala benle didişiyor. ya terlik giydiremedim şu adama. simetri hastalığımıda hiç sormayın. halı dahi az kaymasın, resmen rahatsız oluyorum. kızımın evine gittiğimde o görmeden eğri hoşuma gitmeyen birşey varsa düzeltiyordum. başkasının evinde ise gözümü ordan ayıramıyorum. en sonunda söylerim. bu yüzden ukala bile dendi. rahatsız oluyorum resmen. kötükedihüso ama dekor yapmada üstüme yoktur. kızım bile anne gel şu evimi dekor edelim diyor. yakında onu ziyarete fethiyeye gideceğim. evini düzeltir gelirim.:1no2: ama kediciğimide götürmek zorundayım. yollarda perişan olacağız korkusu var.:1hug: onsuz olmaz. kızına gelince üzüldüm canım. benim kızı vakitlice götürmüşüm. tedavisi oldu. hala kırıntıları var. tozdan hemen nezle oluyor. polen mevsimi yatak döşek yatar. sizinki astımamı çevirdi?:uhm: o zaman işiniz zor. aman dikkat et. çocuklarımız bizim herşeyimiz. a.s. herşeyden vaz geçiliyor ama onlardan asla. allah uzun ömürler versin. acılarını göstermesin kimseye.:Saruboceq: okullarda bağışıklık kazanır. inşallah düzelir.:nazar: allah esirgesin onları.

5042000.jpg

:eek:klava:ah bu temizlik hastalığı. maalesef oluyor. bizim toprağımızda var galiba. yapmayacağım desemde, dayanamayıp yaparım. eşimle bu yüzden çok tartışırdık. oda inat, mutlaka benim kızacağım şeyleri yapardı. sonrada bak kavgaya. hele terlik takıntımı sormayın. allahtan çocuklarım o konuda beni üzmüyorlar. ama eşim hala benle didişiyor. ya terlik giydiremedim şu adama. simetri hastalığımıda hiç sormayın. halı dahi az kaymasın, resmen rahatsız oluyorum. kızımın evine gittiğimde o görmeden eğri hoşuma gitmeyen birşey varsa düzeltiyordum. başkasının evinde ise gözümü ordan ayıramıyorum. en sonunda söylerim. bu yüzden ukala bile dendi. rahatsız oluyorum resmen. ama dekor yapmada üstüme yoktur. kızım bile anne gel şu evimi dekor edelim diyor. yakında onu ziyarete fethiyeye gideceğim. evini düzeltir gelirim.ama kediciğimide götürmek zorundayım. yollarda perişan olacağız korkusu var. onsuz olmaz. kızına gelince üzüldüm canım. benim kızı vakitlice götürmüşüm. tedavisi oldu. hala kırıntıları var. tozdan hemen nezle oluyor. polen mevsimi yatak döşek yatar. sizinki astımamı çevirdi?o zaman işiniz zor. aman dikkat et. çocuklarımız bizim herşeyimiz. a.s. herşeyden vaz geçiliyor ama onlardan asla. allah uzun ömürler versin. acılarını göstermesin kimseye.okullarda bağışıklık kazanır. inşallah düzelir.:nazar: allah esirgesin onları.

ablam ballı kaymak artık yatalım bence k.k. bizi kovmadan hihoyyyt
ah bizde mi var bu takıntı sadece ,bakıyorum etrafıma herkes biz kadar takmıyor
bir işi bir hafta sirindiren var ,ben deli olrum elimi atınca heryer pırıl pırıl olmalı ,
içim rahat etmez yoksa ,
eşimi benzettim evde kendime ,hasta olrsam çok güzel ev işi yapar hele mutfakta 5 puan ,
ama onu bu hale ben getirdim ,iş yerlerinde fazla takıntısı yok,
oraya bile temizlik maddelerini ben alıyorum ,napem ablam koca benim koca hijyenik gelmesi lazım eve .....
canım astım bende var ,kızım ALLAH a şükür sürekli doktor amacası ile görüşüyor
inşallah salimen düzelir ,
polendi ,sonbahardı, bilirsin maraşın yün yataklarını ,eh işte onları yıkayıp ildiğimiz an ,ben ölüyorum resmen :çok üzgünüm:,ben sadece yıkıyorum bayan gelip yapıyor
yatakları ama gel görki mahvoluyorum resmen
bir sürü yatak var hepsi gardolapyüklüte bekliyor mekanlar kulanılıyor
sadece yorgan çıkıyor kışın
kızımda okulda bu yıl 2. senesi şükür yavaş yavaş alıştı geçen yıl çok çektik
dediğin gibi hala çok çabuk hasta oluyor ,
yemekte ayrım yapmasa gene herbirinden ayrı vitamin alır ,
ek vitaminini unutmuyorum koca bebişin :CüvCüv:
yarına kış turşusu hazırlicam inşallah bir mani olmazsa
ve ben hala ayaktayım sen benim iliklerime mi işledin ne ,sengözlerimebaksanab
biraz önce eşim arkamdan gizlice beni izliyormuş ,demezmi bana
aaa kıskanıyorum artık :roflol:
bende ablam burada şimdi gelirim dedim yarım saat oldu ,:sm_cool:
alışmış pohpohlanmaya aman acıkta bekleyi versin
incileri dökülmezya ,hem benim uykum geldi ,beklemesin beni
dimi ablam :roflol:

canım benim. valla benimkide şikayetçi. pc ile ilgilendiğin kadar benimle ilgilenmiyorsun diyor. bazen oturma odasına gidemiyorum. pc yapışıp kalıyorum. artık bizim pohpohlanacak devrimiz çoktan geçti. adamın yemeğini hazırla pc ye koş. sofrayı kur ve yemekleri koy , ye, topla hemen pc ye koş. bulaşıkları makinaya nasıl diziyorum bilemiyorum. birşeyler kaçırırım diye koşturuyorum. tv bile izleyemez oldum. bu odamda da tv var. ama kendi kendine çalışıyor işte. haberlerden başka birşey izlemiyorum. fakat açık işte. turşu demişsin. ben lahana yaptım. kızımda 4 kilo patlıcandan yapmış. anne ben sana getiririm dedi. yaprağımıda yapmış. sağolsun. zaten onlar gelince yaprak sarıyorum. sebzeleri yazdan dipfirize koymuştum. kışlık tek peynirim gelecek. onuda sağolsun kayınbabam yapar yollar. ben kışa hazırım. yalnız halılarımı yıkatmaya vereceğim. burda yıkayacak yerimiz yok. halı bile çırpmak yasak. sitede kurallar katı. aa unuttum balıkesirden arkadaşım tarhana yollamış. bu yaş tarhana dipfirizde saklıyorsun. çok lezzetli oluyor. göçmenler yapıyor bunu. bizim oralarda pek bilinmez. bende görünce çok yadırgadım. tadına bakınca kopamadım. tavuk suyuyla yapılıyor. diğer malzemeler hemen hemen aynı. birde acı biber katıyorlar. nefis birşey oluyor. ay yine boğazdan bahsettim. aklım hep yemekte maalesef.

canolarım nasılsınız.betül ablacım yavsiye ve öğütlerin için çok teşekkür ederim.zeynepcim canım benim dalga geçmezlermi hiç gülmekten kırılırlar benim o halime.simetri hastalığı kadar kötü bişi yok heralde.canım benim biz zaten hepimiz kardeşiz.beni kendine bu kadar yakın hissettiğine çok sevindim.inan seninde kalbinin güzelliği ve temizliği hem evine hemde yüzüne yansıyor.biz akıllanmayız canım benim ölüm döşeğindede yatsak yine etrafı süzer yapamasakta yaptırrız.koncam sen allah korusun ölürsende kabrine süpürge silgi alır girersin ha bide çamaşır suyu ve kireç çözücü.hatta onlada yetinmez senin kabri temizledikten sonra komşu kabirlerede temizliğe gidersindiyor.

tembeller siz daha turşu işiylemi uğraşıyorsunuz.benimkiler oldu bile yanınada antep köftesi yoğurup yiyorum.gelinde inşallah birgün sizede yapim.hatta urfanın yumurtalı köftesinide çok güzel yaparım.ah bi elime geçseniz ben neler yapar yedirrim size neler.
canlarım ben yarına kadar yokum.maraşta düğün var oraya gidiyorum.allaha emanet olun.bomba bacum belki sana ve annemlere uğrayamam.kocişimin izni yok.hepinizide öpüyorum.allaha emanet olun.

günaydın canım ben cam sileceğim simdi halılar kurudu onları sercem giremiyorum valla kk özlüyorum sizi

gnd canlarım hepineze bende ara sıra göz atıyoruum kocamı yollayına kadar canım çıkıyor sorada ev işi:)cnm askere gidecek :KK43:
canım banim allah sabrını arttırsın allah kavuştursun.sen bize vatanda askerlerimize emanet.
arkadaşlar başınız sağolsun başta kahramanmaraşlılar ve tüm ulusumuzun

canım benim hepimizin başı sağolsun.allah hepimize sabır ve güç versin.

canolarım nasılsınız.betül ablacım yavsiye ve öğütlerin için çok teşekkür ederim.zeynepcim canım benim dalga geçmezlermi hiç gülmekten kırılırlar benim o halime.simetri hastalığı kadar kötü bişi yok heralde.canım benim biz zaten hepimiz kardeşiz.beni kendine bu kadar yakın hissettiğine çok sevindim.inan seninde kalbinin güzelliği ve temizliği hem evine hemde yüzüne yansıyor.biz akıllanmayız canım benim ölüm döşeğindede yatsak yine etrafı süzer yapamasakta yaptırrız.koncam sen allah korusun ölürsende kabrine süpürge silgi alır girersin ha bide çamaşır suyu ve kireç çözücü.hatta onlada yetinmez senin kabri temizledikten sonra komşu kabirlerede temizliğe gidersindiyor.

kötükedihüso yok artık. kızlar o nasıl sözler. :Saruboceq: allah esirgesin sizleri. :eek:klava: daha önünüzde nice yıllar var. :nazar: benim yaşıma gelince azalıyor o titizlik. güç kalmıyor canım. a.s.:nazar:

tembeller siz daha turşu işiylemi uğraşıyorsunuz.benimkiler oldu bile yanınada antep köftesi yoğurup yiyorum.gelinde inşallah birgün sizede yapim.hatta urfanın yumurtalı köftesinide çok güzel yaparım.ah bi elime geçseniz ben neler yapar yedirrim size neler.
canlarım ben yarına kadar yokum.maraşta düğün var oraya gidiyorum.allaha emanet olun.bomba bacum belki sana ve annemlere uğrayamam.kocişimin izni yok.hepinizide öpüyorum.allaha emanet olun.

cokacimcoookkız beni çatlatmayın. yemek yemeyeceğim ben. perhizim diyorum. acıyın bana.kötükedihüso göbüşümü zor indirdim. acık daha inecek inşallah.:eek:klava: yemekten yazmayın. açım ben.cokacimcoook ama inat ettim zayıflayacağım. incecik dal gibi olacam.:roflol::roflol::roflol:

günaydın canım ben cam sileceğim simdi halılar kurudu onları sercem giremiyorum valla kk özlüyorum sizi

:sm_cool::teytey::dance: günaydın canım. ben bugünlerde geç kalıyorum. annene ne mutlu. yardım edeni var. biz ne yapacağız.:uhm: bütün ev bana bakıyor.-tatlicadiarzu- bazen saçımı bile tarayamıyorum. anneni kıskandım vallahi.:nazar: :1hug:

gnd canlarım hepineze bende ara sıra göz atıyoruum kocamı yollayına kadar canım çıkıyor sorada ev işi:)cnm askere gidecek :KK43:

bugünlerde benim beyimde geç çıkıyor. inan kaybettiklerini aramaktan usandım. ikide bir telefonunu evin içinde kaybeder ben bulur eline veririm. herşeyiyle ilgilenmek zorunda kalıyorum. o evden çıkınca rahatlıyorum ancak. :nazar: eşin askere gitmedi herhalde. ay çok zor olacak senin için. allaha emanet olsun. dualarımız tüm askerlerimize.:Saruboceq:

arkadaşlar başınız sağolsun başta kahramanmaraşlılar ve tüm ulusumuzun

dostlar sağolsun. çok acı. inanın haberleri izlerken yüreğim sıkışıyor. ateş düştüğü yeri yakıyor. o anaların gözyaşları, inanın onlarla bende ağlıyorum. bende bir asker yetiştiriyorum. o anaların acılarını yüreğimde hissediyorum. vatan sağolsun.

başımız sağolsun :KK43: saol cnm sizde olmazsanız napcam ben

güzelim benim. sayılı gün çabuk geçer diyeceksin. içini ferah tutacaksın. hayırlı gidip hayırlısıyla dönsün. biz seni hiç yalnız bırakmayız. canım benim. heran sana destek oluruz. sen merak etme. eh 2 seneye kadar benim oğlanda asker olur inşallah. vatanımız ve canlarımız onlara emanet.

ama hep ben sizi ziyarete geliyom.siz niye benim sayfama gelmiyorsunuz hiç.bi kahve ısmarlarım.

şu anda bende nest kahvemi içiyorum. hemde bol kremalı.:kahve: gel sanada yapayım. kaydirigubbakcemile2 sporla işim olmaz benim. ben yeterince zayıfım.:CüvCüv: sonram zafiyet geçiririm.:roflol::roflol::roflol::roflol:

X