- 26 Temmuz 2008
- 13.460
- 4
- 70
canım merak edeceğini bildiğim için
senin için girdim bu geç vakit
ALLAH a şükür iyi olmaya çalışıyorum
sadece ruhen çok yorgunum
bedenende yorgunumda neyse o iş yaptığım için oluyor
hiç değilse eve şöyle bir bakınca yorgunluğun işe yaradığını görüyorum
benim 7 yaşındaki kzımın sorununu senin kızında yaşamış benim mekseliynada
evde mikrop görmeyince bünyede bağışıklık yoktu
haliyle misafirliğe gidince ne kadarda dikkat etsem muhakkak ,
gece doktora ondan sonra 1 hafta hastaneye alırdı doktoru
artık her defasında cana gelmiştim
annemlere dahi gidemiyordum
çünkü ne kadarda temiz olsalar ne zaman mecbur kalıp oraya bıraksam 2 saatliğine ,biz yine 1 hafta hastanede , doktorada eve gidince bahçeye toprağa oturtacağım dedim ,
doktorun cevabı oturt ALLAH korusun bir an önce öldürürsün
doğduğu an yapsaydın ha ozaman olurdu dedi
okulunda dahi stres içindeyiz şimdi benimde belim boynum tutmuyor ama ablam içimize işlemiş bu temizlik hastalık gibi ,ALLAHım bedeninden sıhhati gözünden ışığı eksik etmesin ....
kocaman öpüyorum
klava:ah bu temizlik hastalığı. maalesef oluyor. bizim toprağımızda var galiba. yapmayacağım desemde, dayanamayıp yaparım. eşimle bu yüzden çok tartışırdık. oda inat, mutlaka benim kızacağım şeyleri yapardı. sonrada bak kavgaya. hele terlik takıntımı sormayın. allahtan çocuklarım o konuda beni üzmüyorlar. ama eşim hala benle didişiyor. ya terlik giydiremedim şu adama. simetri hastalığımıda hiç sormayın. halı dahi az kaymasın, resmen rahatsız oluyorum. kızımın evine gittiğimde o görmeden eğri hoşuma gitmeyen birşey varsa düzeltiyordum. başkasının evinde ise gözümü ordan ayıramıyorum. en sonunda söylerim. bu yüzden ukala bile dendi. rahatsız oluyorum resmen. kötükedihüso ama dekor yapmada üstüme yoktur. kızım bile anne gel şu evimi dekor edelim diyor. yakında onu ziyarete fethiyeye gideceğim. evini düzeltir gelirim.:1no2: ama kediciğimide götürmek zorundayım. yollarda perişan olacağız korkusu var.:1hug: onsuz olmaz. kızına gelince üzüldüm canım. benim kızı vakitlice götürmüşüm. tedavisi oldu. hala kırıntıları var. tozdan hemen nezle oluyor. polen mevsimi yatak döşek yatar. sizinki astımamı çevirdi?:uhm: o zaman işiniz zor. aman dikkat et. çocuklarımız bizim herşeyimiz. a.s. herşeyden vaz geçiliyor ama onlardan asla. allah uzun ömürler versin. acılarını göstermesin kimseye.:Saruboceq: okullarda bağışıklık kazanır. inşallah düzelir. allah esirgesin onları.