- 10 Mayıs 2008
- 1.321
- 1
1 ay önce geldim Kahramanmaraşdan.Türkoğlundanım ve hala tarhanaaaaaaaaaa diye yırtıyorum kendmi biri bana 10 koli tarhana göndersin((
canım aramıza hoşgeldin a.s.1 ay önce geldim Kahramanmaraşdan.Türkoğlundanım ve hala tarhanaaaaaaaaaa diye yırtıyorum kendmi biri bana 10 koli tarhana göndersin((
ah ablacığım ah ne çekiyoruz bu kilolardan bende 52 kilodan 83 çıktım kızın doğumu beni çok etkiledi ALLAH a şükür çabuk toparlandım yavaş yavaş emin adımlarla veriyorum kiloyu şimdi 71 kiloyum bayağı yumuşama var şimdide sıkılaşma zamanı yürüyüş bandında yürüyüş aerobik herşeyi yapıyorum inşallah yine 50 lere dönücem sağlıkla ,öpüyorum seni kocaman ...ŞenizAy Bomba bir alemsin sen. Çatladım gülmekten desem, onada bir bahane bulacaksın vallahi. Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün.Gece geç vakit poğaça yapmaya üşenmedin mi? Ben yemek yemeğe korkar oldum. Zayıflayacağım ya. Bu yüzden evde yemek dahi pişirmiyorum. Eşim iş yerinde yediği için rahatım. Garibim işinden geldi azıcık TV. seyretti yattı. İhtiyarlık. Bende böyle PC başında hala fink atıyorum. İyide oluyor yani.
arkadaşım hoşgeldin a.s.cnm tbik öle bende de tane var zor olur biliyorum ama eşim çok kıskanıyo ehliyete bile yazdımıyo kazanacam die ben onun eline bakarak pc tamirini örendim die anımda tmird e yapmıo
canım k.maraşa geldiğin zaman haber et.seni karşılar ağırlarız burda.sonuçya ikimizde aynı meslekten sayılırız.milli karatecim benim.seninle gurur duyuyorum.:hooray:
Hoşgeldin canım. Ama neden elleriniz boş geliyor? Şakaaaa sakın gücenmeyin. :1hug: Aramızda olmanız bizleri mutlu ediyor. a.s. Keşke hep aynı yerde olsaydıkta bir araya gelip tanışsaydık. Ben İzmir'de yaşıyorum. İzmir'li üyeler heray muntazaman buluşuyorlar. İnanın onlara imreniyorum. Sizlerde yapın böyle etkinlikler. Sonra fotoğraflarınızı koyun. Bizde bakıp bakıp iç çekelim.:enbuyukkk: Yakında İzmir buluşma haberlerinde bende olacağım. Sizlere oradan el sallarım artık.:teytey:
teşekkür ederima.s...
baba tarafım k.maraş elbistanlı,babannem ve dedem orada yaşıyorlar bende çok kez gidip geldim ama doğma büyüme istanbulluyum...
kısmet olur da yine gidersem haber veririma.s
buda bayram şekerleriniz canım hemşolarım.afiyet olsuuuuun
kızlar bugün akşam kızımın doğum gününü kutlicaz.eşim bu yüzden geliyo.pastalar hediyeler hazır.hadi sizde gelin ama fazla oturmayın.pastayı yiyince hemen kalkın.işimiz gücümüz var yaaaaaa.
kutlamaya kocişkomla başbaşa devam edicez
canım ablam çok özlemişin memleketi belli ne yapalım doğduğumuz yer değil doyduğumuz yer işte.ben acıktım valla sayenizde bende açobur oldum haaaa.ablam bomba poğaça der tatlı der .herkeste zati iştah sonuna kadar açık.birde vitaminleri alınca hiç doymak bilmiyom.allah sonumuzu hayır etsin.yakında burası maraşlıların değil duba ların toplaştığı yer olcek. diyem size.
kızlar mesajımı silmişler harfleri uzatmak yasakmış bilmiyordum valla.neyse bidaha yapmam bende sizden ayrı kalmaya dayanamam.
oy oy oy canım ablam bizde sensiz yapamayız.sen güllaç falan demişin ya içim cız etti.nasıl canım çekiyor bir bilsen.şehrede gidemedimki alayım.maşallah sende ne gördüysen almışın aman dikkat hasta olma sakın canım ablam.bende sizin gibi yakında ne bulsam yicem heralde maşallah ablamda sende yemeyi seviyorsunuz.bende vitamin ilaçlarıyla iştahımı açmaya çalışıyorum.ama bu gidişle sizide geçerim.
günaydınlar herkese kalkın hadi tembeller.sabah oldu.ben oğluşumu okuluna gönderdim şimdide temizliğe koyulucam.hadi bakem gelinde yardım edin azıcık.
canım benim çok teşekkürler maraşlı olmasan bile her zaman aramıza katılmanı bekleriz.
kızsın boşver biz işmize bakalım ateş olsa cürmü kadar yer yakar zaten cılız kaydirigubbakcemile3o şimdi kocasının kıllı kollarındadır:roflol:, bayram telaşı sardı hepimizi ALLAHım bozmasın:Saruboceq: ,şu harf şeklini bir türlü değiştiremedim sinir oldum iyice kaydirigubbakcemilecanım ablam sakın kaçma bak ben varım bayram telaşı ya ondan kayboldu herkes.hemşolar çıkın hadi ortaya bak bombam kızıyo haaa.:1hug:klava:Çok üzgünüm çoook
canım hoşgeldin a.s.arkadaşımında dediği gibi bizim sayfamız ve kapımız herkese açık Şenizasıl ben teşekkür ederim eşimin mesleğini en çok bu yönden seviyorum herkesle bir paylaşımda bulunabiliyorsun vede maraş dendiğinde dediğim gibi aklıma tek gelen şey insanların samimiyetidir..
haklısın valla ablacım.ben öğretmeye şimdiden başladım.ayrıca zayıflıktan şikayet ediyorum ama çok kiloyuda asla istemem.ben gelir sanada yardım ederim.eşimi allah razı olsun kaynanam iş yapmaya bekarlığında alıştırmış.şimdi bana her işimde yardım eder.sen çok tatlı bi annesin evlatlarının hayrını gör inş.haa ayrıca 70 kilo hiç fazla değil.sen yemene bak ablacım.güllaçıda bitirmediysen bir porsiyon alabilirmiyim.yoksa umsuluk olucam.