Kahramanmaras///46

hatunlar maşallah bayağı kaynatmışsınız hepsini okudum vallahi şuan uykusuzluktan gözüm şaşı bakıyor onuniçin tek tek cevap yazamıcam kusura bakmayın yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz memelektimize sahip çıktığınız için teşekkürler ...
ben merkezdenim ..
arkadaşlar hepinizi tek tek kucaklayıp öpüyorum ,kızlar bayrama tatlı ,sütlaç ,hoşaf yapıcam çörekte alırız ama ben kedi ciğer durumunda olucam ...
ALLAHım hepimize hayırlı ,huzurlu ,sağlıklı ,neşe dolu ,misafirlerle ,ziyeretlerle ,bayramlar geçirmeyi nasip etsin..hepinize iyi geceler..

1 ay önce geldim Kahramanmaraşdan.Türkoğlundanım ve hala tarhanaaaaaaaaaa diye yırtıyorum kendmi biri bana 10 koli tarhana göndersin ((

1 ay önce geldim Kahramanmaraşdan.Türkoğlundanım ve hala tarhanaaaaaaaaaa diye yırtıyorum kendmi biri bana 10 koli tarhana göndersin ((

temmuzda k.maraş taydım,gelirken tarhana getirmiştim ama bitti bilsem fazla getirirdima.s.

Ay Bomba bir alemsin sen. Çatladım gülmekten desem, onada bir bahane bulacaksın vallahi. Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün.Gece geç vakit poğaça yapmaya üşenmedin mi? Ben yemek yemeğe korkar oldum. Zayıflayacağım ya. Bu yüzden evde yemek dahi pişirmiyorum. Eşim iş yerinde yediği için rahatım. Garibim işinden geldi azıcık TV. seyretti yattı. İhtiyarlık. Bende böyle PC başında hala fink atıyorum. İyide oluyor yani.

canım aramıza hoşgeldin a.s.
tatlım sen adresi ver hemen alıp göndereyim ,istediğiniz tarhan olsun

ah ablacığım ah ne çekiyoruz bu kilolardan bende 52 kilodan 83 çıktım kızın doğumu beni çok etkiledi ALLAH a şükür çabuk toparlandım yavaş yavaş emin adımlarla veriyorum kiloyu şimdi 71 kiloyum bayağı yumuşama var şimdide sıkılaşma zamanı yürüyüş bandında yürüyüş aerobik herşeyi yapıyorum inşallah yine 50 lere dönücem sağlıkla ,öpüyorum seni kocaman ...Şeniz

cnm tbik öle bende de tane var zor olur biliyorum ama eşim çok kıskanıyo ehliyete bile yazdımıyo kazanacam die ben onun eline bakarak pc tamirini örendim die anımda tmird e yapmıo
arkadaşım hoşgeldin a.s.
canım kıskanırlar ,benimki arkamdan över eşim benden akıllı diye , tabiki yüzümede söyler ,ehliyete beraber girmiştik hatta aynı dönem erkek kardeşimde girmişti ,eşimde arabalardan çok iyi anlar ama gel gelelim ,benim yazılı puanım eşim ve kardeşimin kinden yüksek oldu ,üstelik sınava 1 hafta kala yazıldık ve sadece verdikleri kitabı okuyup testleri çözdüm , bizimki arabayla çok uğraşır demekki o uğraşırken ben öğrenmişim ,vallahi bu konuda mütevazı olamicam ben diyen erkeklere akıl konusunda taş çıkartırım :lepi:sende öylesin sanırım ,kaydirigubbakcemile5 tatlım

Son düzenleme:
canım k.maraşa geldiğin zaman haber et.seni karşılar ağırlarız burda.sonuçya ikimizde aynı meslekten sayılırız.milli karatecim benim.seninle gurur duyuyorum.:hooray:

teşekkür ederima.s...
baba tarafım k.maraş elbistanlı,babannem ve dedem orada yaşıyorlar bende çok kez gidip geldim ama doğma büyüme istanbulluyum...
kısmet olur da yine gidersem haber veririm
a.s

hoşbulduk hemşolarr..bende istanbuldayım.evet hemşomun dediği gibi kahramanmaraşta olan hanımlar buluşun ne güzle olur...ben k.maraşa senede 1 defa gelebiliyorum..gurbetteyim ..
tarhana bende istiyomm ya kaç aydır yemiyorummm..çok özledim yemeklerini herşeyini ben yapmaya çalışıyorum ama memleketimizin yemeklerinden anneminki gibi olmuyor tabiiibenneyaptımki

hepinizi öpüyorumm k.maraşa kucak dolusuu sevgilerrrrrrrrrrrrrra.s.

teşekkür ederima.s...
baba tarafım k.maraş elbistanlı,babannem ve dedem orada yaşıyorlar bende çok kez gidip geldim ama doğma büyüme istanbulluyum...
kısmet olur da yine gidersem haber veririm
a.s

Ah be. Bende ELBİSTAN'lıyım. :asigim: Kız yoksam akraba olmayalım. Olur olur da. Ah taşını toprağını sevdiğim memleketim. :1hug:

Oh dün tarhana lafını duydum, valla hemen pişirdim. Kana kana içtim. Birde acı koydum içine. Deymeyin zevkime. Canıma derman geldi resmen. İyide siz böyle yemekten bahsettikçe canımız istiyor. Yapıyoruz, sonrada kiloları alıyoruz. Ne olur acıyın bize. Artık yemek içmek yok.

Bomba kızının yeni yaşı hayırlı olsun. Daha nice uzun senelere. Resim yüklemeyi bilseydim, resim koyacaktım. Ayrıca gözün aydın. Kocişin geliyormuş. Fazla tepişmeyin.

siz ailece beni öldüreceksiniz güldürmekten allahimmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sırnaşık şey Aynen öyle, katılıyorum. Bugün duramadım yine. Çarşıya inmiştim, baktım güllaç. Hadi aldım. Biraz ötede pizza, 2 parçada ondan aldım. Ya ne görürsem alayım dedim. Eve geldim hala sıcacık. Neyse sonunda yedim hepsini. cokacimcoook Sonra bir uyku sormayın. Acık kestirdim.:1hug: Oh be dünya varmış. Hep kendimi kısıtlıyordum. klava: Bugün bir kaçamak yaptım. Ama karnım çok şiş.:CüvCüv:

Kıyamam sana.:1hug: Bende senin yaşlarında çok zayıftım. Kilo alayım diye neler yapardım.Genç kızken 48 kilo idim. Evlenince 55 den yukarı çıkamadım. Boyda 1.64 idi. Herkez moralimi bozardı. İskelet gibisin diye. Şimdi 70 kilo. Aslında şikayetim yok ama göbek çok fazla. Derdim onu eritmek.klava:

günaydınlar herkese kalkın hadi tembeller.sabah oldu.ben oğluşumu okuluna gönderdim şimdide temizliğe koyulucam.hadi bakem gelinde yardım edin azıcık.

kötükedihüso Valla bana kim yardım edecek?-tatlicadiarzu- Ama benim oğluşum bu akşam yola çıkıyor. Yarın sabah burada inşallah. Onun eline paspası tutuşturacağım. Ne fena anneyim değil mi?:sm_cool::roflol: Öğrensin canım. Sonra evlenince hanımı bana dua eder. Haksız mıyım?

merhaba hanımlar ben maraşlı değilim ama k.maraşın çağlayan cerit ilçesinde eşimin görevi nedeniyle iki sene bulunduk:teytey: insanlıklarına hayran kaldım senağlamabize gurbette olduğumuzu hissettirmediler hiç bu nedenle topiğinize mesaj yazmadan geçmek istemedim:1hug:

canım benim çok teşekkürler maraşlı olmasan bile her zaman aramıza katılmanı bekleriz.

asıl ben teşekkür ederim eşimin mesleğini en çok bu yönden seviyorum herkesle bir paylaşımda bulunabiliyorsun vede maraş dendiğinde dediğim gibi aklıma tek gelen şey insanların samimiyetidir..

canım ablam sakın kaçma bak ben varım bayram telaşı ya ondan kayboldu herkes.hemşolar çıkın hadi ortaya bak bombam kızıyo haaa.:1hug:klava:Çok üzgünüm çoook
kızsın boşver biz işmize bakalım ateş olsa cürmü kadar yer yakar zaten cılız kaydirigubbakcemile3o şimdi kocasının kıllı kollarındadır:roflol:, bayram telaşı sardı hepimizi ALLAHım bozmasın:Saruboceq: ,şu harf şeklini bir türlü değiştiremedim sinir oldum iyice kaydirigubbakcemile

asıl ben teşekkür ederim eşimin mesleğini en çok bu yönden seviyorum herkesle bir paylaşımda bulunabiliyorsun vede maraş dendiğinde dediğim gibi aklıma tek gelen şey insanların samimiyetidir..
canım hoşgeldin a.s.arkadaşımında dediği gibi bizim sayfamız ve kapımız herkese açık Şeniz

:lepi: Ay yerim ben seni. Sen yeterki güllaç iste. Ben sana daha güzelini yaparım. Aldığım güllaç çok şekerli idi, yiyemedim. cokacimcoook Arsızlık edip alıyorum. Sonrada beğenmeyip kaldırıyorum.kötükedihüso Gerçekten ben onlardan güzel yaparım. Sen hele buralara gel bi hele.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…