kızlar kaynatmışsınız yine ama hiç birinizin aklına gelmemiş berfin,senağlama ya ne olur aklım burada kalıyor ,ablamın dediği gibi, işleri bitirelim ondan sonra devam edelim valla ağlicam ,hem pc başında sürekli durursam şakkıdı,
size tatlıları, börekleri pastaları, dolmaları, köfteleri, haşlamayı ,kebabı kim yapacak cokacimcoook,ben merkezdeyim arkadaşlar bende toplanıyoruz ,
şimdi gerçek olmalı hepiniz bana gelmelisiniz valla hiç uyuyamam , 2 gün mutfaktan çıkmam , he bu arada mavi ay bacım gibi bende marifetliyim elimden ne uçan nede kaçan kurtulamaz hazır işleri beğenmem :1closedeyes:,
işleriniz bittimi , başladık hepimiz , sağlıkla bitiririz inşallah ,bugün camları sildim perdeleri yıkadım eşim gelince astı:jeyyar:,
yarınada mutfak halısını yıkarım , küçük zaten onu ben yıkarım bu defa aslında temizde taktım kafaya bir kere yoksa daha taşınalı bir ay olmadı hepsi yıkanıp geldi :buraya :1rolleyes:gümüşlüğü şölem bi elden yine geçireyim ,mutfağım hergün baştan sona temizleniyor o yüzden sadece halısını ve perdesini alırım ,
mavi ay bacım hayırlı olsun diyelimmi? şaka şaka :roflol:
kızlar uzun uzun yazıp gitmişim valla ,çenem açlıdı yine ,afdersiniz , hepinize kolay gelsin ,kucaklayarak öpüyorumŞeniz