Kahramanmaras///46

kızlar sohbetinize doyum olmuyor.sayfaya bi bakim dedim.dün hala bıraktığım yerdesiniz.bir adım ilerleme yok.ya biraz canlanın.ne bu haliniz.bakın yoksa kaçıp başka sayfalara giricem

kaydirigubbakcemile Kız bizi bırakıp gitmek yok. Kocişin gelmiştir sanırım. Keyfin yerinde yaramaz seni. :nazar::emir_bebek: Bayramdan sonra iyice coşacağız.:hooray: Şimdi kimseye fazla dokunmuyoruz.

merhaba hanımlar ben maraşlı değilim ama k.maraşın çağlayan cerit ilçesinde eşimin görevi nedeniyle iki sene bulunduk:teytey: insanlıklarına hayran kaldım senağlamabize gurbette olduğumuzu hissettirmediler hiç bu nedenle topiğinize mesaj yazmadan geçmek istemedim:1hug:

Canım bizi gururlandırdın. Eh fazla mütevazi olmayacağım. Gerçekten sıcak kanlıyızdır.kaydirigubbakcemile5 Herzaman sizide aramızda görmekten mutlu olacağız.:nazar::1hug:

Kızlar temizlik işleri nasıl gidiyor?:eek:klava: Bu arada bayramlık ciciler aldınız mı? Ben yarın çıkacağım. Buranın meşhur bir Kemeraltı diye bir yeri var. Oraya gideceğim. Oğluşuma bayramlık bakayım diyorum. :nazar: Tabii kendimede bişeyler bakarım.sositososito Hadi hepinizi öpüyorum.:1hug:

kızlar bir kaç tane bayramlık aldım.biride beyaz mini bir elbise.biri beyaz komando pantolon.biride taytlı uzun bir yine beyaz buluz.birde askeriye desenli etek.ters gibi hava yağmurlu olacak gibi.ben napıcam şimdi.bir sürü kıyafetin içinde çıplak kaldım.aslında çıplak daha iyi galiba.bolca harçlık toplarım böylece.

kaydirigubbakcemile Gel ben seni Kemeraltına götüreyim.:icecream: Oradaki giysileri görünce aklın çıkar. Hemde çok ucuz.:eek:klava: 5-10 liraya neler var neler. Çıplak kalmazsın.:sm_cool:

Ay aklım burada kalıyor. İş yapamıyorum. Birşey kaçırırım diye yapışıp kalıyorum. Bayramda millet yüzüme tükürecek. Acıyın bana ne olur. Biraz ara verin.

tatlilar.jpg

kadayif_fistikli.jpg

lokumlutart.jpg

KOCACIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MAVI AYYYYYYYYYYYYYYYYY ABLAMMMMMMMMMMMMM

bayrama sana gelcem bu tatlilari yaparsin dimiiiii

canim cok cektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi ablasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mutluluk Recetem; ne o K.Maraş'a mı gidiyorsun? Valla Mavi Ay o tatlıları görünce çıldıracak. Bu ara canı tatlı çekiyormuş.

Mutluluk Recetem; ne o K.Maraş'a mı gidiyorsun? Valla Mavi Ay o tatlıları görünce çıldıracak. Bu ara canı tatlı çekiyormuş.

keske gidebilsem ablacim ya senağlama ama mavi ay abla beni yinede bekliyormus sagolsun yerimseniben

bence var onda bir seyler, hadi hayirlisi diyelim ay nasil sevincliyimmmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ona tatlilari ben yaparim o kendine cok iyi baksin kocaci mavi ayyyyyyyyyyyy hanimmmmmmmmmmmmmmm ŞenizŞenizŞeniz

ayayay benim neden kulaklarım çınlıyor diyordum bende kız bişi yok mutluluğumun reçetesi betül ablam henüz ortada bu sıralar nedense böyle tatlı şeyler istiyor canım.aslında ben tatlıyı hiç sevmem.güllaçı birkere bile ağzıma sürmedim.ama çok canım istiyor.

BENCE BAKLAVA YE BENİMDE ÇOK ÇEKİYOR BAKLAVAa.s.

bu tatlı işini kim çıkardı yaw dağın başında herşeyide bulup yapamıyomki.derman sende iyice ateşe körükle git emi.kız biryerlerim şişecek şimdi

KIZ ŞİŞMEZ BİSKÜVÜ FALAN BİRŞEYLER YOK MU ATIŞTIR AMA KİLO YAPAR BENDE İŞTEN ÇIKALI BİRAZ ZAYIFLADIM EVDE DAHA DÜZENLİ BESLENİYORUMa.s.

nişanlılık (fıkra)
Oniki yaşındaki oğlan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor: - Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun...

- Yaz sonu nikah varmış, bizim evde de konuşuyorlardı.

- Ben sana bir şey sormak istiyorum...

- Söyle...

- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, 'Eh evlenecekler işte' diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.

- Hıııım... Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım...

- Dinliyorum.

- Diyelim ki Şubat'ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve 'Haziran'da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin' diyorlar. İşte Şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye 'nişanlılık dönemi' deniyor.

- Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıfı geçene kadar. Peki dokunmaya izin var mı?

- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinkes yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!..

kız sen beni delimi edicen yaw ağzımın suyu aktı.:eek:klava:sen gel ben sana neler yaparım.içli köfteler tatlılar pastalar sarmalar dolmalar tuzda tavuk kuzu kapama kebap vs vs vscokacimcoookŞeniz

ellerine kurban senin kocaci ablam beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

gece gece canim cekti yapmayin kurbaniniz olayimmmmmmmmmmm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kızlar kaynatmışsınız yine ama hiç birinizin aklına gelmemiş berfin,senağlama ya ne olur aklım burada kalıyor ,ablamın dediği gibi, işleri bitirelim ondan sonra devam edelim valla ağlicam ,hem pc başında sürekli durursam şakkıdı,
size tatlıları, börekleri pastaları, dolmaları, köfteleri, haşlamayı ,kebabı kim yapacak cokacimcoook,ben merkezdeyim arkadaşlar bende toplanıyoruz ,
şimdi gerçek olmalı hepiniz bana gelmelisiniz valla hiç uyuyamam , 2 gün mutfaktan çıkmam , he bu arada mavi ay bacım gibi bende marifetliyim elimden ne uçan nede kaçan kurtulamaz hazır işleri beğenmem :1closedeyes:,
işleriniz bittimi , başladık hepimiz , sağlıkla bitiririz inşallah ,bugün camları sildim perdeleri yıkadım eşim gelince astı:jeyyar:,
yarınada mutfak halısını yıkarım , küçük zaten onu ben yıkarım bu defa aslında temizde taktım kafaya bir kere yoksa daha taşınalı bir ay olmadı hepsi yıkanıp geldi :buraya :1rolleyes:gümüşlüğü şölem bi elden yine geçireyim ,mutfağım hergün baştan sona temizleniyor o yüzden sadece halısını ve perdesini alırım ,
mavi ay bacım hayırlı olsun diyelimmi? şaka şaka :roflol:
kızlar uzun uzun yazıp gitmişim valla ,çenem açlıdı yine ,afdersiniz , hepinize kolay gelsin ,kucaklayarak öpüyorumŞeniz

benim gibi erken kalkıp işe koyulanlar için sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın bugün benden bu kadar halıyı ısladım onu fırçalicam hepinize kolay gelsin,çok çok öpüyorum,arada açarım ne var ne yok bakarım ben sizsiz yapamam:1hug:
dilek092pg6.gif

bu hala uyanamayan tembel bacılarım için
dilek02yu1.gif

X