- 25 Haziran 2008
- 4.065
- 3
- 37
KAHRAMANMARAŞI'ın kahraman evlatları
canlarım hemşolarım aranızdan ayrılıyorum 40+ ya gidin ve okuyun aynı sözleri yazmaya yüreğim dayanamadı allaha emanet olun
ben ne yazacagimi bilmiyorum ablacim.. o kadar üzgünüm ki, ne desem nasil desem inan aklimdan o kadar kelimeler geciyor ki ama bi türlü dile getiremiyorum.
Allahim ogluna acil sifalar versin, kiyamam ben ona, o daha kücücük.. o Kadar üzgünüm ki bunlari yazarken bile agliyorum. Sen bizim ablamizsin, fedakar annemizsin. Seni cok seviyorum ben, ve dualarim sizlerle.
cok özr dilerim ama bisi yazamayacagim daha.cok üzgünüm
kızlar yapmayın ben ayrılıyorum dedim
ama güzel bir şey için ayrılıyorum
maddiyat şimdilik sorun, ben oğlumun ameliyatını hızlandırmak için bu kararı aldım
sessizce kaçar gibi ayrılmak istemedim
yeni dükkan yani ev almıştık
sıkıntımız bu yüzden kredi borcumuzun yarısından fazlasını ödedik
çok şükür ki 9 ay sonra borcumuz kalmayacak
ama inanın bu kadar üzüleceğinizi tahmin etmedim
canlarım benim ihtiyacım çok pahalı parayla satın alınmaz SİZLERİN DUALARI
yazdığıma pişman ettiniz senağlamaoklavayı kapıp geleceğim haklava: tekrar ediyorum üzülmek yok
biz güzel bir yola gireceğiz inşallah oğlum iyileşip dönecek belki bir daha karşılaşıp buluşmamız zor olacak ama ........................................söz bitti yazamayacağım
MUTLULUĞUMMMMMMMM
REÇETEMMMMMMMMMM
sulu gözklava:ayrılamayacağım senin yüzünden yapma kız
oğlum iyileşsin ilk işim bilgisayar almak olacak o zaman bol bol görüşürüz inşallah gül bakim
kızlar yopkluğumu aratmayın bebişime hepinizi tek tek öptüm
ben seni cok seviyorumsenağlamasenağlamasenağlamakızlar yapmayın ben ayrılıyorum dedim
ama güzel bir şey için ayrılıyorum
maddiyat şimdilik sorun, ben oğlumun ameliyatını hızlandırmak için bu kararı aldım
sessizce kaçar gibi ayrılmak istemedim
yeni dükkan ve
yeni ev almıştık
sıkıntımız bu yüzden kredi borcumuzun yarısından fazlasını ödedik
çok şükür ki 9 ay sonra borcumuz kalmayacak
ama inanın bu kadar üzüleceğinizi tahmin etmedim
canlarım benim ihtiyacım çok pahalı parayla satın alınmaz SİZLERİN DUALARI
yazdığıma pişman ettiniz senağlamaoklavayı kapıp geleceğim haklava: tekrar ediyorum üzülmek yok
biz güzel bir yola gireceğiz inşallah oğlum iyileşip dönecek belki bir daha karşılaşıp buluşmamız zor olacak ama ........................................söz bitti yazamayacağım
MUTLULUĞUMMMMMMMM
REÇETEMMMMMMMMMM
sulu gözklava:ayrılamayacağım senin yüzünden yapma kız
oğlum iyileşsin ilk işim bilgisayar almak olacak o zaman bol bol görüşürüz inşallah gül bakim
kızlar yopkluğumu aratmayın bebişime hepinizi tek tek öptüm
berfinsenacım hoşgeldin.mutluluğumun reçetesi nerdesin dıptısınannesi canım ablam henüz bayram hazırlığı başlamadı.hepinizi çok seviyorum.bomba ablam seninde ellerinden öpüyorum.
bacuuuum yakaladım seni yine internette fink atıyorsun.bak seni babama söylerim kulağını çeker.git eniştemin yanına.adamcağız evde sen onu tek bırakıp gece gece nerelerde geziniyorsun?bacum adresi verde bende gezim yaaaa
doğru söze ne hacet peki kendi o satte neden pc başınadakesin tatlı tabağıda elindeallah seni ne etmesin emi.adres belli k.k sende takıl bana hayatını yaşa.enişteciğin bugün müsade etti bana kaç gündür net yoktu ya ondan.ayrıca az ye lütfen şişgo patetes olceen yakında.eniştemde kapının önüne koycek o olcek haaa
günaydın canım sen daha uyanmadınmı yoksa öpüyorum seni kocaman...Şenizcanım benim bende seni seviyorum.sende mükemmelsin.bombam benüm yeme şu tatlıları bak bidaha yapmam haaaaaaaaaa.övünmek gibi olmasın güzel yaparım hani bir yiyen pişman bide yemeyen.
Ay ne güzel olmuş burası.Oh be kızlar yine buluşmaya başladık. Valla bu tatlı meselesi çok hoşuma gitti. Mavi Ay o tatlından bizede yap. Canımız çekti. Bomba bende çikolatayı severim. Bir ceplikte bana ayır. Ya hepinizi çok seviyorum.
kızlaaaaaaar şu an televizyonda tatlı tarifi veriyorlar.ekrana yapıştım ağzımın suyu akıyor.olamaaaaaaaaaz krizim tutu.ben mutfağa gidiyorum.tatlı ve mayalı sandviç yapıcam.yaptıklarım ancak bana yetiyor lütfen kimse istemesin vermem.az yaptım zaten.sadece kocamaaaaaaaaaaan bir tepsi.zaten siz yemezsiniz değilmi?
kızlar yediğiniz hamur işleri size yol köprü olarak değil löp löp yağ olarak geri dönecektir.ben sizi düşündüğüm için ikram etmiyorum.sizler için kendimi feda ediyorum bakın.bu iyiliğimi unutmayın.
canım ablam benim meşhur bi tatlım var ondan yapıcam.maraşın çöreği elime geçerse ondan ikram edicem.birdeeeeeeee hoşaf tabiiiii başkada bişi düşünmüyorum.halılarım yıkanacak temizlik yapılacak.inşallah pazartesiye başlarım hazırlığa.öptüm.