Kahramanmaras///46

KAHRAMANMARAŞI'ın kahraman evlatları
canlarım hemşolarım aranızdan ayrılıyorum 40+ ya gidin ve okuyun aynı sözleri yazmaya yüreğim dayanamadı allaha emanet olun

ben ne yazacagimi bilmiyorum ablacim.. o kadar üzgünüm ki, ne desem nasil desem inan aklimdan o kadar kelimeler geciyor ki ama bi türlü dile getiremiyorum.

Allahim ogluna acil sifalar versin, kiyamam ben ona, o daha kücücük.. o Kadar üzgünüm ki bunlari yazarken bile agliyorum. Sen bizim ablamizsin, fedakar annemizsin. Seni cok seviyorum ben, ve dualarim sizlerle.

cok özr dilerim ama bisi yazamayacagim daha.cok üzgünüm

Güzelim,hepimiz çok üzgünüz. Onların tek desteği bizim dualarımız olacak. Bir an önce oğlu sağlığına kavuşur inşallah.:Saruboceq: Anneler ne için. Bak benim oğlumda doğduğunda rahatsızlandı. Uzun tedavilerden sonra çok şükür, çok sağlıklı bir hale geldi. Umarım onlarda bu mutluluğa erişir. Herşey insanlar için be güzelim.

kızlar yapmayın ben ayrılıyorum dedim
ama güzel bir şey için ayrılıyorum
maddiyat şimdilik sorun, ben oğlumun ameliyatını hızlandırmak için bu kararı aldım
sessizce kaçar gibi ayrılmak istemedim
yeni dükkan ve
yeni ev almıştık
sıkıntımız bu yüzden kredi borcumuzun yarısından fazlasını ödedik
çok şükür ki 9 ay sonra borcumuz kalmayacak
ama inanın bu kadar üzüleceğinizi tahmin etmedim
canlarım benim ihtiyacım çok pahalı parayla satın alınmaz SİZLERİN DUALARI
yazdığıma pişman ettiniz senağlamaoklavayı kapıp geleceğim haklava: tekrar ediyorum üzülmek yok
biz güzel bir yola gireceğiz inşallah oğlum iyileşip dönecek belki bir daha karşılaşıp buluşmamız zor olacak ama ........................................söz bitti yazamayacağım
MUTLULUĞUMMMMMMMM
REÇETEMMMMMMMMMM
sulu göz klava:ayrılamayacağım senin yüzünden yapma kız
oğlum iyileşsin ilk işim bilgisayar almak olacak o zaman bol bol görüşürüz inşallah gül bakim
kızlar yopkluğumu aratmayın bebişime hepinizi tek tek öptüm

Son düzenleme:

Dualarım seninle güzel kardeşim. İnşallah oğluşun sağlığına kavuşur. Tek dileğimiz o.:Saruboceq:

Allah bu mubarek günde dualarımızı kabul eder ve yine onun izniyle oğlunuz tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Yüce Rabbim yar ve yardımcınız olsun, her işinizde kolaylıklar nasip etsin. Amin.

ben seni cok seviyorumsenağlamasenağlamasenağlama

Kızlar merhaba. Hepinize hayırlı Cuma'lar. Ramazan bayramına 1 hafta kaldı. Ne hazırlıklar yapıyorsunuz? Birazda fikir alış-verişi yapalım mı? Ben İzmir'de kalacağım. Kızım, damadım ve oğlum gelecek. Onlara nasıl bir hazırlık yapacağım, bilemiyorum. Şimdiden telaşlandım inanın ki. Bana akıl verin.Hepinizi öpüyorum.

canlarım benim ne hale geldik böyle tülin ablamda gidiyorum diye mesaj bırakmış çok üzüldüm ALLAHım yavrusunu bir an önce sağlığına sıhhatine kavuşturur inşallah ve ablam sıkıntılarını atlatıp hayırlısıla aramıza tekrar döner tek temennim bu ,
bu arada hepinizi çok özledim ayrı ayrı isim yazamıyorum affedin sizi çok seviyorum gerçek ailem gibisiniz belkide daha yakın onlarla herşeyimi paylaşamıyorum siz de olmasanız belki bu kadar güçlü olamam sizin gibi dostlarım olduğu için çok şanslıyım öpüyorum hepinizi .... görüşürüz iftar sonrası

berfinsenacım hoşgeldin.mutluluğumun reçetesi nerdesin dıptısınannesi canım ablam henüz bayram hazırlığı başlamadı.hepinizi çok seviyorum.bomba ablam seninde ellerinden öpüyorum.

Ne çabuk döndün. Az kaldın ya canım. İnşallah moral depoamış öyle evine dönmüşşündür.a.s. Bayram hazırlığına başlarsan neler yapacaksın yaz.:1hug: Hepinizden öneri bekliyorum.klava:

Allahtan benim halı problemim yok. Yaz başında ben temizleyip kaldırmıştım. Şimdi sadece serilmesi gerekiyor.Camlarım ve kapılarımı geçenlerde yapmıştım. Fakat yağmur yağdı. Bakmaya korkuyorum. Temizlik sorun değil. Ama ne pişireceğim büyük sorun. Şu tatlını bizede yaz. Bizde öğrenelim.klava::1hug:

benle beraberdi noldu hatunum kıskandınmı
sende katılsaydın hem enişten izin verdi
nolucak yarına sende gel
muhabbetmize diyecek yok ALLAH bozmasın
mavi ay bacım sen harika birisin seni seviyorum

doğru söze ne hacet peki kendi o satte neden pc başınadakesin tatlı tabağıda elinde
kız sakın yeme hani sen çok fit bir bayandın bak şişko fit istemem kaydirigubbakcemile azıcık ucundan ye olurmu tatlım

Ay ne güzel olmuş burası.Oh be kızlar yine buluşmaya başladık. Valla bu tatlı meselesi çok hoşuma gitti. Mavi Ay o tatlından bizede yap. Canımız çekti. Bomba bende çikolatayı severim. Bir ceplikte bana ayır. Ya hepinizi çok seviyorum.

canım benim bende seni seviyorum.sende mükemmelsin.bombam benüm yeme şu tatlıları bak bidaha yapmam haaaaaaaaaa.övünmek gibi olmasın güzel yaparım hani bir yiyen pişman bide yemeyen.
günaydın canım sen daha uyanmadınmı yoksa öpüyorum seni kocaman...Şeniz

ablam günaydın bizde seni seviyoruz ,sen varken güzel bu sayfa iyiki varsın ....a.s.

aferin sana doru yoldasın böyle devam et ok. bak bizim evde tatlı hiç eksik olmaz nasıl olsa ben yemiyorum sende bizi düşünüyorsun eeeeeeeeeee bende seni düşünüyorum bombam tatlısız yapamaz ben hissemi sana şimdi gönderiyorum afiyetle ye canım arkadaşım
bu zamada sen gibisi yok ahhhhhhhhhhhh aaaaaaaaahhhhhhhhhh nerde başkası için kilo alıvericek insan bombam benimkaydirigubbakcemile3senağlamagözlerim yaşardı:roflol:

İyiki varsınız kızlar.:sm_cool: Sayenizde 1 kilo pirzola yemiş oldum. Canlarım Hep böyle olun. Bomba seni dövecem valla.klava: İnsanı yoldan çıkarıyorsun. Canımız çekti. Noooolacak şimdi?:1hug:

tatlını merak ettim.yufalı ve şerbetli micanım çekti beeeeeeeee
evde yapılmış yufkadan tatlı offffffff

slm kızlar kolay gele burda şenlik var gibi bende aranıza katılayım dedim
bu arada bende k.maraş/elbistanlıyım ama 12 yıldır istanbulda yaşıyorum

[QUOTE="naz"li kız;3916762]slm kızlar kolay gele burda şenlik var gibi bende aranıza katılayım dedim
bu arada bende k.maraş/elbistanlıyım ama 12 yıldır istanbulda yaşıyorum[/QUOTE]

Güzelim bende Elbistan'lıyım. Çok sevindim.Artık burada buluşuruz.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…