Kahramanmaras///46

Bir tatlı krizi yaşanıyor. Yeni gelenler eliniz boş mu geldiniz. Bak hepimiz krize girmiş durumdayız. Hani tatlılarımız?

hade nezaman yapıyon datlımızı gız

Önce sen bize ne tatlısı getirdin?cokacimcoook İlk gittiğin eve eli boş mu gidersin?klava: Bizde ne sevinmiştik.
Mavi Ay sana verdiğim şu 'Ağlayan pasta'yı yaptın mı? Aslında 2 ölçü yapsak, misafirlere ikram etsek. Ne dersin? Birde galiba bayrama Kemal Paşa'da yaparım. Ayrıcada meşhur sarmamı tabii.:1rolleyes: Kızlar bana bayrama geliyorsunuz değil mi? :asigim:

sen bacmdan mı bahsediyorsun tatlı yı yapıp sadece kendi yerdiye valahi inanmam...
tatlıları götürüyorsa benim konuştuğum manken mavi ayım tatlıları yediyse mavi ay nirde :sm_confused:yok yemediyse tatlılar nirde CADIARZUCADIARZUanam sıfr beden sankim yok bence sen yemişindir yine tatlılarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

Ah Bomba, sen çok yaşa emi. Yazdıklarını okuyunca çok güldüm. Valla hamur işi benimde favorim. Yapıncada dayanamayıp yiyorum. Emekli olduğumda 57 kilo idim. Şimdi maşallah 70 kilo oldum. Nolacak şimdi. Bu boğaz işi ne zormuş. Hamileyken bile bu kadar kilo almamıştım ben. Tartılara küstüm artık. Evdekinide bozdum. Hep 60 gösteriyor. Sende benim gibi tartını boz. Moralin bozulmaz.

Offffff o ne? Şunların güzelliklerine bak. Gelde yeme. Mavi Ay sen bizi çıldırtmak mı istiyorsun? Of ne de canım çekti.

Bugün ben gecikmişim. Okudum hepsini bir solukta. Bomba aferin kız sana. İnşallah kazanırsın. Fazla kilon yokmuş. Asıl ben derdime yanayım.Mavi Ay ben senin manken gibi olduğunu gördüm. Görmeseydim inanırdım, belki. Ya hepiniz çok tatlısınız. Allah sizleri sahiplerinize bağışlasın.

slm
canım
ben demaraslıyım turkoglundanım ya senbu arda yenı katıldım bu kulübe ve sevdm

kuzuuuum hoş geldin canım.anlat arkadaşım sen nasıl düştün buraya.dikkat et düşen bi daha çıkamıyoa.s.

bomba gercekten bomba gıbısın keske bende oyle olabıllsemah ahhhhhhhhhhhhhhh:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Selam kızlar bende kahramanmaraşlıyım ama şuan istanbulda yaşıyorummm..özledim memleketimii...:teytey:a.s.

ah bır bılsem nasıl dustugumunasıl oldu hangısı soktuysa benı bu kulube bır bulsam:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

İyi ki katıldın canım. Umarım aramızda mutlu olursun.:enbuyukkk: Hele insan hemşolarını bir arada bulunca çok seviniyor.:teytey: Hele benim gibi uzak şehirde olursan.:asigim: Hasret gideriyorum, sizler sayesinde.:1hug:

Selam kızlar bende kahramanmaraşlıyım ama şuan istanbulda yaşıyorummm..özledim memleketimii...:teytey:a.s.

Hoşgeldin canım. Ama neden elleriniz boş geliyor? Şakaaaa sakın gücenmeyin. :1hug: Aramızda olmanız bizleri mutlu ediyor. a.s. Keşke hep aynı yerde olsaydıkta bir araya gelip tanışsaydık. Ben İzmir'de yaşıyorum. İzmir'li üyeler heray muntazaman buluşuyorlar. İnanın onlara imreniyorum. Sizlerde yapın böyle etkinlikler. Sonra fotoğraflarınızı koyun. Bizde bakıp bakıp iç çekelim.:enbuyukkk: Yakında İzmir buluşma haberlerinde bende olacağım. Sizlere oradan el sallarım artık.:teytey:

ablaların ablası ben senü heç çıldırtmak istermiyim.hani siz benden istemiştinizya bende yaptım affiyet şeker olsun yarasıııııııııııııııııncokacimcoook:içelim:

Canım benim. Sağol. Resimler çok güzeldi. Ben pek şıralı tatlı sevmem ama canım çekti . Ama bana yaramasın. Tombul teyze oldum vallahi. cokacimcoook

Mavi Ay aman be güzelim, bırakılır mı okul. Fırsat bulunca bitir güzelim. Benim kızda girdi. Bu okuluda bitirirse 2 diploması olacak. Bu fırsatı kaçırmayın güzellerim. Elinizde diploma olsun. İlerde lazım olur. Yine eğitimci damarım kabardı. :1hug: Emekli oldum. Hala etkisinden kurtulamadım.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…