hade nezaman yapıyon datlımızı gız
sen bacmdan mı bahsediyorsun tatlı yı yapıp sadece kendi yerdiye valahi inanmam...bu benim bacum var ya ona inanmayın sakın sizi kandırıyor.tatlıyı yapar hepsini oturur kendi yer valla.bizede bir dilim bile vermez.ben onu 25yıldır tanıyorum.bu evdede böyleydi zaten.ama ben abla olduğum için anne ve babamın bana verdiği yetkiye dayanarak elindeki tatlının hepsine el koyma hakkımı kullanıyorum
bacuuuuuum bayramda geliyorum inşallah bu yazdığın tatlıların hepsini isterim ona göre.
kızlar sizcede burda bir terslik yokmu?
bayramda benmi onun elini öpmeye gidicem onu bana gelmeli haaa?
ama işin ucunda tatlı varya koşa koşa giderim valla.
yaaaaaaaaaaaaaaa neden olmuyor anlamadım size baklava göndericektim
slm kızlar bende aranıza katıldım hepınızı opuyorum
kuzuuuum hoş geldin canım.anlat arkadaşım sen nasıl düştün buraya.dikkat et düşen bi daha çıkamıyoa.s.
Valla doğru diyorsun.hihoyyyt Buraya uğramasam kendimi eksik hissediyorum.a.s.Hepinizi çok seviyorum.:1hug:
kuzuuuum hoş geldin canım.anlat arkadaşım sen nasıl düştün buraya.dikkat et düşen bi daha çıkamıyoa.s.
ah bır bılsem nasıl dustugumunasıl oldu hangısı soktuysa benı bu kulube bır bulsam:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Selam kızlar bende kahramanmaraşlıyım ama şuan istanbulda yaşıyorummm..özledim memleketimii...:teytey:a.s.
ablaların ablası ben senü heç çıldırtmak istermiyim.hani siz benden istemiştinizya bende yaptım affiyet şeker olsun yarasıııııııııııııııııncokacimcoook:içelim:
maraşlılar toplanmış yaf aa herkeze hayırlı ramazanlar hemşolarım
papatyam benim valla açıköğretim okumak her babayiğidin harcı değil.ben bu yıl dondurdum.çocuklarla bu gidişlede hiç devam edemeyeceğim gibi geliyor.ama tabiki yinede denemekte fayda var.azmeden derviş azminden muradına eremeden ben gibi sağa sola nasihatle yetinmiş.senağlamakaydirigubbakcemile