ya ben daha gözümü açamıyom.sen temizliği bitirmişsin bile.ay kendimden utandım valla
ay sen bekardın değilmi.işte evliliğin güzel yanlarından biride bu istdiğin saatte kalk.ben geç kalkıyorsun diyenlere diyomki:
Sağılacak ineğimmi var,sürülecek tarlammı var?
kızlar kadirgecesi ayın 26 sına ya hah işte ogün ben doğmuşum biliyonuzmu.anam beni mübarek günde doğurmuş canum.
kızlar, hepinizi özledim şimdiden. oğluşum geldi, dün akşam üstü. bir türlü seviçten pc başına oturamadım. eh temizlikler bitmiş. güle güle kirlensin diyelim. üst başta tamammış. yapacak bişey kalmamış desenize. artık bayram gelsin değil mi yani. mavi ay yeni yaşın kutlu olsun bebeğim. ne mutlu mubarek günde doğmuşsun. bomba üzülme be canım. hava bayramda açar. sende yeni cicilerini giyersin. derman, güzelim nişanlın geliyormuş. ne mutlu sana. mutluluğun daim olsun be güzelim. valla ben tatlımı arife günü yapacağım. yiyeceklerimde alındı. sadece toz almam gerekecek gibi. o kadarda olur sanırım. hepinize kolay gelsin kızlar.
valla nasıl gitsin oğluşumla uğraşıyorum.sınıfta huylandırıyorlarmış oğluşumu ona canım sıkılıyor.sebepte hem tombiş olması hemde botaşlı olması kıskandıklarından ama çok canım sıkılıyor.inş.düzelir.bende bugün yemeğe davetliyim.temizlik işim pek yok.ortalığı toplayacam sadece.
sağol ablacım inan zaten sürekli okulunu övüyorum arkadaşlarının seni sevmediklerinden değil seni tanımadıklarından dolayı öyle yaptıklarını söylüyorum.babası bugün gitti öğretmeniyle görüşmeye.benim üzüldüğüm hep kendinden büyüklerle oynaması müdürü oğluşumu çok seviyor e tabi dilbazda biraz öğretmenler dahi gördükleri yerde sarılıp öpüyorlar belkide arkadaşları bunu kıskanıyordur.ablacım birde ödev yapmal çok zoruna gidiyor.ne yaparsam severek yapar ödevlerini ne olur bana bir akıl ver .
bilmiyorum henüz ablacım akşam ablamla inş.msnde görüşürüm.aslında hamile olmasından şüpheleniyoruz.inş öyledir.
bacum şu an biraz daha iyiyim.mutfak başını almış gidiyordu.her yer bulaşık doluydu.onları yıkadım.tekrar rahatım kaçmadan evi süpürüp silicem bakalım.hiç belli olmuyor.aniden yine rahatsızlanırımda işler öyle kalır diye korkuyorum.kızımlada ilgilenemedim.sabah kahvaltıyı hazırlamış beni kaldırdı.önlüğünü bile zor giydirdim.hamile olmak istemiyorum.hadi beni şöyle koydum kızıma kim bakacak.allahım ne olur hamilelik olmasın:Saruboceq:.9ay yine yatmayı,yine doktor doktor gezmeyi,kutularla ilaç serum kullanmayı gözüm kesmiyor.:1no2:
inan ablacım söylediklerinin hepsini yapıyorum.sıkmıyorum.inş.söylediğin gibi olur.bugün e harfine başlamışlar öğretmeni aferin demiş.çok seviniyordu.sabahları okula uğurlarken öpmeme bayılıyor.saçını taratıyor.ay ben yerimde duramıyorum sanki oğluşum değilde ben gidiyorum okula çok heycan yapıyorum.mutluluktan olsa gerek.e tabi küçük sıpamız çok kıskanıyor abiyi onuda bebek gibi nazlıyorum.ne zormuş anne olmak ama bi okadarda güzel ben dünyanın en şanslı ve mutlu insanımıyım ne.içim kıpır kıpır oldu yine.