Kahramanmaras///46

MAvis ablammmmmmmmmmmmmmmmmmm, Teh ablam nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

zeynep ablamin interneti hala baglanmamis

Merhaba derman Çok erkenden kalkmışsın. Biz tembeller anca pc nin başına geçtik. Nasılsın? Umarım iyisindir? Annenler döndüler mi canım?

PC bozulmuş. Ay üzüldüm. O bizim elimiz kolumuz. Bugünde ben kk ya girerken bayağı zorlanıyorum.Bende hepinizi öpüyorum.

Bugün kimse yoktu. KK ya da girmek bayağı uğraştırdı. Galiba yeni düzelmeye başlamış. Oyun oynarken hep kilitlenip durmuştu. Kimseyi göremeyince bende oyun oynayarak vakit geçireyim demiştim. Hepinizi öptüm. Hemde kocaman.

mrh kızlar işten ayrıldım ev temizlemekten bir kaçgündür girmiyorum. nasılsın mavi ay

mrh kızlar işten ayrıldım ev temizlemekten bir kaçgündür girmiyorum. nasılsın mavi ay

Ay ay kıyamam benim hemşoma. Anneciğin eve gelince pırıl pırıl bir evle karşılaşacak desene. Allah herkeze senin gibi düşünceli evlatlar nasip etsin.

Bu arada bütün hemşolarımın Cuma'ları mübarek olsun. Hepinizi öpüyorum.:teytey:a.s.:enbuyukkk:

Canımcım ben siteye girdiğimde kimseler yoktu. Öğleden sonrada veterinere gittim.cokacimcoook Kızıma mama ve ilaç alıp geldim. Bugünde bizim burada pazar vardı. Onlarla uğraştım. Allah izin verirse yarında marketimi yapar, ramazan hazırlığımı tamamlarım.hihoyyyt Koşuşturmalara devam yani.:sm_confused::teselli:

Huuu .. Kızlar nerelerdesiniz? Kayboldunuz resmen. Valla hepinizi çok özledim. Burda beni yalnız bıraktınız. Bizde ramazan hazırlığı yaptık. Ama sizleri hiç yalnız bırakmadım. Çıkın ortaya artık.

mrh kızlar nasılsınız şükür işlerim yeni bitti hepinizi özledim

hoşgeldin canooooo çok şükür bitirmişin darısı mutluluğumun reçetesine.anneciğin ne vakit geliyor

kurban olurum sana ben kurbannnn Şeniz

selammmmmmmm derman nasilsin canim benim? bu arada gözün aydin, desene beni daha bi sürü is bekliyor kaydirigubbakcemile3

Ah be güzellerim. Hepiniz benden sonra toplanmaya başlamışsınız. Bende, bunlar kayıplara karıştı herhalde dedim. Hepinizin ramazanını kutlarım. Hayırlara vesile olur inşallah. Öpüldünüz.

merhabalar
notisiniz........
bacım ben buralrda doalşıyorumda vakit bulup ikikelime yazamıyorum galiba.
ne biçim hemşoluk bu anlamadım ha kendimi

Ah be kızlar, birden kayıplara karıştınız. Ramazan diye mi yoksunuz? İftardan sonra bana ağırlık çöküyor. Geç vakitler girebiliyorum. Umarım sizleri o saatlerde bulurum.:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…