ay az kalmış. Allah kolaylık versin canım ya. çok zor işlerdir. Bende 2.5 sene önce kızımı evlendirmiştim. Bilirim o telaşları. Aman moralini bozma. Herşey oluyor. Kolay gelsin canım.
allah anneciğine sabır versin. Ben de kızımı muğla/fethiye'ye yolladım. çok zor oluyor. Izmir diye verdim. Iş yüzünden oraya gitmek zorunda kaldılar. 7 aydır oradalar. özlem çok zor. Hergün pc de konuşuyoruz. Ceple konuşuyoruz. Ama yetmiyor. Yanıbaşımdaydı. Bu iş bizi ayırdı. Yinede canları sağolsun. Haberleri bile gelmesi bana yetmeli değil mi?
Ah canım az önce profiline baktım. Sen benim oğluşumla yaşıtmışsın. Ah kıyamam sana. Anacın nasıl dayanacak? Onun yerine kendimi koydum bir an. Ben de dayanamam.
çok sağol ablacım birdahada ayırmasın ben 8 saat ayrı kalmaya dayanamıyorum değilki günlerce.ayyyy inan yorgunluktan yazmaya takatim kalmamış.ben şimdilik yayına ara vermek zorundayım.tosunlarda bende acıktım.iş zaten bitmek bilmiyor.millet komşu gezerken ben habire ev temizliyom.bu temizlik hastalığından nasıl kurtulurum bilmiyorum.varsa bir çare noooooooolur söyleyin.safinaza döndüm artıksenağlama:a015::çok üzgünüm:
ADAŞIZ DEMEK ANNEM ÖYLE DİYOR BURALARDAN BULAMADIN MI DİYOR. BU HAFTA İŞTEN AYRILIYORUM. ANNEMLE VAKİT GEÇİRECEĞİZ. BÖYLEDE ZOR OLUR DİYOR ALIŞIP SONRADA GİTMEN BAZEN AĞLIYOR ÇAKTIRMADAN .senağlama BENDE ÇOK ÖZLEYECEM ANNEMİ ŞİMDİ KÖYE ÇOK ÖZLEDİM ELBİSTANDA AMCAMIN DÜĞÜNÜ VAR HERKES MARAŞTAa.s.
ablacığım çok teşekkür edrim .hayallerim olmaz olurmu aklımın alamayacağı kadar çok ama bazan böyle bir karamsarlık çöküyor üstüme.sanırım kocişimi özlediğim için o olmayınca hiç bir şeyden tat almıyorum.birde şu yaşadığım yerden kurtulsaydım hayırlısıyla.yobazmı yobaz insanlarla yaşıyorum.burda eşimle konuşmam bile ayıplanıyor.elele tutuşmak zaten bir facia giyim kuşam her zaman gözetim altında oooof oooof vs vs vs bunaldım inan dedikoduları hiç bitmiyor dua ette ablacığım kurtulayım şurdan çocuklarım bile sevmiyorlar burayı oğlum burda okula gitmek istemiyor tayin isteyeceğiz bakalım kısmetse maraşa yerleşeceğiz.ama önce hakkımda hayırlısı diyorum.haaaaaa ablacım seni arkadaş listeme aldım haberin olsun emiiiiiiiii
merhabalar bende maraşlıyım
selam vereym dedim.
Ama gurbet kuşu olduk tabi.
10 gün önce marştaydaydım.doyamadım .
Doyamadım maraşıma
şimdi ki aklım olsa kapısından dışarı adım atmazdım
ben gitmiyorum maraşa 4 yildir her gittiğimde hasta olup geliyorum her yerim alerji oluyor.
neden alerji oluyorusn.
Hayirdir:)
merhabalar bende maraşlıyım
selam vereym dedim.
ama gurbet kuşu olduk tabi.
10 gün önce marştaydaydım.doyamadım .
doyamadım maraşıma
şimdi ki aklım olsa kapısından dışarı adım atmazdım