Kahramanmaras///46

ay az kalmış. Allah kolaylık versin canım ya. çok zor işlerdir. Bende 2.5 sene önce kızımı evlendirmiştim. Bilirim o telaşları. Aman moralini bozma. Herşey oluyor. Kolay gelsin canım.

biliyor musun arabistana gidiyorum nişanlimin orda iş yerileri var. Artik arabistndan takilacağim

Allah anneciğine sabır versin. Ben de kızımı Muğla/Fethiye'ye yolladım. Çok zor oluyor. İzmir diye verdim. İş yüzünden oraya gitmek zorunda kaldılar. 7 aydır oradalar. Özlem çok zor. Hergün pc de konuşuyoruz. Ceple konuşuyoruz. Ama yetmiyor. Yanıbaşımdaydı. Bu iş bizi ayırdı. Yinede canları sağolsun. Haberleri bile gelmesi bana yetmeli değil mi?

Yakında oğluşumda okuluna gidecek. Ev inan bomboş kalıyor. Kediciğim olmazsa evde iki emektar konuşacak şey bulamıyoruz.

allah anneciğine sabır versin. Ben de kızımı muğla/fethiye'ye yolladım. çok zor oluyor. Izmir diye verdim. Iş yüzünden oraya gitmek zorunda kaldılar. 7 aydır oradalar. özlem çok zor. Hergün pc de konuşuyoruz. Ceple konuşuyoruz. Ama yetmiyor. Yanıbaşımdaydı. Bu iş bizi ayırdı. Yinede canları sağolsun. Haberleri bile gelmesi bana yetmeli değil mi?

annem diyor ki şimdi ki aklim olsa vermezdim. Nişanlin ağzimi bağladi ben nasil verdim diyor. Bende öyle yapacağim. Bilgisaayrdan görüşeceğiz. 2 sene bir geleceğiz. Annem üzüyor tabi

Ah anneler. Kıyamazlar yavrularına. Aslında alışmam lazımdı. Ama bir türlü alışılmıyor. Üniversiteyide uzakta okumuştu kızım. Ama sık sık geliyordu. Bende devamlı görmeye gidiyordum. Evlendi yanımdaydı. Sonra iş bizi ayırdı. İnan alışmak çok zor. Hele sen 2 senede bir geleceksin. Ah çok zor. Ana olmayan bilmez. Bir yarın orada olur. Neyse sizler mutlu olun. Bizlerin tek düşüncesi o. Allah ağız tadıyla tamamına erdirsin.

Ah canım az önce profiline baktım. Sen benim oğluşumla yaşıtmışsın. Ah kıyamam sana. Anacın nasıl dayanacak? Onun yerine kendimi koydum bir an. Ben de dayanamam.

Ah canım az önce profiline baktım. Sen benim oğluşumla yaşıtmışsın. Ah kıyamam sana. Anacın nasıl dayanacak? Onun yerine kendimi koydum bir an. Ben de dayanamam.

ADAŞIZ DEMEK ANNEM ÖYLE DİYOR BURALARDAN BULAMADIN MI DİYOR. BU HAFTA İŞTEN AYRILIYORUM. ANNEMLE VAKİT GEÇİRECEĞİZ. BÖYLEDE ZOR OLUR DİYOR ALIŞIP SONRADA GİTMEN BAZEN AĞLIYOR ÇAKTIRMADAN .senağlama BENDE ÇOK ÖZLEYECEM ANNEMİ ŞİMDİ KÖYE ÇOK ÖZLEDİM ELBİSTANDA AMCAMIN DÜĞÜNÜ VAR HERKES MARAŞTAa.s.

çok sağol ablacım birdahada ayırmasın ben 8 saat ayrı kalmaya dayanamıyorum değilki günlerce.ayyyy inan yorgunluktan yazmaya takatim kalmamış.ben şimdilik yayına ara vermek zorundayım.tosunlarda bende acıktım.iş zaten bitmek bilmiyor.millet komşu gezerken ben habire ev temizliyom.bu temizlik hastalığından nasıl kurtulurum bilmiyorum.varsa bir çare noooooooolur söyleyin.safinaza döndüm artıksenağlama:a015::çok üzgünüm:

Ah canım canını sokakta mı buldun? O hastalık zamanında bende de vardı. Halada var ya neyse. Bel fıtığı bunu birazda olsa engelledi. Şimdi yapmamaya çabalıyorum. Ama ev sanki üstüme üstüme geliyor gibi. Canım daha önemli. Ben bunu anladım. Artık evi kirletende yok. Benim bebelerim büyüdüde, yollarını çizdilerde. Şimdi yanımda olsalar, ben yine peslerinden koşsam diyorum. Bunlarda geçecek. İlerde şunlarıda yapardım deyip gülümsersin. Önce canına bak. Ev işi nankördür. Her dakika temizle bitmez. Daha gençsin. Şimdi gezmezsen ilerde çok pişman olursun.:eek:

ADAŞIZ DEMEK ANNEM ÖYLE DİYOR BURALARDAN BULAMADIN MI DİYOR. BU HAFTA İŞTEN AYRILIYORUM. ANNEMLE VAKİT GEÇİRECEĞİZ. BÖYLEDE ZOR OLUR DİYOR ALIŞIP SONRADA GİTMEN BAZEN AĞLIYOR ÇAKTIRMADAN .senağlama BENDE ÇOK ÖZLEYECEM ANNEMİ ŞİMDİ KÖYE ÇOK ÖZLEDİM ELBİSTANDA AMCAMIN DÜĞÜNÜ VAR HERKES MARAŞTAa.s.

Çok iyi. Anneciğine vakit ayır. Bak anneciğini şimdiden ayrılık acısı çökmüş. Demek annen Elbistan'da. Ah birde ben amcamlara gidebilsem. Şimdi oralar ne güzel olmuştur.:çok üzgünüm:

Allah etmeye. Daha 2 çocuğun var. Hem eşinide çok seviyorsun. Onları allah sana bağışlasın.:nazar: Bak yaşım 55 ama hala kendimi genç hissediyorum. hihoyyyt Daha önümde çok seneler var. Oğluşum okulunu bitirecek. Askere gidecek. Sonra ona iş bulacağız. Çalışırkende birini bulup evlendireceğim. Kızımda inşallah bana bir torun verir . Ben onlarla var olacağım.:dance: Bunların hayalleri ile yaşama daha sıkı tutunuyorum.:1rolleyes: Umarım seninde hayallerin vardır. Bunları düşün önce. İşle kafayı yorma.a.s.

ablacığım çok teşekkür edrim .hayallerim olmaz olurmu aklımın alamayacağı kadar çok ama bazan böyle bir karamsarlık çöküyor üstüme.sanırım kocişimi özlediğim için o olmayınca hiç bir şeyden tat almıyorum.birde şu yaşadığım yerden kurtulsaydım hayırlısıyla.yobazmı yobaz insanlarla yaşıyorum.burda eşimle konuşmam bile ayıplanıyor.elele tutuşmak zaten bir facia giyim kuşam her zaman gözetim altında oooof oooof vs vs vs bunaldım inan dedikoduları hiç bitmiyor dua ette ablacığım kurtulayım şurdan çocuklarım bile sevmiyorlar burayı oğlum burda okula gitmek istemiyor tayin isteyeceğiz bakalım kısmetse maraşa yerleşeceğiz.ama önce hakkımda hayırlısı diyorum.haaaaaa ablacım seni arkadaş listeme aldım haberin olsun emiiiiiiiii

Ah canım. Bende görev icabı çok yerlerde dolaştım. Batıda oradan farklı değil. Uzun seneler Balıkesir'de görev yaptım. Hiç memnun kalmadım. Nerde bizim memleket? En güzel yer oraymış. Çocuklar için İzmir'e taşındım. Onlarda bizden uzak yerlere gitmek zorunda kaldılar. İnsanın doyduğu yer derler ama, ben memleket diyorum. Oranın samimiyetini arıyorum. Arkadaş listeme seni ekledim. Öptüm canım. İyi geceler.:asigim:

Günaydin kizlar nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir.

merhabalar bende maraşlıyım
selam vereym dedim.
ama gurbet kuşu olduk tabi.
10 gün önce marştaydaydım.doyamadım .
doyamadım maraşıma
şimdi ki aklım olsa kapısından dışarı adım atmazdım

selam vereym dedim.
Ama gurbet kuşu olduk tabi.
Doyamadım maraşıma

ben gitmiyorum maraşa 4 yildir her gittiğimde hasta olup geliyorum her yerim alerji oluyor.

neden alerji oluyorusn.
Hayirdir:)

ELBİSTANLIYIM BİZİM KÖY BİRAZ KURAK ORADA BÖYLE BÖCEK BİRDE ÇEKİRDEK ÇOK YETİŞİYOR ONLARIN BÖCEKLERİ VAR İNSANIN VUCUDUNA DEYDİN Mİ KIPKIRMIZI ŞİŞİRİYOR. ORDAKİLER ALIŞMIŞ ONLARA BİRŞEY YAPMIYOR BANA YAPIYOR KANIM TATLI GALİBA:icecream:

Teh 3 selmalar sana tam mesaj yaziyorudm benim patron geldi.
Pat diye kestm yani yazamadim pardon
teh-3 ablaciğim
teh ne demek biliyon mu?
Yani maraşta ki anlami gibi mi başka bir şey mi?
Hani ekşimsi ,yari kurutulmuş gibi bir üzüm kurusu olur ya teh diye ona derler :)))))
anam bacim heri yanliş anlama ama beni ha sordum da.memleket havasi görünce hemen atladim da ondan ,:))))))

selam vereym dedim.
ama gurbet kuşu olduk tabi.
doyamadım maraşıma

Hoşgeldin canım. a.s. Bugün ben anca açabildim. Artık geceye kadar otururuz. Derman nasılsın güzelim? Ceyizler ne oldu?:nazar: teh-3 sen nasılsın canım? Hepiniz iyisinizdir inşallah. Mavi Ay uyandın mı güzelim. :1hug: Bende senden sonra yattım. Misler gibi uyumuşum.:dance:

X