Kahramanmaras///46

klava: Kızlar yine yoksunuz.Buranın kızları nerede?:uhm: Maraş kızları , sizi gidi uykucular.:1hug: Kalkın artık.a.s. Evde işler sizi bekliyor. Bakın ben erkenden kalktım işlerimin bir bölümünü yaptım.hihoyyyt Bir itirafta bulunayım mı? İşleri yapmak bugün bana çok zor geldi.kafamçokkarıştı Şimdide kaytarıyorum. Aslında aklım burada kaldı.

dermancım hayırlı olsun canım.allah sanada tez vakitte yuva kurmayı nasip etsin.seni hiç kovarmıyız.biz her zaman burdayız.bekliyoruz seni canım.:1hug:a.s.

TŞK EDERİM KIZLAR HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM ÖPTÜM KOCAMANa.s.

mrh kızlar elim deymiyor giremiyorum internete abim evleniyor onun için hazırlılık yapıyorum arnaızdan kovmayın beni senağlama

Aşk Duası
Rabbim
Bir insan koy kalbime
Ama o insan senin de
sevdigin olsun
Ve bana öyle bir insan sevdir ki
O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun.
Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce
Onunla bulusmus olan sen olasin
Onunla el ele tutustugumuzda
Ikimizin uzerinde Senin elin olsun
Bana öyle gözler göster ki
Ben o gözlerden sana bakayim
Bana öyle bir sevgili ver ki
O gözler cennete acilan iki pencere olsun
Onunla oyle bir yolda yürüyelim ki
Kilavuzumuz sen olasin ey Rabbim
Oyle bir sevgili verki bana
Ona sarildigimda kainat bize baksin
Birbirine sarilsin
Sevgimiz kurtla kuzulari baristirsin
Bize bakip seytan Adem'e secde etsin
Günah sevap ugruna kendini feda etsin
Olüler birer birer uyansin sevgimizle
Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim!
Sevgimizde Muhammed sevilsin
Oyle sevelimki birbirimizi
Hz. Hatice göklerden bize seslensin
Ve desin ki
"Bak ya Muhammed bak su sevgililere onlar bizde... bizde onlardayiz.
Bak Askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde..
Allah Askimizi öyLe cok seviyorki binlerce insana yasatiyor..

CANIM BUNLAR BENDEN SANA
VE
TÜM YUVA KURMAK İSTEYENLERE

MUTLULUĞUMUN REÇETESİ
CANIMIN İÇİ BAŞIMIN TACI AYNI ZAMANDA SANA DA

Son düzenleme:

Seni veren ALLAHA kurban ölürüm sana ablacim ŞenizŞeniz

önce bana versin sonra lazim olanlara

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ya benide alin yaniniza. Bende sikintidan ölüyorum. Ev üstüme üstüme geliyor.klava: yALNIZLIK ZOR BE.:uhm::a015:

ya benide alin yaniniza. Bende sikintidan ölüyorum. Ev üstüme üstüme geliyor.klava: Yalnizlik zor be.:uhm::a015:
arkadaşim yalniz kalmak istemiyorsan neden az çocuk yaptin
benim gibi 5 çocuk yapsaydin yalniz kalmazdin
sen yalnizliktan ben ben kalabaliktan şikayet ediyoruz
ay !!! imdattttttttttttttttt

allah acilarini göstermesin AMA YORULDUM ARTIK PEŞLERİN DE KOŞMAKTAN

Ah be güzelim, mecburen 2 de kaldım. Çalışan kadının çocukları zebil oluyor. Bakıcı, yuva ile uğraşmak çok yormuştu beni. Bakacak yakınım da yoktu. O günleri hatırlamak dahi istemiyorum. Bizde çok kardeştik. Ama çok zevkli günlerdi onlar. Hala bir araya gelir annemi kızdırırız. Anacığımıda bu arada çok özledim. Onu çok öpüyorum. Gurbetlik zor be kardeşim. Keşke çocuklarım hala ufak olsalardıda dizimin dibinde otursalardı. O koşuşturmaları sonra çok ararsın. Hele benim gibi yalnız kalınca.senağlamaAllah acılarını göstermesin yeter ki.a.s.:asigim:

Kızlar... Hayırlı Cuma'lar. Bugün gününüz aydın, sofranız bereketli olsun. Hepinizi öpüyorum.

Ne oldu bu Maraş'lı kızlara? Yoksa nazar mı deydi? Kızlar ne sorun var? Bir türlü bulamıyorum.a.s.Benide haberdar edin.:1hug:

Bir tek ben varım. Herkez kaçmış.:teytey: Galiba işleri çok. cokacimcoook Bu arada uyarın için sağol. Biz yaşlıların kusuruna bakma. Ağız alışkanlığı. Tabii ki memleketimle gurur duyuyorum. Kahramanlık ancak Kahramanmaraş'a yakışır. Bir subay torunu ve kızı olarak bundan büyük haz alırım.:1hug:

Ah be güzelim, geçmiş olsun. Nesi var? :uhm: Merak ettim şimdi. Memlekete gidecem diyorsun. Senin adına sevindim. İnşallah oğluşunda sağlığına kavuşur. Kendine iyi bak.a.s.:1hug:

Canım geçmiş olsun. İyileşmesine sevindim.a.s. Olsun msn'de yetiyor. Bende aynı durumdayım biliyorsun. Bu bizim dış dünyayla iletimimiz oluyor.:1hug:

KAHRAMANMARAŞI'ın kahraman evlatları
canlarım hemşolarım aranızdan ayrılıyorum 40+ ya gidin ve okuyun aynı sözleri yazmaya yüreğim dayanamadı allaha emanet olun

hihoyyyt Ne mutlu sana. Memlekette olmana sevindim.:lepi: Bomba'yada selam. Hepinizi öpüyorum.a.s.

mrh kızlar nasılsınız özledim valla hepinizi

KAHRAMANMARAŞI'ın kahraman evlatları
canlarım hemşolarım aranızdan ayrılıyorum 40+ ya gidin ve okuyun aynı sözleri yazmaya yüreğim dayanamadı allaha emanet olun

ben ne yazacagimi bilmiyorum ablacim.. o kadar üzgünüm ki, ne desem nasil desem inan aklimdan o kadar kelimeler geciyor ki ama bi türlü dile getiremiyorum.

Allahim ogluna acil sifalar versin, kiyamam ben ona, o daha kücücük.. o Kadar üzgünüm ki bunlari yazarken bile agliyorum. Sen bizim ablamizsin, fedakar annemizsin. Seni cok seviyorum ben, ve dualarim sizlerle.

cok özr dilerim ama bisi yazamayacagim daha.cok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…