Ramazan mutlaka çok yoğun oluyor. Allah eksikliğini vermesin. Fakat bereketiyle geliyor, çok şükür.Bende de misafir vardı. Bugün yolculadım. Okul işleri varmış. İzmir'i bilmediği için bende onunla dolandım. Onun işlerini yaptık ve gitti.:teytey: Perşembe de çocuklarım geliyor. Trafiğim yoğun yani.:1hug: Allahtan rahatım. Sağlığım iyi olsun yeter ki. Hepinizi özledim.a.s.[/QUOTE
haklsın allah eksikliğini vermesin birde sağlık sıhhat tabi ......kaydirigubbakcemile2
1:mutluluk reçetem yoooooooooooook
2:derman yoooooooooook
3:berfinsena yooooooooook
4:swethome yoooooooooook
daha sayamadığım hemşolarım yooooooooooooooooook
Mesaj yazıyorum gitmiyor. Ay deli olacağım. Mutluluk Reçetem; Hiç heyecen yapma canım. Oğulları seni beğenmiş. Önemli olanda o. Onların formalite icabı geldiklerini düşün. Rahat ol. Öptüm.
1:mutluluk reçetem yoooooooooooook
2:derman yoooooooooook
3:berfinsena yooooooooook
4:swethome yoooooooooook
daha sayamadığım hemşolarım yooooooooooooooooook
geldim canım nihayet sizlerleyim özledim hepinizi siz özledinizmi bakalım ALLAH ayırmasın bir daha kardeşlerimi ablalarımı hepinizi öpüyorum geri sayfalara bi göz atayım ben yokken neler olmuş görüşmek üzere
canim ablam cok sagol.. öyle düsündüm bende.. farz et bunlar uzaktan akraba dedim esengül.. allahim ya insallah iyi gecer.. cok tsk ederim ablacim Şeniz