Kahramanmaras///46

Ramazan mutlaka çok yoğun oluyor. Allah eksikliğini vermesin. Fakat bereketiyle geliyor, çok şükür.Bende de misafir vardı. Bugün yolculadım. Okul işleri varmış. İzmir'i bilmediği için bende onunla dolandım. Onun işlerini yaptık ve gitti.:teytey: Perşembe de çocuklarım geliyor. Trafiğim yoğun yani.:1hug: Allahtan rahatım. Sağlığım iyi olsun yeter ki. Hepinizi özledim.a.s.

Geldim gülüm. Dün çok yorgundum erkenden yattım. Bu ramazanda bende kimselerle karşılaşamıyorum. Not yazıp çıkıyorum.:uhm: Sende benim gibi yap artık.:teselli::1hug:a.s.

1:mutluluk reçetem yoooooooooooook
2:derman yoooooooooook
3:berfinsena yooooooooook
4:swethome yoooooooooook
daha sayamadığım hemşolarım yooooooooooooooooook

kurban olurum sanaaaaaaaaa ben ŞenizŞenizŞeniz cansin sen cannnnnnnnn

bu aralar fazla zamanim yok, hem ev isleri hemde heycannnnnnnnnnnnnn

ne heycani diye sorarsaniz.. Canomun ablasi bize gelecek bu hafta sonu.. ailemle tanismak icin.. bende heycandan ölüyorum, artik ne yapacagimi sasiriyorum, yerimde oturamiyorum ya begenmezlerse beni senağlamasenağlama

allahim su cumartesi günü bi geleydi öldüm ölecegim senağlama

Mesaj yazıyorum gitmiyor. Ay deli olacağım. Mutluluk Reçetem; Hiç heyecen yapma canım. Oğulları seni beğenmiş. Önemli olanda o. Onların formalite icabı geldiklerini düşün. Rahat ol. Öptüm.

Mesaj yazıyorum gitmiyor. Ay deli olacağım. Mutluluk Reçetem; Hiç heyecen yapma canım. Oğulları seni beğenmiş. Önemli olanda o. Onların formalite icabı geldiklerini düşün. Rahat ol. Öptüm.

canim ablam cok sagol.. öyle düsündüm bende.. farz et bunlar uzaktan akraba dedim esengül.. allahim ya insallah iyi gecer.. cok tsk ederim ablacim Şeniz

Mutluluk reçetem görümcem geliyor konunu okumuştum senin az önce.
Bu kizin beğenilmeyecek nesi var diye düşünmüştüm.hemşehrim olduğunu bilmiyorudm.
şu an heyecanlisin ve bu yaziyi görmeyeceksin ama allah yaridmcin olsun.

Akşama ne yemek yapiyorusnuz.
Hiç maraş yemeği yapan yok mu ,bir fikir veriseniz aciktim da ben

mavi ay güzel ablam simdi alisverise gidiyoruz aksama msn de ol, konusalim senle özledim senin o güzel yüzünü.. kara kasliiiiim benimmmmmmmmmmmm

sagolun canlarim benim iyi ki varsiniz cok tsk ederim.. canlarim benimmmmm sizi sevmeyen ölsün ölsün

mavi ay güzel ablam simdi alisverise gidiyoruz aksama msn de ol, konusalim senle özledim senin o güzel yüzünü.. kara kasliiiiim benimmmmmmmmmmmm

sagolun canlarim benim iyi ki varsiniz cok tsk ederim.. canlarim benimmmmm sizi sevmeyen ölsün ölsün

1:mutluluk reçetem yoooooooooooook
2:derman yoooooooooook
3:berfinsena yooooooooook
4:swethome yoooooooooook
daha sayamadığım hemşolarım yooooooooooooooooook

geldim canım nihayet sizlerleyim özledim hepinizi siz özledinizmi bakalım ALLAH ayırmasın bir daha kardeşlerimi ablalarımı hepinizi öpüyorum geri sayfalara bi göz atayım ben yokken neler olmuş görüşmek üzere

Hoşgeldin canım. Nihayet internetin bağlanmışa.s.

canim ablam cok sagol.. öyle düsündüm bende.. farz et bunlar uzaktan akraba dedim esengül.. allahim ya insallah iyi gecer.. cok tsk ederim ablacim Şeniz

Dilerim günün iyi geçer canım. Haberlerini bekliyoruz.:1hug:a.s. Kızlar bir çiçektir. :hooray: Nasıl beğenmezler? Hele hemşomuzu. Maraş'ın kızlarıda güzel oluyormuş. Öyle diyorlar.:teytey: Bu laf birazda bizlerede geliyor. Bende kendimi böyle teselli edeyim.:çok üzgünüm: Öptüm hepinizi.Şeniz

Güzelim, bu aralar Maraşlı hanımlar kayıplara karışmış. Anlaşılan işleri çok. Aslında bizimde çokta biraz boş veriyoruz. Kızlar elma dersem çıkın. Armut dersem çıkmayın. Elmaaaaaa.

canlarim bende geldim nasilsiniz napiyorsunuz.. teh ablam nerelerdesin kurban oldugum.. cok merak ediyorum seni

Oh be, burayada uğrayanlar olmuş. Ben hep burdayım. Yalnız bu aralar KK. de bir arıza var galiba. Zor bağlanıyoruz.:enbuyukkk: Sizlerde bu sorun var mı bilmiyorum?klava: Bazen sorun çok uzun sürüyor.kötükedihüso Hekırlar sarmış herhalde. Öyle duymuştum. Neyse hepinizi öpüyorum.:1hug:

mrh kızlar elim deymiyor giremiyorum internete abim evleniyor onun için hazırlılık yapıyorum arnaızdan kovmayın beni senağlama

Kızlar ben geldim. Bugün işlerim çok , ama alışkanlık girmeden işe koyulamıyorum. Bugün birazdan kızımı yolculayacağım. Gecede oğluşumu yolculayacağım. Oğluşumun çamaşırları falan var. Onları hazırlayacağım. Hem telaştayım, hemde içim biraz üzgün. Ev yine bomboş kalacak. Ama her ayrılık böyle olsun. Neyse sizleri şimdilik öptüm.a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…