ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
senağlama merhaba ya bende yanlızlıktan çok sıkılmıştım ya konuşacak kimseyi bulamıyorum neyse canım görüşmek ümidiyle hoşçakal:teytey::teytey:
hoş geldin ama ben gidiyorum evden girerim belki kendine iyi bak görüşrüz tatlim
dert mert kalmadı şükür dün gece geldi kocacım.bu defada mutluluktan ağladım.ama pazar günü tekrar gidecek 5 gün daha gelmeyecek.onsuz bir gün bana bir asır gibi geliyor.komşularda bana kızıyor.sevmek bambaşka aaaaaaah aaaaah onu nekadar sevdiğimi anlatmaya kalksam ömrüm yetmez.inşallah herkes benim gibi mutlu olur.dünyaya 10 kere gelsem 10 dada yine kocişimle evlenirim.canııııııım ablan kurban olsun seni verene emiiiiiiiii:1hug:
kiyamam ben size...komsularda niye kiziyorsa allah allah, kiskanmasinlar :jeyyar:
canim ablam benim kurban olurum sana, nazar degmesin evliliginize dilerim allahtan bir ömür boyu mutlu olursunuz. sen üzülme yeter ki :çok üzgünüm:ŞenizŞeniz
simdi gelelim Teh ablama.. ablalarin ablasi nasilsin sen ? nasil özletirsin sen kendini bu kadar?????????? :çok üzgünüm: cocuklar nasil?
zeynep ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hele seni ne kadar özledim bilemezsin bide tasiniyormussunuz gel de :çok üzgünüm: simdi :çok üzgünüm:
insallah internet cabuk baglanir, hele bi cabuk baglanmasin bak ben telekomu nasil ariyorum :dance:
dermancim sen nasilsin canim? nasil oldun? hersey yolunda mi?Şeniz
aaaaay çok şükür kavuşturana çeyizini hepbereaber yaparız canım benim bak kocişim yine gitti ablan yine salya sümük ağlıyor
kıııııız derman bacım nirdesin sen hayırsızlar ablamız sıkılmasın açalım kk yı sohbet edelim demiyorsun haaaa.sendemi çeyiz yapeyon yoksa.uğraşmayın siz canlarım ben size çeyiz yaparım yormayın kendinizi okk
Kızlar merhaba. Ben bu aralar pc açacak durumda değildim. Kızım ve damadım geldiler. Aman ne özlemişim. Onlara özledikleri yemekleri yapayım diye çırpındım. Şimdi yolculadım. İçim buruk. Ama yakında kızım tekrar gelecek.Kendimi öyle teselli ediyorum. Bende oğluşumla uğraşıyorum. Oda yakında gidecek. Aman canları sağ olsun, iyi haberleri gelsin yeter. Biz iki emektar yine yalnız kalacağız. Tabii birde kedim. Mavi ay kocanı yolculamışsın. Allah kavuştursun. Allah hasret çekenleri bir an evvel bir araya getirsin. Oralara çamur yağmış. Ah burayada yağsa razıyız. Bu sene İzmir yağmura hasret kaldı. Sıcakta cabası tabii.
derman bu ne ceyizi? Aman acele etme be gülüm. Ama mutlaka güzel şeyler yapmışsındır. Bizim memleketin kızları hamarattır. Ellerinden uçan kuş bile kurtulmaz.