Kahramanmaras///46

senağlama merhaba ya bende yanlızlıktan çok sıkılmıştım ya konuşacak kimseyi bulamıyorum neyse canım görüşmek ümidiyle hoşçakal:teytey::teytey:

AKŞAMLARI KALABALIK OLUYOR BİRAZ CANIM GÜNDÜZ KİMSE YOK HOŞ GELDİN ARAMIZAa.s.:1hug:

kahramanmaraşin kahraman kizlari nerdesiniz

oklava geliyorrrrrrrrrrr

çikin ortaya ablaniz geldiiiii

ablacim neyin var ne derdi anlat hele

neler cekiyorsun???

bu arada hosbulduk özledim sizi canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam
o ne yokluğum belli cansız kalmışsınız
kulaklarınızı çekeceğim ha !!!!!!
kız maviş ceza alacaksın haberin olsun
tek ayak üstünde dur bakim gözüm üzerinde !!!!!
(kocacı maviş) maşaallah de kendine nazar edeceksin

kızlar merhaba a.s.bilgisayar sökülecek şimdi eşyaların hemen hemen hepsi toparlandı taşınma başlıcak dua edin internet çabuk çekilsinyerimseniben yeni eve özlicem sizi beni unutmayın heeeeeeeeeeeeeeee :sm_cool: özleyin emi ablalarım kerdeşlerim hepinizi seviyorum aklım hep sizde öptümŞeniz

kiyamam ben size...komsularda niye kiziyorsa allah allah, kiskanmasinlar :jeyyar:

canim ablam benim kurban olurum sana, nazar degmesin evliliginize dilerim allahtan bir ömür boyu mutlu olursunuz. sen üzülme yeter ki :çok üzgünüm:ŞenizŞeniz

simdi gelelim Teh ablama.. ablalarin ablasi nasilsin sen ? nasil özletirsin sen kendini bu kadar?????????? :çok üzgünüm: cocuklar nasil?

zeynep ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hele seni ne kadar özledim bilemezsin bide tasiniyormussunuz gel de :çok üzgünüm: simdi :çok üzgünüm:
insallah internet cabuk baglanir, hele bi cabuk baglanmasin bak ben telekomu nasil ariyorum :dance:

dermancim sen nasilsin canim? nasil oldun? hersey yolunda mi?Şeniz

ask olsun ablacim sana küsen bana küssün, sana niye küselim...

vallah ben bu aralar söylemesi ayip biraz el islerine taktim kafayi.. kendime nisan yastigi felan yapiyorum, baya bi kaptirdim kendimi :)
ama ben seni asla yalniz birakmam canim ablam benimmmmmmmmmm

herşey yolunda canım tşk sen nasılsına.s.

aaaaay çok şükür kavuşturana çeyizini hepbereaber yaparız canım benim bak kocişim yine gitti ablan yine salya sümük ağlıyor

ya aglama lütfen ben dayanamam böyle seylere vallah bende aglarim :çok üzgünüm:

esin ne zaman dönecek yine ablacim? umarim tez zamanda kavusursunuz birbirinize tekrar Şeniz söyle kocisine bi sarilirsinnn :1hug:

Kızlar merhaba. Ben bu aralar pc açacak durumda değildim. Kızım ve damadım geldiler. Aman ne özlemişim. Onlara özledikleri yemekleri yapayım diye çırpındım. Şimdi yolculadım. İçim buruk. Ama yakında kızım tekrar gelecek.Kendimi öyle teselli ediyorum. Bende oğluşumla uğraşıyorum. Oda yakında gidecek. Aman canları sağ olsun, iyi haberleri gelsin yeter. Biz iki emektar yine yalnız kalacağız. Tabii birde kedim. Mavi ay kocanı yolculamışsın. Allah kavuştursun. Allah hasret çekenleri bir an evvel bir araya getirsin. Oralara çamur yağmış. Ah burayada yağsa razıyız. Bu sene İzmir yağmura hasret kaldı. Sıcakta cabası tabii.

ben burdayim siz yoksunuz biran formda yanliz kaldim. çeyiz bitti hazir sen ne yapiyorsun canim

MRH HOŞGELDİNİZa.s..........................................

Derman bu ne ceyizi? Aman acele etme be gülüm. Ama mutlaka güzel şeyler yapmışsındır. Bizim memleketin kızları hamarattır. Ellerinden uçan kuş bile kurtulmaz.

Ay az kalmış. Allah kolaylık versin canım ya. Çok zor işlerdir. Bende 2.5 sene önce kızımı evlendirmiştim. Bilirim o telaşları. Aman moralini bozma. Herşey oluyor. Kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…