ama inan evlilikte ayrılık daha zor.senağlama
ona öyle alışıp bağlanıyorsunki onsuzluk ölüm gibi geliyor.hele birde çocuk varsa onlar sana her babasnı sormasında kahroluyorsun.için alev alev yanıyor.senağlama
canım eğer migrenin varsa zor.ağrı kesiciler fayda etmez.en güzeli kas gevşetici ve sakinleştirici varsa bunları dene ha birde gözlerini bağla karanlık ve sessiz bir odada uyu
bence bir gün ikinizde kaçamak yapın nişanlılarınızın yanına koşun.yada daha etkili bir çözüm oturun ağlamaya başlayın ben nişanlımı istiyoooooooom deyin anne babanın yüreği dayanamayıp sizi kavuştururlar.ne dersiniz???
bence bir gün ikinizde kaçamak yapın nişanlılarınızın yanına koşun.yada daha etkili bir çözüm oturun ağlamaya başlayın ben nişanlımı istiyoooooooom deyin anne babanın yüreği dayanamayıp sizi kavuştururlar.ne dersiniz???
inşallah ikinizde böyle mutlu olursunuz.dünyanın en cici en tatlı gelinleri haaaa kızmayın siz zaten dünyanın en güzel gelinlerisiniz.
Merhaba. Kızlar nasılsınız. Ben çok bitkinim. Kedimle bu aralar meşguldüm. Kızgınlık dönemine girmiş. Ortalık toz dumandı. Neyse bugün biraz olsun sakinler gibi olduda azıcık uyuyabildim. Şu kısırlık işlemleri yapılsın herhalde rahatlarım. Komşularım rahatsız olacak diye peşinden bir dakika olsun ayrılamadım.Gördüğüm kadarıyla hemşolarımın çoğu hastalanmış. Hepinize geçmiş olsun.a.s.:enbuyukkk:
HOŞ GELDİN SANA DA GEÇMİŞ OLSUN BENDE ARANIZA ZATEN YENİ KATILDIM.a.s.
hihoyyyt Aramıza hoş geldin canım. Umarım iyi vakit geçirirsin.:enbuyukkk: