Kahramanmaras///46

BİRAZ VARIZ YANLIZ DEĞİLSİN .ALLAH KAVUŞTURSUN. GEÇER GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KADAR.a.s.

canım eğer migrenin varsa zor.ağrı kesiciler fayda etmez.en güzeli kas gevşetici ve sakinleştirici varsa bunları dene ha birde gözlerini bağla karanlık ve sessiz bir odada uyu

migrenim falan yokta sadece birkaç gündür sicaklardan midir nedir çok ağriyor.ağri kesici yutunca da geçiyor canim

senağlama
ARABİSTANA GİDEMEM Kİ CANIM senağlama OLMAZ OLAMAZ BEN ZATEN ŞUBATTA EVLENİYORUM. KAVUŞUYORUM AŞKIMA DARISI TÜM BEKARLARIN BAŞINA Şeniz

annem vermiyordu zaten beni 7 ay bunlari dedim zaten :roflol:

Nisana az kaldi o zaman gelecek..

Derman bacim, benim askim su an antalyada ama ben almanyadayim.. orda calisiyordum bende fakat ailem beni geri almanyaya cagirdi annem hastalandigi icin.. :çok üzgünüm: ekim/kasimda nisan olacak, buraya gelecek anca o zaman görürüm canomu :çok üzgünüm:

inşallah ikinizde böyle mutlu olursunuz.dünyanın en cici en tatlı gelinleri haaaa kızmayın siz zaten dünyanın en güzel gelinlerisiniz.

allahim ya ablacim benim, cok duygulandim simdi :çok üzgünüm:

cok iyisin sen, cok tsk ederim Şeniz

seviyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii​

amin canım ikimizde kavuşuruz işallah. kendine iyi bak yarın görüşürüz.

iyi akşamlar kızlar kendinize iyi bakın yarın görüşmek dileğiyle. hoşçakalın.

pastada muhtesemmis ya.. canim cekti vallah.. ama kilo vermem lazim :))

derman canim benim kendine cok iyi bak ve kendini üzme, seni cok iyi anliyorum..

öptüm seni bacim, özle bizi :)

Günaydin kizlar umarim hepiniz iyisinizdir. Ben bomba gibiyim.

Evet canim ya kimse kalmadi kizlar tatil mi gitti ne

Canim benim teselli edeyim seni ne nerdin var canim ?

Merhaba. Kızlar nasılsınız. Ben çok bitkinim. Kedimle bu aralar meşguldüm. Kızgınlık dönemine girmiş. Ortalık toz dumandı. Neyse bugün biraz olsun sakinler gibi olduda azıcık uyuyabildim. Şu kısırlık işlemleri yapılsın herhalde rahatlarım. Komşularım rahatsız olacak diye peşinden bir dakika olsun ayrılamadım.Gördüğüm kadarıyla hemşolarımın çoğu hastalanmış. Hepinize geçmiş olsun.a.s.:enbuyukkk:

HOŞ GELDİN SANA DA GEÇMİŞ OLSUN BENDE ARANIZA ZATEN YENİ KATILDIM.a.s.

Şu anda sitemizde bir ağırlaşma var. Galiba bu yüzden kimse giremiyor. Bende bayağı zorlanıyorum.

Evet baktım . Çok güzel bilgiler var. Paylaşımın için teşekkür ederim.hihoyyyt Aklımızda olsun gerekebilir:enbuyukkk:

Dilerim eşin biran önce sağlimen döner canım. Özlemlerinizin bitmesini temenni ederim. Ama sen güçlü ol ki yavruların üzülmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…