Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama inan evlilikte ayrılık daha zor.
ona öyle alışıp bağlanıyorsunki onsuzluk ölüm gibi geliyor.hele birde çocuk varsa onlar sana her babasnı sormasında kahroluyorsun.için alev alev yanıyor.senağlama
kaçgündür ağrı kesici yutmadan iyileşemiyorum. korkuyorum alışkanlık yaapcak diye.
ALLAH kavuştursun birtanem ben 3 yıl nişanlı kaldım aşkım 3 aylık nişanlıydık askere gitti biz kavuştuk darısı size bilirim ayrılık çok zor kalbin sızlar boğazın düğümlenir senağlamacanım inşallah ayrılığınız göz açıp kapar gibi sağlıkla hızlı geçsin9aydir görmüyorum nisanlimi ayni derman gibi
:çok üzgünüm:
askerde mi sein ki benim kiarabistanda çalişiyor. Ekşmde geliyor. 1 ay kaldi
haklısın kuzuyu getir götür uğraştım işte
yavrum soldu sanki çiçek gibidengesi bozuldu yine
tünaydın canım hemşom bu gün çok mutluyum kocişim geliyoooooooooooor uçuyorum tutmayın beni şimdide hazırlık yapcem süslencem pasta yapcem 2 gün sonra görüşürüz arkadaşlar hepinizi öptüm.
herkese tünaydın kimse yooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:sm_cool:
tünaydın canım hemşom bu gün çok mutluyum kocişim geliyoooooooooooor uçuyorum tutmayın beni şimdide hazırlık yapcem süslencem pasta yapcem 2 gün sonra görüşürüz arkadaşlar hepinizi öptüm.