Kahramanmaras///46

haklısın kuzuyu getir götür uğraştım işte
yavrum soldu sanki çiçek gibidengesi bozuldu yine

Allah kolaylik versin
ağlatmasin seni söyle ona i
yi bir işi bulsak adamcağiz da rahat ederdi sen de

ama inan evlilikte ayrılık daha zor.
ona öyle alışıp bağlanıyorsunki onsuzluk ölüm gibi geliyor.hele birde çocuk varsa onlar sana her babasnı sormasında kahroluyorsun.için alev alev yanıyor.senağlama

canım benim ALLAH kavuştursun bende senin gibi eşimden 1gün ayrılsam ağlamaktan gözlerim şişer senağlama geçen yıl kayseride yeni bir otel yapılıyordu ve dekorasyonu için ekiple beraber gitmek zorunda kaldı 1 aylık iş vardı oda bizim özlemimize dayanamadığı için her hafta cumartesi geldi pazartesi sabahı gitti 1 aylık iş 2 ayda bitti arkadaşları gelmediler eşim bazılarını zorla getirdi çocuklarınız eşiniz özlemiştir diye ALLAHım onları başımızdan eksik etmesin yokluklarını vermesin:Saruboceq: canım o benim:asigim: çocuklarımda dayanamaz yokluğuna
sende eşine tez günde salimen kavuşursun inşallah

kaçgündür ağrı kesici yutmadan iyileşemiyorum. korkuyorum alışkanlık yaapcak diye.

canım geçmiş olsuna.s. sen beni sormadın dur sen nişanlı akla geldi abla unutuldu dimi senden uzak şu anda gözüme vuruyor başımın ağrısı ağrı kesici yuttum tam yatayım dedim vallahi hem stres atmak için hemde burayı özledim o yüzden pc başına geçtim kendine çok dikkat et tatlım

9aydir görmüyorum nisanlimi ayni derman gibi
:çok üzgünüm:
ALLAH kavuştursun birtanem ben 3 yıl nişanlı kaldım aşkım 3 aylık nişanlıydık askere gitti biz kavuştuk darısı size bilirim ayrılık çok zor kalbin sızlar boğazın düğümlenir senağlamacanım inşallah ayrılığınız göz açıp kapar gibi sağlıkla hızlı geçsin

askerde mi sein ki benim kiarabistanda çalişiyor. Ekşmde geliyor. 1 ay kaldi

şeker benimde babacığım arabistanda 89 yılından beri hep orada çalışıyor alışmış burada yapamıyor inşallah emekli olunca istemiyoruz gitmesini şu andada istemiyoruz fakat alışınca olmuyor yani anneciğimde hasret çekiyor ALLAHIM sevenleri ayırmasın bir an önce sağsalim kavuştursun :Saruboceq:

haklısın kuzuyu getir götür uğraştım işte
yavrum soldu sanki çiçek gibidengesi bozuldu yine

geçmiş olsun ablacığıma.s. inşallah sonuçlar yakın bir zamanda yüzünüzü güldürür yavrun sana koşarak gelir inşallah salimen tez zamanda :Saruboceq:

Günaydin hanimlar nasilsiniz sizi çok dertli gördüm

tünaydın canım hemşom bu gün çok mutluyum kocişim geliyoooooooooooor uçuyorum tutmayın beni şimdide hazırlık yapcem süslencem pasta yapcem 2 gün sonra görüşürüz arkadaşlar hepinizi öptüm.

GÖZÜN AYDIN HAYATIM ALLAH BİRDAHA AYIRMASIN darısı bizim başımıza AMİNa.s. KOLAY GELE

tünaydın canım hemşom bu gün çok mutluyum kocişim geliyoooooooooooor uçuyorum tutmayın beni şimdide hazırlık yapcem süslencem pasta yapcem 2 gün sonra görüşürüz arkadaşlar hepinizi öptüm.

:lepi:Hadi gözün aydın. :teytey: Darısı diğer özlem çekenlere.:sm_cool:

senağlama merhaba ya bende yanlızlıktan çok sıkılmıştım ya konuşacak kimseyi bulamıyorum neyse canım görüşmek ümidiyle hoşçakal:teytey::teytey:

X