Gebeliğe Hazırlık Kah hastadi olup bebegi olan varmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ahmeryem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
180
69
28
32
Arkadaşlar 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim doktorum kah teşhisi koydu. Bebek istiyorm kah hastasi olup bebeği olan yada halime olan varmi? Çok merak ediyorm benim için bi umut olacak. Şimdiden mesajlarınız için teşekkür ederim.

Bnde de aynı şikayetler var +saçlarım çok dökülüyo ama doktor kah filan demedi sadece dhea-s değerine baktı aldacton verip gönderdi acaba bnde başka bi doktora gidip ayrıntılı mı baktırsam bilemedim oysa üni hastanesine gitmiştim

Benimde aşırı derecede saçlarım dokuluyordu bekarken doktor banada aldakton vermiştiyaninda da doğum kontrol ilacı içiyordum adet düzensizliği için evlenince braktim hepsinide şimdi dekorta başladık bebek istediğim için sen başka bi doktora daha git derim çünkü doktorların kahdan haberleri bile yok endokrine git

Bana aldacton ilk önce çok etki etti saçım dökülmüyordu ama artık o da etki etmiyor saçım çok dökülüyo

Saçlarımı kestrdm hep bu dökülme yüzünden çok kısa şimdi ama yine devam dökülmeye üzülüyorum bu duruma saçlarımı çok severdin

Canım kortizon kullanıyorsun aslında dhea yı düşürüp dökülmeyi azaltması gerekir

Merhaba, kortizon aldığınızda adetleriniz düzeldi mi, bende geç başlangıçlı kah hastasıyım ve adet olamıyorum.

Merhaba, kortizon aldığınızda adetleriniz düzeldi mi, bende geç başlangıçlı kah hastasıyım ve adet olamıyorum.
Merhaba canm ben bekarken adetim çok duzensizdi 6 ay falan adet olmadığımı bilirm. Evlendikten sonra com şükür adetim düzeldi kortizon bi değişiklik yapmadı açıkçası yine aynı düzen oluyorm adetimi. Bende aynı şekilde geç baslangicliyim. Evlimisiniz? Çok geçmiş olsun bu arada

Evet canım evliyim. Benim adetlerim hep düzenliydi. Tüylenme şikayeti ile bu hastalığın bende olduğunu öğrenmiştim. Son 1,5 senedir düzensiz adetlerim. Benim Lh değerim çok düşük o yüzden adet olamıyorum. Kadın doğum doktoru adet söktürücü verip gönderiyor. Endokrin doktoru ile görüşüp kortizon kullanırsam düzelir belki diye umutlanıyorum.

Çok geçmiş olsn kuzum ya inşallah şifanı bulursun. Kuzum ben yeni kortizona başlarken doktor bana kortizon yaziyorm sana ama adetinde duzensizliklere neden olabilir demisti ama bende bilemedim kortizonun duzeltmesi gerekiyor gibime geliyor

Amin canım, çok teşekkür ederim. Benimde kafam karışık. İyi bir endokrin doktoruna gidip detaylı konuşmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…