Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar adet düzensizliği ve tüylenmeden dolayı gitmiştim doktora o şekildegeç başlangıçlı kah teşhisi konulduMerhaba canım nasıl teşhis koydular? Kahın sende ne gibi belirtileri oldu?
Benimde aşırı derecede saçlarım dokuluyordu bekarken doktor banada aldakton vermiştiyaninda da doğum kontrol ilacı içiyordum adet düzensizliği için evlenince braktim hepsinide şimdi dekorta başladık bebek istediğim için sen başka bi doktora daha git derim çünkü doktorların kahdan haberleri bile yok endokrine gitBnde de aynı şikayetler var +saçlarım çok dökülüyo ama doktor kah filan demedi sadece dhea-s değerine baktı aldacton verip gönderdi acaba bnde başka bi doktora gidip ayrıntılı mı baktırsam bilemedim oysa üni hastanesine gitmiştim
Yok malesef kortizon ilacı olduğu için doktor artiradabilir dedi sanrm erkeklik hormonu yükselince dökülüyor sacHaklısın canım peki dekortun saç dökülmesine etkisi oldu mu?
Bende öyle sanıyordum ama doktor kortizondan dolayı sac dökülmen geçmez artar dediCanım kortizon kullanıyorsun aslında dhea yı düşürüp dökülmeyi azaltması gerekir![]()
Merhaba canm ben bekarken adetim çok duzensizdi 6 ay falan adet olmadığımı bilirm. Evlendikten sonra com şükür adetim düzeldi kortizon bi değişiklik yapmadı açıkçası yine aynı düzen oluyorm adetimi. Bende aynı şekilde geç baslangicliyim. Evlimisiniz? Çok geçmiş olsun bu aradaMerhaba, kortizon aldığınızda adetleriniz düzeldi mi, bende geç başlangıçlı kah hastasıyım ve adet olamıyorum.
Evet canım evliyim. Benim adetlerim hep düzenliydi. Tüylenme şikayeti ile bu hastalığın bende olduğunu öğrenmiştim. Son 1,5 senedir düzensiz adetlerim. Benim Lh değerim çok düşük o yüzden adet olamıyorum. Kadın doğum doktoru adet söktürücü verip gönderiyor. Endokrin doktoru ile görüşüp kortizon kullanırsam düzelir belki diye umutlanıyorum.Merhaba canm ben bekarken adetim çok duzensizdi 6 ay falan adet olmadığımı bilirm. Evlendikten sonra com şükür adetim düzeldi kortizon bi değişiklik yapmadı açıkçası yine aynı düzen oluyorm adetimi. Bende aynı şekilde geç baslangicliyim. Evlimisiniz? Çok geçmiş olsun bu arada
Çok geçmiş olsn kuzum ya inşallah şifanı bulursun. Kuzum ben yeni kortizona başlarken doktor bana kortizon yaziyorm sana ama adetinde duzensizliklere neden olabilir demisti ama bende bilemedim kortizonun duzeltmesi gerekiyor gibime geliyorEvet canım evliyim. Benim adetlerim hep düzenliydi. Tüylenme şikayeti ile bu hastalığın bende olduğunu öğrenmiştim. Son 1,5 senedir düzensiz adetlerim. Benim Lh değerim çok düşük o yüzden adet olamıyorum. Kadın doğum doktoru adet söktürücü verip gönderiyor. Endokrin doktoru ile görüşüp kortizon kullanırsam düzelir belki diye umutlanıyorum.
Amin canım, çok teşekkür ederim. Benimde kafam karışık. İyi bir endokrin doktoruna gidip detaylı konuşmak gerekiyor.Çok geçmiş olsn kuzum ya inşallah şifanı bulursun. Kuzum ben yeni kortizona başlarken doktor bana kortizon yaziyorm sana ama adetinde duzensizliklere neden olabilir demisti ama bende bilemedim kortizonun duzeltmesi gerekiyor gibime geliyor
Aynen öyle kuzumAmin canım, çok teşekkür ederim. Benimde kafam karışık. İyi bir endokrin doktoruna gidip detaylı konuşmak gerekiyor.