- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
- Konu Sahibi GaardennRosee
-
Elinizde olmadığını biliyorum. Bu yüzden doktora gitmelisiniz once psikolojik anlamda sagliginiza kavusup aonra saglikla bebeginizi kucaginiza almayi beklemelisiniz. Herseyin bir caresi var bunun icin stres yapip kendinizi daha fazla strese sokmaniz sizin adiniza kötü sonuclar doğurur.Eşime bağırmaya hakkım olmadigini bende biliyorum tartisma çıkartıyorum elimde değil strese girmem de elimde değil yaşadıklarım gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor teşekkür ederim
Haklısınız işte sizin gibi akıllı kadinlarin hepsi bu sayfa da toplandığı için buraya konu açtım ve fikir almak istedimElinizde olmadığını biliyorum. Bu yüzden doktora gitmelisiniz once psikolojik anlamda sagliginiza kavusup aonra saglikla bebeginizi kucaginiza almayi beklemelisiniz. Herseyin bir caresi var bunun icin stres yapip kendinizi daha fazla strese sokmaniz sizin adiniza kötü sonuclar doğurur.
Çok teşekkür ederim deneyeceğimHepimiz hayatımızda kötü şeyler yaşıyoruz.İnsan beyni iyi şeyleri çabuk unutup kötü şeyleri daha zor unuturmuş.Babanızı yok sayın zaten babalık yapmamış bakın ne güzel anneniz var sizi seven.Evlisiniz yuva kurmuşsunuz eşiniz eviniz var.Eşinizle kavga ederek huzursuzluk çıkararak kendinizden soğutmayın.Daha çok gençsiniz şimdiden evliliğinizi yıpratmayın o yıpranma zaten yıllar içinde olacak.uğraş bulun kendinize ki aklınıza o düşünceler gelmesin.Temizlik yapın kitap okuyun açın youtubedan spor yapın.cilt bakımı yapın.youtube koca bir dünya her şey var sıkılmazsınız.Akşam eşinizle otururken yemek için kek atıştırmalık vs yapın.Bi çay demleyin iyisiyle kötüsüyle razıyım hayat senden deyin sık sık.Bi pazar günü çay demleyin termosa eşinizle annenizle sessiz sakin yerlere gidin nasıl iyi gelir
Bebek için kafanı yorma daha yaş 19 senin yaşındakiler bırak bebek doğurmayı annelerinin önüne koyduğu yemeği yiyip okullarına gidiyorlar önce kendin ile ilgili planlar yap acikogretime falan gir mutlaka bir bölüm oku annen ve baban belki geleceginlei ilgili bir zemin olustursalardi o yasta evlenmezdin. sen de cocuguna belirsiz bi gelecek sunma once kendini hayata hazirla bebegi sonra düşün hem stres yumurtalamayi baskılar at kafandan bi 25 yasina falan gel oyle dusunursun buyuk bir sağlık sorunun yoksa
Amin teşekkür ederimBebek için çok erken aklından çıkar bebeği şimdilik ,önce kendini toparlayıp okulunu bitirip sonra bakarsın çaresine
Mutlu anne mutlu bir çocuk mutlu bir yuvadir.
Rabb'im yâr ve yardımcın olsun inşallah
Ne kadar güzel demekki başarılısın sınava kesinlikle gir bebeğinin ayakları yere sağlam basan iş güç sahibi annesi olsun ilerideLiseyi bitirdim okudum liseyi hatta okulu 1. Olarak bitirdim üniversite sınavına hazırlanıyorum
Ne kadar güzel demekki başarılısın sınava kesinlikle gir bebeğinin ayakları yere sağlam basan iş güç sahibi annesi olsun ileride
En başta düşünmen gereken bu bence mesele çocuğu iyi yetiştirmek olmalı yapalım da bi şekilde büyür kafasında olmamak lazimEvet bir yandan da bunu düşünmeden de edemiyorum hani,bekle üniversiten bitsin çocuğun oldugu zaman okulda annesi babası üniversite mezunu olan var mı dediklerinde benim çocuğum el kaldırsın ona en iyi imkanları sunabilelim maddi manevi
Yaşın çok küçükEvet şuan da cıvıl cıvıl olmam ve böyle şeyleri hiç dusunmemem gerekiyordu ama hayat şartları çok zordu benim için maddi olarak hiç umursamadim ama manevi olarwk çok yıprandım
inşalllah mesleğimi de elime alacağım üniversiteye de gideceğim yaşıtlarım maalesef üniversite de değil hepsi kötü yolda. Uyusturucu bağımlısı erkek düşkünü 2 günde bir sevgili değişip burada hamile miyim diye soruyorlarYaşın çok küçük
Önce meslek sahibi ol
Yaşıtların şuanda üniversite de keyiflerince geziyorken
Lütfen çocuk yapma
Çok küçüksün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?