• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yiycem daraliyorum

Eşime bağırmaya hakkım olmadigini bende biliyorum tartisma çıkartıyorum elimde değil strese girmem de elimde değil yaşadıklarım gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor teşekkür ederim
Elinizde olmadığını biliyorum. Bu yüzden doktora gitmelisiniz once psikolojik anlamda sagliginiza kavusup aonra saglikla bebeginizi kucaginiza almayi beklemelisiniz. Herseyin bir caresi var bunun icin stres yapip kendinizi daha fazla strese sokmaniz sizin adiniza kötü sonuclar doğurur.

Elinizde olmadığını biliyorum. Bu yüzden doktora gitmelisiniz once psikolojik anlamda sagliginiza kavusup aonra saglikla bebeginizi kucaginiza almayi beklemelisiniz. Herseyin bir caresi var bunun icin stres yapip kendinizi daha fazla strese sokmaniz sizin adiniza kötü sonuclar doğurur.
Haklısınız işte sizin gibi akıllı kadinlarin hepsi bu sayfa da toplandığı için buraya konu açtım ve fikir almak istedim ♥️

Hepimiz hayatımızda kötü şeyler yaşıyoruz.İnsan beyni iyi şeyleri çabuk unutup kötü şeyleri daha zor unuturmuş.Babanızı yok sayın zaten babalık yapmamış bakın ne güzel anneniz var sizi seven.Evlisiniz yuva kurmuşsunuz eşiniz eviniz var.Eşinizle kavga ederek huzursuzluk çıkararak kendinizden soğutmayın.Daha çok gençsiniz şimdiden evliliğinizi yıpratmayın o yıpranma zaten yıllar içinde olacak.uğraş bulun kendinize ki aklınıza o düşünceler gelmesin.Temizlik yapın kitap okuyun açın youtubedan spor yapın.cilt bakımı yapın.youtube koca bir dünya her şey var sıkılmazsınız.Akşam eşinizle otururken yemek için kek atıştırmalık vs yapın.Bi çay demleyin iyisiyle kötüsüyle razıyım hayat senden deyin sık sık.Bi pazar günü çay demleyin termosa eşinizle annenizle sessiz sakin yerlere gidin nasıl iyi gelir

Bebek için kafanı yorma daha yaş 19 senin yaşındakiler bırak bebek doğurmayı annelerinin önüne koyduğu yemeği yiyip okullarına gidiyorlar önce kendin ile ilgili planlar yap acikogretime falan gir mutlaka bir bölüm oku annen ve baban belki geleceginlei ilgili bir zemin olustursalardi o yasta evlenmezdin. sen de cocuguna belirsiz bi gelecek sunma once kendini hayata hazirla bebegi sonra düşün hem stres yumurtalamayi baskılar at kafandan bi 25 yasina falan gel oyle dusunursun buyuk bir sağlık sorunun yoksa

Hem üniversite sınavlarına hazırlanıyorsun hem çocuk istiyorsun. Bu kadar erken evlenecek ne vardı 19 yaş zaten çocuk yaş. Çocuk meselesini bir süre ertele hem ruhen hazır değilsin hem de üniversiteye başlarsan ikisini idare etmekte çok zorlanırsin şimdilik sadece sınavlara hazırlan

Bebek için çok erken aklından çıkar bebeği şimdilik ,önce kendini toparlayıp okulunu bitirip sonra bakarsın çaresine

Mutlu anne mutlu bir çocuk mutlu bir yuvadir.
Rabb'im yâr ve yardımcın olsun inşallah 🤗

Anksiyetik birisin ve bu şartlara rağmen kafana taktığın şey annelik. Büyük yanlıştasın şu an. Önce tedavi ol. Hamilelikte hormonların öyle bir değişecek ki şu an yaşadıkların 10 la çarpılarak yaşanacak. Ve sen o esnada ilaç kullanamayacaksın antidepresan falan asla! Önce bir anlsiyeteni tedavi ettir şartların düzelsin biraz büyü.. Acelen ne hemen annelik için,daha sen kendin büyümeden annelik ne! Dur!

Hepimiz hayatımızda kötü şeyler yaşıyoruz.İnsan beyni iyi şeyleri çabuk unutup kötü şeyleri daha zor unuturmuş.Babanızı yok sayın zaten babalık yapmamış bakın ne güzel anneniz var sizi seven.Evlisiniz yuva kurmuşsunuz eşiniz eviniz var.Eşinizle kavga ederek huzursuzluk çıkararak kendinizden soğutmayın.Daha çok gençsiniz şimdiden evliliğinizi yıpratmayın o yıpranma zaten yıllar içinde olacak.uğraş bulun kendinize ki aklınıza o düşünceler gelmesin.Temizlik yapın kitap okuyun açın youtubedan spor yapın.cilt bakımı yapın.youtube koca bir dünya her şey var sıkılmazsınız.Akşam eşinizle otururken yemek için kek atıştırmalık vs yapın.Bi çay demleyin iyisiyle kötüsüyle razıyım hayat senden deyin sık sık.Bi pazar günü çay demleyin termosa eşinizle annenizle sessiz sakin yerlere gidin nasıl iyi gelir
Çok teşekkür ederim deneyeceğim

Bebek için kafanı yorma daha yaş 19 senin yaşındakiler bırak bebek doğurmayı annelerinin önüne koyduğu yemeği yiyip okullarına gidiyorlar önce kendin ile ilgili planlar yap acikogretime falan gir mutlaka bir bölüm oku annen ve baban belki geleceginlei ilgili bir zemin olustursalardi o yasta evlenmezdin. sen de cocuguna belirsiz bi gelecek sunma once kendini hayata hazirla bebegi sonra düşün hem stres yumurtalamayi baskılar at kafandan bi 25 yasina falan gel oyle dusunursun buyuk bir sağlık sorunun yoksa

Liseyi bitirdim okudum liseyi hatta okulu 1. Olarak bitirdim üniversite sınavına hazırlanıyorum

Bebek için çok erken aklından çıkar bebeği şimdilik ,önce kendini toparlayıp okulunu bitirip sonra bakarsın çaresine

Mutlu anne mutlu bir çocuk mutlu bir yuvadir.
Rabb'im yâr ve yardımcın olsun inşallah 🤗
Amin teşekkür ederim ♥️

Ne kadar güzel demekki başarılısın sınava kesinlikle gir bebeğinin ayakları yere sağlam basan iş güç sahibi annesi olsun ileride

Evet bir yandan da bunu düşünmeden de edemiyorum hani,bekle üniversiten bitsin çocuğun oldugu zaman okulda annesi babası üniversite mezunu olan var mı dediklerinde benim çocuğum el kaldırsın ona en iyi imkanları sunabilelim maddi manevi

Evet bir yandan da bunu düşünmeden de edemiyorum hani,bekle üniversiten bitsin çocuğun oldugu zaman okulda annesi babası üniversite mezunu olan var mı dediklerinde benim çocuğum el kaldırsın ona en iyi imkanları sunabilelim maddi manevi
En başta düşünmen gereken bu bence mesele çocuğu iyi yetiştirmek olmalı yapalım da bi şekilde büyür kafasında olmamak lazim

Bu konuyu açalı tam 1 ay olmuş şimdi dönüp bakıyorum da 1 ay içinde çok değişmişim tedavi felan da görmedim sinirlerime hakim olmaya başladım gece uykularım düzenli olmaya başladı şuan bile yazarken uyumazssam iyi nasıl atlattım bilmiyorum ama eşim benim en büyük destekçim onun sayesinde belkide neyse artık olan olmuş kötü kısa bir süreç bitti çok şükür o bunalımdan çıktım kendimi silkeledim kendine gel ....... dedim eşimle 1 günlüğüne insan olmayan yere gittik herşeyden 24 saatliğine de olsa uzaklaşmak o kadar iyi geldi ki derdimi dinleyip bana yol gösteren herkese teşekkür ederim ayrıca eşine bağırmaya hakkın yok diyen ablacım sana da teşekkür ederim ❤️❤️

Evet şuan da cıvıl cıvıl olmam ve böyle şeyleri hiç dusunmemem gerekiyordu ama hayat şartları çok zordu benim için maddi olarak hiç umursamadim ama manevi olarwk çok yıprandım
Yaşın çok küçük
Önce meslek sahibi ol
Yaşıtların şuanda üniversite de keyiflerince geziyorken
Lütfen çocuk yapma
Çok küçüksün

Yaşın çok küçük
Önce meslek sahibi ol
Yaşıtların şuanda üniversite de keyiflerince geziyorken
Lütfen çocuk yapma
Çok küçüksün
inşalllah mesleğimi de elime alacağım üniversiteye de gideceğim yaşıtlarım maalesef üniversite de değil hepsi kötü yolda. Uyusturucu bağımlısı erkek düşkünü 2 günde bir sevgili değişip burada hamile miyim diye soruyorlar

Back