Kafayı yemek üzereyim

Şekerim inan herkesin kafasında başlarken kıvırabilecek miyim dersler nasıl vb. Şeklinde sorular oluyor. Sonra alışıp gidiyorsun.:)

anladım sizi,bi sene daha hazırlanırsınız diyince aklıma direk üniversiteye gitmeyip evde kalmak geldi sizin dediğiniz şekil değil.Yani haklısınız yapan elbet vardır ama ben bu kadar kararlı olup bu kararda eskisi gibi istekli olmadığımı görünce bi boşluğa düştüm aklımda da bundan başkası yoktu bi afalladım yani ben ne yapacağım diye sanırım ondan bu telaş
Hayırlı olsun diyelim o zaman, üniversite hayatı çok güzeldir, 40 yaşına gelsen de o günleri hatırlayıp geri dönmek istersin. Tadını çıkar üniversite bitince gerçek dünyanın gerçek acılarıyla karşılaşacaksın çünkü. :)

Hayır hayıııır kesinlikle umutsuzluğa filan kapılma.Eskiden senin bölümü çokkkk yürekten dileyen birini tanıyorum.Ama o kazanamamıştı :)))) Senin yerinde olmak isteyen insanlar var yani herşeyden önce bunun bi farkına var.Üstelik binlerce mezun veren bi bölümün bile yok.Resmen aranan insanlarsınız.Mutlu olmalısın,Allah aşkına bu güzel anını üzülerek harcama.Bir daha geri gelmicek çünkü inan :))))
çook teşekkür ederim iyi düşünceleriniz için :KK15: sabaha aklım başıma gelir de,kendimi yemeyi bırakırım umarım :KK70:

Bende çok iş alanı olmayan bir bölümde okuyorum. Zorluğu Uçakla yarisabilir:)
Senin şu an hissettiklerin istememekle yada sogumakla ilgili degil bana gore. Korkuyorsun ki bu gayet normal. Bi başla okula bak nasil yoluna girecek hersey :) Olmadı birakir bi daha hazirlanirsin ama denemen gerek mutlaka.
Siz nerde okuyosunuz :)

Ya bende bu sene gireceğim sınava,ankara demişsiniz sanırım bi odtüde var ankarada o bölüm şuan yerinizde olmayı nasıl isterdim anlatamam,istediğim bölüm-üniversiteyi kazanmışsınız ikisi de çok iyi daha ne olsun keyfini çıkarıııın :)

Ohaaaa süper bir bölüm. Hem de ücra bir yerde değil. Çok çok tebrik ederim. Hiç korkma bal gibi de yaparsın. Devlet memurluğuyla kafayı bozmadıysan da çok güzel işler bulur, güzel paralar kazanırsın. Tekrardan tebrik ederim, doyamadım tebriklere ahahaha

Ya bende bu sene gireceğim sınava,ankara demişsiniz sanırım bi odtüde var ankarada o bölüm şuan yerinizde olmayı nasıl isterdim anlatamam,istediğim bölüm-üniversiteyi kazanmışsınız ikisi de çok iyi daha ne olsun keyfini çıkarıııın :)
:) bu sene için başarılar dilerim canım,inşallah kazanırsın

Benimde bir arkadaşım uçak mühendisliği istiyordu. Çok çalıştı hatta kendi sıralaması da uçağa denk geliyordu ama okul puanı eklenince hoop sıralaması düştü, kazanamadı.

Öncelikle tebrik ederim canım. Bence güzel bir bölüm. Hemde çok fazla mezunu yok, en önemlisi o. Zaten mezunu falan az olduğu için, sende biraz kendini geliştirirsen çok güzel yerlere girip, çok iyi maaşlar alabilirsin. Ben senin yerinde olsam şimdi hedefime ulaştığım için sevinçten evin içinde dört dönüyor olurdum. Neymiş öyle durup dururken kendini mutsuz etmek. Hadi kalk bir silkelen, her şey çok güzel olacak de. :)

Ayrıca üniversiteye başlayınca şu telaşlarının hepsini unutacaksın. Mesela ilk günümü hatırlıyorum, heyecanlıydım. Nasıl olacak, kendime uygun birilerini bulabilecek miyim, dersler zor mudur falan kafamda deli sorular :))

Tebrikler, harika bir bölüm kazanmışsın. Keşke okuyabilseydim dediğim, beni feci heyecanlandıran bir bölümdür hatta.
Duyduğun endişeler bölümle alakalı değil, yeni bir başlangıç yapmakla alakalı endişeler emin ol. Yoksa iktisat da, tıp da, öğretmenlik de kazansa, insanlarda bu tip endişeler olabiliyor. Senin artın istediğin bölümü kazanmış olmak. İnsan istediği, sevdiği, emek verdiği her işi başarır. Senin adına çok çok sevindim. Başarılar.

Güzel bölüm iş bulursun. Sonuçta birçok anabilim dalını bir anda öğreneceksin. Muhtemelen makine mühendislerinin işini bile yapabilirsin. Yaygın olmaması daha iyi yüzbinlerce makine, yüzbinlerce inşaat, yüzbinlerce kimya vs vs mühendisi olması daha mı iyi??

Önde gelen firmalar bu bölümden eleman alıyor.

Not: Ben de met. malzeme mühendisiyim mutluyum.

tebrik ederim:)
arkadaşlarımda şu an öyleler merak etme geçer.
sana uygunluğunu ise denemeden bilemezsin

Uçak mühedisliğine gireceğin puanla bir çok ünide istediğin mühendisliğe şıp diye yerleşirdin. Ankda hangi ünide var uçal mühendisliği. Benim bildiğim Türk Hava Kurumu'nun ünisinde var bir tek. Burslu falan mı kazandın? Çok rahat iş bulabileceğin bir bölüm.

Uçak mühedisliğine gireceğin puanla bir çok ünide istediğin mühendisliğe şıp diye yerleşirdin. Ankda hangi ünide var uçal mühendisliği. Benim bildiğim Türk Hava Kurumu'nun ünisinde var bir tek. Burslu falan mı kazandın? Çok rahat iş bulabileceğin bir bölüm.
Odtüde de var havacılık ve uzay müh. Adında yine mezun olunca uçak müh oluyorsunuz

X