- 23 Ağustos 2012
- 49.684
- 230.473
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun diyelim o zaman, üniversite hayatı çok güzeldir, 40 yaşına gelsen de o günleri hatırlayıp geri dönmek istersin. Tadını çıkar üniversite bitince gerçek dünyanın gerçek acılarıyla karşılaşacaksın çünkü. :)anladım sizi,bi sene daha hazırlanırsınız diyince aklıma direk üniversiteye gitmeyip evde kalmak geldi sizin dediğiniz şekil değil.Yani haklısınız yapan elbet vardır ama ben bu kadar kararlı olup bu kararda eskisi gibi istekli olmadığımı görünce bi boşluğa düştüm aklımda da bundan başkası yoktu bi afalladım yani ben ne yapacağım diye sanırım ondan bu telaş
çook teşekkür ederim iyi düşünceleriniz için sabaha aklım başıma gelir de,kendimi yemeyi bırakırım umarımHayır hayıııır kesinlikle umutsuzluğa filan kapılma.Eskiden senin bölümü çokkkk yürekten dileyen birini tanıyorum.Ama o kazanamamıştı :)))) Senin yerinde olmak isteyen insanlar var yani herşeyden önce bunun bi farkına var.Üstelik binlerce mezun veren bi bölümün bile yok.Resmen aranan insanlarsınız.Mutlu olmalısın,Allah aşkına bu güzel anını üzülerek harcama.Bir daha geri gelmicek çünkü inan :))))
Siz nerde okuyosunuz :)Bende çok iş alanı olmayan bir bölümde okuyorum. Zorluğu Uçakla yarisabilir:)
Senin şu an hissettiklerin istememekle yada sogumakla ilgili degil bana gore. Korkuyorsun ki bu gayet normal. Bi başla okula bak nasil yoluna girecek hersey :) Olmadı birakir bi daha hazirlanirsin ama denemen gerek mutlaka.
:) bu sene için başarılar dilerim canım,inşallah kazanırsınYa bende bu sene gireceğim sınava,ankara demişsiniz sanırım bi odtüde var ankarada o bölüm şuan yerinizde olmayı nasıl isterdim anlatamam,istediğim bölüm-üniversiteyi kazanmışsınız ikisi de çok iyi daha ne olsun keyfini çıkarıııın :)
ITU deyim ben 6 senedirSiz nerde okuyosunuz :)
Odtüde de var havacılık ve uzay müh. Adında yine mezun olunca uçak müh oluyorsunuzUçak mühedisliğine gireceğin puanla bir çok ünide istediğin mühendisliğe şıp diye yerleşirdin. Ankda hangi ünide var uçal mühendisliği. Benim bildiğim Türk Hava Kurumu'nun ünisinde var bir tek. Burslu falan mı kazandın? Çok rahat iş bulabileceğin bir bölüm.