Kafayı Yemek Üzereyim 😠

Tam anlayamadım ben de oluyor bazen hızla yazarken cümle düşüklüğü ama anlamadım. Yapsın ilerde pişman olur mu demek istediniz
Acelem vardı, ben karışık yazmışım pardon. Söylediklerinizde haklısınız. Aynen dediğiniz gibi yapmak gerekiyor. Şimdi yapamayacağını düşündüğü şeyler kötü bir durum olması durumunda çok anlamsız gelecek.

Hala yemek yapiyorsunuz temizlik yapiyorsunuz Allah korusun bebege bisey olsa? Su an daha cok kucuk olmasina ragmen once bebek sonra esim diyorum. Masum birinin kanina giremem cunku.
Evet önce çocuğum sonra eşim zaten. Temizlik yapmıyorum 1 haftadır. Daha 1 hafta öncesine kadar olay bu kadar büyümemişti ben gitsin diye direttikçe sanki eşimde kalması için uğraşıyor

Her evlenen çiftin evi neden başkaları tarafından demir atılacak yeni bir liman olarak görülüyor!!
Deli oluyorum ya bu nedir
Parasını almak nedir ayrıca densiz adam
Gerçekten zıkkım yesin begenmiyorsa.
Ortada bıraktığı kıyafetlerini yikamayin çekin restinizi
İşine gelmiyorsa defolup gitsin

Siz bakmak zorunda mısınız ya elin oğluna mecbur musunuz
İnsanlar bu haddi kendilerinde nasıl buluyor
Bu nasıl bir beyin bu nasıl bir vurdumduymazlık

Eşinize de çok kızdım kardeşi bile olsa eşiyle aynı evde yasatmamali. Nasıl bu kadar rahatlar ben anlayamıyorum

Çok haklısınız ben kendi abimle kalamazken abim bize gelemezken onun abisi ile kalıyorum. Bide ailece dinlerine düşkünler neyin ne olduğunu hepsi benden daha iyi biliyor hadi ben küçüğüm bilmiyorum kaynanamgilin düşünüp çağırması gerekirken kalması için uğraşıyorlar. Eşime artık bende kızıyorum. Evliliğimin bitmesini istemiyorum ama bu şekilde giderse aramız çok açılacak

Ben kendimi ezdirmiyorum ki hergün zaten bi kavgamız var bunun için. Ama ne yapayım daha bilmiyorum

Kavga etmeyin , zıtlaşmayın ama eşinizle çok konusmayın, daha sessiz, mutsuz,içe kapanık durun. Sorarsa bisey yok diye kestirip atin. Niye başka yemek yapmadın ya da niye şu işi yapmadın diye sorarsa tartısmaya girmeden rahatsizdim. Midem bulaniyor belim ağriyor ayaga kalkamiyorum gibi bahanelerle sakin sakin cevap verin. Zorla yerinizden kaldiracak hali yok.

Hayır bide öyle bişey ki ben abimle kalamam ben abimle rahat rahat konuşamam neden çünkü ayıpmış. Peki bu ne oluyor o zaman? İnsanlar bencil olmuş malesef
Girin banyoya kusuyorum deyin yemek yapmayın. Mutfağa mı girin dedi bi öğürmeyle tekrar geçin banyoya. Sancım var deyin. Hastaneye gidelim deyin. Düşük riskiniz olduğu halde dirayetli güçlü olmak zorunda değilsiniz. Her gün yemek yapmak zorunda değilsiniz. Bende 16 haftalık hamileyim zorlanırsam yemek yapmam. Söyleyin eşinize bıgün hamburger söyleyelim hiç iyi değilim deyin. Böyle müsaade ederseniz sizi çok kullanırlar

Yapmayın, niye yapıyorsunuz ki?
Ortalığa saçtığı kıyafetler ya oldukları yerde kalsın ya da toplayıp yatağının üzerine koyun. Hiçbir şeyini yıkamayın. Çok biliyorsa eşiniz yıkasın.

Yemek falan da yapmayın. "Halsizim, uzanmam lazım" deyip yatın. Eşiniz 3 gün dışarıdan yemek söylesin, 4. gün kendisi gönderir zaten kardeşini.

Siz her işi yaparsanız şikayet etmeniz hiçbir işe yaramaz. Eşiniz en fazla "of bu da kafa ütülüyor" der geçer.
İş yapmayın ki ucu kendine dokunsun. O zaman koştur koştur çözüm bulur.

Dinlerine düşkünlük lafla olmuyor işte. Dinine düşkün olan birisi gelinini diğer oğluyla yaşamaya mecbur bırakmaz.
Siz çok da sert bir dille olmadan bu dusunduklenirinizi ısrarla eşinize anlatın
Rahat edemiyorum deyin çocuk olunca nasıl olacak deyin ufak ufak beynini yiyin
Ha baktınız hala anlamıyor o zaman aranız açılırsa da açılsın bu yaptıkları dinimizce bile doğru değil. Siz yapacağınızı yapıp bunca zaman insanliginizi gostermissiniz bundan sonrasinda hiçbir şekilde rahatsız olmayın.

Ablamın yuvası yıkılıyor bu yüzden.yillarca kaldı kaynı onlarla...
Ha bir de bu tiplerin hepsi dinine düşkündür:)

Anne babanız hayatta değilmiş.Allah rahmet eylesin , peki gidecek başka bir yeriniz yok mu? 30 yaşında bekar adamla sizin aynı evde durmanız doğru değil.Erkeklere kesinlikle güvenmiyorum , dün ensest ( aile içi cinsel taciz) ile ilgili bir kitap okudum ve çocukların nerdeyse hepsinin amcası dedesi gibi yakın akraba sınıfındaki erkekler tarafından taciz edildiği ile bilgiler vardı.Yaşamış kişiler de hep amcalarıyla dedeleriyle veya dayılarıyla ilgili olaylar yaşamışlardı.Kitabın etkisinde mi kaldım bilmiyorum ama çocuğunuz dünyaya gelince her şeye daha da zorlaşacak.Eşinizle ciddi bir konuşma yapma zamanı gelmiş.

30 yasinda kayin nasil utanmadan genc evli kardesinin evinde kalabiliyor? Buna esinin ailesi nasil musade ediyor en basta onlarin karsi cikmasi lazim. Esini soylemiyorum bile!
Hamile olmasan dahi evinde rahat rahat gezemedikten sonra, canin mi istemiyor o gun yemek yapmama ozgurlugun luksun olmadiktan sonra hayat cekilmez olur. Bir de riskli hamileligin varmis. Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin. Benim riskli olmamasina ragmen halim yok yapasim gelmiyor cogu gun hic yemek yapmiyorum. Senin de boyle bir sansinolmasi gerek. Ailen yokmus basin sagolsun sana yardim edeceklerine su donemde kostek olmak nasil bir insanlik

Şunu da söyleyeyim gideyim, hiçbir sey ama hicbir sey senin ve bebeginin sagligindan daha önemli değil. Ve kendini üzmeye ufacık da olsa canını sıkmaya değmez. Hepsi geçecek.. Fiziksel olarak kendini kullandırtma, eşinle tartısmaya girme seni düşünmüyorsa muhatap olma, yok say ama sorarsa bisey yok de. ruhsal olarak bunaldığında da kafanı dağıtacak seyler yap. İçin kan ağlasa git neşeli müzikler dinle, komedi dizileri videoları izle modun hemen değişecektir .

Yine “nereden tutsan elinde kalır” türünden bir konu.

Eşinizin kardeşi evde kalıyor, siz hamile halinizle gece ikiye kadar başkasının evinde. Haydi sizi geçtim, siz kabullenmişsiniz ama ya komşunuz? Ne kadar iyi arkadaşınız olursa olsun gece yarısına kadar bir başkasını rahatsız ediyorsunuz ama eşiniz abisine ağzını açamıyor.

Abinizle görüşmenizin ayıp olduğunun düşünüldüğü, asla aklımın alamayacağı bir ortamdasınız. Nasıl bu konuda yorum yapmalarına izin verirsiniz? Eşinizin abisi sizde kalıyorken hem de.

Eşinizle tartışma yaşamaktan çekiniyorsunuz. Abisi için ayrı yemek yapmak zorunda olmadığınızı dahi eşinize anlatamamışsınız. Eşiniz size saygı duymuyor gibi görünüyor zaten. Eşinizin abisi bile olsa yabancı bir erkeğin çamaşırlarını yıkamayı nasıl kabul ettiniz?

Lütfen kız çocuklarımızı okutalım. Ellerine mesleklerini alsınlar ki, bu tarz durumlardan kendilerini kurtarsınlar.

Son düzenleme:

Cok hastayim, kötüyüm diyip kayinvalidene git, 9 ay yat baksinlar sana.
Valla saf misin anlamadim sinirim bozuldu konuyu okuyunca.

Kaynının sizde kalması nedir yahu hem de düsük riskiniz varken ki ne olursa olsun saçma. Zıkkım yesin yorma kendini ya bisey olsa senden baska üzülen olmaz. Yat dinlen eşşek kadar adama mı hizmet edeceksin bi de. Eşin de alınırsa alınsın kendini ve bebegini düsün önce

Sizin sorununuzun sebebi kaynınız değil karısını daha ötesi ailesini, evini korumayı bilmeyen eşiniz. Ne demek 30 yaşında adam sizde kalıyor ortada bir mecburiyetlik durumda yok üstüne keyfine göre yemek yapıyorsunuz, ölseniz de yemek pişicekmiş o evde yok artık daha neler. Ezdirmeyin kendinizi bu kadar lütfen. Yapmayın ayrı yemek eşiniz de tavır yaparsa yapsın bir ömür yüzünüze bakmayacak hali yok ya, kendi kaybeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…