- 7 Mart 2018
- 153
- 65
- 98
- 32
- Konu Sahibi Gizliolsn0707
-
Ben kendimi ezdirmiyorum ki hergün zaten bi kavgamız var bunun için. Ama ne yapayım daha bilmiyorumDaha fazla ezdirirsen kendini o bebegi haketmedigini dusunecegim. Yazik bunun iletisi var birde cocuk dogacak alani olmayacak.
Hala yemek yapiyorsunuz temizlik yapiyorsunuz Allah korusun bebege bisey olsa? Su an daha cok kucuk olmasina ragmen once bebek sonra esim diyorum. Masum birinin kanina giremem cunku.Ben kendimi ezdirmiyorum ki hergün zaten bi kavgamız var bunun için. Ama ne yapayım daha bilmiyorum
Acelem vardı, ben karışık yazmışım pardon. Söylediklerinizde haklısınız. Aynen dediğiniz gibi yapmak gerekiyor. Şimdi yapamayacağını düşündüğü şeyler kötü bir durum olması durumunda çok anlamsız gelecek.Tam anlayamadım ben de oluyor bazen hızla yazarken cümle düşüklüğü ama anlamadım. Yapsın ilerde pişman olur mu demek istediniz
Evet önce çocuğum sonra eşim zaten. Temizlik yapmıyorum 1 haftadır. Daha 1 hafta öncesine kadar olay bu kadar büyümemişti ben gitsin diye direttikçe sanki eşimde kalması için uğraşıyorHala yemek yapiyorsunuz temizlik yapiyorsunuz Allah korusun bebege bisey olsa? Su an daha cok kucuk olmasina ragmen once bebek sonra esim diyorum. Masum birinin kanina giremem cunku.
Çok haklısınız ben kendi abimle kalamazken abim bize gelemezken onun abisi ile kalıyorum. Bide ailece dinlerine düşkünler neyin ne olduğunu hepsi benden daha iyi biliyor hadi ben küçüğüm bilmiyorum kaynanamgilin düşünüp çağırması gerekirken kalması için uğraşıyorlar. Eşime artık bende kızıyorum. Evliliğimin bitmesini istemiyorum ama bu şekilde giderse aramız çok açılacakHer evlenen çiftin evi neden başkaları tarafından demir atılacak yeni bir liman olarak görülüyor!!
Deli oluyorum ya bu nedir
Parasını almak nedir ayrıca densiz adam
Gerçekten zıkkım yesin begenmiyorsa.
Ortada bıraktığı kıyafetlerini yikamayin çekin restinizi
İşine gelmiyorsa defolup gitsin
Siz bakmak zorunda mısınız ya elin oğluna mecbur musunuz
İnsanlar bu haddi kendilerinde nasıl buluyor
Bu nasıl bir beyin bu nasıl bir vurdumduymazlık
Eşinize de çok kızdım kardeşi bile olsa eşiyle aynı evde yasatmamali. Nasıl bu kadar rahatlar ben anlayamıyorum
Ben kendimi ezdirmiyorum ki hergün zaten bi kavgamız var bunun için. Ama ne yapayım daha bilmiyorum
Girin banyoya kusuyorum deyin yemek yapmayın. Mutfağa mı girin dedi bi öğürmeyle tekrar geçin banyoya. Sancım var deyin. Hastaneye gidelim deyin. Düşük riskiniz olduğu halde dirayetli güçlü olmak zorunda değilsiniz. Her gün yemek yapmak zorunda değilsiniz. Bende 16 haftalık hamileyim zorlanırsam yemek yapmam. Söyleyin eşinize bıgün hamburger söyleyelim hiç iyi değilim deyin. Böyle müsaade ederseniz sizi çok kullanırlarHayır bide öyle bişey ki ben abimle kalamam ben abimle rahat rahat konuşamam neden çünkü ayıpmış. Peki bu ne oluyor o zaman?İnsanlar bencil olmuş malesef
Dinlerine düşkünlük lafla olmuyor işte. Dinine düşkün olan birisi gelinini diğer oğluyla yaşamaya mecbur bırakmaz.Çok haklısınız ben kendi abimle kalamazken abim bize gelemezken onun abisi ile kalıyorum. Bide ailece dinlerine düşkünler neyin ne olduğunu hepsi benden daha iyi biliyor hadi ben küçüğüm bilmiyorum kaynanamgilin düşünüp çağırması gerekirken kalması için uğraşıyorlar. Eşime artık bende kızıyorum. Evliliğimin bitmesini istemiyorum ama bu şekilde giderse aramız çok açılacak
Ablamın yuvası yıkılıyor bu yüzden.yillarca kaldı kaynı onlarla...Merhaba arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. Ve düşük riskim var sürekli yatıp dinlenmem gerekiyor. 1.5 yıldır evliyim 3 aydır kaynım bizimle kalıyor ve kalmayada devam edecek. Sorun şu ki bize yardımdan çok zararı dokunuyor. Maddi ve manevi olarak yıprandım. Dinlenmiyorum bi yemek yapsam onu yemez ona başka yemek hazırlarım işten gelir yemeğini yer kıyafetleri çıkarıp atar gezmeye gider. Eşimin cebinde ne kadar varsa alır hepsini. Eşimle konuştum bak hamileliğim ilerleyince bizde kalamaz bu meseleyi çözmen lazım dedim tamam dedi oralı olmadı ikinci kez tekrar söyledim sürekli söyleme zoruma gidiyor halletcem dedi ama yine boş. Artık gerçekten kalmasını istemiyorum. Kimseye de bişey diyemiyorum görümcelerimde kaynanamda düşük riskimin olduğunu biliyorlar. Gündüz onlar yokken dinlen akşamda 1 2 saat dolaşmayla birşey olmaz diyorlar. Bu nasıl zihniyet anlamıyorum aceba ben abartıp haksızlık mı yapıyorum diye kendi kendime düşünüyorum. Bugün son noktaya geldim artık. Ne olur bir fikriniz varsa benimle paylaşın kendi kendime eziyet ediyorum
İnanın hepiniz sinirlenmekte haklısınız komşumun eşi olmadığı için ve arkadaşım olduğu için gittim yanına. Ağlama krizine girdim. Her ne kadar yakın olsada insan evi olmadığı sürece rahat edemiyor. İşte bugün son noktaya gelmemin sebebi buydu. Arkadaşın biri ailen yok mu yanına git demiş. İnanın kimsem yok 1 abim var onunda karısı benimle konuşmasını istemiyor. Keşke annem babam yaşasaydı şuan bırakın yanlarına gitmeyi boşanırdım bile. Ben haksızlık mı ediyorum derken şunu kastettim. Herkese hamileyim kaynım bende kalıyor rahat edemiyorum dediğim zaman hamilelik psikolojisi geçer dediler o yüzden söyledim o kelimeyi. Annesini babasını batırmış sıra bize geldi işte. Hala bekar kız bulamıyor. Hoş iyi ya böyle adama 10 tane kızım olsa birini vermem. Eşime gelince küçükken de çok ezmişler hala da yapıyorlar. Ama eşim bunu görmüyor yada görmek istemiyor. Kaynım gelene kadar çok mutluyduk hasta olsam kalkar yemeği o yapardı yada dışarıdan alıp getirirdi. Kaynım geldikten sonra bende istemediğimi dile getirince çok değişti. Niye bilmiyorum benden uzaklaştı soğudu sanki? Bundan önce 1 kimyasal 1 de dış gebelik yaşadım inanın o zamanlar üzerime titreyen adam şuan yok o gitti başkası geldi yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?