- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi Gizliolsn0707
İstediği kadar yemek seçsin çok merakliysa kendi yemeğini kendisi yapsın anası da merakliysa yanına alsın oğlunu yada ayrı ev açsın oğluna yapsın orda yiyeceği yemekleri kendini koru sende canım kim naparsa yapsınMerhaba arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. Ve düşük riskim var sürekli yatıp dinlenmem gerekiyor. 1.5 yıldır evliyim 3 aydır kaynım bizimle kalıyor ve kalmayada devam edecek. Sorun şu ki bize yardımdan çok zararı dokunuyor. Maddi ve manevi olarak yıprandım. Dinlenmiyorum bi yemek yapsam onu yemez ona başka yemek hazırlarım işten gelir yemeğini yer kıyafetleri çıkarıp atar gezmeye gider. Eşimin cebinde ne kadar varsa alır hepsini. Eşimle konuştum bak hamileliğim ilerleyince bizde kalamaz bu meseleyi çözmen lazım dedim tamam dedi oralı olmadı ikinci kez tekrar söyledim sürekli söyleme zoruma gidiyor halletcem dedi ama yine boş. Artık gerçekten kalmasını istemiyorum. Kimseye de bişey diyemiyorum görümcelerimde kaynanamda düşük riskimin olduğunu biliyorlar. Gündüz onlar yokken dinlen akşamda 1 2 saat dolaşmayla birşey olmaz diyorlar. Bu nasıl zihniyet anlamıyorum aceba ben abartıp haksızlık mı yapıyorum diye kendi kendime düşünüyorum. Bugün son noktaya geldim artık. Ne olur bir fikriniz varsa benimle paylaşın kendi kendime eziyet ediyorum