• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı Yemek Üzereyim 😠

Merhaba arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. Ve düşük riskim var sürekli yatıp dinlenmem gerekiyor. 1.5 yıldır evliyim 3 aydır kaynım bizimle kalıyor ve kalmayada devam edecek. Sorun şu ki bize yardımdan çok zararı dokunuyor. Maddi ve manevi olarak yıprandım. Dinlenmiyorum bi yemek yapsam onu yemez ona başka yemek hazırlarım işten gelir yemeğini yer kıyafetleri çıkarıp atar gezmeye gider. Eşimin cebinde ne kadar varsa alır hepsini. Eşimle konuştum bak hamileliğim ilerleyince bizde kalamaz bu meseleyi çözmen lazım dedim tamam dedi oralı olmadı ikinci kez tekrar söyledim sürekli söyleme zoruma gidiyor halletcem dedi ama yine boş. Artık gerçekten kalmasını istemiyorum. Kimseye de bişey diyemiyorum görümcelerimde kaynanamda düşük riskimin olduğunu biliyorlar. Gündüz onlar yokken dinlen akşamda 1 2 saat dolaşmayla birşey olmaz diyorlar. Bu nasıl zihniyet anlamıyorum aceba ben abartıp haksızlık mı yapıyorum diye kendi kendime düşünüyorum. Bugün son noktaya geldim artık. Ne olur bir fikriniz varsa benimle paylaşın kendi kendime eziyet ediyorum 😔🤔
İstediği kadar yemek seçsin çok merakliysa kendi yemeğini kendisi yapsın anası da merakliysa yanına alsın oğlunu yada ayrı ev açsın oğluna yapsın orda yiyeceği yemekleri kendini koru sende canım kim naparsa yapsın

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 😔 kaynanam ve görümceler köyde kalıyorlar buda buraya eşimle beraber çalışmak için geldi. Hepsi geri kafalı kimseye bişey diyemiyorum. Eşim asma tavan işi ile uğraşıyor buda çırak niyetine geldi gündüz akşama kadar eşim çalışıyor o yanında süs gibi duruyor ve aldığımız paraya ortak. Kaynım 30 yaşında eşim abisine bişey diyemiyor annemgilin söylemesi lazım ben nasıl git derim diye bana söyleniyor. Benim yemek yapmama gibi bi lüksüm yok 😔 o gün ölsem de o yemek pişecek o evde 😔
Kusura bakma nolur ama bi yatagına girmedigin kalmıs. Yemeği temizligi kirlisi yere attigi kiyafetleri herseyiyle ugras sonra bide azar ye. Esin diyemiyosa sen diceksin. Ne kadar surcek boyle diye. Gerekirse yuksek sesle konus duysun.

Sen kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün Allah korusun düşük yapsan kimse oralı bile olmaz senin için yanar hastayım de yat gitsin yemeği dışarda yesinler yada sana yardımcı tutsunlar bu ne ya hem kaynın sana namahrem oluyor onun yanına bile çıkmaman gerekirken çamaşırlarını yıka afedersiniz kilotunu bile görüyorsun kocan bunlardan habersiz mi bence seni tek bulmuşlar köle niyetine kullanıyorlar kv ye görümcene telefon aç söyle ben bile burdan sinir oldum

Kayniniz neden sizde kaliyor?
Ayri yemek elbette hazirlamayin ama disari cikmasina da sevinmeniz lazim bence surekli yaninizda oturmasindansa

Sen kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün Allah korusun düşük yapsan kimse oralı bile olmaz senin için yanar hastayım de yat gitsin yemeği dışarda yesinler yada sana yardımcı tutsunlar bu ne ya hem kaynın sana namahrem oluyor onun yanına bile çıkmaman gerekirken çamaşırlarını yıka afedersiniz kilotunu bile görüyorsun kocan bunlardan habersiz mi bence seni tek bulmuşlar köle niyetine kullanıyorlar kv ye görümcene telefon aç söyle ben bile burdan sinir oldum
Herşeyi biliyor eşim farkında işte onun için kafayı yemek üzereyim. Hergün gitsin diye dua ediyorum Allah'a yalvarıyorum 🙏😔

Eve kaynınızın ifrit olduğu kişileri çağırın hatta yatılı... Ya da kocanızın sevmediği adamları yatılıya çağırın kocanız göndermek zorunda kalsın kardeşinizi...

Alın birilerine valizinizi çıkın gidin kardeş kuzen vs.... Kaynananızın sizin hayatınıza zaten cümle kurmaya hakkı yok.. O adalet merhamet terazisiyle konuşmaz işine geldiği gibi konuşur.. Siz onu iplemeyin.. Kusura bakma anne o iş öyle kolay değil de başka odaya geç trip at... Aciz görünene insanın anca kendi anası babası eğilir başka yabancı sana merhamet etmez biraz güçlü görün bazı ipleri onların gözlerinin önünde kes..

Bence bilmiyor bilse seni düşünür bebeğinizi düşünür Ne anlayışsız insanlar var ya Allah ıslah eylesin yemek yapma işlerini görme yat yattığın yerden sen emir ver yemek iste senin dolandığını gördükçe onlar tabi yemekte isterler hizmette beklerler Allah yardımcın olsun

Bence bilmiyor bilse seni düşünür bebeğinizi düşünür Ne anlayışsız insanlar var ya Allah ıslah eylesin yemek yapma işlerini görme yat yattığın yerden sen emir ver yemek iste senin dolandığını gördükçe onlar tabi yemekte isterler hizmette beklerler Allah yardımcın olsun
Âmin canım 🙏 hakkımı asla helal etmiyorum etmeyeceğimde. Nereden düştüm bu aileye bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. Ve düşük riskim var sürekli yatıp dinlenmem gerekiyor. 1.5 yıldır evliyim 3 aydır kaynım bizimle kalıyor ve kalmayada devam edecek. Sorun şu ki bize yardımdan çok zararı dokunuyor. Maddi ve manevi olarak yıprandım. Dinlenmiyorum bi yemek yapsam onu yemez ona başka yemek hazırlarım işten gelir yemeğini yer kıyafetleri çıkarıp atar gezmeye gider. Eşimin cebinde ne kadar varsa alır hepsini. Eşimle konuştum bak hamileliğim ilerleyince bizde kalamaz bu meseleyi çözmen lazım dedim tamam dedi oralı olmadı ikinci kez tekrar söyledim sürekli söyleme zoruma gidiyor halletcem dedi ama yine boş. Artık gerçekten kalmasını istemiyorum. Kimseye de bişey diyemiyorum görümcelerimde kaynanamda düşük riskimin olduğunu biliyorlar. Gündüz onlar yokken dinlen akşamda 1 2 saat dolaşmayla birşey olmaz diyorlar. Bu nasıl zihniyet anlamıyorum aceba ben abartıp haksızlık mı yapıyorum diye kendi kendime düşünüyorum. Bugün son noktaya geldim artık. Ne olur bir fikriniz varsa benimle paylaşın kendi kendime eziyet ediyorum 😔🤔
yaptığını yemezse daş yesin onlami uğraşacak sin nazlama sal gitsin

Allah yardımcınız olsun.
Çok üzüldüm içinde bulunduğunuz duruma.
Benim oğlum da çok yemek seçiyor,
bazen insanın evladını bile nazlanmaya ve
ayrı yemek hazırlamaya mecali olmuyor.
Bu durumda ya sipariş veriyoruz,
ya ekmek arası,tost gibi aperatif
şeyler yiyor oğlum.
Hamile olmasanız bile kaynınıza ayrı yemek pişirmek zorunda değilsiniz.
Allah eşinize merhamet ve vicdan versin.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 😔 kaynanam ve görümceler köyde kalıyorlar buda buraya eşimle beraber çalışmak için geldi. Hepsi geri kafalı kimseye bişey diyemiyorum. Eşim asma tavan işi ile uğraşıyor buda çırak niyetine geldi gündüz akşama kadar eşim çalışıyor o yanında süs gibi duruyor ve aldığımız paraya ortak. Kaynım 30 yaşında eşim abisine bişey diyemiyor annemgilin söylemesi lazım ben nasıl git derim diye bana söyleniyor. Benim yemek yapmama gibi bi lüksüm yok 😔 o gün ölsem de o yemek pişecek o evde 😔

Yemek ona özel olarak yapma demek istemistim ben. Yaşı da senden küçük gibi düşünmüstüm bu durumda tabi rahat konusamazsın onunla... sen kendi kafana göre ne istiyorsan yap ama beğenmezse kalkıp ona ayrıca yapma. Başka bisey yok mu falan derse bu malzemeler vardı bunları yaptım falan de, onlar gelmeden kendi yemegini ye istersen, midem bulaniyordu zar zor yaptim siz gelmeden dayanamadim yedim rahatsizdim falan de geç odana. Hicbir zorunluluğun da yok bu arada.

Canım şimdi sen ne yapıyorsun biliyo musun uzanıp dinleniyosun öyle temizlik onun arkasini topla buna yemek yap yok . Akşam oldu mu yemek de yapmiyosun bak haftasonu diceksinki malum ben yapamıyorum ikiniz birlikte bi temizleyiverin diceksin akşam yaticaksin halim yok belim ağrıyor diceksin ama canımda şunu nasıl istedi olsaydı da yeseydim diceksin ya da sadece balım yok ama acıktım de.
Hanımlar hepinize söylüyorum siz kendinize acimazsaniz kusura bakmayın kimse size acımaz siz kendinizin kiymetini bilmezsenjz kimse bilmez.
Şimdi Allah korusun Rabbim hiç bi anneye yaşatmasın ama o karnındaki meleğin düşerse ne kaynjn ne de eşin senin kadar yıkılır ilk teselli yeniden deneriz olur. Kimse icindeki ateşi anlamaz. Ayrıca o meleginde senin üzerinde hakkı var ona göre düşün davran .kimseyi suçlama kaynjn ve eşin evde temizliği yemeği ustlenince bakalım ne kadar dayanacak .

Back