• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı Yemek Üzereyim 😠

Canım şimdi sen ne yapıyorsun biliyo musun uzanıp dinleniyosun öyle temizlik onun arkasini topla buna yemek yap yok . Akşam oldu mu yemek de yapmiyosun bak haftasonu diceksinki malum ben yapamıyorum ikiniz birlikte bi temizleyiverin diceksin akşam yaticaksin halim yok belim ağrıyor diceksin ama canımda şunu nasıl istedi olsaydı da yeseydim diceksin ya da sadece balım yok ama acıktım de.
Hanımlar hepinize söylüyorum siz kendinize acimazsaniz kusura bakmayın kimse size acımaz siz kendinizin kiymetini bilmezsenjz kimse bilmez.
Şimdi Allah korusun Rabbim hiç bi anneye yaşatmasın ama o karnındaki meleğin düşerse ne kaynjn ne de eşin senin kadar yıkılır ilk teselli yeniden deneriz olur. Kimse icindeki ateşi anlamaz. Ayrıca o meleginde senin üzerinde hakkı var ona göre düşün davran .kimseyi suçlama kaynjn ve eşin evde temizliği yemeği ustlenince bakalım ne kadar dayanacak .
Evet belki bu mesaja konusahibi söylemesi kolay ama ben yapamam diyecek. Anlıyorum durumunu ama bahsettiğiniz olasılık Allah korusun olursa o zaman keşke yapsaydım diyecek.😔

Evet belki bu mesaja konusahibi söylemesi kolay ama ben yapamam diyecek. Anlıyorum durumunu ama bahsettiğiniz olasılık Allah korusun olursa o zaman keşke yapsaydım diyecek.😔
Tam anlayamadım ben de oluyor bazen hızla yazarken cümle düşüklüğü ama anlamadım. Yapsın ilerde pişman olur mu demek istediniz

Hepinizden Allah razı olsun. Artık gücüm kalmadı zaten patlak verecek ama ne zaman? Görümcelerimle konuşmayı düşünüyorum belki anlarlar halimden. Herşeyi geçtim en başta 30 yaşında ki adamın daha olgun düşünüp kardeşim eşin hamile sizde kalamam artık demesini bekledim. Ama malesef 😏 Yazdıklarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Biraz da olsa rahatladım. Tek dua'm var bian önce gitmesi dileğiyle 🙏🤲

Kaynınızı karşınıza alsanız, sonra “bak .....cim, abin sen kırılma diye sana söylemeye çekiniyor, ama artık kendine küçük bir ev tutmanın zamanı geldi, madem burada işleri ilerteceksiniz, evli çiftlerle bu kadar uzun süre birlikte kalınmaz” diyeceksiniz. Hamile olmasanız da durum böyle olmalıydı.

Yemek konusuna gelince, o gün ne yaptıysanız onu yiyecek. Beğenmezse surat asarsa, eşinize “aşkııımmm hadi kardeşine şunu şunu pişir, benim pişirdiğimi sevmedi herhalde” deyin. Benim için de şunu yapar mısın çok canım istedi deyin.

Hepinizden Allah razı olsun. Artık gücüm kalmadı zaten patlak verecek ama ne zaman? Görümcelerimle konuşmayı düşünüyorum belki anlarlar halimden. Herşeyi geçtim en başta 30 yaşında ki adamın daha olgun düşünüp kardeşim eşin hamile sizde kalamam artık demesini bekledim. Ama malesef 😏 Yazdıklarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Biraz da olsa rahatladım. Tek dua'm var bian önce gitmesi dileğiyle 🙏🤲

Kocanızla konuşmuşsunuz kaynınızla konuşmamış. Şimdi görümceleriniz de aaa biz kardeşimize öyle şey diyemeyiz, ne var yani kalsa, bir kişi mi yük geliyor, örf adet vs ayıp derlerse ne olacak

Kocanızla konuşmuşsunuz kaynınızla konuşmamış. Şimdi görümceleriniz de aaa biz kardeşimize öyle şey diyemeyiz, ne var yani kalsa, bir kişi mi yük geliyor, örf adet vs ayıp derlerse ne olacak
Tartışma çıkacak o zaman ayrılmak zorunda kalacağız. Tanıyorum onları. Şuan eşim çalışıyor gece 2 de gelecek kaynım evde diye komşuma geldim gece 2ye kadar burdayım. Sinirlendim eşim anladı ama boş gerçekten azıcık eşim anlayışlı olsa şimdiye kanına girip çoktan yollamıştım kaynımı dedim ya biri değil hepsi geri kafalı 🧠

Tartışma çıkacak o zaman ayrılmak zorunda kalacağız. Tanıyorum onları. Şuan eşim çalışıyor gece 2 de gelecek kaynım evde diye komşuma geldim gece 2ye kadar burdayım. Sinirlendim eşim anladı ama boş gerçekten azıcık eşim anlayışlı olsa şimdiye kanına girip çoktan yollamıştım kaynımı dedim ya biri değil hepsi geri kafalı 🧠

Sadece bir kişinin çabaladığı evlilik evlilik değildir.

Kendi evinize gece 2’ye kadar girememek ne demek?? Ne saçmalık. Komşunuz uyumayacak mı? Gece 2’ye kadar komşuyu rahatsız etmeye ne hakkı var eşinizin, kaynınızın ve sizin? Mantığınız nasıl alıyor bunu?

Bana fenalık geldi şimdi gece 2 olayını duyunca
Kaynınızın yanına gidin. Abin eve 2’de gelecek. O saate kadar nerde oyalanırsan oyalan deyin. Erkek bu kendine bulsun bir yer

Komşu ben olsam gece 12’den sonra hadi herkes evine derim. Komşunun kocası yok mu? Özel hayatı yok mu?

Ayyyyhhhhh bana bir şeyler oluyor

zıkkım yesin. kaynın evde diye gece 2ye kadar baskasında kalcaksın yatıp dinlenmen gereken zamanda. o beyinsiz evden gideyim hamile kadın rahat etsin diye düşünemiyomu. eşin yokken yalnız kalmanız yasakmı. abisine bişey diyemiyoda senimi evden gönderiyo. eşinde işyok belliki. Allah yardımcın olsun

Hayır bide öyle bişey ki ben abimle kalamam ben abimle rahat rahat konuşamam neden çünkü ayıpmış. Peki bu ne oluyor o zaman? 🤔 İnsanlar bencil olmuş malesef 😏
Ayyy iyice daral geldi bana bacım. Sen öz abinle kalamazsın ayıp ama kocanın kardeşiyle kalman ayıp değil. Hangi dine , hangi imana sığar bu saçmalık. Bir kere namahrem diye bir şey var. Ayy yok fenalık geldi bana.

Konu sahibi o kadar psikolojik şiddete uğramış ki o olursa bu olur onu dersem öyle yaparlar diye düşünüyor
Size destek olacak bir aileniz yok mu
Boşanmak anlamında değil
Ben bu şartlar altında hamilelik geçiremem senin abine bakmak için de evlenmedim seninle diyip hamilieği ailenizin yanında geçirmeniz mümkün mü
Amaç olarak evden kaçmak değil döndüğünüzde yüzsüz arsız abinin belki utanıp defolup gitmesi amacıyla

Kocan bebeği de seni de düşünmüyorsa sen düşüneceksin, onunla kötü olmak pahasına öyle paşaya ayrı yemek filan yapma. Düşük tehlikem var de yat. Bir makarna koy ortaya. Yoğurt turşu tamam. Paşaya ayrı yemek yapmaya devam edersen niye gitsin ki o evden? Kv ayrı tuhafmış akşama kadar onlar yokken dinlen ne demek beyefendilerin donlarını kim yıkayacak ütülerini yemeklerini kim yapacak evde hizmetçim mi var de. İnsanın illa düşük tehlikesi olması da gerekmiyor bazı hamilelikler çok ağır geçiyor bulantı halsizlik ben Eşimi bile görmek istemiyordum aynı odada oturmuyordum kokusundan tiksinmiştim ilk aylar. İnsan sürekli yorgun oluyor yatmak istiyor. İki büklüm oturamazsın sürekli kaynın var diye. Toptan sorumsuz düşüncesiz insanların eline düşmüşsün

Bune böyle ya, surat asın, istemediginizi baris belli edin. Ne munasebet 30 yasinda koca adam. Birkere size.mahrem.o gunah. Ne yapin edin gonderin gerekirse uzun sure esinizle.konuşmayin..
Asla.boyle.birseye mecbur deilsiniz.
Çok sinirlendim suan.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 😔 kaynanam ve görümceler köyde kalıyorlar buda buraya eşimle beraber çalışmak için geldi. Hepsi geri kafalı kimseye bişey diyemiyorum. Eşim asma tavan işi ile uğraşıyor buda çırak niyetine geldi gündüz akşama kadar eşim çalışıyor o yanında süs gibi duruyor ve aldığımız paraya ortak. Kaynım 30 yaşında eşim abisine bişey diyemiyor annemgilin söylemesi lazım ben nasıl git derim diye bana söyleniyor. Benim yemek yapmama gibi bi lüksüm yok 😔 o gün ölsem de o yemek pişecek o evde 😔
Neden yapmak zorundasınız, siz kendinizi bu mecburiyette hissederseniz herkes sizden tabi yemek bekler. Benim hamileligimde de yatıya gelen giden eksik olmazdı konum var hatta bakabilirsin küçük kaynım ben de kalacak olunca aldım başımı istanbula gezmeye gittim 15 gün kadar da dönmedim. Sonra yine esimin arkadaşı kardeşi ben de kalacak olunca, o akşamları yemek yapmadım halim yok dedim ya arkadaşı evde kendi pişirdi yemeği ya da dışarıda yiyip geldiler banane elalemin doyacak olan midesinden hamile halimle kimse beni düşünmüyorsa ben de kimseyi düşünmem dedim şimdi bebeğim oldu yine aynı şeyler olunca yine yapmıyorum, akşamları da bebeğini uyutup ben de yatıyorum onlar çayını kendi demliyor. Eşimle az kavgasını yapmadım ama alıştırdım yani. Sen de alıştıracaksın böyle sinerek birilerinin seni düşünmesini merhamet etmesini bekleme

İnanın hepiniz sinirlenmekte haklısınız komşumun eşi olmadığı için ve arkadaşım olduğu için gittim yanına. Ağlama krizine girdim. Her ne kadar yakın olsada insan evi olmadığı sürece rahat edemiyor. İşte bugün son noktaya gelmemin sebebi buydu. Arkadaşın biri ailen yok mu yanına git demiş. İnanın kimsem yok 1 abim var onunda karısı benimle konuşmasını istemiyor. Keşke annem babam yaşasaydı şuan bırakın yanlarına gitmeyi boşanırdım bile. Ben haksızlık mı ediyorum derken şunu kastettim. Herkese hamileyim kaynım bende kalıyor rahat edemiyorum dediğim zaman hamilelik psikolojisi geçer dediler o yüzden söyledim o kelimeyi. Annesini babasını batırmış sıra bize geldi işte. Hala bekar kız bulamıyor. Hoş iyi ya böyle adama 10 tane kızım olsa birini vermem. Eşime gelince küçükken de çok ezmişler hala da yapıyorlar. Ama eşim bunu görmüyor yada görmek istemiyor. Kaynım gelene kadar çok mutluyduk hasta olsam kalkar yemeği o yapardı yada dışarıdan alıp getirirdi. Kaynım geldikten sonra bende istemediğimi dile getirince çok değişti. Niye bilmiyorum benden uzaklaştı soğudu sanki? Bundan önce 1 kimyasal 1 de dış gebelik yaşadım inanın o zamanlar üzerime titreyen adam şuan yok o gitti başkası geldi yerine 😔

Back