- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi Gizliolsn0707
Evet belki bu mesaja konusahibi söylemesi kolay ama ben yapamam diyecek. Anlıyorum durumunu ama bahsettiğiniz olasılık Allah korusun olursa o zaman keşke yapsaydım diyecek.Canım şimdi sen ne yapıyorsun biliyo musun uzanıp dinleniyosun öyle temizlik onun arkasini topla buna yemek yap yok . Akşam oldu mu yemek de yapmiyosun bak haftasonu diceksinki malum ben yapamıyorum ikiniz birlikte bi temizleyiverin diceksin akşam yaticaksin halim yok belim ağrıyor diceksin ama canımda şunu nasıl istedi olsaydı da yeseydim diceksin ya da sadece balım yok ama acıktım de.
Hanımlar hepinize söylüyorum siz kendinize acimazsaniz kusura bakmayın kimse size acımaz siz kendinizin kiymetini bilmezsenjz kimse bilmez.
Şimdi Allah korusun Rabbim hiç bi anneye yaşatmasın ama o karnındaki meleğin düşerse ne kaynjn ne de eşin senin kadar yıkılır ilk teselli yeniden deneriz olur. Kimse icindeki ateşi anlamaz. Ayrıca o meleginde senin üzerinde hakkı var ona göre düşün davran .kimseyi suçlama kaynjn ve eşin evde temizliği yemeği ustlenince bakalım ne kadar dayanacak .