- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi Gizliolsn0707
-
Evet belki bu mesaja konusahibi söylemesi kolay ama ben yapamam diyecek. Anlıyorum durumunu ama bahsettiğiniz olasılık Allah korusun olursa o zaman keşke yapsaydım diyecek.Canım şimdi sen ne yapıyorsun biliyo musun uzanıp dinleniyosun öyle temizlik onun arkasini topla buna yemek yap yok . Akşam oldu mu yemek de yapmiyosun bak haftasonu diceksinki malum ben yapamıyorum ikiniz birlikte bi temizleyiverin diceksin akşam yaticaksin halim yok belim ağrıyor diceksin ama canımda şunu nasıl istedi olsaydı da yeseydim diceksin ya da sadece balım yok ama acıktım de.
Hanımlar hepinize söylüyorum siz kendinize acimazsaniz kusura bakmayın kimse size acımaz siz kendinizin kiymetini bilmezsenjz kimse bilmez.
Şimdi Allah korusun Rabbim hiç bi anneye yaşatmasın ama o karnındaki meleğin düşerse ne kaynjn ne de eşin senin kadar yıkılır ilk teselli yeniden deneriz olur. Kimse icindeki ateşi anlamaz. Ayrıca o meleginde senin üzerinde hakkı var ona göre düşün davran .kimseyi suçlama kaynjn ve eşin evde temizliği yemeği ustlenince bakalım ne kadar dayanacak .
Tam anlayamadım ben de oluyor bazen hızla yazarken cümle düşüklüğü ama anlamadım. Yapsın ilerde pişman olur mu demek istedinizEvet belki bu mesaja konusahibi söylemesi kolay ama ben yapamam diyecek. Anlıyorum durumunu ama bahsettiğiniz olasılık Allah korusun olursa o zaman keşke yapsaydım diyecek.
Hepinizden Allah razı olsun. Artık gücüm kalmadı zaten patlak verecek ama ne zaman? Görümcelerimle konuşmayı düşünüyorum belki anlarlar halimden. Herşeyi geçtim en başta 30 yaşında ki adamın daha olgun düşünüp kardeşim eşin hamile sizde kalamam artık demesini bekledim. Ama malesefYazdıklarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Biraz da olsa rahatladım. Tek dua'm var bian önce gitmesi dileğiyle
Tartışma çıkacak o zaman ayrılmak zorunda kalacağız. Tanıyorum onları. Şuan eşim çalışıyor gece 2 de gelecek kaynım evde diye komşuma geldim gece 2ye kadar burdayım. Sinirlendim eşim anladı ama boş gerçekten azıcık eşim anlayışlı olsa şimdiye kanına girip çoktan yollamıştım kaynımı dedim ya biri değil hepsi geri kafalıKocanızla konuşmuşsunuz kaynınızla konuşmamış. Şimdi görümceleriniz de aaa biz kardeşimize öyle şey diyemeyiz, ne var yani kalsa, bir kişi mi yük geliyor, örf adet vs ayıp derlerse ne olacak
Tartışma çıkacak o zaman ayrılmak zorunda kalacağız. Tanıyorum onları. Şuan eşim çalışıyor gece 2 de gelecek kaynım evde diye komşuma geldim gece 2ye kadar burdayım. Sinirlendim eşim anladı ama boş gerçekten azıcık eşim anlayışlı olsa şimdiye kanına girip çoktan yollamıştım kaynımı dedim ya biri değil hepsi geri kafalı
Sevgili kk üyeleri böyle yazınca bana daral geliyor, sinir krizi geçiriyorum.Bu nasıl zihniyet anlamıyorum aceba ben abartıp haksızlık mı yapıyorum diye kendi kendime düşünüyorum
Ayyy iyice daral geldi bana bacım. Sen öz abinle kalamazsın ayıp ama kocanın kardeşiyle kalman ayıp değil. Hangi dine , hangi imana sığar bu saçmalık. Bir kere namahrem diye bir şey var. Ayy yok fenalık geldi bana.Hayır bide öyle bişey ki ben abimle kalamam ben abimle rahat rahat konuşamam neden çünkü ayıpmış. Peki bu ne oluyor o zaman?İnsanlar bencil olmuş malesef
Benim daha güzel bir fikrim var. Köye git, kaynana ve görümcene bela ol. Burunlarından getir. Kaynini eve çağırmak zorunda kalsınlar.Annem babam vefat etti
Neden yapmak zorundasınız, siz kendinizi bu mecburiyette hissederseniz herkes sizden tabi yemek bekler. Benim hamileligimde de yatıya gelen giden eksik olmazdı konum var hatta bakabilirsin küçük kaynım ben de kalacak olunca aldım başımı istanbula gezmeye gittim 15 gün kadar da dönmedim. Sonra yine esimin arkadaşı kardeşi ben de kalacak olunca, o akşamları yemek yapmadım halim yok dedim ya arkadaşı evde kendi pişirdi yemeği ya da dışarıda yiyip geldiler banane elalemin doyacak olan midesinden hamile halimle kimse beni düşünmüyorsa ben de kimseyi düşünmem dedim şimdi bebeğim oldu yine aynı şeyler olunca yine yapmıyorum, akşamları da bebeğini uyutup ben de yatıyorum onlar çayını kendi demliyor. Eşimle az kavgasını yapmadım ama alıştırdım yani. Sen de alıştıracaksın böyle sinerek birilerinin seni düşünmesini merhamet etmesini beklemeArkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimkaynanam ve görümceler köyde kalıyorlar buda buraya eşimle beraber çalışmak için geldi. Hepsi geri kafalı kimseye bişey diyemiyorum. Eşim asma tavan işi ile uğraşıyor buda çırak niyetine geldi gündüz akşama kadar eşim çalışıyor o yanında süs gibi duruyor ve aldığımız paraya ortak. Kaynım 30 yaşında eşim abisine bişey diyemiyor annemgilin söylemesi lazım ben nasıl git derim diye bana söyleniyor. Benim yemek yapmama gibi bi lüksüm yok o gün ölsem de o yemek pişecek o evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?