Kafasında neler dönüyor..

En çok bu ihtimal canımı acıtır işte. Uzak diye bitirse saçma gelse gene bi nebze daha makul gelir
Görmediğiniz etmediğiniz adamın neyine canınız acıyor anlamış değilim

Daha çok toysunuz, belli ki ciddi hiçbir ilişkiniz olmamış ki kendinize tutanacak dal olarak sanaldan doğru düzgün bile konuşmadığınız birini belliyosunuz

Hayaller aleminden tez zamanda çıkıp gerçek hayata karışın bence

Ayrıca adam reelde birsürü kızla görüşüp gerçek hayattaki sevgilileriyle seks yapıyodur siz hala masum masum pembiş hayaller kuruyosunuz, adamın umrunda bile değilsiniz halbuki

Çok güzel yazmışsınız, ben de benzer şeyler geçirdim aklımdan.

Arkadaşınızın durumu üzücü ama.
Arkadaşım hala akillanmis değil şimdi de ikinci evliliğini yapacak çocuğunu annesine terketti bu tipler akillanmaz asla çünkü evlilik bağımlılığı var kesinlikle evlenmesi lazım

Ben bunda baya takılı kaldım bir daha böyle ilgi duyacağım ve kriterlerimi karşılayan biri bulamam diyorum

Yüz yüze görüşmeyi geçtim mesajda da öyle yoğun bir konuşma olmamış ki, hiçbir şey konuşmadığınız insanda size uyan kriteri ne tam olarak nefes alması mı? Evden bi çıksanız görürsünüz birsürü erkek nefes alabiliyor.

Profilinize karmaşık bir ilişkisi var yazmışsınız ama üzgünüm ortada ilişki falan yok. Sevgiliyi geçtim flört bile değilsiniz.

Hep sizin çabanızla yürümüş bu adı ilişki olmayan durum.
Diyorsunuz ya daha önce yakınımdaki kişiler ile oldu ama hissedemedim hiçbir şey. Bunda hissediyorum diye.
Belki hislerinizde yanılıyorsunuz? Belki hislerinizi dinlememeniz ve kendinizi nadasa almanız gereken dönemdesiniz.
Her hissimiz doğru mu çıkıyor sanki? Ya da her yanlış gelen yanlış mı acaba?
Öyle olsa hiçbirimiz hata yapmazdık.
Ama siz inatla hatanın üstüne gidiyorsunuz

‘ Hangi akla hizmet numaranı almadan hesabı dondurdum?’ dedi ve siz de ikna oldunuz öyle mi? Adamın aklına bile gelmemişsiniz dört ay sonra maile cevap yazmış. Hesap dondurulunca açılamayan bir şey mi üç saniye falan sürüyor açması, aklına gelseydiniz bakardı zaten. Gören de beton döktürdü sanacak.
Nasıl bu kadar safsınız adam zerre umursamıyor kaç sevgili yaptı o arada kim bilir.

Bitirecek, trip atacak ilişki yok ki.. hiç bir şey yok maalesef.. vaadler verip unutmus. Önemsememiş..
Silin numarayı kesin iletişimi.
Numara almadan silmiş yahu. Siz yazdıkça cevap veriyor bence . Baştaki ilgi bitmiş zaten ki istese gelirdi.
Üzülmemek için unutun

Yani yuz yuze hic gorusmedigniz biri ile evlilik dusunmek surekli pesinden kosmak boyle baglanmak bunlar normalmi ya bi düşünün. Buyuk ihtimal sevgilisi var ondan firsat buldukca yaziyor sizin sandiginiz gibi ozel bisey yok aranizda gercek dunyaya donun yaninizda olabilecek birini deneyin sanal iliskilerden uzak durun belkiki kendinizi cok kaptirip dusunme yetinizi kaybediyorsunuz

Yaklaşık 500-600 km. He diyince görüşülmüyor
Benim erkek arkadaşımla aramızda 2 sene boyunca 1.500 km vardı. Senede 4 kez görüşürdük. İzin alıp şehir dışına çıkabileceği bir mesleği yok. Ben önce öğrenciydim sonra işsizdim, o karşılardı uçak paramı gider kalırdım yanında 1-1.5 ay. 500-600 km o kadar uzak değil. Otobüs mesafesi. Birkaç günlüğüne yanınıza gelip geri gidebilir rahatlıkla. Görüşmek isteyen her türlü yolunu bulur.

Öncelikle ortada bir ilişki olmadığını belirteyim. Tüm yazdıklarınızı okudum adamın umrunda değilsiniz arada sevgilisiz kaldığında sizin ilginiz hoşuna gittiği için konuşmuş sizinle o kadar.

500 600 km nedir ki otobüsle bile 5 saat sürer. Çalışan bi insan öğrenci değil ki parası yok diyelim.

Sanaldan tanışmak anormal değil ama sizinki saçma sapan bir durum. Gerçekten ilişkiye niyeti olan adam kalkar gelirdi.

Alıntıladığım mesajda koyu ile işaretledim yere de yorum yapacağım. Sorun bunlara okey demişsiniz ama onlar da okey olmamalı. Yani ülkede ekonomi kötü diye streslenip bunu gerçekten sevdiği insanla ilişkisine yansıtmaz kimse emin olun.

Özetle sizin fazla anlam yüklediğiniz bir iki mesajlaşma ve görüşme var ortada sadece ilişki falan yok. Silkelenip kendinize gelin.

Kafasını karıştıran ne var bir bilsem. Bunalımda mı gerçekten bir de benimle mi uğraşamayacak yoksa beni istemiyor veya başka biri mi var. Hiçbirini bilmiyorum

Bilmene gerek var mı sence ortada zaten her sey...internetteki zibinin birine bu kadar onem yüklersen senin ilişkiler erkekler konusunda daha coook basın ağrır

adam evli , yatım kalkmaya kadın aradı . senle bu işin olmayacağını anladı tüğdü . yada nişanlıydı evlendi .

Bence adam nişanlı düğünü olan da kardeşi değil kendisi.. Yüzyüze görüp hayatının zerresinden haberiniz olmayan birine de nasıl bu kadar bağlanabiliyorsunuz pes doğrusu

Bırak romantik ilişkiyi, normal bi arkadaşım bile şu umursamaz tavırları gösterse ikinciden sonra adım atmam. Adamın umrunda değil mevzu, itekleye itekleye kendi vaktini harcamışsın bunca zamandır, adam da hayatına bakmaya devam etmiş. Bi yere varıp bi şeyler olacağını da sanmıyorum şu saatten sonra, hiç zorlama ve kendini değersiz duruma düşürme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…