Kafasında neler dönüyor..

Babamla mükemmel bir ilişkim var o en güzel şansım
O zaman başka bir sorun var. Hiç görmediğiniz insanı bu kadar takıntı yapmak normal değil gerçekten. O kadar ayrıntı yazmışsınız ki, sıradan biri bunları yazamaz hatırlayamaz bile. Bir arkadaş özet yazmış oradan okudum. Yoksa böyle konu okunur mu? Belki görüşseniz hiç ilginizi bile çekmeyecek. Yapmayın bunu kendinize, babanızı üzmeyin o halde.

İnanın kendimi başka biriyle mutlu bir şekilde düşünemiyorum bile maalesef
Ya saçmalamayın. Evlendikten sonra bile insanlar farklı oluyor gerçek huyları ortaya çıkıyor. Siz daha bu adamı görmemişsiniz bile. Ten uyumu diye bir şey var. Belki adamın kokusu midenizi bulandıracak? Belki fotoğraflarda göründüğü gibi değil? Belki kendini yalan yanlış tanıttı?

Bunlara gelene kadar zaten adam sizi umursamıyor ki. Öylesine, arada konuştuğu birisiniz onun için.

Yüz yüze görüşmeden kimseyi pek tanıyamazsınız. Size olan gerçek ilgisini uzaktan anlayamazsınız. Dediği gibi kötü zamanlar geçiriyorsa da bunalımdadır. Bunalımdaysa ben doğal karşılardım. Bir ara ben de mesajlara günlerce cevap vermiyordum. Kendi adım atmadığımı katarsam aylar da geçti. Tabii sizi kandırma olasılığı da var.

Hiç yüz yüze görüşmemişsiniz bile ortada bir ilişki bile yok. Ayrıca fikirlerinizi ya beni terk ederse korkusuyla söyleyememeniz flört şiddeti ancak siz daha flört bile değilsiniz. Takılı kalmayın böyle tiplere, kaç yıl olmuş sizinle gerçekten ilgilense yanınıza gelirdi.

O mesajıma cevap atmayıp sınavları bitip akşamına yazdığı güne kadar hiç yazmadım ben 20 gün boyunca. Sadece konuşamadık müsaitsen konuşalım dedim 2 gün sonra. Hala da arayıp yazmıyorum hep o yazıyor ama tepkimi çok koyamıyorum

Sınav dönemlerinde birçok kız böyle boşluğa düşüyor. Çok normal karşıladım sizin durumunuzu.

Hiç görmemişsiniz bile. Bence hiç takılmayın. Sanala değil gerçeğe odaklanın

Onda takılı kalma sebebimi anlayamıyorum diğerlerine kıyasla daha farklı olduğu içindir. Tabi son dönemdeki anlam veremediğim hareketlerini hariç tutuyorum

Kendinizi bu adamla nasıl evlenmeye layık gördünüz ya Bırakın evliliği, sevgililiği,adamın flört döneminde bile ilgisi yok.Ya başka biri var , ya da arada boşta kaldıkça, canı sıkıldıkça size yazıyor.Bence salın gitsin , gerçekten sevildiğiniz bir ilişki o şöyle yazdı, ben 5 gün sonra yazdım gibi hesaplar yapmanıza hiç gerek bırakmıyor, inanın akıp gidiyor.

Son zamanlarda böyle oldu geleceğini söylüyordu ama tam tarih yoktu tabi. Ama bu şekilde zaten görüşmeyi bırak iletişimimiz bile yok

adam evli/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…