Kafasında kurup duran annem!!!!!

Anneniz sürekli şiddet gördüğü için durumu kanıksamış gibi dursada, anksiyete yapmış.
Günlük arayın kısa da olsa telefonda konuşun ve mesajlasmayin bu iyi gelecek bir zaman sonra.
Ayrıca eve ailenizden birini çağırınca da kendinizi harap edercesine hazırlık yapmayın ya. Gelenle beraber yapılır yenilir amaç bir arada olmak değil mi?
Ben bunu anlamıyorum. Misafir ya da aileden biri bana gelecekse eğer beni görmeye geliyordur! Lokanta gibi yemek yap, servis yap, bulaşık yıka vs koşturmam. Beraber yapılır, yenilir, kaldırılır ki oturup sohbet edelim.
Benim soframı kaldırmayan insana da ben bir daha yemek yapmam kadın olsun bu erkek olsun. Kaldıracak kıçını en azından bir tabağını toplayacak.
aklınızda olsun birisi gelirde öyle ortalığı bırakır giderse, arkasından bir adisyon yazıp verin...
Neyse annenizi değil babanızı istemiyorsunuz ve haklı sebebiniz de var. Iyisi mi siz gidin ya da annenize söyleyin tek gelsin.

Çünkü o kadar olumsuzluğa alışmışlar ki. Sizden de bunu bekliyorlar. Normal yaşantı garip geliyor ona.

Çünkü o kadar olumsuzluğa alışmışlar ki. Sizden de bunu bekliyorlar. Normal yaşantı garip geliyor ona.
Ay çok doğru gerçekten abimin evliliğide hep kavga gürültü geçti mesela, abimde içer, çok aksiyonlu bi hayatları vardır bizdende bunu bekliyolar sanırım

Çok haklısınız. Diyorum ya Bebek görmeye geldiklerinde kimse bi tabak kaldırmadı benimde şimdi gözümde büyüyor çağırmak. Birinin evime gelmesi ailem bile olsa beni panikletiyor. Kendime bi kahvaltıyı zor hazirliyorum kızımın ağlamalarındansa hiç yemesem daha iyi diyorum hamile halimle. Hiçbişeye gücüm kalmamış gibi resmen. Ben onlara her haftada gitsem onlar illaki buraya gelmek istiyor annemin de ağzındaki laf "kızım bizi evine kabul edemiyor!!!!' Beni düşünen hiç yok ki halbuki babamın huyunuda en iyi o biliyor...

Bulunduğun durum çok zor çok üzüldüm sana. Emin ol eşinden başka hiç kimseden fayda yok. Onunla iyi ol gerisini umursama bile. Ben artık öyle yapıyorum. Eşim beni çok döverdi ben artık dayanamadım annemi aradım geldi beni götürdü. Babam hiç bişey demedi annem durdu arkamda sadece. 1 gece kaldım geri yolladı babam inanın kocanızın yanından başka yere sığmıyorsunuz evlenince tabi mutluysanız öyle. Allah'a şükür mutluyum herkeslede mesafeliyim kendi ailemle de eşimin ailesiyle de çok sıkı fıkı olunca herşeye karışıyorlar hiç olmuyo öyle de o yüzden mesafeni koy gerekirse de açık açık yüzüne söyle her ne kadar anne de olsa yaptığı çok yanlış. Allah yardımcın olsun kuzum... ❤

Ay canım çok tşekkür ederim ya. Gerçekten öyle. Benim ailem olmayan sorunu varmıs gibi düşünüp beni bunaltıyor ama eminim ufak bi sorun olsa bi anda herkes arkamdan çekilir buna eminim

Bekarken annemin kuruntularından çok çektim hayla öyle bazen yeri geliyor veni cahil birşey bilmeyen kendinin hep doğruyu bildiğini ilan eden biri evlendim 4 aylık bebeğim var hayla öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…