Kafamı nereye vursamm ?

kaç kere terbiyesiz demişsin. sana ve ailene alenen terbiyesizlik yapılmış. bitti uzatmayalım yazacak kadar karakter yoksunu. bırak herkes düğünden döndü desin sana neren eksilir? evlendikten sonra her şey çok çok daha zor olacak o belli. adam sana gösteriyor işte daha devam edersen bile bile devam etmiş olacaksın.

acaba önceki tavırlarınla adamı bıktırıp usandırmış olabilir misin? nickname ile müsemma biri olduğunu düşünüyorum konularından yola çıkarak.

Ya böyle değildi bana kaç kere para gönderdi paranın lafını yapacak birisi değil noldu hiç anlamadım

Evet böyle biri değildi. Sana kaç defa dedik prenses bıkacak usandıracaksın diye?
Adamda saygı da sevgi de bitti işte. Yoruldu.

Ayrıca bohça alışverişi nişandan önce yapılır benim bildiğim. Siz ne alaka bohça alışverişi yaptınız ki?

Ya böyle değildi bana kaç kere para gönderdi paranın lafını yapacak birisi değil noldu hiç anlamadım
Biz en başından beri bu adamla olmaz diyoruz ,dinlemiyorsun .
Şimdi de imzayı atmadan ayrıl diyecegim yine dinlemeyeceksin .
O yüzden artık yorum yapmıyorum ,1 ay sonra da evlilik konuları açacaksın .

Düne kadar kaprislerine iyi dayanıyor adam melek diyenler gömmüşler. Prenses yanlış yoldasın. Önceden de yanlış yapıyordun. Hala yanlış yapıyorsun. Erkekler evlenmemekte yerden göğe haklı. Sen onu yedin bitirdin şimdi anneciğime laf söyledi diyorsun. Sen söyletmeyecektin. Eşimle ayrılma noktasına geldik öfke kontrolü hiç yoktu aileme laf söylemedi. Çünkü onları birbirleri ile yüz göz etmedim. Sende aklını başına al.

Önceki konuları da biliyorum. Hepimiz fazla naz aşık usandırır dedik. Usandigi yer burası olmuş belli ki. İnsan aniden saçma bir çıkış yapıyorsa mutlaka öncesi vardır. Ha bu davranışta o haklı demem diyemem. Annenize en saygılı davranması gereken zamanda bu şekilde davranıp tekmeyi yemene az kaldı diyorsa erken davranıp tepigi siz koyacaksınız.
Bu lackalik artık toparlanamayacak hale gelmiş. Kabus gibi bir evlilik sizi bekliyor belli ki.

seni zamaninda çok uyardik bu konuda tavirlarinla isteklerinle her konuda bunalttigindan bahsettik hatta bir onceki konunda ayrilik canlari calmaya baslamis diye yorum yazdigimi bile hatirliyorum
bohça alisverisi tabiki istiyorsan hakkin yapilmaliydi ama nevresim takiminin amacini anlayamadim bohcaya nevresim girmez cunku
daha evlenmeden tukendi adam bundan sonrasi senin icin hic kolay olmayacak gibi

Ne saçma muhabettler Yarabbim ev hazır eşyalar hazır 1 ay sonra düğün var bu ne bohçası onu çözemedim de calisyormsnz bilmiyorum ama su anneleri gideceksenzde illa alışverişe götürmeyin herkese diyorum götürmeyin al nişanlıni git ben ne eşyaya ne diğer şeylere kendi annemde kv goturmedm eşimle gittim ne bı sorun oldu ne bişey adamda tam hoduk o ayrı zaten zorla evleniyoms gibi altından kalkamayacaksnz ne diye evlenirsnzki herşeyin hesabını yapmış neyse görmüş oldunuz az çok herhangi bi sinir anında tekneyi yiyeceginizi aklınızi kullanın.

Çarşaf için,makyaj malzemesi için kabilece alışverişe çıkmaya utanmıyor musunuz gerçekten? Ben olsam yerin dibine girerdim. Yemişim geleneği/göreneği...
çarşafı kozmetiği geç. iç çamaşırı almış ya. kaynana, anne, nişanlı... cümbür cemaat gerdekte onu mu giyse bunu mu giyse diye kritik yaptılar mı acaba?

Prenses bu adam böyle değildi ya.

Artık pes edecek senden yaka silkecek dediğim çok oldu ama böyle yapacağını düşünmemiştim.

Gerçekten olmamış. Hayırlısı...

Olacağı buydu ya..
Prensesin eski konularını bilmeyenler nişanlıya çok kızıyor ama prenses de çok çektirdi. Çok gereksiz naz, niyaz, kapris yaptı. Büyütülmeyecek şeyleri burada konu yaptı. Hoyrat kullandı. Yapma dedik yeni konular açtı..

Adamın da köprüden önce son çıkışta aklı başına gelmeye başladı bence..

Şimdi seviyorum diye ayrılma benim gibi evlenince 1 yıl sonra sevgin biter en iyi 2 yıl sonra...hakaretlerin den ötürü ve evden kovmalarindan ötürü..bir çocuk yaparsın çocuklu bir şekilde boşanmaya çalışırsın yada bosanamaz her günün ızdırap olur saygı duymuyor sana ve ailene ....ki şimdi sana saygı duymayan evlenince ağzına.... Kusura bakma az bile söyledim aklını başına devsir... Saygılı bir insan bul kendine ... ..sevgi bitmemesi için saygı şart ama sen evlenirsen aşktan gözün kör acilincada çok geç olacak çok acı çekeceksin benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…