Kafamı nereye vursamm ?

Çok fazla trip atmamak, maddi konuları ona bırakmak tabi her konuyu değil pahalı şeyleri alırken bir de başkalarının yanında bağırmamak
Konu sahibi baristiniz biliyorum ama ip sadece boynuna degil ayaklarina da baglandi, artik istesen de hareket edemezsin. Simdi size ve ailenize hakaret eden evlendiginde elini kolunu tekmesini esirgemez. Evlenecekseniz de lutfen cocuk sahibi olmayi 2 sene erteleyin. Son olarak, hic birsey icin mecbur degilsiniz.Hele ki bu yasanilanlardan sonra evlenmeye.

Bencede pişman olursun çok benzerini yaşadım yaşıyorum on yıllık evliyim ne hakaretler ne bu küçük hesaplar değişmedi değişmeyecek Allah sonumuzu hayır etsin... Güzel kardeşim yolver gitsin, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın...

Canım bak buradakiler herşeyi bilmiyor... Nişanlın iyi biri gibi. Ailene laf söyleyemez tabiki. Aileni Nişanlınla muhatap etme. Sana söylesinler sen usulünce nişanlına anlat. Bu arada bence de trip atma yazık ediyorsun ilişkinize... Mutluluklar.

Nisanlini maddi konular bunaltmis belli.
Ama bu saydigi hakaretleri hakli gostermez. Gercek yüzünü göstermis. Buna ragmen barismak icin şart koşan sen degilsin o. Enteresan.
Mutluluklar diliyorum...

Nisanlini maddi konular bunaltmis belli.
Ama bu saydigi hakaretleri hakli gostermez. Gercek yüzünü göstermis. Buna ragmen barismak icin şart koşan sen degilsin o. Enteresan.
Mutluluklar diliyorum...
Prenseste koşmuştur şartlar tabi ki. Hakaret vs bence özür dilemiştir çocuk. Prenses fevri davranmaktan kaybetti. O sakin kalsaydı nişanlısı pervane olacaktı etrafında. Ahh prenses ahh.

mutluyuz başka bir şey istemiyorum benim ailemde senin ailende umrumda değil dedi
Hala şunu diyen bir insanla barıştın
Bak eski konularını biliyorum
Bu adam çok çekti nazını tribini
Ama ailenden iğreniyorum demesi tüm iyiliklerini sildi
Ve sen şimdi bunu es geçtin
Saygı kapısı kırıldı bir kere
Şimdiden geçmiş olsun

Sen de nisanlin da senin ailen de onun ailesi de artik o kadar yüz göz olmussunuz ki tartisma,kavgayla hicbiriniz yadirgamiyorsunuz,yadirgamayacaksiniz birbirinize edilen hakaretleri.O yuzden sizi sizden baskasi kaldiramaz zaten usuyen.Cidden diyorum.

Evet çok fazla cıvkını çıkardık bir şeylerin ama ben dersimi fazlasıyla aldım o da özür diledi pişmandı bundan alacağımızı aldık öyle bakıyorum artık olaya özellikle ben aileme hiçbir şey yansıtmıcam

Bu işlerin öyle olmayacağını sen de biliyorsun da neyse .yaşadıgın hiçbirleyden ders almadın,sonun hayrolsun bakalım

chelzy sen konuları başından beri biliyorsun
sadece ben mi bu raddeye getirdim bu adamı diye düşünmeden edemiyorum
ben alttan alınca her şey düzelecek gibi geliyor

Aynen öyle. Ama tamamen alttan alma adam yer yer domine edilmeyi seviyor o yuzden sana tutkun akrep burcunun cazibesi de var tabi

Senden diledi. Ailenden ? Ailene edilen laflar ? Bunlari hazmettiysen ne ala..Herkesin hayattaki oncelikleri farkli tabi.Ama ailene uzuldum ben.Senin ve nisanlinin elinde kuklaya donmusler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…