- 20 Ekim 2018
- 2.334
- 3.704
- 133
- Konu Sahibi usuyenprenses
Sonuç ne bittimi devammı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bitti demeden bitmez diyo bece suanSonuç ne bittimi devammı
biliyorum biliyorum farkındayım
kendimi bile bile ateşe attığımında çok farkındayım
bitmedi ama devam da etmiyorBen bitti demeden bitmez diyo bece suan
biliyorum biliyorum farkındayım
kendimi bile bile ateşe attığımında çok farkındayım
Ben de tam böyle diyordum şimdi geldiğim duruma bakınEvlenince annenizi babanizi kapidan kovacak potansiyeldeki arkadaşı bir an önce terkedin. Bana ne derse desin ama aileme tek kelime eden şerefsizin alnini karışlarım..
Aha "kurallarimi kabul et" erkeği ve eski sevgilim. Biz de ciddi düşünüyorduk araya ayrılık girdi ve bana "kurallarimi kabul et devam edelim" dedi. Ben çıldırdım tabi. Şartlı şurtlu sevgi mi olur dedim. Sen kimsin sadrazam sıpası mısın ki ben senin kurallarina uyup seninle birlikte olma şerefine nail olcam kimsin sen dedim. Dedim de dedim. Şimdi diyorum ki az bile demişim keşke daha da ezseydim.Açıkçası önce kendisi geldi hocaya gitmiş büyü varmış onda ondan böyleymiş falan dedi
kurallarımı kabul et devam edelim dedi
istekli olduğu için gittim
zorla kimse kimseyle evlenmez
SÖYLEDİKLERİNİZ CANIMI ÇOK ACITTI OLSUUN HAKLISIN ÇÜNKÜ ŞUAN AĞLIYORUMBi de adamla barışmak için yanina mi gittin.
Geldim ki daha rahat tekme atasın. Uzaktan atarsan istediğin kadar randıman alamazsin diye üzüldüm diye de belirttin mi?
Çok üzgünüm senin için.
Evet bitirmek zor olabilir. Ama bu zorluk senin için değil ki...
Bitiren karşı taraf olduguna göre zorluğu onlar düşünsün. Ki onlara zor gelmiyor burdan bakınca.
Hakim karşısında boşanmak istemek daha zor gelecek. Bu sözümü unutma.
Nefret ettiğin ataerkil düzenin bir parçası da sen oluyorsun... nişanlına ayrılmamak için yalvarırken ona bir "erkek" olarak ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatıyorsun...
Senin kendine yaptığını bir gezegen dolusu adam sana yapamazdı ya.
Bu seneki kurban bayramınin kurbani sen olacaksın.
Hadi Allah niyetinizi kabul etsin.
Tek umudum nişanlın vaad ettiği üzere sana tekmeyi basar da... hayatta 1 kere tekme yersin.
Evlenip hayat boyu tekme tokat yemekten çok daha iyidir.
Hayatin boyunca aglamaktansa şimdi agla. Bundan 2 sene sonra bana dua edeceksin.SÖYLEDİKLERİNİZ CANIMI ÇOK ACITTI OLSUUN HAKLISIN ÇÜNKÜ ŞUAN AĞLIYORUM
SÖYLEDİKLERİNİZ CANIMI ÇOK ACITTI OLSUUN HAKLISIN ÇÜNKÜ ŞUAN AĞLIYORUM
Çok fazla trip atmamak, maddi konuları ona bırakmak tabi her konuyu değil pahalı şeyleri alırken bir de başkalarının yanında bağırmamakprenses kuralları neymiş yazmışmıydın kaçırdım ben..
Kurallar basitmiş ama çok kaba biri oldu bence nişanlın. Sen de bu kuralı koy. Bir dahaki argo konuşmanda terk ederim de ve düğünü erteleyin. Ailenden de özür dilesin senin şartların da bunlar olsun. Madem öyle kısasa kısasÇok fazla trip atmamak, maddi konuları ona bırakmak tabi her konuyu değil pahalı şeyleri alırken bir de başkalarının yanında bağırmamak
Konuştuk az önce yan yanaydık evimize gitmek istiyordu ben de git dedim anahtarı sana veririm dedim sen de gel dedi gittik güzeldi her şey çok iyiydi özür dilerim her şey için dedi onlarıj hiçbirisi gerçek duygularım değildi sinirden kızgınlığımdan söyledim dedi ailem abarttı dedi burda çok huzurluyuz mutluyuz başka bir şey istemiyorum benim ailemde senin ailende umrumda değil dediKurallar basitmiş ama çok kaba biri oldu bence nişanlın. Sen de bu kuralı koy. Bir dahaki argo konuşmanda terk ederim de ve düğünü erteleyin. Ailenden de özür dilesin senin şartların da bunlar olsun. Madem öyle kısasa kısas
Canım bana kızacaksın ama barıştıkHayatin boyunca aglamaktansa şimdi agla. Bundan 2 sene sonra bana dua edeceksin.
Yok bebişim neden kızayım. sefası da senin cefası da. Bana bi şey yapmadın ki.Canım bana kızacaksın ama barıştık
Çok özür dileyerek bunu yazıyorumCanım bana kızacaksın ama barıştık