• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

kesinlikle çok kötü bir aile ya ayrılmışız hala bana telefon açıp kendini düzelt diyorlar
oğlunuz şöyle böyle konuşuyor diyorum
sinirden söylemiş olabilir diyorlar
aa yangın var diye bağıracaktım
ben kızıp sert konuşunca olmaz bu iş diyorlar
ne ablası ne abisi aramadı bile
bunlar yapıcı değil yıkıcılar terbiyesizler
ama benim babam ona ben kızıma da çekişirim böyle yapmayın düzeltin demişş

Iyi dusun usuyen.Bundan sonraki hayatin bu senin ve cidden onemli bir karar.Anneni kulak arkasi etme sakin.

Ben bu hatayı yaptım,aman sakın sakınnnnn! evde kal daha iyi! Bak bu adam hem cimri hem kaba hem aileci hem sana beğendiği lafı söyleyebiliyor.ileride bir de bebek olur işte o zaman geriye dönmek için gerçekten kayıplar içerisinde olursun. Şu an ki kayıplarınla kulaklarını tıka ve toplumdaki sözlere kısa bir süre göğüs germeyi göze al.Nişanlıdan ayrılmak hiçbişey değil emin ol,boşanmak daha zor. hayal kırıklıkların ve topluma ne dicem demelerin daha fazla ve acı olur.Buradan dön. Kafanda tasarla milletin ağzını nasıl kapatıcağını ve soranlara bir iki cümle haricinde hesap verme.Detay isteyenlere biz böyle uygun gördük de ki sen üstte kal.Lutfen bu adam ve ailesine kanma.Tekrar söylüyorum nişanlıdan ayrılmak hiçbirşey değil. Olacaklara katlanırım amaaan geldik buraya kadar dersen kendine yazık edersin

Sana kendini düzelt demekle haksız milar sence?
Çünkü konularına bakınca benimde sana söyleyeceğim tek şey kendini düzelt olur .
Ya canım tamam diyebilirler ama neden oğlumuzun da ailene yaptığı ve sana ettiği hakaretler yanlış biz de onu uyaralım tatlıya bağlayalım neden demiyorlar nedeeennn

Ben bu hatayı yaptım,aman sakın sakınnnnn! evde kal daha iyi! Bak bu adam hem cimri hem kaba hem aileci hem sana beğendiği lafı söyleyebiliyor.ileride bir de bebek olur işte o zaman geriye dönmek için gerçekten kayıplar içerisinde olursun. Şu an ki kayıplarınla kulaklarını tıka ve toplumdaki sözlere kısa bir süre göğüs germeyi göze al.Nişanlıdan ayrılmak hiçbişey değil emin ol,boşanmak daha zor. hayal kırıklıkların ve topluma ne dicem demelerin daha fazla ve acı olur.Buradan dön. Kafanda tasarla milletin ağzını nasıl kapatıcağını ve soranlara bir iki cümle haricinde hesap verme.Detay isteyenlere biz böyle uygun gördük de ki sen üstte kal.Lutfen bu adam ve ailesine kanma.Tekrar söylüyorum nişanlıdan ayrılmak hiçbirşey değil. Olacaklara katlanırım amaaan geldik buraya kadar dersen kendine yazık edersin
canım cimri desem şimdi yalan olur düşünüyorum dışarıda asla hesap ödetmez bir şey istese canım hemen alır
bugüne kadar bana 8 bin tl para verdi kendi isteğiyle hatta bazılarını zorla
aileci desem son 1 haftada ailesinin sözünü dinledi bugüne kadar hepp ama hep her yerde beni savundu
kaba konusuna gelince çok haklısın 5 aydır kaba ona lafım yok

Iyi dusun usuyen.Bundan sonraki hayatin bu senin ve cidden onemli bir karar.Anneni kulak arkasi etme sakin.
chelzy sen konuları başından beri biliyorsun
sadece ben mi bu raddeye getirdim bu adamı diye düşünmeden edemiyorum
ben alttan alınca her şey düzelecek gibi geliyor

Ya canım tamam diyebilirler ama neden oğlumuzun da ailene yaptığı ve sana ettiği hakaretler yanlış biz de onu uyaralım tatlıya bağlayalım neden demiyorlar nedeeennn
Şimdiye kadar oğluna hak vermeyen bir erkek ailesi ben görmedim canım burası turkiye en elit ailelerde bile erkek çocuğu meselesi var.
Birde önceki konularıda biliyorlarsa oğlumuzu patlama noktasına getirmiş diye düşünüyor olabileler.

canım cimri desem şimdi yalan olur düşünüyorum dışarıda asla hesap ödetmez bir şey istese canım hemen alır
bugüne kadar bana 8 bin tl para verdi kendi isteğiyle hatta bazılarını zorla
aileci desem son 1 haftada ailesinin sözünü dinledi bugüne kadar hepp ama hep her yerde beni savundu
kaba konusuna gelince çok haklısın 5 aydır kaba ona lafım yok
ama ailesinin yanında sana birşeyler alırken laf sokması neden? Yani umarım biz yanılırız kuzum. Fakat alttan almanın ölçüsünü kaçırırsan ezilen durumuna geçersin tatlım bunu unutma.Alttan almak bazen iyidir ve geçinmek için temel taşlardan biridir bazı karakterler için.Ama bunu sömürecek biri varsa o zaman yandın.Her sorunda susan ve şaerları kabul eden olacaksan o işin anlamı ne?

ama ailesinin yanında sana birşeyler alırken laf sokması neden? Yani umarım biz yanılırız kuzum. Fakat alttan almanın ölçüsünü kaçırırsan ezilen durumuna geçersin tatlım bunu unutma.Alttan almak bazen iyidir ve geçinmek için temel taşlardan biridir bazı karakterler için.Ama bunu sömürecek biri varsa o zaman yandın.Her sorunda susan ve şaerları kabul eden olacaksan o işin anlamı ne?
Canım ailesi duymadı bana kenarda söyledi ben söyledim böyle böyle söylüyor diye

Şimdiye kadar oğluna hak vermeyen bir erkek ailesi ben görmedim canım burası turkiye en elit ailelerde bile erkek çocuğu meselesi var.
Birde önceki konularıda biliyorlarsa oğlumuzu patlama noktasına getirmiş diye düşünüyor olabileler.
valla en sinir olduğum şey erkek egemen ataerkil toplum olmamız
her sorun bu yüzden
bu erkeklerin kendini beğenmişliği, kadınlara her şeyi reva görmeleri bu yüzden

chelzy sen konuları başından beri biliyorsun
sadece ben mi bu raddeye getirdim bu adamı diye düşünmeden edemiyorum
ben alttan alınca her şey düzelecek gibi geliyor

Bu actigin konuyu sakin diger sacma sapan trip konularinla kiyaslama.Bu cok farkli ve ciddi bir mevzu.
Bu konuda alttan alinacak bir durum yok ki sen alttan alasin ve hersey duzelsin.Boyle dusunursen cok yanlis yaparsin ve olaki evlendiniz;sen bu "alttan alirsam hersey duzelir'i" kendine inandirirsan sindirilirsin hem nisanlin hem ailesi tarafindan.
Anliyorum kolay degil evliligin esiginden donmek ama bu senin onumuzdeki omrun oldugun muddetce etkileyecek.

Bu actigin konuyu sakin diger sacma sapan trip konularinla kiyaslama.Bu cok farkli ve ciddi bir mevzu.
Bu konuda alttan alinacak bir durum yok ki sen alttan alasin ve hersey duzelsin.Boyle dusunursen cok yanlis yaparsin ve olaki evlendiniz;sen bu "alttan alirsam hersey duzelir'i" kendine inandirirsan sindirilirsin hem nisanlin hem ailesi tarafindan.
Anliyorum kolay degil evliligin esiginden donmek ama bu senin onumuzdeki omrun oldugun muddetce etkileyecek.
biliyorum biliyorum farkındayım
kendimi bile bile ateşe attığımında çok farkındayım

canım ailesi aradı beni ters ters konuştular kendini düzelt bilmem ne aileme laf ettiler ben de biraz ters çıktım onlara babası da ben böyle ters ve sert konuşunca olmaz bu iş dedi kapattılar
ben gururumu hiçe saydım konuşmaya gittim babam istemiyor istemiyorum falan dedi
ben de babama anlattım babam bana patladı
aradı onu babamla konuştular falan babama düzeltiriz demiş bana olmaz bitti istemiyorum uzatma diyor
olaylar çok ortam gergin
annem kardeşim zaten hiç ama hiç istemiyor
Hala niye gidiyosun acaba?
Zorla mı evleneceksin adamla??

Hala niye gidiyosun acaba?
Zorla mı evleneceksin adamla??
Açıkçası önce kendisi geldi hocaya gitmiş büyü varmış onda ondan böyleymiş falan dedi
kurallarımı kabul et devam edelim dedi
istekli olduğu için gittim
zorla kimse kimseyle evlenmez

Açıkçası önce kendisi geldi hocaya gitmiş büyü varmış onda ondan böyleymiş falan dedi
kurallarımı kabul et devam edelim dedi
istekli olduğu için gittim
zorla kimse kimseyle evlenmez
Ahaha sana ban yolu gözükür birazdan canısı:D
Buyu varmış ne yaa
Hayır söyle seylerı yazmayın barı.Yıl olmuş 2019:ruh:

Back